Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جماران»
2024-05-01@05:24:44 GMT

به بهانه گرامیداشت هفته مقام معلم : معلمان سیل

تاریخ انتشار: ۱۶ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۶۷۱۷۲۰

به بهانه گرامیداشت هفته مقام معلم : معلمان سیل

به گزارش ایرنا سیلاب از اوایل فروردین ماه امسال در بسیاری از شهرستانی های خوزستان از جمله شوشتر، اهواز، باوی، کارون ، دشت آزادگان، هویزه، شادگان، خرمشهر، آبادان و حمیدیه جاری شد و در کنار آسیبی که به بخش های مختلف این شهرستان ها وارد شد باعث عقب ماندگی 2 هفته ای دانش اموزان این مناطق از تحصیل شد.
به گفته مدیر کل آموزش و پرورش خوزستان 114 مدرسه در خوزستان بر اثر سیلاب آسیب دید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


کلاس های چادری و کانکسی جایگزین مدارس آسیب دیده از سیل شدند.
روحیه دانش آموزان به دلیل تعطیل شدن 2 هفته ای مدارس بر اثر سیلاب و عقب ماندن از تحصیل و تخریب مدارس نیز آسیب دید و در این بین معلم ها با روحیه جهادی با حضور در کلاس هایی که در مناطق سیل زده ایجاد شد با شرایط نه چندان مناسب و یا حضور در کمپ های نگهداری سیل زدگان در مناطق دور افتاده استان تلاش داشتند که هیچ دانش آموزی از تحصیل خود بازنماند.
معلم ها برای بهبود روحیه دانش آموزان و ادامه تحصیل آن ها در هر شرایطی دانش اموزان را گرد هم می آورند تا تحصیلات خود را ادامه دهند.
بزرگداشت مقام معلم امسال در خوزستان برای بسیاری از معلم ها رنگ و بوی شادی نداشت.
وظیفه و مسئولیت معلم های مناطق سیل زده با توجه به آسیب روحی که دانش آموزان مناطق سیل زده با آن مواجه شدند بسیار سنگین تر است، معلم های مناطق سیل زده در کنار آموزش درس باید به روحیه آسیب دیده دانش آموزان رسیدگی کنند تا توجه ان ها را به درس جلب کنند.

** سختی کار معلمان سیل
یکی از شهرستان هایی که در خوزستان در معرض سیلاب قرار گرفت واکثر روستاها و شهرهای آن دچار سیل شد حمیدیه بود.
اغلب مدارس این شهرستان دچار سیلاب شدند و دانش آموزان و معلم ها در فضای باز، کمپ هاو یا چادر به تحصیل خود ادامه دادند.
جواد سواری یکی از معلم های دوره ابتدایی شهرستان حمیدیه در روستای عوده است که بر اثر سیلاب مدرسه آن ها دچار خسارت شد.
این معلم در گفت و گو با خبرنگار ایرنا بیان کرد: بعد از 2 هفته تعطیلی به دلیل سیلاب در روزهای اول شروع به کار مدارس کلاس درس را در فضای باز و در زیر درخت برگزار کردیم.
وی گفت: شرایط برای آموزش به دانش آموزانی که زندگی آن ها بر اثر سیلاب آسیب دیده است بسیار دشوار است.
سواری با اشاره به مشکلاتی که برای آموزش دانش آموزان در این منطقه با آن مواجه بود بیان کرد: به دلیل اینکه در فضای باز و در زیر درخت به دانش آموزان درس می دادم حشرات زیادی دانش آموزان و من را اذیت می کردند.
وی گفت: بعد از مدتی در چادر مستقر شدیم که با مشکلات دیگری مثل گرمای هوا مواجه شدیم.
این معلم شهرستان حمیدیه ادامه داد: چند روز است که در یک مدرسه ادغام شدیم و همچنان با مشکلات دیگری برای آموزش دانش آموزان مواجه هستم، خانواده بسیاری از دانش آموزان مانع حضور فرزندان خود بر سرکلاس درس می شوند و این مهم باعث عقب افتادن دانش آموزان از درس می شود و این موضوع من را بسیار نگران می کند.
سواری گفت: دانش آموزان به دلیل مواجه شدن با بحران سیلاب به کلاس درس چندان توجهی ندارند و رسیدگی به روحیه آسیب دیده دانش آموزان از دیگر وظایف معلمان در مناطق سیل زده شده است.

