Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-30@14:54:21 GMT

دیدار دبیرکل حزب موتلفه اسلامی با سفیر سریلانکا در تهران

تاریخ انتشار: ۱۶ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۶۷۳۹۳۹

دیدار دبیرکل حزب موتلفه اسلامی با سفیر سریلانکا در تهران

اسدالله بادامچیان دبیرکل حزب موتلفه اسلامی به همراه هیأتی از حزب موتلفه اسلامی ضمن حضور در سفارت جمهوری دموکراتیک سوسیالیستی سریلانکا در تهران با «شریف انیس» سفیر این کشور در تهران دیدار و گفتگو کرد.

به گزارش ایسنا، اسدالله بادامچیان در این دیدار که به منظور ابراز همدردی و امضای دفتر یادبود کشته شدگان حملات انتحاری روز عید پاک در سریلانکا صورت گرفت، در پیامی مراتب تسلیت و همدردی حزب موتلفه اسلامی را به دولت، ملت و خانواده‌های قربانیان حادثه غم‌انگیز ترور در کشور برادر و دوست سریلانکا، تقدیم داشت و گفت که این نوع اقدامات وحشیانه و ضد انسانی، از طرف اسلام و مسلمانان و همه پیروان ادیان و مکاتب انسانی محکوم است» و ابراز امیدواری کرد تا با یک جنبش متحد جهانی این نوع حوادث تکرار نشود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دبیر کل حزب موتلفه اسلامی با بیان اینکه ما خود را با همه کشورهای دنیا برادر می‌دانیم بویژه آسیا و بویژه سریلانکا که روابط دوستانه میان ما و سریلانکا سابقه طولانی دارد، گفت: من با تاریخ سریلانکا آشنا هستم و در دوران مبارزاتی، ما با گروه‌های آزادیبخش این کشور ارتباط داشتیم اما هیچگاه ببرهای تامیل را به رسمیت نشناخته‌ایم و دیداری هم با آنها نداشته‌ایم.

وی تاکید کرد: اسلام با تروریست هیچ‌گونه ارتباطی ندارد و هرکس که تروریست است، مسلمان نیست. ما در قرآن کشتن افراد را جایز نمی‌دانیم و آیه‌ای در قرآن داریم که اگر فردی، انسان بی‌گناهی را بکشد گویا همه بشریت را کشته است. ببرهای تامیل نه مسلمان و حتی مسیحی، زرتشتی، بودایی نبودند بلکه جنایتکار بودند.

بادامچیان گفت: خدای محمد (ص) و مسیح و موسی و زرتشت و شبه خدایان بودا و … همه دوستدار انسان‌ها و انسانیت هستند و با جنایتکاران و زشت‌کارها به شدت مخالف هستند. امروز دنیا به طرف زورگویی در حال حرکت است و در حال فاصله گرفتن از قواعد بین‌المللی است. عربستان سعودی هر روز یمن را بمباران می‌کند، کجای اسلام این را می‌گوید.

دبیرکل حزب موتلفه اسلامی تصریح کرد: آمریکا به دنیا زورگویی می‌کند و این هم مسیحیت نیست. اسرائیل هر روز جنایت می‌کند و این دین حضرت موسی نیست. در میانمار مسلمانان را می‌کشند و این بودیسم نیست. ترامپ گفت داعش را کلینتون و اوباما فعال کردند ولی خودش در سوریه داعشی‌ها را نجات می‌داد.

وی خاطرنشان کرد: ما نیازمند نهضت جهانی هستیم که از هر مکتبی در آن با تروریست و چنین جنایاتی مخالفت کند. امیدواریم مردم سریلانکا که قربانی این حادثه شده‌اند، مثل ایران که خود قربانی تروریست است و ۱۷۰۰۰ شهید ترور دارد، همه با هم دست به دست هم کمک کنند تا تروریست ریشه‌کن شود.

بادامچیان خاطر نشان کرد: حزب موتلفه اسلامی با احزاب ارزش‌گرای سریلانکا همواره آماده همکاری و هماهنگی است و امیدواریم به ارتباطی جهانی برای صلح و سعادتمندی انسان‌ها نزدیک شویم.

