Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-01@03:42:45 GMT

شاخص نرخ بیکاری درسال ۱۳۹۷، ۱۲ درصد بوده است

تاریخ انتشار: ۱۶ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۶۷۸۰۳۰

شاخص نرخ بیکاری درسال ۱۳۹۷، ۱۲ درصد بوده است

معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منطقه ای وزارت کشور گفت: بررسی روند تغییرات نرخ بیکاری به تفکیک استان ها حکایت از آن دارد که استان های کرمانشاه با نرخ (۱۸.۷ )، چهارمحال و بختیاری با نرخ (۱۷.۴ ) و سیستان و بلوچستان با نرخ (۱۶.۰ ) بیشترین نرخ بیکاری درسال ۱۳۹۷ را به خود اختصاص داده اند.

به گزارش ایسنا به نقل از پایگاه اطلاع رسانی وزارت کشور، دین پرست معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منطقه ای وزارت کشور با اعلام این خبر گفت: براساس گزارش واصله از مرکز آمار ایران، بررسی روند تغییرات نرخ بیکاری جمعیت ۱۰ ساله و بیشتر کُل کشورحاکی ازآن است که شاخص موصوف درسال ۱۳۹۷ (۱۲ درصد) بوده و نسبت به نرخ بیکاری(۱۱.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۹ درصد) سال ۱۳۹۶، ( ۰.۱ واحد درصد) افزایش داشته است.

دین پرست در تشریح برش استانی این وضعیت گفت: از بین ۳۱ استان کشور، تعداد ۱۵ استان (آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، البرز، تهران، خراسان شمالی، خوزستان، سیستان و بلوچستان، قزوین، کردستان، کهگیلویه و بویراحمد، گیلان، لرستان، مرکزی، هرمزگان و یزد) با افزایش نرخ بیکاری و تعداد ۱۵ استان دیگر (اردبیل، اصفهان، ایلام، بوشهر، چهارمحال و بختیاری، خراسان جنوبی، خراسان رضوی، زنجان، سمنان، فارس، کرمان، کرمانشاه،‌ گلستان، گیلان، مازندران و همدان) با کاهش نرخ بیکاری مواجه بوده است.استان قُم نیز با نرخ ( ۱۰.۸ درصد) بدون تغییر می باشد.

معاون اقتصادی وزیر کشور افزود: بررسی روند تغییرات نرخ بیکاری به تفکیک استان ها حکایت از آن دارد که   استان های کرمانشاه  با نرخ (۱۸.۷)، چهارمحال و بختیاری با نرخ (۱۷.۴) و سیستان و بلوچستان با نرخ (۱۶.۰) بیشترین نرخ بیکاری درسال ۱۳۹۷ را به خود اختصاص داده اند.

وی ادامه داد: بررسی روند تغییرات نرخ بیکاری به تفکیک استان ها نشان می دهد استان های سیستان و بلوچستان ( با افزایش۴.۲) ، هرمزگان (با افزایش ۲.۲ )، و لرستان ( با افزایش ۱.۳) واحد درصد، بیشترین افزایش نرخ بیکاری را درسال ۱۳۹۷داشته و همچنین استان های چهارمحال و بختیاری (با کاهش ۳.۳ )، خراسان جنوبی   ( با کاهش ۲.۷ ) و کرمانشاه (با کاهش ۲.۵ ) واحد درصد، به ترتیب بیشترین کاهش نرخ بیکاری را در سال ۱۳۹۷ نسبت به سال ۱۳۹۶ به خود اختصاص داده اند.


دین پرست در خصوص تغییرات شاخص نرخ مشارکت اقتصادی در همین بازه زمانی گفت: گزارش واصله نشان می دهد، نرخ مشارکت اقتصادی کشوربا رشد ۰.۴ واحد درصدی در ۱۳۹۷ برابر  ۴۰.۵ درصد می باشد. به عبارتی نرخ مشارکت اقتصادی کشور از ۴۰.۱ درصد درسال ۱۳۹۶، به ۴۰.۵ درصد درسال ۱۳۹۷ رسیده است. 

معاون اقتصادی وزیر کشور گفت: تعداد ۱۸ استان (اصفهان، البرز، ایلام، بوشهر، چهارمحال و بختیاری، خوزستان، زنجان، سیستان و بلوچستان، قزوین، کردستان، کرمان، کرمانشاه، گلستان، گیلان، لرستان، مازندران، هرمزگان و همدان)، با افزایش نرخ مشارکت اقتصادی و تعداد ۱۱ استان (آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، تهران، خراسان جنوبی،خراسان رضوی، خراسان شمالی،سمنان،قم، کهگیلویه و بویراحمد، مرکزی و یزد) نیز، با کاهش نرخ مشارکت اقتصادی مواجه بوده است. استان های اردبیل با(۴۴.۳) و فارس با(۴۰.۲) بدون تغییر بوده اند. 