**معلم قوت قلب دانش آموزان مناطق سیل زده
روحیه کودکان و نوجوانان در مناطق سیل زده با توجه به بحرانی که با آن مواجه شدند آسیب دیده است از اینرو کار معلمان در این مناطق برای آموزش دانش آموزان بسیار سخت تر می شود.
علی حیدری معلم دوره ابتدایی ازدیگر معلم های شهرستان حمیدیه از روستای سیل زده خسرج است که با نگرانی در خصوص وضعیت تحصیل دانش آموزان خود حرف می زند.
وی گفت: سیلابی که در فروردین ماه امسال در خوزستان و حمیدیه جاری شد خسارت های زیادی به همراه داشته است که آسیب روحیه دانش آموزان از دیگر آسیب های سیل است.
این معلم در ادامه بیان کرد: در ابتدا باید روحیه دانش آموزان سیل زده را برای ادامه تحصیل بهبود ببخشیم و تمرکز آن ها را برای آموزش جلب کنیم، توجه اغلب دانش آموزان به کلاس درس نیست و همین موضوع درس دادن را برای معلم سخت کرده است.
حیدری بیان کرد: بعد از جاری شدن سیلاب و آسیب دیدن مدرسه ما برای ادامه تحصیل دانش آموزان در فضای آزاد و در زیر درخت ها به درس دادن مشغول شدم بعد از مدتی به چادر منتقل شدیم اما این شرایط برای آموزش به دانش آموزان بسیار سخت است،چند روزی است که در یک مدرسه دیگر در این شهرستان ادغام شدیم.
وی گفت: به دلیل اینکه توجه دانش آموزان به کلاس درس نیست در این مدتی که کلاس درس در این مناطق آغاز شده است (در حدود یک هفته) پیشرفت چندانی در تحصیل دانش آموزان نداشتم.
این معلم افزود: کتاب درس دانش آموزان بر اثر جاری شدن سیلاب از بین رفته است وتنها با یک کتاب به آموزش دانش اموزان می پردازم .

** روحیه جهادی معلم ها در سیل
فراهم کردن شرایط برای ادامه تحصیل دانش آموزان در مناطق سیل زده کار بسیار سختی است.
رییس اداره آموزش و پرورش شهرستان حمیدیه به عنوان یکی از مدیران آموزش و پرورش که در یک منطقه سیل زده فعالیت دارد در گفت و گو با خبرنگار ایرنا بیان کرد: معلم ها به صورت جهادی و بدون هیچ انتظاری در مناطق سیل زده و حتی در کمپ های دور افتاده اسکان سیل زدگان برای آموزش دانش آموزان حضور می یابند.
کریم سعیداوی اظهار داشت: روحیه جهادی معلم ها باعث شده که با وجود کمبود ها در مناطق سیل زده دانش آموزان به تحصیل خود ادامه دهند.
وی با اشاره به مشکلاتی که معلم ها در مناطق سیل زده با آن مواجه شدند بیان کرد: معلم ها برای حضور در مناطق سیل زده با مشکل تردد مواجه هستند چرا که اغلب این معلم ها از شهرستان های دیگر در این منطقه کار می کنند.
رییس اداره آموزش و پرورش شهرستان حمیدیه ادامه داد: دانش آموزان متاثر از اثرات سیل هستند و آموزش به دانش اموزان این مناطق بسیار سخت است و معلم ها باید درکنار بسیاری از سختی ها شرایط روحی دانش اموزان را برای آموزش آماده کنند.
سعیداوی اضافه کرد: برگزاری کلاس در فضای باز و چادر مشکلات زیادی را برای معلم ها و دانش آموزان ایجاد کرده بود که از سه روز گذشته کلاس های درس این مناطق در مدارس دیگر ادغام شده است.
وی افزود: در شهرستان حمیدیه بیش از 13 هزار دانش آموز وجود دارد که 800 معلم کار تعلیم این دانش آموزان را بر عهده دارند.
از روز 12 اردیبهشت ماه به مدت یک هفته گرامیداشت مقام معلم نامگذاری شده است.
جاری شدن سیلاب از اوایل فروردین ماه امسال به بیش از 300 روستا خسارت وارد کرد وبه 114 مدرسه در خوزستان آسیب زد.
10 استان در جریان سیلاب اخیر معین آموزش و پرورش خوزستان در کمک رسانی شدند.
به گفته وزیر آموزش و پرورش ساخت و ساز مدارس آسیب دیده از سیل در استان از فصل تابستان آغاز می شود.
7518/6002
انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: 40 سالگی انقلاب بودجه 98 سیل 98 آموزش و پرورش شهرستان خانواده دانش آموزان سیل معلم 40 سالگی انقلاب بودجه 98 سیل 98 امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۶۷۱۷۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آمار ۷۵۰۰ ترک تحصیل کرده در استان را قبول نداریم

