Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-30@00:14:13 GMT

تجارت‌های بزرگ توسط شرکت‌های متوسط انجام می‌شود

تاریخ انتشار: ۱۶ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۶۷۶۱۶۲

تجارت‌های بزرگ توسط شرکت‌های متوسط انجام می‌شود

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد مشهد گفت: با توجه به انقلابی که در حوزه فناوری در حال رخ دادن است، تجارت‌های بزرگ توسط شرکت‌های متوسط انجام می‌شوند.

به گزارش ایسنا، اسماعیل خیرخواه در همایش «بلاک چین و کسب و کارهای آینده» که در تالار شورای شهر مشهد برگزار شد، بیان کرد: تکنولوژی بلاک‌چین یکی از مواردی است که بواسطه رشد و توسعه آن دگرگونی و تحولی عظیم در حوزه فناوری‌ها رخ خواهد داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تصریح کرد: فناوری می‌تواند به شکل‌های مختلفی کسب‌وکارها را تحت تأثیر قرار دهد؛ اولین مورد این است که این تأثیر بر روی هزینه‌های عملیاتی اثر می‌گذارد و موجب کاهش هزینه‌های کسب‌وکارها می‌شود.

خیرخواه افزود: مورد دوم که به موضوع بلاک‌چین هم مربوط می‌شود، ایجاد محیط‌های امن توسط صاحبان کسب‌وکار برای محیط‌های کاری‌شان است. از دیگر موارد تأثیرگذاری این است که فرآیندهای ارتباطی توسط فناوری‌ها بهبود می‌یابد؛ همانند آنچه امروزه با گسترش پیام‌رسان‌ها انجام شده است.

وی خاطرنشان کرد: بهره‌وری کارمندان هم با گسترش فناوری افزایش خواهد یافت؛ این افزایش بهره‌وری از دو طریقِ استفاده خود کارمندان از فناوری حاصل می‌شود که سرعت و دقت کارها افزایش می‌یابد و دیگر این که نظارت و ارزیابی کارمندان به صورت آنلاین و لحظه‌ای توسط سیستم‌ها انجام می‌شود.

خیرخواه اظهار کرد: فناوری، دسترسی صاحبان کسب‌وکار به پایگاه‌های مشتریان بیشتری را هم فراهم می‌کند و بازارهای بزرگ‌تری در اختیار کسب‌وکارها می‌گذارد. همچنین با استفاده از فناوری می‌توان بسیاری از بخش‌های جانبی یک کسب‌وکار را برون‌سپاری کرد و با تمرکز بیشتری بر روی اهداف اصلی متمرکز شد.

وی بیان کرد: ذات فناوری تغییر و تحول است و ما هم در کشور خودمان باید هرچه بیشتر و سریع‌تر به سمت استفاده از فناوری‌های نوین گام برداریم. شرکت‌های بسیار زیادی در دنیا استفاده از بلاک‌چین را امروز در دستورکار خود قرار داده‌اند و ما هم باید از این تأثیرات بهره‌مند شویم.

خیرخواه گفت: یکی از تأثیرات این بلاک‌چین در تحریم‌ها است و تحریم‌ها فرصتی را برای ما ایجاد کرده است که بهتر بتوانیم بر روی این اتفاق مهم در دنیا، یعنی توسعه و استفاده از بلاک‌چین کار کنیم و شرایط خصمانه تحریم را به نفع خودمان تغییر دهیم.


انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: دانشگاه آزاد مشهد فناوری بلاک چین منطقه خراسان رضوی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۶۷۶۱۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چرا بارورسازی ابرها بحث برانگیز است و چگونه انجام می‌شود؟

بسیاری از کشور‌های جهان مانند ایالات متحده، فرانسه، استرالیا وامارات که در روز‌های گذشته شاهد بارش‌های زیادی بوده، از فناوری "بارورسازی ابرها" برای تحریک بارندگی استفاده می‌کنند.

برخی ممکن است این فناوری بحث برانگیز را به سیل‌های ناگهانی مرتبط کنند، اما کارشناسان می‌گویند در واقع هیچ رابطه‌ای بین این دو رویداد وجود ندارد.

اما به گفته کارشناسان، فناوری "بارورسازی ابرها" که بیش از ۸۰ سال پیش توسعه یافته است، بدون خطرات بالقوه نیست و ممکن است منجر به "اثرات فاجعه بار" شود.

"بارورسازی ابرها" چیست؟

محققانی که در جنرال الکتریک مشغول به کار بودند، هنگام انجام آزمایش‌هایی در مورد چگونگی تشکیل ابر‌ها در آزمایشگاه، یک اثر عجیب را کشف کردند. آنها دریافتند که وقتی بخار آب بسیار سرد می‌شود، بین ۱۰- تا ۵- درجه سانتیگراد، لزوماً بلور‌های یخ تشکیل نمی‌دهد.

با این حال، هنگامی که محققان پودر ریز یدید نقره (یک ماده شیمیایی مورد استفاده در عکاسی) را اضافه کردند، از اینکه آب فوراً یخ زد شگفت زده شدند.

این به این دلیل است که بخار آب به خودی خود نمی‌تواند کریستال را تشکیل دهد. در ابر‌های طبیعی، این "هسته‌های متراکم ابر" ممکن است توسط باکتری‌ها یا ذرات کوچک گرد و غبار ایجاد شوند، اما محققان اکنون راهی برای ایجاد مصنوعی آنها پیدا کرده اند.

