Web Analytics Made Easy - Statcounter

سود جویان هر روز موضوعی را عَلَم کرده و با اعلام کمبود اقلام خوراکی پرمصرف در بین خانوارها علاوه بر ایجاد تشویش و نگرانی در بین مردم، در واقع قصد زیر سوال بردن عملکرد دولت و نظام را در سر می پرورانند؛ هرچند این نگرانی ها برای اولین بار نیست که مطرح می شود و برای آخرین بار هم نخواهد بود.
در چند روز گذشته شایعه کمبود تن ماهی و افزایش قیمت آن در فضای مجازی دست به دست پیچید، داستان تکراری کمبود رب گوجه فرنگی نیز هنوز پایان نیافته بود که افزایش قند و شکر نقل محافل شد و مردم که نگران تامین مایحتاج خود بودند، قفسه های فروشگاه ها را خالی و انبارهای خانه ها را پر می کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


و اکنون در آستانه ماه مبارک رمضان مردم علاوه بر خریدهای هیجانی و بیش از ظرفیت قند و شکر، مردم با شایعه کمبود ماکارانی مواجه شدند و از ترس گرانی برای خرید این محصول به فروشگاه ها هجوم آوردند. به راستی مگر یک خانوار چقدر مصرف روزانه هر یک از این محصولات را دارد که به مقدار اندک بسنده نکرده و به فروشگاه ها هجوم می آوردند و آیا این محصولات تاریخ انقضا ندارند که شاهد اینگونه احتکار خانگی هستیم؟
امروز در بازدید از چند فروشگاه بزرگ همدان با خالی بودن قفسه ماکارانی روبرو شدم که به گفته فروشنده ها، مردم با این قصد که ماکارانی کمیاب و یا گران شده برای خرید آن هجوم آورده اند و البته خود فروشنده نیز معتقد بود که به دلیل کمبود گندم و گرانی آرد ماکارانی نیز نایاب و قیمت آن افزایش یافته است.
این در حالی است که رییس مرکز تحقیقات کشاورزی استان همدان اعلام کرد که به برکت بارش های اخیر امسال پیش بینی می شود گندم دیم 40 تا 200 درصد در سطح کشور افزایش تولید داشته باشد.
اما سوال اینجاست در این بین آیا مردم مقصرند که نگران تهیه مایحتاج روزانه خود هستند و با کوچکترین شایعه ای به خرید هیجانی رو آورده و با هجوم احساسی به فروشگاه ها بیش از ظرفیت و نیاز روزانه خرید می کنند و یا مسئولان و مدیرانی که به درستی از داشته هایمان برای جامعه اطلاع رسانی نمی کنند تا مردم خیالشان از بابت اقلام ضروری و مورد نیاز آسوده باشد؟
در حالی که به گفته کارشناسان بیشتر استانها از جمله همدان وارد ترسالی شدند و این موضوع نوید بخش رونق کشاورزی خواهد بود، پس باید این گونه جوسازی ها از بین مردم و جامعه پاک شود چراکه ادامه این رشته جوسازی ها علاوه بر مختل کردن آسایش و آرامش مردم، آنها را نسبت به عملکرد مسئولان اجرایی بدبین می کند و موجب خوشحالی دشمنان نظام می شود.
پس ضروری است در این مقطع حساس مسئولان و دلسوزان نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران خبرهای خوش و نوید بخش به ویژه در بخش کشاورزی را با قوت بیشتری اطلاع رسانی، رسانه ها را با برگزاری میزگردهایی در این خصوص همراهی و مردم را به روزهای آینده و پیش رو امیدوارتر کنند.
همچنین از مردم نیز انتظار می رود که اخبار اقتصادی را فقط از رسانه های معتبر دریافت کرده و با تحقیق بیشتر از پذیرش و انتشار شایعات در این زمینه به صورت جدی پرهیز کرده و مانع از رسیدن سودجوان به اهداف شومشان شوند.
امیدواریم جوسازی کمبود ماکارانی آخرین سناریوی این قصه پر غصه باشد تا مردم با خیالی آسوده یک ماه به مهمانی خدا بروند و به دعا و نیایش بپردازند.
خبرنگار ایرنا مرکز همدان
انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: 40 سالگی انقلاب بودجه 98 سیل 98 جامعه زهرا فضای مجازی قند نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران 40 سالگی انقلاب بودجه 98 سیل 98 امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۶۷۵۳۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دو روی سکه معلم بلاگری/کاهش هوش هیجانی دانش آموزان با تولید محتوا از آن‌ها

روزبهانی گفت: یک دانش آموز در سن پایین تفکر انتقادی ندارد و شاید درحالی که دیگران به او می‌خندند نتواند از خودش دفاع کند و همین امر می‌تواند آسیب زیادی به کودک بزند.