ایسنا/کرمان مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمان گفت: مرکز آمار تعداد دانش‌آموزان ترک تحصیل استان کرمان را ۷۵۰۰ نفر اعلام کرده اما ما این آمار را قبول نداریم.

رضا رضایی عصر امروز، ۱۰ اردیبهشت‌ماه در نشست خبری با اصحاب رسانه به مناسبت هفته معلم اظهار کرد: ۴۳ هزار و ۵۱۹ همکار فرهنگی در استان داریم.

وی افزود: ۲۹ هزار و ۲۷۰ کلاس درس در قالب ۶۰۲۰ مدرسه در استان کرمان فعال است.

رضایی با بیان این مطلب که در برخی مناطق عشایری و روستاهای صعب‌العبور کلاس درس با یک دانش آموز و یک معلم داریم، عنوان کرد: معلمان خیّر زیادی در استان داریم که یکی از آن‌ها عطا احمدی که حدود ۲۶۰ مدرسه ساخته است.

مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمان از فداکاری‌های معلمان سخن گفت و تصریح کرد: «همه ما مدیون تو هستیم» شعار هفته معلم امسال است.

وی با بیان این مطلب که امسال ۱۲ معلم نمونه از استان کرمان معرفی شده‌اند، گفت: دیدار با خانواده شهدای فرهنگی و عیادت از معلمان بیمار، غبارروبی مرقد شهدا، به صدا در آمدن زنگ «سپاس معلم» را از جمله برنامه‌های هفته معلم است.

اردیبهشت پایان مهلت سنجش دانش‌آموزان

رضایی حفظ کرامت معلمان و شفافیت در امور استخدامی، اداری و مالی را از جمله اقدامات آموزش و پرورش برشمرد و افزود: دو سال قبل بیش از ۴۰۰۰ معلم در سطح استان جابجا کرده‌ایم و در سال گذشته نیز بیش از ۳۷۰۰ معلم نیز انتقال یافته‌اند.

وی مطرح کرد: اجرای طرح رتبه‌بندی معلم ویژه ۳۹ هزار فرهنگی در استان کرمان و افزایش ۱۰۰ درصدی حقوق فرهنگیان در دو سال اخیر، پرداخت هزینه‌های درمان، وام بلاعوض برای بیماری‌های صعب‌العلاج، پرداخت وام قرض‌الحسنه به فرهنگیان از جمله اقدامات آموزش و پروش استان کرمان هستند.

مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمان با اشاره به کسب رتبه ۲۶ کنکور رشته ریاضی دانش‌آموز رودبارجنوب که در طول تاریخ این منطقه بی‌نظیر بود و در ادامه کسب رتبه اول کشور در شاخص‌های اختصاصی و دوم کشور در کل شاخص‌ها، کسب شش رتبه تک رقمی در کنکور، رشد ۱۰۰ درصدی رتبه زیر ۱۰۰ در کنکور، کسب ۱۲۰ مدال رنگارنگ مسابقات کشوری، کسب ۱۰۷ رتبه برتر کشور توسط معلمان و دانش‌آموزان استثنایی، میزبانی از مسابقات ورزشی و ... را از جمله عملکردهای آموزش و پرورش استان کرمان برشمرد.

وی از جذب بیش از ۱۵۰۰ دانش‌آموزان ابتدایی جامانده از تحصیل خبر داد و در ادامه گفت: پایان سنجش دانش آموزان پایه اول دبستان، پایان اردیبهشت‌ماه است.

غیر ممکن بودن تقلب در امتحان نهایی

رضایی با اشاره به مجهز بودن حوزه‌های امتحان نهایی استان، تصریح کرد: امکان تقلب در امتحانات نهایی به صفر رسیده و برگه‌های امتحان نهایی دانش‌آموزان مشخص نیست که در کدام استان تصحیح می‌شود.

