Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، مصطفی سالاری بعد از ظهر دوشنبه در جلسه ساماندهی سواحل و احداث و بهره‌برداری از شناگاه‌های گیلان که در سالن اجتماعات استانداری این استان برگزار شد با اشاره به وجود قوانین متعدد برای استفاده از سواحل، اظهار کرد: در راستای ساماندهی سواحل دولت به تنهایی نمی‌تواند اقدامی انجام دهند.

وی با تأکید بر لزوم حضور بخش خصوصی برای ساماندهی سواحل و احداث شناگاه ها، افزود: باید جلسات بیشتری برای هماهنگی در این زمینه برگزار شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سالاری در ادامه با بیان اینکه متأسفانه یکی از دغدغه‌های ما در حوزه ساماندهی سواحل تخریب محیط زیست است، گفت: یکی از راهکارهای پیشگیری از تخریب محیط زیست در این حوزه استفاده از سازهای چوبی و طبیعی است.

وی با اشاره به اینکه سرمایه گذاری در حوزه سواحل باید با رعایت مسائل زیست محیطی انجام شود، بیان کرد: سرمایه گذاران باید برای اجرای طرح‌های خود قوانین مربوط به ساماندهی سواحل را رعایت کنند.

استاندار گیلان همچنین با بیان اینکه در بحث ساماندهی سواحل اجازه هیچ‌گونه نقل و انتقال مالکیت اراضی داده نمی‌شود، ادامه داد: یکی دیگر از مواردی که باید مد نظر دستگاه‌های مسئول قرار گیرد این بوده که هر شناگاه برای یک مدت محدودی به آن فرد یا سرمایه گذار واگذار می‌شود.

وی تأکید کرد: در بهره گیری از ظرفیت سرمایه گذاران اولویت با سرمایه گذاران بومی است.

کد خبر 4610137

منبع: مهر

کلیدواژه: مصطفی سالاری استان گیلان رشت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۶۷۸۴۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز مرحله دوم رها سازی حقابه زیست محیطی دریاچه ارومیه از سد مخزنی سیلوه پیرانشهر 

 به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی،مجید رستگاری در این خصوص گفت: این مرحله از رهاسازی در فاز اول از محل سد سیلوه از طریق مانور دریچه تخلیه تحتانی سد به سمت رودخانه لاوین و در ادامه پشت سد مخزنی کانی سیب رها سازی گردید.

وی افزود در این فاز ۱۲ متر مکعب بر ثانیه آب رها سازی می‌گردد و در فاز دوم و در ادامه تکمیل رها سازی میزان ۵ متر مکعب بر ثانیه از طریق تونل انحرافی و سامانه انتقال آب جلدیان به سمت سد چپر آباد و از آنجا به سمت دریاچه ارومیه روانه گردید. 

رستگاری اظهار داشت در مجموع ۱۷ متر مکعب آب در حال طی مسیر از طریق سامانه‌های انتقال بین حوضه‌ای از حوضه زاب به سمت حوضه دریاچه ارومیه در حال رها سازی می‌باشد. 

وی خاطر نشان کرد: در مرحله اول رها سازی در سال آبی جاری میزان ۱۲ میلیون متر مکعب آب از محل حقابه زیست محیطی دریاچه ارومیه از محل سد سیلوه رها سازی شده بود.

دیگر خبرها

  • محیط زیست معادن تفت پایش می شود/متولیان الزامات را رعایت کنند
  • ضرورت اجرای تفکیک زباله در کردستان
  •  عدم اجرایی شدن کامل طرح تفکیک زباله از مبداء چالشی بزرگ است
  • ۳۰ درصد کنسرو ماهی کشور در سیستان و بلوچستان تولید می‌شود
  • تدوین اطلس جامع منابع آلاینده در منطقه ۲ تهران
  • ایران جزو آسیب‌پذیرترین کشورها از بلایای طبیعی
  • آغاز مرحله دوم رها سازی حقابه زیست محیطی دریاچه ارومیه از سد مخزنی سیلوه پیرانشهر 
  • هنرمندان برای حل مشکلات زیست‌محیطی پای کار آمدند
  • نشست بررسی مسائل و مشکلات حوزه سرمایه انسانی صنعت نفت برگزار شد
  • تولید ۸۰ درصد تورهای ماهیگیری در سیستان و بلوچستان