Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، «ژیلا» در آستانه ۳۶ سالگی چهره‌ای شکسته و سالخورده داشت.

به نظر زنی ۵۵ ساله نشان می‌داد البته این موضوع به ظاهر یک اختلال ژنتیکی بود چرا که همه اعضای خانواده‌اش هم مثل او بسیار بیشتر از سن‌شان نشان می‌دادند.

حتی روزی که در ۲۸ سالگی سر سفره عقد نشست، همه فکر می‌کردند از شوهرش بزرگتر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پس از چند سال شرایط برای ژیلا سخت‌تر شد.

شوهرش مدتی بود به هر بهانه‌ای به چین و چروک صورت، غبغب و خطوط پیشانی‌اش بدجوری گیر می‌داد و مدام به او غر می‌زد که چرا آنقدر پیر شده و برای چهره‌اش فکری بکند.

این شرایط آنقدر ذهن «ژیلا» را به هم ریخته بود که حتی خودش هم از دیدن چهره‌اش در آیینه احساس بدی می‌کرد. وقتی با دوستانش مشورت کرد بیشتر آن‌ها تزریق ژل و بوتاکس را پیشنهاد دادند. شوهرش هم قبول کرد و گفت حاضر است هر هزینه‌ای را برای این کار پرداخت کند. «ژیلا» پس از جست و جو در شبکه‌های مجازی و کلی پرس و جو، خانم دکتری را پیدا کرد که آگهی تبلیغاتی‌اش بسیار وسوسه‌کننده بود.

مراحل معاینه و مشاوره به سرعت انجام شد و به پیشنهاد خانم دکتر قرار شد تزریق علاوه بر گونه و خط خنده روی پیشانی نیز انجام شود. زن جوان نیز که می‌خواست به هر شکل ممکن از آن چهره قبلی خلاص شود این پیشنهاد را پذیرفت و با پرداخت ۳ میلیون تومان زیر دست خانم دکتر رفت.

تزریق انجام شد و خانم دکتر توصیه‌های لازم را به او کرد. روز اول و دوم بدفرمی صورت برای همه عادی بود، اما هر چه می‌گذشت نه تنها فرم گونه و لب‌هایش تغییر می‌کرد بلکه برخی از نقاط تزریق نیز بی‌حس شده بود.

حالا علاوه بر غرولند‌های همسرش، باید مشکلات عجیب صورتش را نیز تحمل می‌کرد. چند هفته پس از جراحی بار‌ها با خانم دکتر تماس گرفته و به‌خاطر اتفاقات پیش آمده خواستار ترمیم صورت یا بازگرداندن پولش شده بود. اما خانم دکتر حاضر به این کار نشد.

سرسختی خانم دکتر باعث شد «ژیلا» که علاوه بر از دست رفتن پول و چهره‌اش، زندگی مشترکش نیز به خطر افتاده بود، به اصرار شوهرش از دکتر زیبایی‌اش شکایت کند.

وی که همچنان امیدوار بود بتواند حداقل بدون دردسر پولش را پس بگیرد چند بار دیگر پیش خانم دکتر رفت، اما وقتی هیچ نتیجه‌ای نگرفت، به دادسرای (جرایم پزشکی و دارویی) ناحیه ۱۹ تهران رفت و طرح شکایت کرد. پرونده تشکیل و برای تعیین قصور به کمیسیون پزشکی ارسال شد.

در جلسه سه نفره، کارشناسان روند درمان را براساس موازین علمی تشخیص داده و قصوری را متوجه پزشک ندانستند. این رأی با اعتراض «ژیلا» به کمیسیون دوم رفت و ۵ کارشناس با تشخیص مهارت نداشتن و بی‌دقتی پزشک در جریان تزریق، او را به میزان ۳ درصد در عارضه پیش آمده برای زن جوان مقصر شناختند.

این بار نوبت خانم دکتر بود که به رأی اعتراض کند، اما این اقدام به ضررش تمام شد چرا که کمیسیون ۷ نفره کارشناسان پزشکی قانونی این بار او را به میزان ۵ درصد مسئول دانستند.

همچنین مشخص شد وی پزشک عمومی بوده نه متخصص زیبایی و پوست و مو بنابراین پرونده او به‌دلیل استفاده از عنوان متخصص زیبایی به دادسرای نظام پزشکی ارجاع شد و هیأت بدوی انتظامی نیز سه ماه محرومیت برای او تعیین کرد. این رأی در کمیسیون ۹ نفره نیز تأیید شد.

با وجود همه اعتراض‌ها، کیفرخواست پرونده با عنوان قصور در امر پزشکی منجر به صدمه بدنی شبه عمدی به میزان ۵ درصد دیه کامل زن مسلمان و استفاده غیرمجاز از عنوان علمی متخصص پوست صادر شد.

