Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-06@20:14:13 GMT

عرضه بدون محدودیت شکر در فروشگاه‌های زنجیره‌ای

تاریخ انتشار: ۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۶۸۳۷۰۵

عرضه بدون محدودیت شکر در فروشگاه‌های زنجیره‌ای

به گزارش خبرنگار مهر، بازار شکر طی هفته‌های اخیر مجدداً دچار نوساناتی شده و نرخ این کالا در مراکز خرده فروشی افزایش یافته است.

قیمت این کالا اوایل اسفندماه سال گذشته دچار نوسان شده بود و برخی مسئولان، کاهش تولید نیشکر و تأخیر در برداشت آن را از جمله مهم‌ترین دلایل این مساله عنوان کردند. طی هفته‌های اخیر نیز قیمت شکر مجدداً روند افزایشی پیدا کرد و این بار در برخی نقاط شهر حتی از مرز ١٠ هزار تومان نیز گذشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

گزارش‌های میدانی خبرنگار مهر نشان می‌دهد هر بسته ٩٠٠ گرمی شکر در مغازه‌های سطح شهر بین ٩ هزار تومان تا ١٠ هزار و ٥٠٠ تومان عرضه می‌شود.

بر اساس مشاهدات میدانی خبرنگار مهر قیمت هر بسته ۹۰۰ گرمی در فروشگاه‌های زنجیره‌ای از جمله کوروش، حدود ۴,۰۰۰ تومان است.

عرضه شکر با کارت ملی صحت ندارد

در حالی که مسئولان از واردات و توزیع نامحدود این کالا خبر می‌دهند، طی روزهای اخیر مباحثی مبنی بر عرضه شکر با کارت ملی در یکی از شهرهای کشور مطرح شده که حواشی زیادی را به دنبال داشته است.

در همین زمینه یزدان سیف، مدیرعامل شرکت بازرگانی دولتی ایران و معاون وزیر جهاد کشاورزی در گفتگو با خبرنگار مهر درباره اینکه آیا عرضه شکر در فروشگاه‌های زنجیره‌ای با کارت ملی انجام می‌شود، گفت: چنین چیزی صحت ندارد.

همچنین، صالح منصوری، معاون فروشگاه زنجیره‌ای عامل توزیع شکر تنظیم بازاری در گفتگو با خبرنگار مهر اظهارداشت: قیمت هر بسته ۹۰۰ گرمی شکر در فروشگاه‌های زنجیره‌ای ۴,۰۰۰ تومان و نرخ فله‌ای این محصول بین ۳۴۰۰ تا ۳,۵۰۰ تومان است.

وی با بیان اینکه شرکت بازرگانی دولتی ایران سهمیه کافی در اختیار فروشگاه‌های زنجیره‌ای قرار داده است، افزود: از حدود دی ماه سال گذشته تاکنون نزدیک به ۱۲ هزارتن شکر در اختیار ما قرار گرفته و این تخصیص سهمیه همچنان ادامه دارد و ما نیز این سهمیه را در فروشگاه عرضه می‌کنیم.

منصوری درباره مباحث مطرح شده مبنی بر تشکیل صف و دریافت کارت ملی در ازای تحویل شکر در یکی از شهرهای کشور، توضیح داد: همانطور که توضیح دادم ما سهمیه شکر را به وفور دریافت کردیم اما زمانی که توزیع در شهرستان‌ها انجام می‌شود ممکن است مردم نگرانی‌هایی درباره کمبود کالا داشته باشند و این نگرانی‌ها منجر به تشکیل صف و ازدحام جمعیت شود.

وی ادامه داد: همکاران ما برای جلوگیری از بی نظمی و ایجاد یک سازوکار منسجم ممکن است که چنین کاری را انجام داده باشند اما این به معنای محدودیت در عرضه شکر نیست و شرکت بازرگانی دولتی نیز در این زمینه هیچ‌گونه محدودیتی برای ما قائل نشده است.

این مقام مسئول توضیح داد: در واقع این مسأله‌ای نبوده که ابلاغ شده یا رسمی باشد، اما همکاران ما برای جلوگیری از ازدحام و احتکار به طور غیررسمی چنین کاری را انجام داده‌اند و این‌طور نبوده که با ما ابلاغ شده باشد یا بخاطر محدودیت بوده باشد.

منصوری تصریح کرد: باتوجه به عدم محدودیتی که در دریافت سهمیه وجود دارد به همکارانمان اعلام کرده‌ایم که در عرضه این کالا نیز محدودیتی وجود ندارد. به عنوان مثال روز گذشته (دوشنبه شانزده اردیبهشت ماه) نیز در حجم قابل توجهی سهمیه شکر از شرکت بازرگانی دولتی دریافت کرده‌ایم و در اسرع وقت آن را در فروشگاه‌ها توزیع خواهیم کرد.

کد خبر 4610216 زهرا مهدوی

منبع: مهر

کلیدواژه: شکر کالاهای اساسی شرکت بازرگانی دولتی ایران وزارت جهاد کشاورزی فروشگاه زنجیره ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۶۸۳۷۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استقبال خانوار‌های استان همدان از طرح کالابرگ فجرانه

یوسف شعبانی گفت: با پیش بینی‌های صورت گرفته، چهار هزار و ۲۷۶ پایانه فروشگاهی صنفی و ۱۷۳ فروشگاه‌های زنجیره‌ای در اجرای طرح کالا برگ الکترونیکی خدمت رسانی می‌کنند.

او گفت: تاکنون ۴۹۱ هزار و ۵۱۰ خانوار این استان از کالا برگ الکترونیک استفاده و با یارانه دریافتی خود در این طرح اقدام به خرید کالا‌های اساسی کرده اند.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی همدان گفت: امکان خرید ۱۱ قلم کالای اساسی مرغ، تخم مرغ، شیر، پنیر، ماست، روغن، ماکارونی، قند، شکر و برنج و گوشت از طریق کالابرگ الکترونیکی فراهم است و همه خانوار‌های مشمول طرح کالابرگ می‌توانند برای اطلاع از فروشگاه‌های متصل به سامانه و باقیمانده اعتبار خود، برنامه شبکه ملی اعتبار «شما» به نشانی http://shoma.sfara.ir را نصب و یا کد دستوری #۱۴۶۳*۵۰۰* را شماره‌گیری کنند.

طرح کالابرگ الکترونیک تاثیر مثبتی در تامین سبد معیشتی خانوار داشته و بدون تزریق نقدینگی کمک می‌کند تا مردم بتوانند از طریق کالابرگ الکترونیکی بخشی از مایحتاج ضروری خود را تامین کنند.

باشگاه خبرنگاران جوان همدان همدان

دیگر خبرها

  • هشدار ستاد مبارزه با قاچاق کالا به صاحبان مالها
  • فیلم| زنجیره انسانی دانشگاه شیکاگو برای حمایت از غزه
  • شرایط خرید کامیونت فورس در بورس کالا ابلاغ شد
  • مردم خراسان جنوبی هزار و ۶۰۰ میلیارد تومان در طرح فجرانه خرید کردند
  • بازار فروش صنایع‌ دستی سیستان وبلوچستان در کشور تقویت می‌شود
  • استقبال خانوار‌های استان همدان از طرح کالابرگ فجرانه
  • بهترین نرم افزار حسابداری برای فروشگاه زنجیره ای
  • ثبت بیش از ۲۰۰ پایش از بازار مینوشهر
  • فیلم سرقت میلیاردی از فروشگاه موبایل‌فروشی در تهران
  • اجرای طرح کالابرگ الکترونیک در ۱۰۰ فروشگاه نوشهر