Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شبستان»
2024-05-01@00:52:37 GMT

بسیج سازندگی، از دستاوردهای ارزشمند انقلاب اسلامی

تاریخ انتشار: ۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۶۸۶۶۲۲

بسیج سازندگی، از دستاوردهای ارزشمند انقلاب اسلامی

فرهنگ بسیج و بسیجی از دستاوردهای ارزشمند انقلاب اسلامی برای خدمت رسانی ارزنده به مردم است.

به گزارش خبرگزاری شبستان از خرم آباد، بسیج واژه ای به وسعت دریای بیکران است، گل واژه ای که در دروان دفاع مقدس، دست دشمن متجاوز را از خاک وطن کوتاه کرد.

 

با خاموش شدن شعله های جنگ با دشمن متجاوز، فرهنگ بسیج به عنوان مولود انقلاب که در دل و جان ملت جای پیدا کرده با زمین گذاشتن سلاح رزم، لباس خدمت بر تن کرد و در عرصه بازسازی وطن و خدمت رسانی به مردم بویژه محرومان و مستضعفان، الگوی نوین از خدمت رسانی بی منت را در جهان هستی ترسیم کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

بسیج امروز الگویی از خدمت رسانی خالصانه است که برکات بیشماری برای وطن و مردم داشته است.

 

بسیج نماد حرکت جهادی و محرومیت زدایی و خدمت به مردم در مقاطع حساس و  مهم کشور است، در سیل 12 فروردین نیروهای مومن و انقلابی بسیجی در ساعات اولیه خود را به سیل زدگان رساندند و خالصانه تاکنون در مناطق سیل زده مشغول خدمت به مردم هستند.

 

بسیج تجلی عشق و دلدادگی و نماد عزت، اقتدار است

 

«محمد خورشیدوند»، مسئول بسیج سازندگی شهرستان چگنی، در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در خرم آباد، افزود: بسیج خالصانه در خدمت مردم و انقلاب اسلامی است.

 

وی با اشاره به توطئه های دشمنان، اظهار داشت: تردیدی نیست عملیات روانی و هجمه‌های رسانه‌ای و تبلیغاتی دشمنان و استکبار جهانی و بدخواهان داخلی علیه این سازمان، در حقیقت مقابله باصلابت، موفقیت و نقش‌آفرینی تعیین‌کننده و مخلصانه جهادگران در صحنه‌ محرومیت زدایی و استقلال کشور است.

 

خورشیدوند، خاطرنشان کرد: بحمدالله با هوشمندی و بصیرت ملت فهیم ایران اسلامی، توطئه های دشمنان عقیم مانده و ناکارآمدی آن بر همگان روشن و مشخص شده است.


وی افزود: امروز بسیج سازندگی  شهرستان چگنی با تعریف جدیدی از مدیریت جهادی در عرصه‌های سرنوشت سازباحضور آگاهانه، تعیین‌کننده، متعهدانه و بابصیرت خود، تجلی عشق و دلدادگی و نماد عزت، اقتدار، ولایت‌مداری، ایثار و فداکاری در تحقق آرمان‌های انقلاب اسلامی را به نمایش گذاشته است.

 

خورشیدوند، اذعان داشت: به فضل الهی روز به روز نیز شاهد گسترش فرهنگ و تفکر ناب جهادی به عنوان یادگار ارزشمند حضرت امام خمینی (رحمة الله علیه) در بین جوانان هستیم.

 

اردوهای جهادی، فرصتی برای تقویت خدمت رسانی در مناطق محروم است


مسئول بسیج سازندگی چگنی، در ادامه با برشمردن برخی فعالیت های جهادی بسیجیان شهرستان چگنی، افزود: اردوهای جهادی با رویکرد خدمت به محرومان  و تلاش برای محرومیت زدایی انجام می شود.

 

وی با اشاره به برگزاری بالغ بریک هزار و 500 نفر اردوی جهادی یک روزه در استان، بیان کرد: این اردوهای جهادی در عرصه های جمع آوری و برداشت محصولات کشاورزی و لایروبی و هرس کردن درختان و کاشت نهال و کمک در جلو گیری آتش سوزی جنگلهای بلوط، خاموش کردن آتش به کمک منابع طبیعی و و جمع آوری زبالهای در روستا ها در بحث محیط زیست و مسابقات فرهنگی ورزشی و قرآن واحکام و آموزش آنها کمک در مراسمات فرهنگی و یادواره های شهدا وسر کشی از خانوادهای شهدا و جانباز و ایثارگر شهرستان داشته است.