به این ترتیب پرونده برای رسیدگی به شعبه ۱۰۴۳ مجتمع شهید قدوسی به ریاست قاضی «محبوب افراسیاب» ارسال شد و قاضی پس از بررسی شواهد و مدارک و اظهارات طرفین، خانم دکتر را به پرداخت ۶۰۰ هزار تومان جریمه برای استفاده غیرمجاز از عنوان علمی و همچنین به پرداخت بهای ریالی ۵ درصد دیه کامل زن مسلمان حدود ۱۳ میلیون تومان در حق شاکی محکوم کرد.

منبع: ایران

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: حوادث

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۶۸۳۷۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طهرانچی: اقتصاد سلامت در دانشگاه آزاد اسلامی، اقتصاد تلاش و تدبیر است

به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، دکتر محمدمهدی طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در ادامه دیدارهای سال جدید با معاونت‌ها و مراکز سازمان مرکزی، صبح امروز با حضور در معاونت علوم پزشکی، با معاون، مدیران و کارکنان این حوزه دیدار و گفت‌وگو کرد.

وی در این نشست با قدردانی از زحمات و خدمات دکتر نفر در معاونت علوم پزشکی گفت: دانشگاه آزاد اسلامی تنها مؤسسه غیردولتی کشور است که در آموزش پزشکی فعالیت دارد و ان‌شاءالله در سال جاری شاهد یک جهش در این حوزه باشیم. افزایش دوبرابری تخت‌های بیمارستانی در تهران، یکی از بخش‌های جدی برنامه پنج ساله این معاونت است که نشان از اهمیت حوزه بهداشت و درمان در دانشگاه آزاد اسلامی دارد.

دکتر طهرانچی با اشاره به قرار گرفتن رشته روانشناسی بالینی و دامپزشکی ذیل معاونت علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی اظهار داشت: حوزه سلامت دانشگاه آزاد اسلامی یک مدیریت جامع دارد و می‌تواند کارهایی انجام دهد که نظام گسسته قادر به آن نیست. ویژگی دانشگاه آزاد اسلامی این است که از هر دو وزارت علوم و بهداشت، رشته و دانشجو دارد. این موضوع باعث شده از حوزه علوم پزشکی برای دیگر حوزه‌ها الگو بگیریم. به عنوان نمونه؛ امروز مفهوم عرصه و پایه در حوزه مدارس سما دانشگاه آزاد اسلامی شکل گرفته و این مدارس عرصه تعلیم و تربیت هستند. بدین ترتیب معاونت علوم تربیتی و مهارتی دانشگاه آزاد اسلامی به صورت همزمان امور مربوط به حوزه آموزش و پرورش و وزارت علوم را پیگیری می‌کند.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی ادامه داد: این اتفاق باید با شتاب بیشتری در حوزه روانشناسی بالینی، دامپزشکی و مهندسی پزشکی رخ دهد و اساتید این رشته‌ها به دو گروه عرصه و پایه تقسیم شوند. در مرحله بعدی نیز با تقویت رشته زیست‌شناسی باید بخشی از این رشته که مربوط به حوزه علوم پزشکی است، در این قالب قرار گیرد. نگاه ما در دانشگاه آزاد اسلامی این است که برای رشته‌های تحصیلی پیشران‌های موضوعی داشته باشیم.

وی با اشاره به ویژگی‌های رشته روانشناسی گفت: بخشی از اعضای هیأت علمی روانشناسی مأمور به حوزه علوم پزشکی هستند. بخشی از روانشناسی که مربوط به حوزه دانش آموزان و مدارس می‌شود نیز ذیل دانشکده‌های تعلیم و تربیت اسلامی و بخش دیگر نیز ذیل معاونت علوم انسانی و هنر قرار دارد اما نباید خط و مرزی بین آنها باشد.

وی افزود: امسال باید تحرکات جدی در حوزه علوم پزشکی داشته باشیم چرا که هزینه‌های این حوزه افزایش یافته و برای جبران آن، باید تدبیر کرد. به همین دلیل، موضوع «عرصه و پایه» یک برنامه جدی در دانشگاه آزاد اسلامی است. این دانشگاه به عنوان تنها دانشگاهی که جامع رفتار می‌کند، می‌تواند برای کشور فرصتی به وجود آورد که بتوانیم از این الگو در جاهای دیگر استفاده کنیم.