در این دیدار آقای شریف انیس سفیر جمهوری دموکراتیک سوسیالیستی سریلانکا در تهران ضمن تشکر از حضور بادامچیان در سفارت و دیدار با وی بیان کرد: مسئولیت سنگینی را در شش ماه گذشته عهده دار شده‌اید و حزب موتلفه نقش مؤثر و مهمی در انقلاب اسلامی ایران داشته است و شما از موسسین این انقلاب بوده‌اید. ایران و سریلانکا روابط طولانی با یکدیگر دارند. ما به مدت ۳ دهه دچار جنگ‌های داخلی در کشورمان بوده‌ایم و با گروه جدایی طلب ببرهای تامیل می‌جنگیدیم و جمهوری اسلامی ایران در طول همه این سال‌ها از دولت و مردم سریلانکا حمایت کرد و در کنار ما بود.

وی ادامه داد: در سال ۲۰۰۹ ارتش سریلانکا به طور کامل گروهک‌های تروریستی را سرنگون کرد و ما به مدت ۱۰ سال در صلح و آرامش زندگی می‌کردیم. جامعه مسلمانان سریلانکا دومین اقلیت در سریلانکا هستند و از جمعیت حدود ۲۳ میلیون نفری سریلانکا، حدود ده درصد را مسلمانان تشکیل می‌دهند که از کشورهای مختلفی مثل مراکش و مصر و … به آنجا آمده‌اند و در مشاغل مختلف مشغول به فعالیت هستند و آزادی عمل کاملی دارند و مدارس مجزایی دارند و حتی مدارس آنها جمعه‌ها ساعت ۱۱ برای شرکت در نماز جمعه تعطیل می‌شود و در ماه مبارک رمضان به مدت ۴۰ روز دانش‌آموزان تعطیل هستند.

شریف انیس تاکید کرد: هر دولتی که در سریلانکا مستقر شده است، مسلمانان ۲ تا ۳ وزیر در کابینه داشته‌اند و قشر وسیعی از کسانی که به مأموریت‌های خارج از کشور اعزام می‌شوند. از هر ۶۰ نفر ۱۰ نفر مسلمانان هستند. با این مقدمه در یکشنبه ۲۱ آوریل همه چیز تغییر پیدا کرد و ۸ بمب به صورت انتحاری در ۳ کلیسا در روز یکشنبه و حین انجام مراسم دعا در روز عید پاک و چند هتل ۵ ستاره منفجر شد و بیش از ۳۰۰ نفر کشته و بیش از ۶۰۰ نفر زخمی شدند.

سفیر سریلانکا در ایران اظهار کرد: با این اتفاق کل کشور دچار شک بزرگی شد و داعش مسئولیت این حملات را قبول کرده است و آنچه مورد سوال است این است که آیا این ۸ بمب را مسلمانان محلی سریلانکا منفجر کرده‌اند و چرا این چنین شده است؟ ۲ برادر که ازدواج کرده بودند و تحصیلات عالی داشتند و ثروتمند بودند و در استرالیا و انگلیس تحصیل کرده بودند و پدرشان از صادرکنندگان بزرگ سریلانکا هستند، در این حملات دست داشته‌اند.

شریف انیس تصریح کرد: تاکنون ۱۵۰ نفر در این خصوص دستگیر شده‌اند و جستجوی خانه به خانه برای دستگیری متهمین ادامه دارد و مسلمانان هم همکاری کامل می‌کنند. از آنجایی که مسلمانان اجرا کننده این حملات بودند بصورت طبیعی نگاه مردم به مسلمانان تا مدتی نگاه خوبی نخواهد بود و اعتمادی که ایجاد شده بود خدشه دار شده است. از مردم و احزاب ایران و حزب موتلفه اسلامی به خاطر حمایت از مردم سریلانکا و محکوم کردن این اقدامات وحشیانه و تروریستی که به هیچ مذهبی ارتباط ندارد تشکر می‌کنیم. امیدواریم این حمایت‌ها ادامه داشته باشد و دولت ما حافظ مسلمانان است و از آنها پشتیبانی می‌کند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: اسدالله بادامچيان انفجارهای سریلانکا ایران و سریلانکا حزب موتلفه اسلامي