 

خورشیدوند، با اشاره به بر گزاری اردوهای جهادی هفت روزه به تعداد ١٥٠نفر اردو توسط بسیج شهرستان چگنی، بیان کرد: این اردوها با رویکرد کمک در ساخت و احداث ٢٠پروژه خانه محروم با همکاری کمیته امداد، ١٠سرویس بهداشتی،١٠موردحمام وتعداد پنج باب خانه محروم با همکاری خیرین انجام شده است.

 

وی اذعان داشت: تهیه و ارسال سه کانکس به مناطق صعب العبور، پخش ٢٠٠جفت کفش، تهیه سه جهیزیه برای نو عروسان و تهیه و پخش ٥٠٠ مورد البسه شامل کیف وکفش ولباس و لوازم التحریر توسط بسیج از دیگر برنامه های بسیج در طول سال 97 در شهرستان چگنی بوده است.

 

خورشیدوند، با اشاره به اجرای طرح همگام با کشاورزی توسط بسیج شهرستان چگنی، اذعان داشت: طرح همگام با کشاورز با هدف کمک به علمی کردن کشاورزان و دامداران برگزار شده است.

 

 مسئول بسیج سازندگی چگنی،  بیان کرد: این طرح طی سال 97در تعداد ٦٠روستای شهرستان چگنی  در قالب٣٠شبکه اجرایی شده است.

 

اجرای 30طرح اقتصاد مقاومتی در شهرستان چگنی

 

وی با اشاره به برنامه های بسیج در حوزه اقتصاد مقاومتی، گفت: طی سال 97 و به همت بسیج ٣٠طرح اقتصاد مقاومتی و صنایع تبدیلی در شهرستان چگنی اجرایی شده است.

 

خورشیدوند، ادامه داد: طرح های اقتصاد مقاومتی در حوزه های دام سبک و سنگین، زنبور عسل، مرغ بومی، میوه خشکن و ترشیجات و شوریجات خیاطی و... اجرایی شده است.

 

وی با اشاره به برگزاری دوره های آموزشی در حوزه اقتصاد مقاومتی، افزود: ٢٠٠نفر به صورت دوره ای و٥٠٠نفر در آموزش های یک روزه در حوزه  طرح های اقتصاد مقاومتی و صنایع تبدیلی آموزش دیده اند.

 

خورشیدوند، ادامه داد: همچنین طی سال 97تعداد دو نمایشگاه از دستاوردها و محصولات اقتصاد مقاومتی و صنایع تبدیلی شهرستان برپا شده است.

 

وی با اشاره به فعالیت های بسیج در عرصه خدمات بهداشت، درمانی و پزشکی، افزود: ٣٠پزشک عمومی و ٢ تیم دندان پزشک و سه تیم مشاوره به صورت دوره ای در مناطق محروم شهرستان چگنی مستقر شده و به محرومان خدمت رسانی کرده اند.

 

خورشیدوند، بیان کرد:  طی سال 97 بالغ بر 2 هزار نفر به صورت رایگان ویزیت ودارو به ارزش بیش از 30 میلیون تومان در سه بخش محروم شهرستان چگنی در اخیتار بیماران ویزیت شده قرار گرفته است.

 

بسیج در کنار سیل زدگان می ماند

 

مسئول بسیج سازندگی شهرستان چگنی، همچنین با اشاره به خدمات بسیج شهرستان چگنی برای سیل زدگان، گفت: بسیج در ساعت اولیه سیل در کنار مردم و برای خدمت رسانی به سیل زدگان تلاش کرده است.

 

وی با بیان اینکه خدمات بسیج تا بازگشت آرامش به مناطق سیل زده ادامه دارد، گفت: بسیج درکنار مردم می ماند و برای رفع مشکلات سیل زدگان تلاش خواهد کرد.

 

خورشیدوند، با بر شمردن برخی از خدمات بسیج چگنی در سیل اخیر، اذعان داشت:  گروهای جهادی از ٢٤ساعت قبل از سیل اقدام به هشداربه مردم از طریق سامانه پیامک کوتاه بسیج وبه صورت حضوری واطلاع رسانی از طریق فرمانده هان پایگاه کرد.

 

وی ادامه داد: تلاش برای انتقال مردم ساکن در مناطق در خطر طغیان رودخانه، اقدام به نصب سیل بند در داخل کانالهای شهر به کمک شهرداری و اقدام به لایروبی کانال های آب فصلی به داخل شهر و روستاها از دیگر اقدامات بسیج برای یاری رساندن به سیل زدگان بوده است.

