Web Analytics Made Easy - Statcounter

تهران -ایرنا-معاون امور آسیب ها و مسائل اجتماعی سازمان امور اجتماعی کشور گفت: در حال حاضر دفاتر تسهیل گری در 22استان ، 200محله و با همکاری 120موسسه و سازمان مردم نهاد در زمینه حاشیه نشینی و کمک به ساکنان فعالیت می کنند.

رضا محبوبی روز سه شنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: در بیشتر منابع علمی و نظری که در ارتباط با مداخلات در مناطق حاشیه نشینی و سکونتگاه های غیر رسمی شده است، تاکید بر جلب مشارکت های ساکنان است، چون اگر بدون جلب ساکنان تلاش کنیم و خدمات به این محلات ببریم نتیجه آن این می شود که داریم تشویق به مهاجرت می کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی ادامه داد: دفاتر تسهیل گری در واقع این رسالت را دارند که بتوانند از طریق جلب مشارکت ساکنان و توانمندکردن آن ها در محلات حاشیه نشین را توسعه دهند.
محبوبی گفت: دفاتر تسهیل گری در اصل، خودشان مستقیما خدماتی را داخل محله حاشیه نشین نمی برند، بلکه در منطقه حضور پیدا می کنند و از طریق شناسایی افراد ذی نفوذ و جریان های اجتماعی موجود در آن جا مانند زنان خانه دار و گرو های اجتماعی خاص نیازهای مناطق را شناسایی می کنند و برنامه برای بهبود مدیریت مناطق و جلب مشارکت ساکنان و دستگاه ها را دارند که این موضوع هدف و فلسفه دفاتر تسهیل گری است.
وی اضافه کرد: در سال 1396 پروژه دفاتر تسهیل گری را در 10استان و در 100محله و حدود 70موسسه تسهیل گرشروع کردیم.
معاون امور آسیب ها و مسائل اجتماعی سازمان امور اجتماعی کشور گفت: برای امسال هم همین 22 استان را در دستور کار داریم و در صدد هستیم که تعداد محلات را افزایش دهیم و در حقیقت به دنبال اجرایی شدن برنامه های در نظر گرفته شده در این یکی دو سال اخیر هستیم.
وی اعلام کرد: اولویت برای انتخاب این 22استان نرخ بالای جمعیت حاشیه نشین ساکن در این استان ها نسبت به استان های دیگر و محروم بودن آن ها است و در انتخاب آن ها هم بر اساس آمارهای موجود در وازرت راه و شهر سازی عمل کرده ایم. همچنین در این استان ها انتخاب محلات نیز براساس نظر اعلام شده و مشورت با استانداری بوده است.
«به گزارش ایرنا، سازمان امور اجتماعی کشور سازمانی دولتی است که در آذر 1396 تشکیل شده ‌است. ارتقای سلامت، رضایت، نشاط و عدالت اجتماعی، نظم و احساس امنیت، پیشگیری، مدیریت، کنترل، کاهش و حذف معضلات و آسیب‌های اجتماعی از وظایف این سازمان است.
معاون اجتماعی وزیر کشور ریاست این سازمان را بر عهده دارد، این سازمان دبیرخانه شورای اجتماعی کشور را در خود جای داده ‌است. ترکیب این شورا شامل رئیس‌جمهوری «رئیس شورا»، وزیر کشور «جانشین رئیس شورا، معاون اجتماعی وزیر کشور و رئیس سازمان امور اجتماعی کشور «دبیر شورا»، دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی، رئیس سازمان برنامه و بودجه، وزرای آموزش و پرورش، اطلاعات، فرهنگ و ارشاد اسلامی، تعاون کار و رفاه اجتماعی، ورزش و جوانان، روسای کمیسیون‌های فرهنگی و اجتماعی مجلس شورای اسلامی، معاون رئیس‌جمهوری در امور زنان و خانواده، رئیس شورای فرهنگی اجتماعی زنان و خانواده شورای عالی انقلاب فرهنگی است.
همچنین رئیس سازمان صدا و سیما، فرمانده نیروی انتظامی، رئیس سازمان بسیج مستضعفین، قائم مقام دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر، شهردار تهران، دادستان کل کشور، معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم رئیس قوه قضائیه، رئیس سازمان تبلیغات اسلامی، رئیس کمیته امداد، رئیس سازمان بهزیستی، رئیس جمعت هلال احمر و دو نفر نماینده از تشکل‌های مردمی و خیرین به تایید وزیر کشور نیز با تصویب شورای عالی انقلاب فرهنگی از اعضای این شورا محسوب می شوند. »
اجتمام*2181*9105

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اجتماعي آسيب هاي اجتماعي محبوبي حاشيه نشيني

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۶۸۲۱۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم واگذاری امور فرهنگی به مردم/ پیری جمعیت دغدغه جدی است

به گزارش خبرنگار مهر، سید محمد رضا هاشمی ظهر پنج شنبه در جلسه شورای اجتماعی استان سمنان با حضور نماینده ستاد تعلیم و تربیت شورای عالی انقلاب فرهنگی کشور به میزبانی سالن جلسات مدیریت بحران استانداری سمنان ضمن بیان اینکه دولت سیزدهم نگاه خاص و ارزشمندی به مسائل اجتماعی و فرهنگی دارد، ابراز داشت: مسائل فرهنگی و اجتماعی و مقابله با آسیب‌های اجتماعی دغدغه رهبر معظم انقلاب نیز است.

وی ضمن بیان اینکه واگذاری امور به مردم همواره با موفقیت همراه بوده است، افزود: می‌بایست کوشید تا در زمینه‌های فرهنگی نیز از ظرفیت‌های مردمی استفاده شود.

استاندار سمنان ضمن بیان اینکه استان سمنان نیز دارای ظرفیت و پتانسیل‌های انسانی و فرهنگی بسیار خوب و ارزشمندی است، ابراز داشت: باید کوشید تا با تمرکز در حوزه آموزش و پرورش سرمایه گذاری موفق و اثر گذاری را شاهد باشیم.

هاشمی در ادامه تصریح کرد: اهمیت دادن به حوزه پرورشی در آموزش و پرورش می‌تواند بسیاری از آسیب‌های اجتماعی را رفع کند.

وی یکی از دغدغه‌های جدی استان سمنان را موضوع پیری جمعیت و لزوم جوان سازی جامعه برشمرد و افزود: باید در این خصوص اقدامات مؤثر و راهبردی صورت گیرد.

کد خبر 6095033

دیگر خبرها

  • فعالیت ٦١ دفتر خدمات مسافرتی و گردشگری در کردستان
  • لزوم واگذاری امور فرهنگی به مردم/ پیری جمعیت دغدغه جدی است
  • ایرانیان خارج از کشور از سربلندی ایران دفاع می‌کنند
  • ایرانیان خارج از کشور از سربلندی ایران دفاع می‌کنند.
  • وزیر بهداشت: حمل دارو توسط سکو‌های اینترنتی موجب تسهیل امور مردم می‌شود
  • تحت تاثیر پیشرفت دفاتر اسناد رسمی ایران قرار گرفتم
  • توافقات جدید گمرکی ایران و عراق برای تسهیل تجارت
  • توافقات جدید گمرکی میان ایران و عراق برای تسهیل تجارت
  • نگاهی به وظایف نظارت فنی در سازمان اوقاف
  • ایران و روسیه در حوزه دفاتر اسناد رسمی تفاهم نامه امضا کردند