Web Analytics Made Easy - Statcounter

زهرا صدراعظم نوری رئیس کمیسیون سلامت و محیط زیست شورای شهر تهران در خصوص انتقال فاضلاب مراکز تفریحی واقع در منطقه ۱ تهران به داخل رودخانه دربند، گفت: یکی از مواهب طبیعی و ارزشمند شهر تهران وجود رود دره‌های هفت گانه در پایتخت است که وجود این رود دره‌ها برای پایتخت بسیار ارزشمند و حیاتی است.

وی افزود: شهر تهران با موضوع تراکم جمعیت، افزایش آلودگی هوا، تردد‌های بالای روزانه و ساز‌های بی‌رویه درگیر است که این درگیری موجب شده نیاز به وجود این رود دره‌ها بیشتر احساس شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

صدراعظم نوری تأکید کرد: این رود دره‌ها برای پایتخت یک فرصت و هم یک نعمت است و تمام تلاش ما این است که این رود دره‌ها طبیعی بمانند و کیفیت خود را حفظ کنند.

رئیس کمیسیون سلامت و محیط زیست شورای شهر تهران ادامه داد: متأسفانه در سنوات گذشته رود دره‌ها به کانال‌هایی تبدیل شده که با بتن پوشانده شده و از حالت طبیعی خود خارج شده است.

صدراعظم نوری ادامه داد: این تغییر ماهیت موجب می‌شود در زمان بروز بارش‌ها و جاری شدن روان آب‌ها این رود دره‌ها نتوانند نقش خود را به خوبی ایفا کنند.

وی اظهار کرد: در صیانت از رود دره باید به این نکته مورد توجه قرار بگیرد که حریم آن‌ها حفظ شود و این حفظ حریم از طریق کنترل ساخت و ساز‌های بی‌رویه و ایجاد مراکز تفریحی فاقد مجوز ممکن می‌شود.

صدراعظم نوری بیان کرد: بسیاری از این ساخت و ساز‌ها در منطقه ۱ به صورت مراکز تفریحی و گردشگری بوده که موجب شده فاضلاب این مراکز به داخل رودخانه ریخته شود و آب پاک و زلالی که از کوه جاری می‌شود را آلوده کند.

رئیس کمیسیون سلامت و محیط زیست شورای شهر تهران گفت: آب زلالی که از کوه جاری می‌شود دارای مواد معدنی ارزشمندی است که به جای اینکه مورد بهره برداری و استفاده صحیح قرار بگیرد، همواره با پسآب رستوران‌ها مخلوط و آلوده می‌شود.

وی بیان کرد: هنگامی که این آب به پایین دست می‌رسد، آبی است آلوده و کدر، و جای تأسف این است که بخشی از شهروندان به علت اطلاع نداشتن از آلوده بودن این آب، آن را برای آبیاری مزارع خود استفاده می‌کنند و مسیر آن را به سوی مزارع تغییر می‌دهند.

صدراعظم نوری اظهار کرد: این آلودگی موجب می‌شود چرخه‌ای به وجود آید که در آن محصولات تولید شده به وسیله این آب‌ها، مورد مصرف انسان قرار بگیرد و در نهایت منجر به بروز انواع بیماری‌های واگیردار و غیرواگیر در بین انسان‌ها می‌شود.

رئیس کمیسیون سلامت و محیط زیست شورای شهر تهران تصریح کرد: در رابطه با برخورد با مراکز تفریحی و تفرجگاه واقع شده در منطقه ۱ تهران که با فاضلاب خود آب رودخانه را آلوده می‌کنند، با شهردار منطقه رایزنی‌های خوبی صورت گرفت که یکی از تصمیمات این بود، با مراکز فاقد مجوز که در محدوده حریم رودخانه اقدام به ساخت رستوران و مراکز خدماتی کرده‌اند، برخورد شود.

