Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جماران»
2024-05-01@17:46:12 GMT

550 میلیون مترمکعب سیلاب در بیابانهای اطراف خرمشهر مهار شد

تاریخ انتشار: ۱۶ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۶۷۷۳۲۰

550 میلیون مترمکعب سیلاب در بیابانهای اطراف خرمشهر مهار شد

به گزارش ایرنا کورش مودت روز دوشنبه در جلسه شورای سلامت و امنیت غذایی شهرستان خرمشهر با بیان اینکه ماشین آلات سنگین همچنان در کانال شیردم مشغول کنترل و تخلیه سیلاب هستند افزود:این اقدام برای پیشگیری و جلوگیری از پیش روی آب به سمت خرمشهر در حال انجام است ضمن اینکه هدایت سیلاب به سمت کانال عدود و نهر خین در خرمشهر ادامه دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی اظهار داشت: در حال حاضر به اندازه 2 مخزن بزرگ سد در بیابان های خرمشهر آب جاری است که یکی از این مخازن با حجم 550 میلیون متر مکعب کنترل و مهار شده و تهدیدی برای خرمشهر نیست. ضمن اینکه تلاش می شود تا بخشی از سیلاب به سمت هورالعظیم و تالاب ناصری هدایت شود.
سرپرست فرمانداری خرمشهر اظهار داشت: همه دستگاههای اجرایی خرمشهر در کنترل سیل خوب عمل کردند اما این به معنای اتمام کار نیست و برای کنترل سیلاب در منطقه همچنان نیاز به زمان داریم.
مودت با تشریح وضعیت نهرهای منتهی به رودخانه اروندکبیر و صغیر در جزیره مینو گفت: آب انهار منشعب از رودخانه اروند کبیر و صغیر که در بحران سیل مسدود شده اند به صورت راکد و گنداب مانده و احتمال افزایش حشرات و حیوانات موذی وجود دارد.
مودت به لایروبی انهار منطقه محرزی اشاره کرد و گفت: برای لایروبی نهر پنج تا 11 منطقه محرزی و دیگر انهار خرمشهر اعتبار کلانی نیاز است.
وی در خصوص جمع آوری دام های تلف شده ناشی از سیل در حاشیه رودخانه ها نیز بیان کرد : با توجه به شروع فصل التور (بیماری شبه وبا) ضمن پایش مناطق درگیر سیل باید جانوران و دام های تلف شده در سیلاب اخیر از انهار و حاشیه رودخانه ها جمع آوری شوند.
مودت بر لایروبی جوی های روباز و آهک پاشی شهر و روستا تاکید کرد و گفت: شهرداری ها و دهیاری ها نسبت به لایروبی جوی های روباز و آهک پاشی آبهای راکد در سطح شهر و روستا اقدام کنند.
وی در ادامه به تشریح وضعیت سگ های ولگرد در سطح شهر خرمشهر پرداخت و با بیان اینکه یکی از راههای کنترل جمعیت سگ های ولگرد همکاری سمن های زیست محیطی است گفت: به منظور رفع معضل سگ های ولگرد همکاری و همیاری سمن ها برای جمع آوری ، نگهداری و عقیم سازی سگ های ولگرد ضروری است.
مودت افزود:اجرای طرح جمع آوری و عقیم سازی سگ های ولگرد به دلیل هزینه بالا از سوی شهرداری ها و دهیاری ها امکانپذیر نیست لذا مشارکت سمن ها برای رفع این معضل ضروری است.
سرپرست فرمانداری خرمشهر نظارت بر عرضه مواد غذایی در ماه مبارک رمضان را ضروری دانست و گفت: با توجه به فرا رسیدن فصل گرما و خطر فاسد شدن مواد غذایی لذا نظارت بر عرضه مواد غذایی و کنترل دست فروشان در سطح شهر لازم و ضروری است.
7100/6068
انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: 40 سالگی انقلاب بودجه 98 سیل 98 حشرات زیست محیطی شهرداری کنترل جمعیت مواد غذایی 40 سالگی انقلاب بودجه 98 سیل 98 امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۶۷۷۳۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امسال آب سد سفیدرود زودتر رهاسازی می‌شود

