Web Analytics Made Easy - Statcounter

جمعی از فعلان حوزه اقتصاد دانش‌بنیان با تشکیل شبکه همکاری نخبگان علم و فناوری انقلاب اسلامی سعی دارند شرکت‌های تولیدی و سرمایه‌گذاران را برای رشد تولیدات ملی پیوند دهند.

به گزارش خبرنگار فناوری خبرگزاری دانشجو، عصر روز یکشنبه ۱۵ اردیبهشت ماه معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری میزبان سومین گردهمایی مجموعه‌های حقوقی حاضر در فحاد (فعالان حوزه اقتصاد دانش بنیان) بود و بیش از ۵۰ مجموعه سرمایه‌گذاری، بازرگانی، حمل و نقل و تولیدی حوزه زیست فناوری، تجهیزات پزشکی، مواد پیشرفته، هوشمندسازی، اینترنت اشیاء، هوش مصنوعی، الکترونیک و .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
.. در این گردهمایی حضور داشتند.

ارائه های سه دقیقه ای،  مختصر و مفید برای شناسایی توانمندی ها اعضای شبکه همکاری نخبگان علم و فناوری انقلاب اسلامی معتقدند که ظرفیت‌ها و امکانات بی‌شماری در کشور وجود دارند که به درستی از آن‌ها بهره گرفته نمی‌شود و لازمه این مسئله شناسایی ظرفیت‌ها است؛ از این رو در گردهمایی فحاد هرکدام از شرکت‌های دانش بنیان و مجموعه‌های سرمایه گذار تنها ۳ دقیقه فرصت داشتند برنامه‌ها و فعالیت‌های خود را بصورت جامع و مفید در حضور سید محمد صاحبکار خراسانی رئیس مرکز شرکت‌ها و موسسات دانش بنیان معاونت علمی و فناوری ارائه کنند. در این برنامه شرکت‌های تولیدی یک به یک ارائه خود را آغاز کردند که در اینجا به تعدادی از آن‌ها اشاره می‌کنیم:

فروغیان از شرکت «رهاورد اندیشه و صنعت کارن» با شعار «زندگی هوشمند» اولین نفر بود و درباره طراحی و تولید «برد‌های الکترویکی کنترل کننده» و «اجرای سیستم‌های مدیریت هوشمند ساختمان» بعنوان فعالیت‌های این شرکت توضیح داد.  
معرفی و ارائه شرکت تولیدی «آرمان رایان شریف» به وسیله پژمان کریمی صورت گرفت که سامانه‌های دادیار، آرمان دانا، تحلیل نما، نظرجو و خبرجو را طراحی کرده بودند و دستاورد‌های فناورانه‌ای همچون متن افزار (پردازش متن فارسی به انگلیسی)، نگاره پرداز (پردازش تصویر)، گفتار افزار (پردازش گفتار فارسی) و داده کاوی (پردازش داده) داشتند.

سه دقیقه سوم سهم شرکت «هوش‌یار» شد و رمضان‌پور به برخی خدمات سازمانی و هوش مصنوعی این شرکت اشاره کرد و گفت که از سال ۹۶ تاکنون به مرکز همکاری‌های تحول و پیشرفت ریاست جمهوری در برخی حوزه‌ها مشاوره داده‌اند، همچنین از سال ۹۴ تا ۹۶ پیاده سازی و چاپ چارچوب بومی تولید شده برای رصد و تحلیلی حوزه‌های فناوری اطلاعات را برعهده داشته اند.

غفاری، فرد دیگری بود که از فرصت سه دقیقه‌ای خود برای معرفی اهم فعالیت‌های شرکت «بنیانو» استفاده کرد و با اعلام شعار «ارائه دهنده راه حل‌های هوشمند نرم افزاری و سازه» گفت: یکی از مهمترین محصولات تولید شده توسط بنیانو خدمتی است که برای کارخانه کاشی سرامیک قزوین داشته و با کار خود باعث صرفه جویی ۵۰ درصدی در وزن اسکلت کارخانه ۳۰ هزار متری (معادل با یک هزار تن آهن و ۹۰ میلیارد ریال) شده است.     افتخاراتی مثل سرمایه گذاری های خطرپذیر
«پردازش اطلاعات مالی پارت» که در حوزه ارائه محصولات و سامانه‌های نرم افزاری مختلف بورس و سرمایه گذاری، اعتبارسنجی و رتبه بندی اعتباری، سرمایه گذاری خطرپذیر و ... فعالیت داشت از جانب میلانی معرفی شد. دو مورد از افتخارات این شرکت تولیدی، سرمایه گذاری خطرپذیر برای ۳ استارت‌آپ و همکاری و عقد قرارداد در حوزه پرداخت با بانک قرض‌الحسنه رسالت بود.

