Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آفتاب»
2024-04-30@13:31:53 GMT

اعتیاد؛ عامل 62 درصد از طلاق‌ها در خراسان شمالی

تاریخ انتشار: ۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۶۸۱۳۰۲

دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر خراسان شمالی گفت: 62 درصد از طلاق‌های صورت گرفته در این استان به علت اعتیاد است. آفتاب‌‌نیوز :  احمد ریاوده در کارگروه تخصصی فرهنگی و اجتماعی که در محل استانداری برگزار شد، افزود: علاوه بر آن بیشتر طلاق های صورت گرفته در دو سال اول زندگی اتفاق می افتد.
وی در ادامه در رابطه با کارگاه های اموزشی که به منظور پیشگیری از آسیب های اجتماعی همچون اعتیاد برگزار می شود نیز اظهار کرد: مدل آموزشی نداریم و مدل آموزشی استفاده و محتواهای ارائه شده استاندار نیستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی ادامه داد: باید به منظور پیشگیری از آسیب های اجتماعی مدل های آموزشی استاندارد وجود داشته باشد.
پذیرش286 کودک کار و خیابانی و 325 کودک بدسرپرست و بی سرپرست در مراکز بهزیستی خراسان شمالی
اسماعیل قربانی مدیر کل بهزیستی خراسان شمالی نیز در ادامه این جلسه بیان کرد: طی سال گذشته 286 کودک کار و خیابانی و325 کودک بدسرپرست و بی سرپرست در مراکز بهزیستی خراسان شمالی نگهداری شدند.
وی با اشاره به برگزاری طرح آموزشی پیشگیری از آسیب های اجتماعی کودکان و نوجوانان ویژه کار، بدسرپرست و بی سرپرست در سال گذشته توضیح داد: طی اجرای این طرح 342 نفر در رده سنی هفت تا 18 سال آموزش های لازم را دریافت کردند.
اعتبارات اجتماعی در حوزه آسیب های اجتماعی بر طبق اولویت توزیع می شود
ولی الله حیاتی معاون سیاسی و امنیتی استانداری خراسان شمالی نیز در این جلسه با بیان اینکه استفاده از ظرفیت های سازمان های مردم نهاد در کاهش آسیب های اجتماعی بسیار مهم است، گفت: دستگاه های مختلف در این استان مجوزهای مختلفی برای راه اندازی سازمان مردم نهاد صادر کرده اند اما هنوز نتوانسته ایم این سازمان ها را در تمامی شهرستان های این استان داشته باشیم.
وی افزود: در این رابطه در خراسان شمالی کارنامه قابل قبولی وجود ندارد.
حیاتی ادامه داد: از سوی دیگر قرار بر این است تا در سال جاری هزینه کرد اعتبارات اجتماعی  تخصیص یافته در حوزه آسیب های اجتماعی بر طبق اولویت اعطا شود.
وی خطاب به دستگاه های اجرایی اظهار کرد: دستگاه ها چهار آسیب اولویت دار این استان را احصاء کنند و بعد از آن اعتبارات به منظور کاهش و جلوگیری از بروز آن آسیب ها اختصاص خواهد یافت.
این مقام مسئول به سامانه جامع آسیب نیز اشاره و تاکید کرد: خراسان شمالی فاقد سامانه جامع آسیب است و این یک نقص به شمار می رود و باید این سامانه طراحی شود.
وی خاطرنشان کرد: اگر سامانه جامع آسیب وجود نداشته باشد تمامی کارها به صورت پراکنده کاری صورت می گیرد و نتیجه ای از آن ها حاصل نمی شود.
بروز آسیب‌های اجتماعی در حوزه زنان در مناطق دور از دسترس
معاون سیاسی و امنیتی استانداری خراسان شمالی با اشاره به جرای طرح خانواده سالم گفت: بیشتر آسیب های رخ داده در حوزه زنان در این استان در نقاط دور و دور از دسترس بوده است.
وی افزود: یکی از علل بروز این آسیب ها نبود دوره های آموزشی سات است و باید آموزش در این مناطق نیز توسعه یابد.
منبع: ایسنا

منبع: آفتاب

کلیدواژه: اعتیاد طلاق خراسان شمالی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۶۸۱۳۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیش از ۴۰ درصد متکدیان، معتاد هستند/ برخی برای تکدی‌گری خود را به شکل «زنان» درمی‌آورند

به گزارش خبرآنلاین از خراسان، مهدی ابراهیمی در گفتگویی با بیان اینکه تکدی‌گری به عنوان یک آسیب اجتماعی شناخته می‌شود، اظهارکرد: برهمین اساس، طبق قانون، شناسایی و جمع‌آوری متکدیان در معابر شهری، با همکاری نیروی انتظامی را در دستورکار خود داریم. وی با بیان اینکه در سال گذشته بیش از ۴۷۰۰ نفر متکدی در سطح شهر شناسایی و به مرکز رسیدگی به آسیب‌دیدگان اجتماعی منتقل شده‌اند، گفت: ۷۵ درصد این افراد «آقا»، ۱۹ درصد «بانوان» و ۶ درصد هم کودکان زیر ۱۸ سال هستند. معاون اجتماعی و مشارکت‌های شهرداری مشهد افزود: متاسفانه تست اعتیاد بیش از ۱۸۹۰ نفر از متکدیان، مثبت بوده که با هماهنگی مقام قضایی و همکاری بهزیستی به کمپ‌های درمان اعتیاد رایگان و دولتی تحویل شده‌اند. ابراهیمی تصریح کرد: علاوه بر این، ساماندهی متکدیان اطراف حرم مطهر رضوی نیز با همکاری مسئولین مربوطه صورت گرفته در همین قالب، بیش از ۷۹۰ نفر به مرکز رسیدگی به آسیب‌دیدگان اجتماعی منتقل شدند. ابراهیمی اظهارکرد: متاسفانه شایع‌ترین موضوع در پدیده تکدی‌گری، سواستفاده از احساسات زائرین و مجاوران است که متکدیان حرفه‌ای با شیوه‌های متنوع و مختلفی همچون استفاده از عروسک به‌جای نوزاد و تغییر ظاهر از مرد به زن، به تکدی‌گری می‌پردازند. وی گفت: سالمندان و زنان، بیش از سایر گروه‌های سنی در معابر و چهارراه‌ها حضور دارند و دلیل آن هم، کمک بیشتر مردم به این گروه‌های سنی است. 46 برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901231

دیگر خبرها

  • بیش از ۴۰ درصد متکدیان، معتاد هستند
  • بیش از ۴۰ درصد متکدیان، معتاد هستند/ برخی برای تکدی‌گری خود را به شکل «زنان» درمی‌آورند
  • ۴۰ درصد متکدیان مشهد معتاد هستند
  • رشد ۱۹ درصدی میزان بارش‌ها در خراسان شمالی طی امسال
  • بیش از ۴۰ درصد متکدیان مشهدی معتاد هستند
  • ۴۰ درصد متکدیان معتادند
  • کمتر از ۳۰ درصد مخازن سد‌های خراسان‌شمالی آب دارد/ضرورت صرفه جویی درتابستان
  • مشارکت عشایر برای افزایش تولید/ پیش بینی تولید ۷ هزار تن گوشت قرمز در خراسان شمالی
  • عامل ۴۶ درصد تصادفات ؛ یک عادت بد در رانندگی!
  • رشد ۴۲ درصدی بارش‌ها در خراسان شمالی نسبت به سال گذشته