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۶۷۳۹۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری نشست کارگروه ورزش حزب موتلفه و کمیته ملی المپیک

نشست هفتگی اعضای کارگروه ورزش حزب موتلفه اسلامی صبح روز یکشنبه ۹ اردیبهشت ماه در سالن جلسات کمیته ملی المپیک با حضور محمود خسروی وفا رئیس و سیدمناف هاشمی دبیرکل کمیته ملی المپیک و مدعوین برگزار شد. - اخبار ورزشی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم، در ابتدای این نشست محمدرضا تهرانی رئیس کارگروه ورزش حزب موتلفه اسلامی با اشاره به سوابق مسئولان این حزب نسبت به ورزش و حضور مؤثر چهره‌هایی همچون بادامچیان، غفوری‌فرد، محمدرضا یزدانی‌خرم و محمد مهر‌آیین در این عرصه، از اعضای کارگروه ورزش این حزب به‌عنوان نیروهای متخصص و دلسوز یاد کرد که در راستای همان اهداف گام بر می‌دارند.

​وی همچنین ضمن بر شمردن پاره‌ای مشکلات ورزش، اقدامات مسئولان کمیته ملی المپیک در جهت افزایش حقوق دریافتی ورزشکاران اعزامی و مدال‌آوران، فعالیت‌های مستمر و مؤثر کمیسیون‌‌های مختلف و دیگر تحولات صورت گرفته در این مجموعه را چشمگیر و قابل توجه ارزیابی کرد.

در ادامه محمود خسروی‌وفا رئیس کمیته ملی المپیک درباره تبیین سیاست‌های کلی کمیته ملی المپیک، اظهار داشت: از بدو قبول مسئولیت در کمیته ملی المپیک با چالش‌هایی مواجه بودیم، اما ​باید به این موضوع واقف بود که ​برای رفع مشکلات و کمبودهای موجود جدای از تأمین بودجه و سرمایه بیش از هر چیزی نیاز به همدلی و وحدت داریم و همه باید دوشادوش همدیگر و هماهنگ با سیاست‌های کلان ​ورزش کشور حرکت کرد. اینکه بسیاری از فدراسیون‌ها در گذشته با سرپرست اداره می‌شد و یا برگزاری مجامع با تأخیر همراه بود این دیگر به بودجه ربط ندارد بلکه باید برنامه ​داشت و همدل بود و در راستای منافع ملی کشورمان حرکت کرد.

وی خاطر نشان کرد: در همین راستا در کمیته تلاش کردیم تا با کار کارشناسی، پرداختی بودجه فدراسیون را مشخص و در موعد مقرر آن را پرداخت کنیم تا در اجرای برنامه‌های خود با مشکل مواجه نشوند، چرا که کار آنها آماده‌سازی و اعزام به رقابت‌های قاره‌ای و جهانی برای کسب سهمیه و ​مدال ​است ​لذا باید مورد حمایت واقع شوند. این امر خود باعث افزایش همدلی و همگرایی مجموعه ورزش کشور ​خواهد شد و کمیته در همین زمینه تعامل خوبی با وزارت ورزش و جوانان و فدراسیون‌‌ها دارد تا بیش از پیش جهت داشتن ورزش قوی برای ایران قوی حرکت کنیم.

رئیس کمیته ملی المپیک تصریح کرد: در کمیته هم باید جدا از تخصص‌گرایی با توجه به نوع خدمات ارائه شده ضمن افزایش توانمندی و امکانات، با ارائه خدمات لازم در کنار و حامی و فدراسیون‌ها باشیم.

خسروی وفا افزود: باید قبول کنیم ​در برهه‌ای از زمان ایراداتی در بخش فدراسیون‌ها داشته‌ایم به‌عنوان مثال بسیاری از فدراسیون‌ها با سرپرست اداره می‌شدند که همین موضوع کار را سخت می‌کرد هر چند در حال حاضر شرایط بهتر از گذشته شده در مورد بودجه فدراسیون‌ها به این موضوع اشاره کنم که پرداختی کمیته هدفمند شده است، پول را به موقع می‌پردازیم و بالطبع ​انتظار داریم فعالیت هدفمند داشته باشند. خوشبختانه امروزه، تنش در فدراسیون‌ها به حداقل رسیده است، اما برخی تنش‌ها به خاطر اطلاعات نادرستی است که از داخل به خارج ارسال می‌شود.