دقایق پشت سر یکدیگر سپری می‌شد و نوبت به شرکت تولیدی «زیست بنیان محور» با شعار «زیست فناوری، اقتصاد آینده» رسید، بهنام راد درباره اهم حوزه‌های فعالیتی‌شان بیان کرد: پیش شتابدهی و سرمایه گذاری اولیه تیم‌های فناور دانشجویی، تولید محتوای تخصصی در تمام حوزه‌های زیست فناوری، ارائه خدمات آزمایشگاهی از جمله توانمندی‌های مجموعه ما است.
پیمان سلطانی از شرکت «پرتو افزار صنعت» نفر دیگری بود که به معرفی دستاوردها، توانایی‌ها و افتخارات‌شان پرداخت و اظهار داشت: این شرکت افتخار دارد از سال ۹۵ تاکنون در آزمون آینه ثانویه رصدخانه ملی ایران و از سال ۹۷ تاکنون در پروژه طراحی و ساخت پژوهشگاه فضایی ایران مشارکت داشته است.
شرکت‌های تولیدی زیادی همچون «آسال لیزر ساخت»، «مرساطب تجهیز»، «زیست سرآمد برنا»، «آوا یکتا سامانه نوین»، «فرآورده‌های کربنی خمسه»، «فن آوران بافت و ژن پاسارگاد» و ... در این بین به معرفی فعالیت‌های خود پرداختند و هرکدام آمادگی خود را به نوعی برای همکاری با دیگر شرکت‌های تولیدی و جذب سرمایه از جانب سرمایه گذاران اعلام کردند.

اما بعد از شرکت‌های تولیدی نوبت به معرفی و ارائه چند شرکت سرمایه گذاری رسید که از جمله آن‌ها می‌توان «توانمندسازان فناوری‌های نوین»، «مبنا پژوهان فناوری‌های نوین آتیه»، گروه دانش بنیان کالا»، «هلدینگ ماندگار»، «کاروژه» را نام برد که هرکدام با شعاری خاص در این گردهمایی حاضر شده و پیشنهادات متنوعی برای شرکت‌های تولیدی به ارمغان آورده بودند.

بعنوان مثال «شرکت توسعه کارآفرینی بهمن» یکی از این سرمایه گذاران بود که کاشانی درباره ارزش‌های محوری این شرکت بیان کرد: تسریع فرآیند ارزش آفرینی، خلق داستان‌های موفقیت، اولویت به کارآفرین و انگیزه‌های او، یادگیری و پیشرفت مستمر از ارزش‌های محوری تعیین شده برای شرکت بهمن است.

کاشانی در ادامه صحبت‌های خود چشم انداز ۵ ساله شرکت توسعه کارآفرینی بهمن را توضیح داد و تصریح کرد: ما خدمات بی‌شماری همچون خدمات بین‌المللی، تامین سرمایه، آموزش و توانمندسازی، مشاوره و کسب وکار، شبکه سرمایه گذاری و ... را برای شرکت‌ها مد نظر داریم.