دکتر طهرانچی خاطرنشان کرد: تجربه دانشگاه آزاد اسلامی نشان داد که دانشگاه‌های علوم پزشکی می‌توانند از وزارت علوم رشته بگیرند تا ضعف‌های جدی نظام آموزشی در تربیت نیروی انسانی رفع شود. واقعیت این است که سبد حوزه علوم پزشکی باید اقتصادی شود چرا که برخی رشته‌های این حوزه بسیار پرهزینه است و می‌توان از طریق رشته‌های دیگر، درآمدزایی کرد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی با تأکید بر اینکه آنچه مسائل اقتصادی را حل می‌کند، برنامه داشتن و حرکت رو به جلوست، گفت: یکی از موضوعات مهم در دانشگاه آزاد اسلامی، توجه به حوزه معیشتی است. معیشت کارکنان تصویری از ارزش‌آفرینی آنان است و به همین دلیل هرچه ارزش‌آفرینی بیشتر باشد، پاسخ آن نیز در معیشت دیده می‌شود. به عنوان مثال؛ باغ کشاورزی که قنات خود را لایروبی نکند، بعد از چند سال خشک خواهد شد. باید به ارزش‌آفرینی سیستم ازجمله برخورد با دانشجو، کیفیت امور، بیمارستان‌ها و... توجه داشت. اقتصاد سلامت در دانشگاه آزاد اسلامی یک اقتصاد دولتی و یارانه‌ای نیست؛ بلکه اقتصاد تلاش و تدبیر است.

وی ادامه داد: همه اجزای سیستم باید ارزش‌آفرینی کنند. در این صورت، می‌توان بازخورد آن را در بهبود معیشت دید. ارتقای معیشت در دانشگاه «به فرموده» نیست بلکه بازتاب عمل فردی مجموعه مدیران و کارکنان است. به عنوان نمونه؛ اجرای طرح پویش اشتغال بعد از چهار سال تصویر جدیدی از دانشگاه آزاد اسلامی را در جامعه شکل داده و جوانان فضای این دانشگاه را فضای اشتغال، نوآوری، کارآفرینی و... می‌دانند. در ایجاد فضای جدید تلاش‌های شبانه روزی و زحمات زیادی کشیده شده و این اقدام باعث شد هرساله بر تعداد دانشجویان ورودی دانشگاه آزاد اسلامی افزوده شود.

دکتر طهرانچی خاطرنشان کرد: در دهه گذشته، 5 سالی را تجربه کردیم که سالانه 150 هزار دانشجو کاهش می‌یافت اما در 5 سال بعدی که در آن قرار داریم، به همان اندازه به جمعیت دانشجویی اضافه می‌شود. این امر نتیجه همت مجموعه کارکنان و مدیران دانشگاه آزاد اسلامی است. تغییر سخت است اما باید محکم پای آن بایستیم. این تغییر رویه‌ها باعث افزایش اعتماد مردم به دانشگاه آزاد اسلامی شده است. افزایش اعتماد نیز منجر به رونق دانشگاه و رونق دانشگاه نیز منجر به بهبود و ارتقای معیشت می‌شود. بنابراین موضوع معیشت، کنش خودمان است.

لازم به ذکر است در ابتدای این نشست، محسن نفر معاون علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی گزارشی از وضعیت این حوزه ارائه کرد و گفت: برنامه جدی معاونت علوم پزشکی دانشگاه، ارتقای کیفیت آموزش و خدمات‌رسانی بهداشتی و سلامتی است.

همچنین فرهاد ادهمی مدیرکل توسعه آموزش و امور دانشجویان، خانم دکتر وحدت مدیر خدمات سلامت و بیمارستان‌ها، خانم شریعتمدار رئیس اداره تجهیزات پزشکی، مرجانی مشاور حوزه دامپزشکی و خانم هاشمی مشاور حوزه روانشناسی معاونت علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی به ارائه گزارش‌هایی درخصوص فعالیت‌ها و اقدامات حوزه‌های متبوع خود پرداختند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • طهرانچی: اقتصاد سلامت در دانشگاه آزاد اسلامی، اقتصاد تلاش و تدبیر است
  • بازرس قلابی اتوبوسرانی در مشهد دستگیر شد
  • ختم غائله‌ی شهرنو ؛ «چند نفر از خانم‌های‌ خیلی جوان اش را به کارمندان خودمان دادیم»
  • سرپرست دانشگاه علوم پزشکی هوشمند منصوب شد
  • زن جوان شوهر سابقش را کشت
  • جزئیات تازه و تکان‌دهنده از خودکشی سمیرا آل سعیدی
  • تمجید سخنگوی دولت از بانوی ورزشکار ایرانی بابت رکوردشکنی در آسیا
  • توسعه مدیریت در نظام سلامت مبتنی بر جوان‌گرایی
  • واکنش یک چهره‌ی سیاسی به تاریخ‌سازی دختر دونده ایرانی
  • سلاخی مرد جوان در چاقوکشی زن و شوهری | زن اردبیلی شوهر سابقش را کشت