وی همچنین خاطرنشان کرد: ضمن تعامل خوبی که با وزارت ورزش و جوانان داریم ​با کمیته بین‌المللی المپیک و شورای المپیک آسیا هم تعامل خوبی داشته و تاکنون هم برای المپیک پاریس سهمیه‌های خوبی کسب شده است، البته عده‌ای به تعداد اندک کاروان اعزامی پاریس اشاره می‌کنند حال آنکه اگر تیم‌های والیبال و بسکتبال را که در این دوره امکان کسب سهمیه را پیدا نکردند، کنار بگذاریم، کاروان ​اعزامی خوبی در اختیار داریم. کسب سهمیه وظیفه فدراسیون‌های ورزشی است و ما در این زمینه نقش حامی و پشتیبان آنها را ایفا می‌کنیم هر چند اعتقاد دارم توان ورزش ما بسیار فراتر از اینهاست.

رئیس کمیته ملی المپیک گفت: امیدوارم در آینده با برنامه‌ریزی بهتر و هدف‌گذاری دقیق شاهد نتایج بهتری باشیم و با همین تفکر یعنی داشتن کاروان کیفی  پیش‌بینی می‌کنم ​در بازی‌های آینده آسیایی (ناگویا - ژاپن) نتایج بهتری کسب و حتی ​شانس پنجم شدن هم داریم. البته اگر مثل امسال، یعنی در سال المپیک، نیمی از بودجه کمیته المپیک را کم نکنند به همین دلیل در حال رایزنی هستیم تا مشکل برطرف شود که امیدوارم به‌زودی این مسئله را حل کنیم.

 سیدمناف هاشمی دبیرکل کمیته ملی المپیک و سرپرست کاروان اعزامی به بازی‌های المپیک پاریس اظهار داشت: مشکلی در پرداخت بودجه فدراسیون‌ها نداریم و حتی در سال گذشته بیشتر از مبلغ تعیین شده به بسیاری از فدراسیون‌ها پرداختی داشتیم و کمیته ملی المپیک به‌عنوان حامی تمام تلاشش را برای حمایت از فدراسیون‌ها انجام داد، ولی جدا از موارد فوق باید برای موفقیت از حواشی هم دوری کرد.

لازم به ذکر است در این نشست ​جمعی از اعضای کارگروه ورزش نیز نقطه نظرات و پیشنهادات خود را در ارتباط با روند تسریع فعالیت‌ها، اتخاذ تمهیدات لازم جهت موفقیت در المپیک پاریس، برنامه‌ریزی برای ارتقای جایگاه ورزش در ​بازی‌های آسیایی آینده (ناگویا)، توجه بیش از پیش به مبانی فرهنگی، دیپلماسی ورزش، برون رفت از پاره‌ای چالش‌ها و موارد مختلف دیگر مطرح کردند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • آزادی ۵ نفر از صیادان ایرانی در کشور سیشل
  • بادامچیان: انتخاب اصلح از بین افراد موجود یک تکلیف و وظیفه است
  • دیدار شیخ الازهر و رئیس جمهور بوسنی و تاکید بر اتحاد مسلمانان
  • تبلیغات منفی رسانه‌های غرب درباره فتح فاو توسط ایران
  • نشست مشترک کارگروه ورزش حزب موتلفه اسلامی و مسئولین کمیته ملی المپیک
  • برگزاری نشست کارگروه ورزش حزب موتلفه و کمیته ملی المپیک
  • دیدار سفیر ایران با وزیر کشاورزی اندونزی
  • دیدار نخست وزیر بورکینافاسو و معاون اول رئیس جمهور
  • دیدار عضو شورای حزب الله لبنان با دبیرکل مجمع تقریب مذاهب اسلامی
  • واردات چای از کشور سریلانکا