وی با بیان این مطلب که طبق برنامه پنج ساله توسعه، ۵۰ درصد دانش‌آموزان باید در هنرستان‌ها تحصیل کنند، اظهار کرد: در دولت سیزدهم آموزش و پرورش جازموریان استقلال یافت.

مدیرکل آموزش و پروش استان کرمان با تشریح اقدامات دانش‌آموزان استثنایی در هنرستان‌ها و درآمدزایی این دانش‌آموزان در ادامه پوشش ۱۰ هزار و ۷۵ سوادآموز در چرخ سوادآموزی استان، جذب اعتباری بالغ بر ۳۰ میلیارد تومان از طریق شرکت گهرزمین، توسعه رشته‌های فنی و حرفه‌ای و کار و دانش، ایجاد زمینه ۲۶۰ هزار دانش‌آموز برای حضور در راهیان پیشرفت، ۱۵۰ هزار دانش‌آموز برای شرکت در راهیان حاج قاسم را از دیگر اقدامات آموزش و پرورش استان در دولت سیزدهم ذکر کرد.

وی بیان کرد: طی دو سال اخیر بیش از ۵۰۰ مدرسه نیمه تمام به بهره‌برداری رسید و ۱۰۳ مدرسه جدید در حال احداث داریم. همچنین سند ۴۰۵ ملک در سال ۱۴۰۱ و ۳۸۵ ملک را در سال گذشته اخذ کردیم.

رشد ۶۹ درصدی فضای آموزشی استان

رضایی با اشاره به ساخت و تکمیل بزرگترین مجتمع آموزشی کشور با نام سردار سلیمانی در کرمان، تصریح کرد: رشد ۶۹ درصدی فضای آموزشی با اعتباری بیش از ۸۰ میلیارد تومان در قالب طرح شهید سلیمانی داشته‌ایم.

وی بیان کرد: تکمیل ۴۰۸ کلاس درس که از سال ۹۰ ناتمام بودند که اکنون تجهیز شده‌اند، همچنین درآمدهای اختصاصی استان را ساماندهی کردیم.

رضایی با اشاره به اردوگاه شهید سلیمانی تصریح کرد: وزارت نفت موظف است امسال ۱۵ میلیارد تومان برای احداث این اردوگاه اختصاص دهد.

۷۵۰۰ دانش‌آموز ترک تحصیل در کرمان وجود دارد؟

وی درباره دانش‌آموزان ترک تحصیل در استان کرمان نیز گفت: صعب‌العبور بودن برخی مناطق و عدم تمایل خانواده برای تحصیل فرزندانشان از جمله علت‌های ترک تحصیل دانش‌آموزان کرمانی است.

مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمان بیان کرد: مرکز آمار تعداد دانش‌آموزان ترک تحصیل استان کرمان را ۷۵۰۰ نفر اعلام کرده اما ما این آمار را قبول نداریم.

وی در ادامه از وجود ۳۹ مدرسه نمونه دولتی در استان خبر داد و اظهار کرد: هیچ یک از مدارس نمونه دولتی در دو سال گذشته در استان کرمان تعطیل نشده‌اند و دانش‌آموزان روستایی در این مدارس به صورت شبانه‌روزی پذیرفته می‌شوند.

رضایی در پایان تاکید کرد: حقوق معلمان غیر دولتی بر اساس حقوق اداره کار باید باشد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ۴۵ درصد دانش‌آموزان مازنی در فنی و حرفه‌ای تحصیل می‌کنند
  • نواخته شدن «زنگ سپاس معلم» در اردبیل+فیلم
  • معلمان جایگاه مهمی در آگاهی جامعه دارند
  • بعضی معلمان استان نذر خدمت انجام می‌دهند
  • افتتاح نمایشگاه فرصت‌های متنوع یادگیری در هفته گرامیداشت مقام معلم
  • ۵۰۰ برنامه فرهنگی در هفته گرامیداشت مقام معلم در آذربایجان غربی برگزار می‌شود
  • تعیین تکلیف معلمان پایه ابتدایی گلستان تا خرداد ماه
  • آمار ۷۵۰۰ ترک تحصیل کرده در کرمان را قبول نداریم
  • آمار ۷۵۰۰ ترک تحصیل کرده در استان را قبول نداریم
  • گرامیداشت مقام معلمان در پویش #معلم_من