چگونه ابر‌ها را بارور می‌کنند؟

تکنیک "بارورسازی ابرها" با اعمال آن بر روی ابر‌های طبیعی عمل می‌کند، به گونه‌ای که "یدید نقره" یا نمک خوراکی به ابر‌ها تزریق می‌شود و باعث می‌شود بلور‌های یخ به سرعت تشکیل شوند که در نهایت بسته به شرایط آب و هوایی به شکل برف یا باران فرو می‌ریزند.

یوهان ژاک، هواشناس ارشد KISTERS می‌گوید: بارورسازی ابر‌ها یا با پرتاب مواد شیمیایی از زمین، تزریق مستقیم آنها از هواپیما، یا پرتاب آنها به ابر‌ها با استفاده از موشک انجام می‌شود.

بارورسازی ابر‌ها در کجا استفاده می‌شود؟

این فناوری در حدود ۵۰ کشور مختلف از جمله امارات که از دهه ۱۹۹۰ یک برنامه پیشرفته بارورسازی ابر‌ها را اجرا می‌کند، استفاده شده است، به گونه‌ای که سالانه حدود ۱۰۰۰ ساعت ماموریت "بارورسازی ابرها" انجام می‌شود.

ایالات متحده دارای سابقه بسیار طولانی در مأموریت‌های "بارورسازی ابرها" است که در سال ۱۹۴۷ با عملیات سیروس آغاز شد، که در آن ارتش ایالات متحده حدود ۹۰ کیلوگرم یخ خشک را در طوفانی در سواحل فلوریدا پخش کرد.

اگرچه هیچ مدرکی دال بر تأثیر این مأموریت برای تغییر مسیر طوفان وجود نداشت، اما برخی تهدید کردند که پس از تغییر مسیر غیرمنتظره طوفان، علیه دولت شکایت خواهند کرد.

در سال ۲۰۱۸، وایومینگ، یوتا و کلرادو برای تأمین بودجه ماموریت‌های بارورسازی ابرها، توافق‌نامه‌ای برای اشتراک هزینه امضا کردند.

در استرالیا آزمایش‌های بارورسازی ابر‌ها از سال ۱۹۴۷ آغاز شد و تا امروز ادامه دارد.

چین سازنده‌ترین حامی فناوری تغییر آب و هوا است. برای سال‌ها، اداره تنظیم آب و هوا در این کشور از بارورسازی ابر‌ها برای پایان دادن به خشکسالی، مبارزه با آتش‌سوزی‌ها و اجتناب از باران در طول رژه‌های نظامی استفاده کرده است.

این فناوری نه تنها برای افزایش بارندگی استفاده می‌شود، بلکه در کشور‌هایی مانند اسپانیا، فرانسه و آلمان عمدتاً برای جلوگیری از بارش تگرگ استفاده می‌شود.

چرا "بارورسازی ابرها" بحث برانگیز است؟

بسیاری ممکن است با استفاده از بارورسازی ابر‌ها به دلیل نگرانی در مورد سیل ناگهانی مخالف باشند.

اما دکتر فردریک اتو، کارشناس برجسته آب و هوا از امپریال کالج لندن، توضیح داد: بارورسازی ابر‌ها نمی‌تواند مقدار زیادی باران ایجاد کند، این تکنیک یک ابر موجود را اصلاح می‌کند، و نمی‌توان یک ابر کوچک را از طریق بارورسازی به یک طوفان تبدیل کرد. 

اتو افزود، بزرگترین نگرانی این است که "بارورسازی ابرها" به عنوان جایگزینی برای اقدام موثر در مورد تغییرات آب و هوایی استفاده شود، چیزی که دلیل واقعی افزایش بارندگی است.

او ادامه داد: بارورسازی ابر‌ها یکی دیگر از راهبرد‌های آشکار برای جلوگیری از تقاضای توقف سوخت‌های فسیلی است، اگر انسان‌ها به سوزاندن نفت، گاز و زغال سنگ ادامه دهند، تغییرات آب و هوایی و بارندگی‌های شدید ادامه خواهد داشت.

منبع: المیادین

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی علوم فضایی و نجوم

دیگر خبرها

  • حادثه دریایی جدید در غرب یمن
  • چین از مدل هوش مصنوعی تبدیل متن به ویدئو رونمایی کرد
  • ورود صنایع بزرگ به حوزه استارت‌آپی کشور در استیج اینوتکس بررسی می شود
  • ۱۷ هزار میلیارد ریال سرمایه‌گذاری در بخش اصناف قم انجام شد
  • معرفی نیروی مستعد جویای کار به شرکت‌های حاضر در نمایشگاه ایران‌هلث‌
  • وزیر صمت: حجم تجارت خارجی ایران ۱۵۳ میلیارد دلار است/ اولویت به دیپلماسی اقتصادی با هدف ورود به بازار‌های جهانی و فناوری
  • کار بزرگ شهید شفیع زاده در توپخانه سپاه
  • رشد صد در صدی دانش‌بنیان‌ها در بورس تا پایان سال
  • چرا بارورسازی ابرها بحث برانگیز است و چگونه انجام می‌شود؟
  • برگزاری مسابقه«سنتز سبز نانوذرات نقره به کمک عصاره لیمو»