حسین روزبهانی، روانشناس و استاد دانشگاه در گفتگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری دانشجو در رابطه با تاثیرات مثبت و منفی معلم بلاگری اظهار داشت: فضای مجازی و معلم بلاگری، تأثیر معلم بلاگری و تولید محتوایی که این افراد انجام می‌دهنو که قطعاً هم خیلی زیاد شده است را، می‌تونیم به طور همزمان هم یک اتفاق مثبت و هم یک اتفاق منفی در نظر بگیریم. این کار یک شمشیر دو لبه است که یک‌سری محاسن و یک سری معایب دارد.

وی در رابطه با مزایای این کار افزود: زمانی که اون معلم بلاگر یک شیوه تدریس را در فضای مجازی ارائه می‌دهد که خوب و رسا و جذاب هست، باعث می‌شود تعداد مخاطبانش بالا برود و به جای این که یک کلاس بیست نفره از این سبک تدریس استفاده کنند، یک جامعه خیلی بیشتر و جامعه آماری بزرگ‌تری از این سبک تدریس استفاده می‌کنند.

وی افزود: معلم در این موارد سعی می‌کند یک سری خلاقیت‌ها در روش تدریس داشته باشد. مثلا در محتوا یا ساده‌سازی دروس که همین موضوع باعث می‌شود که دانش‌آموزان علاقه بیشتری به آن درس پیدا کنند. همچنین این گسترش جامعه آماری شامل معلم‌های دیگر در شهر‌های کوچیک نیز می‌شود. برای مثال معلم‌هایی که جوان و تازه کار هستند و استرس شروع تدریس را دارند، اگر بخواهند تدریس کنند، با دیدن این شیوه تدریس اولاً تجربه و اطلاعات نو کسب می‌کنند و ثانینا شاید از استرسشان کاسته شده و آمادگی لازم برای آموز دادن را پیدا کنند.

روزبهانی در رابطه با ابعاد منفی این موضوع تصریح کرد: معمولاً معلم‌ها در فیلم‌ها و تولید محتوا‌هایی که از دانش آموزان و در فضای مجازی منتشر می‌کنند، سعی می‌کنند فضایی شاد و خنده دار را نمایش دهند و یا از یک سری از رفتار‌های دانش آموزان فیلم برداری می‌کنند که شاید برای دیگران خیلی خنده دار باشد؛ این را نیز باید در نظر گرفت که یک دانش آموز در سن پایین تفکر انتقادی ندارد و شاید درحالی که دیگران به او می‌خندند نتواند از خودش دفاع کند و همین امر می‌تواند آسیب زیادی به کودک بزند و حتی روی خانواده‌اش تأثیر بگذارد.

وی در ادامه گفت: یکی از عوارض آن رفتار نادرست این است که کودک معمولاً سعی می‌کند تنها قسمت شاد خودش بروز بدهد و هیجاناتی مثل غم و غصه ناراحتیش را سرکوب کند. خب همین موضوع باعث می‌شود که خیلی نمایشی رفتار کند و سعی کند این بخش از زندگی خود را حذف و یا مخفی کند. واقعیت‌های زندگی شو و سعی کن لبخند‌ها غیر واقعی داشته باشه که می‌تواند از لحاظ روانی به او آسیب بزند و حتی می‌تواند تا حدودی هوش هیجانی کودک را کاهش بدهد.

دیگر خبرها

  • تنیس‌فوتبال هیجانی در تمرین پرسپولیس
  • تداوم افشاگری‌ها علیه قالیباف/ بیگی: جماعتی از سازمان میادین میوه و تره‌بار، تاکسیرانی، بهشت‌زهرا، اتوبوسرانی و... وارد مجلس شده‌ و پست گرفتند
  • به رییس سازمان خصوصی‌سازی گفتم جزء فرهیخته‌ترین‌ها هستی بین افرادی که از کشتارگاه، بهشت‌زهرا و... آمده‌اند
  • بهترین فروشگاه اینترنتی کالای دیجیتال 1403
  • افزایش تلفات سیل در برزیل؛ ساکنان با کمبود آب مواجه هستند
  • کد تخفیف اکالا؛ خرید ارزان با ارسال رایگان
  • هجوم عجیب برای خرید طلا
  • هجوم عجیب برای خرید طلا/ فروش طلا رکورد زد
  • خرید ویپ و پادهای اورجینال از برند ووپو VOOPOO در فروشگاه ویپ ایران
  • دو روی سکه معلم بلاگری/کاهش هوش هیجانی دانش آموزان با تولید محتوا از آن‌ها