Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه علم وفناوری ایسکانیوز به نقل از روابط عمومی پژوهشگاه فضایی ایران، حسین صمیمی، رئیس پژوهشگاه فضایی ایران، با اشاره به فعالیت‌های صورت گرفته در جهت توسعه فناوری‌های فضایی و اشاعه کاربرد این دستاوردها برای رفع نیازهای وزارتخانه‌ها و سازمان‌های مختلف، اظهار نمود: ما نیازمند فناوری اطلاعات و قابلیت‌های آن برای تسهیل در کارها و بالا بردن کیفی آن هستیم تا بتوانیم به کارفرمایان و مشتریان این فناوری‌ها، خدمات بهتری را ارائه داده و به نحو مطلوب‌تری نیازهای آنان را برآورده سازیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



رئیس پژوهشگاه فضایی ایران برخی از اقدامات صورت گرفته در جهت توسعه فناوری اطلاعات در این پژوهشگاه را برشمرد که از جمله آنها تشکیل کارگروه توسعه دولت الکترونیک، تهیه و تدوین و ابلاغ سند توسعه دولت الکترونیک، بارگذاری چند خدمت تعریف شده در سایت پژوهشگاه به‌ویژه خدمات مرکز آزمون و یکپارچگی پژوهشگاه و آزمایشگاه‌های آن.

صمیمی در بخشی از سخنان خود با اشاره به دو ماموریت اصلی پژوهشگاه فضایی ایران شامل طراحی و ساخت ماهواره‌های سنجشی و مخابراتی و نیز توسعه خدمات فضاپایه، گفت: اکنون، این پژوهشگاه با طیف وسیعی از کارفرمایان و مشتریان روبه‌رو است از جمله وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، سازمان فضایی ایران، سازمان برنامه و بودجه، وزارت‌خانه‌های نیرو، جهاد کشاورزی، سازمان هواشناسی و سازمان حفاظت محیط زیست.

رئیس پژوهشگاه فضایی ایران اظهار داشت: هدف ما رضایتمندی کارفرماها و مشتریانمان است و این مهم نیازمند ایجاد فرآیندهای لازم و ارزیابی مستمر این فعالیت‌ها و فرآیندها است که بدین منظور لازم است داشبوردهای مدیریتی مربوط فراهم باشد و در این جهت توسعه خدمات الکترونیکی نقش موثری دارد.

صمیمی در این خصوص به خدمات مرکز آزمون و یکپارچگی پژوهشگاه فضایی ایران اشاره کرد که با برخورداری از آزمایشگاه‌های مجهز در زمینه تست سامانه‌های فضایی مورد نیاز مراکز تحقیقاتی و دانشگاهی است که در خصوص این سامانه‌ها فعالیت می‌کنند و برای تسهیل در کار این مشتریان می‌توان مواردی از درخواست‌های آنها و پیگیری امور را به صورت الکترونیکی انجام داد.

وی یادآور شد پژوهشگاه فضایی ایران عزم جدی برای توسعه دولت الکترونیک در مجموعه دارد و حضور داوطلبانه در این ارزیابی هم نشان از جدیت ما در این موضوع دارد.

در ادامه این نشست، آرش کاکاوند، سرارزیاب تیم توسعه دولت الکترونیک گفت: جایزه دولت الکترونیک جمهوری اسلامی ایران با هدف پایش و ارزیابی برگزار می‌شود و بخش اعظم ارزیابی‌ای که در این جهت صورت می‌گیرد، خروجی‌ دارد که هم موقعیت وضع موجود را تبیین می‌کند و هم می‌تواند به سازمان‌ها کمک کند تا برای بهبود توسعه دولت الکترونیک برنامه‌ریزی مناسبی به‌عمل آورند.

وی افزود: در ابلاغیه دولت، شرکت در جایزه دولت الکترونیک در دو بخش برنامه‌ریزی شده که شامل تکلیفی و داوطلبانه است. در حوزه داوطلبانه، یک سرویس ارزیابی می‌شود و بخش تکلیفی، در دو بخش است: توانمندسازها و نتایج که در همه مدل‌های تعالی بدان توجه می‌شود، اما، موضوع مهمی که مورد توجه است، تداوم در نتایج خوب و برجسته است.

گفتنی است؛ جلسه ارزیابی جایزه دولت الکترونیک ج.ا.ایران در شاخص تعهد سازمانی در پژوهشگاه فضایی ایران با حضور ریاست، معاونان و مدیران این پژوهشگاه و تیم ارزیاب توسعه دولت الکترونیک در ۱۵ اردیبهشت سال‌جاری برگزار شد.

انتهای پیام/

169 / 279 پژوهشگاه فضایی دولت الکترونیک توسعه فناوری‌ داشبوردهای مدیریتی مدل‌های تعالی

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: پژوهشگاه فضایی دولت الکترونیک توسعه فناوری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۶۷۶۰۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سال ۱۹۰۰؛ پرتره‌های صمیمی از بومیان آلاسکا (عکس)

در حوالی سال ۱۹۰۰، چندین عکاس، از جمله بورلی بنت دابز متولد میسوری و دو مهاجر اروپایی به ایالات متحده، به نام‌های اچ جی کایزر و آلبرت اف جانسون، به آلاسکا سفر کردند.

به گزارش فرارو، در میان افرادی که آن‌ها به استودیو‌های پرتره خود وارد کردند، تعدادی از بومیان آلاسکا بودند که تصاویر خیره کننده آن‌ها بعد‌ها توسط مایکل جی ویلسون یک تهیه کننده بریتانیایی جمع آوری شد.

ریچارد اوندن، رئیس کتابخانه بودلیان در آکسفورد، که اخیراً مجموعه عکس‌های ویلسون را خریداری کرده است، می‌گوید: پرتره‌ها به دلیل صمیمیتشان قابل توجه هستند. اطلاعات کمی در مورد این سوژه‌ها وجود دارد، اما ریچارد پرتره‌ها را به عنوان لحظه‌ای از برخورد و تبادل بین جامعه بین المللی و جوامع اینوئیت که هزاران سال در صلح زندگی کرده اند ارزش می‌گذارد.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • شارژ کالابرگ الکترونیک یک ماه زودتر از یارانه نقدی است
  • مشارکت ۶۰ میلیون ایرانی در کالابرگ الکترونیک فجرانه
  • مشارکت ۶۰ میلیون ایرانی از کالابرگ الکترونیک فجرانه
  • رونمایی از برات الکترونیک زنجیره تامین مالی
  • برات الکترونیک زنجیره تامین مالی رونمایی شد
  • سال ۱۹۰۰؛ پرتره‌های صمیمی از بومیان آلاسکا (عکس)
  • لندر جان سخت ژاپن برای سومین بار روی ماه بیدار شد
  • دوره آموزشی نقد جریان‌های دین‌گریز ایران برگزار می شود
  • انتشار گزارش سازمان جهانی هواشناسی دریاره وضعیت اقلیمی آسیا با مشارکت پژوهشگاه هواشناسی
  • گزارش سازمان جهانی هواشناسی در خصوص وضعیت اقلیمی آسیا در سال ۲۰۲۳ میلادی منتشر شد