دین پرست ضمن اشاره به بررسی روند تغییرات نرخ مشارکت اقتصادی به تفکیک استان ها، خاطرنشان کرد: این گزارش نشان می دهد که به ترتیب استان های سیستان و بلوچستان (با افزایش ۳.۴)، قزوین (با افزایش ۲.۸ ) و اصفهان (با افزایش ۳) بیشترین افزایش نرخ مشارکت اقتصادی را درسال ۱۳۹۷ داشته و همچنین استان های سمنان(با کاهش ۱.۸ )، آذربایجان شرقی(با کاهش ۱.۶ ) و خراسان رضوی(با کاهش ۰.۹ ) واحد درصد،  به ترتیب بیشترین کاهش نرخ مشارکت اقتصادی را در سال ۱۳۹۷ نسبت به سال ۱۳۹۶، به خود اختصاص داده اند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: دین پرست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۶۷۸۰۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نرخ مشارکت اقتصادی در زنجان بالای ۵۰ درصد است

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان زنجان گفت: نرخ مشارکت اقتصادی در زنجان بالای ۵۰ درصد است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از زنجان، طیب جعفری، امروز_ سه‌شنبه یازدهم اردیبهشت- در مراسم تجلیل از کارگران نمونه استان اظهار کرد: هفته کارگر، فرصت مناسبی است برای تجلیل از کسانی که ردای تلاش و خدمت بر قامت استوارشان، تجسمی از اراده و همت است.

وی افزود: کارگران با اراده‌ای پولادین خود در حرکت چرخ‌های اقتصاد کشور و در اعتلای نام ایران گام بر می‌دارند و عاشقانه تلاش می‌کنند تا شعار جهش تولید با مشارکت مردم به عنوان راهبرد اقتصادی سال جاری محقق شود.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان زنجان گفت:بخشی از اقتصاد استان زنجان نیز به عنوان یک استان صنعتی و کشاورزی به دست توانمند کارگران مدیریت می‌شود که امیدواریم با برنامه‌های این هفته بتوانیم برای قدردانی از زحمات آنها و اعتلای نام کارگر در جامعه گام برداریم.

وی در ادامه با اشاره به وضعیت اقتصادی استان گفت: سهم زنجان با داشتن ۱.۳ درصد جمعیت کشور از تولید ناخالص داخلی کشور، کمتر از یک درصد بود، اما در فعالیت دولت سیزدهم این رقم روند رو به رشدی پیدا کرد و در حال رسیدن به بالای یک درصد است.

جعفری با اشاره به رتبه نخست زنجان در شاخص نرخ مشارکت اقتصادی در کشور افزود: از جمعیت یک میلیون و ۱۰۰ هزار نفری استان، ۸۳۰ هزار نفر از جمعیت در سن کار هستند و نرخ مشارکت اقتصادی استان در فصول گذشته به‌طور میانگین بالاتر از ۵۰ درصد بوده است.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان زنجان ادامه داد: اقتصاد استان پاسخگوی مشارکت اقتصادی افراد جویای کار است و متناسب با رشد اقتصادی استان، شمار بیمه‌شدگان اجباری در زنجان از ۱۱۲ هزار نفر به مرز ۱۳۴ هزار نفر رسیده است.

کد خبر 749412

دیگر خبرها

  • چرا نرخ مشارکت اقتصادی استان مرکزی پایین است؟
  • نرخ مشارکت اقتصادی در زنجان بالای ۵۰ درصد است
  • گزارش بورس امروز سه شنبه ۱۱ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳
  • کاهش ۸ درصدی نرخ بیکاری در استان مرکزی طی سال گذشته
  • مشارکت عشایر برای افزایش تولید/ پیش بینی تولید ۷ هزار تن گوشت قرمز در خراسان شمالی
  • زحمات کارگران در حوزه اقتصادی پشتوانه ایران در حوزه امنیتی و دفاعی خواهد بود
  • نرخ بیکاری در قزوین به ۴.۷ درصد کاهش یافت
  • شاخص بورس ۲۰ هزار واحد کاهش یافت
  • تورم نقطه به نقطه تولید در فروردین ۲۳.۸ و سالانه ۳۱.۲ درصد شد
  • تداوم کاهش تورم شاخص بهای تولیدکننده در فروردین‌ماه ۱۴۰۳