آفتاب‌‌نیوز :

وحید خرمی امروز، ۱۱ اردیبهشت ماه در جمع خبرنگاران با بیان اینکه امسال رهاسازی آب را زودتر از سال قبل انجام خواهیم داد، عنوان کرد: به دلیل کمبود آب و ضرورت مدیریت مصرف و کاهش احتمال روبرو شدن با تنش‌های آبی، امکان رهاسازی پیش از این موعد و غیر منطبق با تقویم زراعی اعلامی جهاد کشاورزی وجود ندارد.

وی مصرف روزانه آب سد را ۲۰ میلیون مترمکعب دانست و تصریح کرد: آب سد سفیدرود از نیمه اردیبهشت ماه و از طریق کانال راست و چپ سنگر به سمت شالیزار‌های استان روانه خواهد شد و زودتر از این تاریخ، امکان رهاسازی نداریم.

وی ذخیره فعلی سد سفیدرود را ۶۸۰ میلیون مترمکعب دانست که در مدت مشابه سال گذشته ۷۰۰ میلیون مترمکعب بود و اظهار کرد: در شرایط نرمال باید بیش از یک میلیارد مترمکعب آب در سد داشته باشیم که نشان دهنده کمبود آب است.

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای گیلان از کشاورزان خواست طبق تقویم زراعی عمل کنند و گفت: طبق برنامه‌ریزی‌ها از صبح ۱۶ اردیبهشت تا پایان تیرماه از آب سد برای نشاء و کشت برنج استفاده خواهیم کرد.

وی ۸۰ درصد کشاورزان را منطبق با تقویم زراعی دانست و یادآور شد: اراضی داخل شبکه عمدتا شخم و خزانه را انجام داده‌اند و منتظر رهاسازی جهت نشاء هستند؛ در اراضی خارج از شبکه نیز شاهد انجام نشاء هستیم و کلیه فعالیت‌های کشاورزی را رصد می‌کنیم.

وی با اشاره به تخریب ۱۵۰ سردهنه در جریان سیلاب‌های ماه‌های اخیر، خاطرنشان کرد: هم‌اکنون ۵۰ دستگاه انواع ماشین‌آلات سنگین آب منطقه‌ای در سراسر استان در حال احداث این سردهنه‌ها هستند.

مدیرعامل آب منطقه‌ای گیلان اضافه کرد: از کشاورزان می‌خواهم به تقویم زراعی توجه داشته باشند تا در سال جهش تولید با مشارکت مردم با وجود کم آبی به لطف خدا و در سایه برنامه‌ریزی، مدیریت و همکاری کشاورزان شاهد رشد تولید باشیم.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • کاهش ۲ درصدی حجم مخازن سد‌های لرستان
  • ضرورت اجرای ۱۵۰ هزار هکتار طرح‌های آبخیزداری در شهرضا
  • پیش‌بینی ورود بیش از ۱۰ میلیون مترمکعب آب به سد کوثر
  • پرسه سگ‌های ولگرد در شهر؛ ترحم، ترس، هاری
  • سگ‌های ولگرد، بلای جان ده‌ها هزار ایرانی (فیلم)
  • سازه‌های آبخیزداری سمنان ۶ میلیون مترمکعب رواناب بارش‌ها را ذخیره کرد
  • امسال آب سد سفیدرود زودتر رهاسازی می‌شود
  • ماجرای گازگرفتگی کودک کرجی چه بود؟
  • ساختمان نیمه کاره‌ای که محل تجمع سگ‌های ولگرد شد
  • کنترل ۲ میلیون متر مکعب سیلاب در سازه‌های آبخیزداری بیرجند