در بین تمامی حاضران گروهی از یمن آمده بودند و درخواست حمایت و همکاری با شرکت‌ها داشتند. به گفته آن‌ها «موسسه بنیان» همانند تیم‌های جهادی و بسیجی در ایران، اقداماتی داوطلبانه و جهادی انجام می‌دهد و از زمان راه اندازی این موسسه تاکنون خدمات ارزنده‌ای را به مردمان یمن ارائه کرده‌اند.  
هر مشکل یک فرصت است
بعد از ارائه‌ها و صحبت‌های شرکت‌های دانش بنیان صاحبکار خراسانی برگزاری چنین جلساتی را فرصت خوبی برای شناسایی فرصت‌ها و آشنایی شرکت‌ها با سرمایه گذاران دانست و اعلام کرد که حاضر است ساعاتی را برای صحبت با این افراد اختصاص دهد تا اگر با مشکل یا چالشی مواجه هستند به درستی راهنمایی شوند. درهمین حین برخی از شرکت‌ها شروع به صحبت کردند و از دغدغه‌ها و مشکلات خود گفتند. معمولا آن‌ها از حمایت‌های اندک گلایه‌مند بودند و درخواست توجه بیشتری داشتند تا بتوانند با پشتوانه‌ای محکم به سمت تجاری سازی محصولات و رونق تولیدات ملی پیش روند.

صاحبکار در پاسخ به این دغدغه شرکت‌های دانش بنیان اظهار داشت: حدود ۴۳۵۰ شرکت دانش بنیان در کشور فعال هستند که از مزایای پلتفرم شرکت‌ها استفاده می‌کنند. از آنجایی که برخی افراد با این مسائل آشنایی ندارند لازم است که به صفحه http://daneshbonyan.isti.ir/ که مربوط به کارگروه ارزیابی و تشخیث صلاحیت شرکت‌ها است، مراجعه کنند و از به خدمات و مشاوره‌ها آگاه شوند.

رئیس مرکز شرکت‌ها و موسسات دانش بنیان معاونت علمی و فناوری مهمترین مزیت فعلی شرکت‌های دانش بنیان را برای نیرو‌های جوان دانست که می‌توانند با اخذ پروژه‌ای در این شرکت ها، امریه شوند و خدمت سربازی‌شان را به سبک دانش‌بنیان سپری کنند.

وی درخصوص مشکل بازار برای شرکت‌های دانش بنیان بیان کرد: اعتقاد ما بر این است که هر مشکل برابر با یک فرصت است و می‌تواند بهترین فرصت برای تیم‌های جوان خلاق باشد تا راهکار‌های نوین بیندیشند. عمده تمرکز ما در سال ۹۸ توسعه بازار شرکت‌های دانش بنیان است و در این راستا اقداماتی را انجام خواهیم داد.  
جلسه به پایان رسید و اعضای این گردهمایی دور صاحبکار جمع شدند، هرکدام مشکلی را عنوان می‌کردند و برخی هم خواستار حمایت بودند، اما در این بین بودند شرکت‌های تولیدی که فرصت را غنیمت شمردند و به دنبال سرمایه گذاران می‌رفتند تا بلکم بتوانند قدری از هزینه‌های خود را برای تولید و تجاری سازی محصولاتشان تامین کنند.

همچنین در انتهای مراسم تمامی شرکت‌ها از نمایشگاه محصولاتی که توسط برخی حاضران در گردهمایی آماده شده بود، بازدید کردند.

منبع: خبرگزاری دانشجو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۶۸۱۵۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نقش دانشگاه امیرکبیر در تحقق شعارهای سال و اقتصاد دانش‌بنیان

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دانشگاه صنعتی امیرکبیر علیرضا رهایی در آیین افتتاح موزه دانشگاه امیرکبیر، دنیای امروز را دنیای علم و فناوری توصیف کرد و افزود: آنچه که موجب تفوق و برتری کشورها محسوب می‌شود، میزان پیشرفت در زمینه‌های مرتبط با توسعه فناوری است و شاید بسیاری از معیارهایی که در دنیا مطرح بود، امروز تغییر یافته است.

وی ادامه داد: اگرچه که در کشورما شاید توجه دیر هنگامی به موضوع علم و فناوری شد ولی خوشبختانه در دو دهه اخیر با فرمایشات مقام معظم رهبری و تاسیس و توسعه حوزه معاونت علمی ریاست جمهوری، جهشی در این حوزه‌ها رخ داد و آن عقب ماندگی‌ها که شاید در سال‌های اولیه مطرح بود تا حد زیادی جبران شده و خواهد شد.
رهایی با بیان اینکه کشور در مسیر تحولی در این حوزه قرار گرفته است، یادآور شد: ایجاد معاونت علمی و پارک‌های فناوری، توسعه شرکت‌های دانش بنیان و تولید محصولات دانش بنیان دستاورد این فعالیت‌ها است.

