Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایکنا از خراسان‌شمالی، به نقل از روابط عمومی دادگستری استان، حجت الاسلام اسدالله جعفری در حاشیه همایش گردهمایی ائمه جمعه، تظاهر به روزه خواری را شرعا و قانونا عملی مذموم، ممنوع و ناپسند و مورد نکوهش دانست و اظهارکرد: روزه خواری در ملاء عام، علاوه بر هتک حرمت ماه مبارک رمضان و روزه داران، و عقوبت شرعی عملی مجرمانه و واجد آثار کیفری و جزائی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی ادامه داد: براساس قانون مجازات اسلامی، برای کسانی که در انظار عمومی مبادرت به روزه خواری می‌کنند، کیفر و مجازات پیش بینی شده است.
جعفری گفت: حتی کسانی که به علت بیماری، مسافرت و یا داشتن عذر شرعی و هر دلیل دیگری نمی‌توانند روزه بگیرند، فقط مجازند روزه نگیرند اما با این وجود مجاز نیستند و حق ندارند در ملاء عام و در انظار عمومی اقدام به روزه خواری کنند.
جعفری بیان کرد: برای افراد دارای معاذیر شرعی، مکان‌های خاصی البته به دور از مرئی و منظر عمومی مشخص و مجوزهای لازم برای برخی صنوف و کسبه فعال در حوزه مواد غذائی صادر شده و به همین اعتبار تمهیدات لازم برقرارشده تا این قبیل افراد بتوانند حسب مورد از این امکانات استفاده کنند.
رئیس کل دادگستری خراسان‌شمالی با بیان اینکه برای رسیدگی به جرائم مرتبط با روزه خواری، شعب ویژه ای پیش بینی و در نظر گرفته شده است، خاطرنشان کرد: وظیفه نیروی انتظامی است تا با حساسیت مضاعف، در صورت مشاهده مصادیق روزه خواری در ملاعام سریع با مجرمین برخورد کرده و در برابر این عمل مجرمانه واکنش جدی نشان دهند و از طرفی مراتب را به مرجع قضائی گزارش کنند تا در شعب ویژه ای که برای رسیدگی های قضائی مستقر شده، به سرعت و دقت مورد رسیدگی قرار گیرد و تصمیم قضائی مناسب اتخاذ شود.
جعفری اظهار کرد: بیشتر مردم ما افرادی متدین هستند که با صیانت نفس و خودمراقبتی حرمت ماه مبارک رمضان را رعایت می‌کنند و آن را فرصتی برای بهره گیری از معنویات و فضائل و کرامات این ماه پرخیر و برکت می‌دانند.
انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: خبرگزاری بین المللی قرآن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۶۷۳۵۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سفر یک روزه طلاب خراسان جنوبی به بافت تاریخی خوسف/شکوه معماری

به گزارش خبرنگار مهر، علی صالحی صبح پنج شنبه به خبرنگاران بیان کرد: جمعی از طلاب خواهر حوزه‌های علمیه بیرجند و خوسف از ظرفیت‌های گردشگری خوسف بازدید کردند.

رئیس میراث فرهنگی خوسف گفت: این کاروان ۷۵ نفره در سفر یک روزه به این شهرستان از منظر و بافت ۵۰۰ هکتاری فرهنگی تاریخی خوسف، آرامگاه ابن حسام، مزارع کشاورزی، خانه‌های تاریخی دکتر شکوهی و میرزا جعفر، مسجد جامع و دریاچه طبیعی گواب این شهر دیدن کردند.

مسئول میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان خوسف افزود: تبیین شاخص‌های مختلف معماری اسلامی، انتقال فرهنگ و هنر منطقه، اهمیت میراث تاریخی و کهن و حفظ و نگهداشت آن از جمله اهداف تورهای گردشگری یک روزه است.

وی گفت: شهر خوسف در ۳۶ کیلومتری غرب بیرجند و در حاشیه کویر لوت قرار گرفته است و به دلیل وجود کتیبه‌های تاریخی کال جنگال در نزدیکی خوسف و وجود محوطه‌های قبل از اسلامی، نشان از قدمت این شهرستان در این دوران دارد.

صالحی افزود: در دوران اسلامی، اوّل بار جیهَانی در اَشکال العالم از خوسف نام برده و می‌نویسد: «شهری خُرد است و در آن بُستان‌های بسیار و زراعت همراه است و عمارت فراوان و آب‌های بسیار.»

وی گفت: حمدالله مستوفی اولین کسی است که در سال ۷۴۰ ه. ق در نُزهه القلوب نام کنونی خوسف را آورده و درباره آن چنین می‌گوید: «خوسف شهر کوچکی است و چند موضع توابع دارد و آب آن از رودخانه باشد و دیه‌ها را آب از کاریز باشد و در آنجا همه نوع محصولی حاصل آید.»

مسئول میراث فرهنگی خوسف گفت: حافظ اَبرو در مورد تعداد دهات، مزارع و موقعیت شهر خوسف چنین نوشته: «بیست قریه و صد مزرعه از توابع خوسف است که بر کنار بیابان است و بر آن طرف بیابان، حدود کرمان است. خَبیص از نواحی آن است و آن را بیابان لوت خوانند و در تابستان از آن موضع نمی‌توان گذشت.

صالحی یادآور شد: بافت تاریخی خوسف که از دوران صفویه به بعد شکل گرفته، نشان از پیشینه عظیم معماری در این شهر دارد. بیشتر آثار معماری فعلی شهر متعلق به دوره صفوی تا قاجار است.

کد خبر 6094885

دیگر خبرها

  • ایران؛ کثرت فرهنگی و وحدت سیاسی
  • ویژه برنامه «قرار» از شبکه تهران
  • ایران ۷ شخص و ۵ نهاد آمریکایی مرتبط با جنگ علیه فلسطینیان را تحریم کرد
  • سفر یک روزه طلاب خراسان جنوبی به بافت تاریخی خوسف/شکوه معماری
  • کاهش ۵ درجه‌ای دمای هوا در خراسان شمالی از هفته آینده
  • صدور هشدار زرد هواشناسی در خراسان شمالی
  • صدور کیفرخواست برای‌ متهم قتل پزشک ماهشهری
  • ۱۸ استان امروز بارانی می‌شوند | این دریا مواج است
  • مشارکت عشایر برای افزایش تولید/ پیش بینی تولید ۷ هزار تن گوشت قرمز در خراسان شمالی
  • نقص فنی، پرواز مشهد - تهران را از آسمان به مبدا بازگرداند