وی بیان کرد: برخورد با این مراکز محدود به زمان مشخصی نیست و این بازرسی و برخورد در تمام طول سال انجام می‌شود و کلیه مراکزی که فاقد مجوز لازم از کمیسیون سلامت و بهداشت محیط زیست هستند، برخورد‌های لازم صورت می‌گیرد.

 

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: شورای شهر پایتخت شورای شهر تهران گردشگری محیط زیست شورای شهر تهران دربند درکه صدراعظم نوری انتقال فاضلاب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۶۸۲۶۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ابرپروژه مسکونی تهران در محله یاخچی آباد با ۱۰ هزار واحد ساخته می شود

همشهری آنلاین- زینب زینال زاده: محله یاخچی آباد در جنوب تهران (منطقه ۱۶) از محلات قدیمی و در عین حال دارای بافت فرسوده است. آن طور که محمد امین سالاری پور شهردار منطقه ۱۶ در گفت و گو با خبرنگار همشهری آنلاین عنوان کرده: «این منطقه دارای زمین و اراضی ذخیره شده زیادی است که می‌توان از آنها به عنوان فرصت در راستای توسعه شهری استفاده کرد. در محدوده محله یاخچی آباد فضایی به وسعت ۴۶ هکتار وجود دارد که می‌توان با تغییر کاربری و دریافت مجوز از کمیسیون ماده ۵ به ابرپروژه مسکن سازی تبدیل کرد.»

به گفته او این فضا قابلیت افزایش و توسعه دارد و می‌توان در فاز دوم ۱۰ هکتار و فاز سوم هم ۱۵ هکتار به آن اضافه و توسعه شهری را گسترده‌تر کرد.

سالاری پور با اشاره به اقدامات صورت گرفته عنوان کرد: «در این فضای ۴۵ هکتار املاکی وجود دارد که بخشی دارای مالکان خصوصی و تعدادی هم مالکان نهادی دارند. با همه آنها جلساتی برگزار و فرایند طرح پیش بینی شده تشریح و توافقات صورت گرفته و مالکان هم رضایت کتبی داده‌اند. مطالعات این ابرپروژه در حال انجام است و مراحل پایانی را طی می کند. البته موضوعات حقوقی وجود دارد که در حال پیگیری هستیم و تلاش می کنیم تا پایان امسال طرح را در کمیسیون ماده ۵ مطرح و موضوع را تعیین تکلیف کنیم.»

به گفته شهردار منطقه۱۶، ابر پروژه مسکونی با حدود ۱۰ هزار واحد در یاخچی آباد کلید می‌خورد و علاوه بر آن تمامی سرانه‌ها اعم از فرهنگی، خدماتی، اجتماعی و ... برای پروژه، محله و منطقه و حتی برای تهران پیش بینی شده است.

کد خبر 848670 منبع: همشهری آنلاین برچسب‌ها ساخت و ساز شهردارى تهران منطقه ۱۶ تهران

دیگر خبرها

  • اجرای طرح تشدید برخورد با تخلفات رانندگی در کاشمر آغاز شد
  • اعمال ممنوعیت جابجایی دام و برخورد با متخلفین در کاشمر
  • دستگیری ۲ شرور که در محله فلاح تهران قدرتنمایی کردند
  • قتل مرد کامیون‌دار با ضربه چاقو در این محله تهران
  • کشف ۲ هزار و ۵۰۰ قطعه مرغ زنده فاقد مجوز بهداشتی در سرایان
  • ۶۰ درصد ساکنان جوادیه تهران افغانستانی اند
  • ۶۰ درصد ساکنان محله جوادیه تهران افغانستانی هستند
  • امانی، عضو شورای شهر: ۶۰ درصد ساکنان محله جوادیه تهران افغانستانی هستند
  • ابرپروژه مسکونی تهران در محله یاخچی آباد با ۱۰ هزار واحد ساخته می شود
  • وضعیت بازار اجاره مسکن در جنوب تهران