رییس دانشگاه صنعتی امیرکبیر با اشاره به شعارهای سالانه با بیان اینکه در سال‌های اخیر این شعارها به سمت اقتصاد دانش بنیان و صنعت دانش بنیان سوق داده شده است، خاطرنشان کرد: با این اقدام، ملزومات تحقق این شعارها مطرح شد که چه تحقیقات و توسعه‌ای رخ دهد تا صنعت دانش بنیان محقق شود. اگر به شعار امسال که جهش تولید با مشارکت مردم توجه کنیم، مجددا موضوع تولید مورد توجه قرار گرفته است.

وی این تولید را شامل تولید دانش بنیان ذکر کرد و ادامه داد: از این رو هم‌ نقش معاونت به عنوان سیاست گذار برجسته است و هم نقش دانشگاه ها در مسیر تولید دانش بنیان باید فعالیت و پتانسیل خود را در این مسیر هدایت کنند و در این زمینه دانشگاه صنعتی امیرکبیر که از دیرباز در حوزه‌های پروژه‌های صنعتی فعال بوده است و به اعتقاد به اینکه همه پتانسیل دانشگاه را باید در توسعه صنعت قرار دهد، نقش مهم و برجسته ای در تحقق این شعار خواهد داشت.

رهایی تاکید کرد: همکاری های بزرگی که ما با صنایع مختلف هوایی، دریایی، بخش های مرتبط با انرژی و نفت و پتروشیمی داریم، موید آن است که عزم دانشگاه جزم است تا امکانات خود را در مسیر توسعه فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان قرار دهد تا نقش مهمی در تحول اقتصاد دانش بنیان داشته باشد.
وی با اشاره به ارتباطات این دانشگاه با معاونت علمی، خاطر نشان کرد: در سال‌های اخیر جلساتی را برگزار کردیم و مراسم امروز نیز مبدا تحولی در این همکاری جدی است و امیدواریم از این زمینه های همکاری بیشترین بهره را ببریم.

رییس دانشگاه صنعتی امیرکبیر با اشاره به قرار گرفتن در آستانه روز معلم، ابراز امیدواری کرد که اساتید این دانشگاه و سایر دانشگاه ها با درک شرایط خطیر امروز، مشاهده می کنند که کشور و نظام در یک موقعیت ویژه قرار گرفته است؛ از یک سو هجوم دولت‌های استکباری با اعمال تحریم‌ها علیه کشور و از سوی دیگر فشارهایی که بر ملت مظلوم فلسطین ایجاد و باعث شده مردم فلسطین شهدای بسیار زیادی به جهان اسلام تقدیم کنند.

ربیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر ادامه داد: در این شرایط خطیر موضوعات و همکاری ها و استفاده از امکانات کشور به صورت بهینه قطعا بسیار مهم و جدی است و مسوولیت همه ما در این زمینه مهم تلقی می‌شود.

کد خبر 6092057

دیگر خبرها

  • توسعه فناوری موجب برتری کشور‌ها می‌شود
  • حمایت از طرح‌های نوآورانه و ایجاد اشتغال نخبگان در دانشگاه
  • عزم هیئت الجزایری برای توسعه همکاری فناورانه با ایران
  • استقبال وزارت صنعت امارات از توسعه همکاری‌ فناوری با ایران
  • نقش دانشگاه امیرکبیر در تحقق شعارهای سال و اقتصاد دانش‌بنیان
  • ایجاد دفتر فراجا در بنیاد ملی نخبگان؛ علت چیست؟!
  • جهش تولید با ورود شرکت‌های دانش‌بنیان ‌محقق می‌شود
  • چرایی ایجاد دفتر «فراجا» در بنیاد ملی نخبگان/۲ بال علم و فناوری «وعده صادق»
  • چرایی ایجاد دفتر «فراجا» در بنیاد ملی نخبگان/۲ بال علم و فتاوری «وعده صادق»
  • همکاری ۴۲ گانه برنامه آبادیران و بهزیستی برای رفع چالش‌های حوزه معلولین