Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- گروه‌های مقاومت فلسطین در جدیدترین دور تجاوزات رژیم صهیونیستی به نوار غزه بیش از ۷۰۰ موشک به سوی شهرک‌های صهیونیست نشین شلیک کردند که گنبد آهنین این رژیم نتوانست واکنش قابل توجهی در برابر آن‌ها داشته باشد. به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری میزان؛ در پی دور جدید حملات ارتش رژیم صهیونیستی به نوار غزه که در نهایت منجر به پذیرش آتش بس از سوی «تل آویو» شد، رسانه صهیونیستی «هاآرتص» در گزارشی به بررسی توان نظامی گروه‌های مقاومت فلسطینی به ویژه حماس پرداخته و توان موشکی حماس را بیش از گذشته ارزیابی کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


در گزارش هاآرتص آمده است: توانمندی‌های نظامی گروه‌های مقاومت فلسطینی شامل موشک، خمپاره، شبکه تونل‌های زیرزمینی در غزه و شمار روزافزونی از جنگنده‌های بدون سرنشین است.
براساس ارزیابی‌های اطلاعاتی رژیم صهیونیستی حماس در تابستان ۲۰۱۴، حدود ۱۱ هزار موشک غالبا با برد‌های متوسط و دور را در غزه در اختیار داشت.    
در حالی که در پایان جنگ علیه غزه در تابستان ۲۰۱۴ انتظار می‌رفت که توان موشکی حماس به یک سوم کاهش یافته باشد، این گروه مقاومت فلسطینی با بازسازی مراکز خود، در حال حاضر و در قیاس با سال های پیش از ۲۰۱۴ شمار بیشتری از انواع موشک‌ها را در اختیار دارد.
گزارش در ادامه با اشاره به توانمندی‌های نظامی حماس اعم از شبکه تونل‌های زیر زمینی و هواپیما‌های بدون سرنشین، به بررسی انواع موشک‌های بومی این گروه مقاومت فلسطینی پرداخته است.
M-۷۵ موشک دوربرد تولید شده توسط حماس در غزه است که قادر است «تل آویو» را نیز هدف قرار دهد. برد زیاد این موشک نقیصه عدم تجهیز به سیستم هدایت شونده و دقت محدود آن را پوشش داده و کارآیی آن را موثر ساخته است.
J-۸۰ دیگر موشک دوربرد تولید شده توسط خود حماس که می‌تواند «تل آویو» را هدف قرار دهد، بردی ۱۰۰ کیلومتری و کلاهکی ۲۰ کیلوگرمی دارد.   بیشتر بخوانید: شلیک ۴۳۰ موشک از غزه به سوی شهرک‌های صهیونیست نشین
قسام راکت غیر هدایت شونده‌ای کوتاه بردی است که توسط حماس در غزه ساخته شده و توسعه یافته است. قسام دارای سه نوع است که از سه تا ۱۰ کیلومتر برد دارند.    
حماس علاوه بر R-۱۶۰ دیگر موشک دوربرد تولید شده توسط حماس، هزاران خمپاره ۸۲ و ۱۲۰ میلی متری، موشک ضد هوایی، یک واحد هوایی عمدتا برای اهداف اطلاعاتی، هواپیما‌های بدون سرنشین و موشک ضد تانک نیز در اختیار دارد.
گزارش در ادامه به بررسی توانمندی نظامی جهاد اسلامی پرداخته و می‌نویسد، این گروه مقاومت فلسطینی دارای ۸ هزار موشک در غزه است. غالب این موشک‌ها کوتاه و میان برد هستند البته چند صد موشک دوربرد در اختیار این گروه را نیز نباید نادیده گرفت. ضمن این که این گروه دارای ۶ هزار نیرو و حدود ۹ هزار فعال است.    
گروه‌های دیگر مقاومت فلسطینی نیز در نوار غزه صد‌ها یا هزاران خمپاره انداز دارند.
گزارش در پایان به تلاش مستمر حماس و گروه‌های مقاومت فلسطینی برای ارتقا و بهبود پتانسیل موشکی و دیگر امکانات نظامی اشاره و می‌نویسد، این تلاش‌ها با هدف بی اثر کردن سامانه دفاعی «گنبد آهنین» رژیم صهیونیستی انجام می‌شود.
انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: رژیم صهیونیستی توان نظامی توان موشکی حماس مقاومت فلسطین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۶۸۳۶۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار قاهره درباره یورش زمینی رژیم صهیونیستی به رفح

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از خبرگزاری فلسطینی سما، سامح الشکری وزیر خارجه مصر در کنفرانس خبری مشترک با همتای ایرلندی خود، درباره هرگونه اقدام نظامی رژیم صهیونیستی در رفح وافع در جنوب نوار غزه هشدار داد.

الشکری با بیان اینکه در صورت یورش (رژیم صهیونیستی) به رفح بایستی توانایی برای اتخاذ اقدامات بازدارنده وجود داشته باشد، گفت: ممکن نیست وجدان جهانی تداوم این حجم از کشتار در غزه که تاکنون به کشته شدن ۳۴ هزار نفر از جمله ۲۰ هزار زن و کودک رسیده است را تحمل کند.

وزیر خارجه مصر همچنین بر ضرورت توقف این جنگ و ایجاد چارچوبی برای پایان دادن به این مناقشه از طریق تشکیل کشور مستقل فلسطین تأکید کرد.

به گزارش ایرنا، مقاومت فلسطین ۱۵ مهرماه (هفتم اکتبر ۲۰۲۳) در پاسخ به چندین دهه جنایات رژیم صهیونیستی عملیات «طوفان الاقصی» را از غزه علیه مواضع رژیم اسرائیل انجام دادند و این رژیم برای تلافی حملات غافلگیرکننده‌ «طوفان الاقصی» و جبران شکست خود و متوقف ساختن عملیات مقاومت، بطور وحشیانه اقدام به بمباران این منطقه تحت محاصره کرد و پس از مدتی، حملات زمینی خود را آغاز کرد.

ارتش رژیم صهیونیستی از همان آغاز هدف اصلی خود از جنگ علیه نوار غزه را بازگرداندن اسیران صهیونیست در نزد مقاومت و نابودی جنبش حماس اعلام کرد اما در نهایت، بعد از ۴۸ روز مجبور شد که به آتش بس موقت تن داده و از راه مذاکره با جنبش حماس تعدادی از اسرای خود را در مقابل اسرای فلسطینی آزاد کند.

رژیم صهیونیستی سپس با آغاز مجدد جنگ علیه غزه اعلام کرد که هدف از این اقدام فشار بر جنبش حماس برای آزادی سایر اسیران صهیونیست و نابودی کردن این جنبش است اما جنبش حماس نیز در مقابل اعلام کرد که تا زمانی که یک آتش بس دائمی و پایدار برقرار نشود، اسیران صهیونیست آزاد نخواهند شد و آزادی آنها نیز از طریق تبادل با اسیران فلسطینی خواهد بود.

دیگر خبرها

  • پیشنهاد رژیم صهیونیستی برای انصراف از حمله به رفح در ازای توافق با حماس
  • شرط حماس برای خلع سلاح : تشکیل کشور فلسطین در مرزهای 67 و پایان اشغال
  • شکست بزرگ اسرائیل در آزمایش دفاعی ایران
  • اسرائیل با اطلاعات پایگاه ترکیه، موشک‌های ایران را زد
  • حمله موشکی مقاومت فلسطین به اطراف غزه
  • اسرائیل با اطلاعات پایگاه ترکیه، موشک های ایران را زد
  • نقش مهم «سردار سلیمانی» در تقویت توان موشکی مقاومت
  • ۲۰۰ روز جنگ و ۷ تحول جهانی به‌نفع مقاومت
  • هاآرتص رسوایی‌های نتانیاهو و کابینه‌اش را لیست کرد
  • هشدار قاهره درباره یورش زمینی رژیم صهیونیستی به رفح