 

مسئول بسیج سازندگی چگنی، افزود: پس از سیل هم با توجه به معین بودن سپاه قم و سپاه٢٣توحید در ناحیه چگنی، اقدامات بسیج و سپاه برای بازگشایی راه های شریان اصلی و فرعی آغاز شد.

 

خورشیدوند، افزود: باز گشایی جاده بخش شاهیوند، جاده چم داود دو آب و روستای زمزم به حیات الغیب و تهیه ١٢٠ لوله سیمانی و فلزی و نصب ٦٠پل موقت کوچک برای بازگشای راه ودسترسی به روستاها جهت خدمات رسانی گروهای جهادی توسط نیروهای سپاه، بسیج و گروه های جهادی اجرایی شد.

 

وی خاطرنشان کرد: گروه های جهادی هم خود را به مردم سیل زده رسانده و در راستای رفع مشکلا سیل زدگان، توزیع غذای گرم، لایروبی و خاک روبی و بازسازی منازل مردم تلاش کردند.

 

خورشیدوند، خاطرنشان کرد: چهار گروه جهادی شهرستان، ٦گروه جهادی معین و ١٣گروه جهادی مستقر در روستاهای که سیل زده بودن مشغول یاری رساندن به سیل زدگان هستند.

پایان پیام/85

منبع: شبستان

کلیدواژه: ماه رمضان ماه مبارک رمضان مجلس سیزدهمین جشنواره قرآنی مدهامتان مرحله کشوری برنامه های ماه رمضان مشهد مسجد رمضان مسجد طراز اسلامی کشاورزی اردوهای جهادی بسیج

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۶۸۶۶۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شناسایی ۶۰ شهید خدمت | ساخت ۱۱ هزار مسکن

به گزارش جام جم آنلاین، صبح امروز نشست خبری رئیس سازمان بسیج سازندگی کشور در آستانه هفته بسیج سازندگی برگزار شد.

محمد زهرایی در این نشست در پاسخ به پرسش خبرنگار جام جم آنلاین مبنی بر اینکه تاکنون چند نفر از جهادگران شهید در کشور شناسایی شده اند، عنوان کرد: تا مدتی پیش برای شناسایی افرادی که در گروه‌های جهادی دچار حادثه شده بودند، اقدامی انجام نشده بود. اما از حدود شش سال پیش که در بسیج سازندگی فعالیت خود را آغاز کرده ام، اقدامات لازم برای شناسایی این افراد در دستور کار قرار گرفته است.

وی با اشاره به اینکه در حدود شش سال گذشته شهدای جهادگری شناسایی شده اند که مربوط به دهه هفتاد هستند، ادامه داد: به این ترتیب تاکنون ۶۰شهید جهاد خدمت در کشور شناسایی شده اند.

 رئیس سازمان بسیج سازندگی کشور یادآور شد: برای شناسایی شهدای جهادگر قواره‌ای تهیه و در ستاد کل نیرو‌های مسلح نیز مطرح شده است.

زهرایی عنوان کرد: در واقع برای شهید محسوب شدن این افراد مواردی در نظر گرفته شده است، برای نمونه شخصی شهید شناخته می‌شود که با حکم در گروه‌های جهادی شرکت کرده باشد.

وی خاطرنشان کرد: علاوه بر این فرد جهادگر باید در عرصه دچار حادثه شده و با گروه جهادی ثبت شده همراه شده باشد.
رئیس سازمان بسیج سازندگی کشور گفت: برای این مهم نیز قانون را اصلاح کرده ایم، زیرا در قانون بسیج سازندگی سال ۹۸ به بحث درمان و شهید شناخته شدن جهادگران اشاره‌ای نشده بود.

زهرایی ادامه داد: بنابراین از نمایندگان مجلس تقاضا داریم رسیدگی به این مهم را هر چه زودتر در صحن مجلس مطرح کنند.

 همه با هم برای خدمت رسانی

رئیس سازمان بسیج سازندگی کشور با اشاره به اینکه شعار امسال در نظر گرفته شده برای هفته بسیج سازندگی «همه با هم برای خدمت‌رسانی» است، یادآور شد: بسیج مردمی‌ترین تشکیلات انقلابی است، تشکیلاتی که به الگویی برای بلاد اسلامی تبدیل شده است.

 وی با اشاره به اینکه سال گذشته بیش از ۳۳ هزار مسکن از سوی کمیته امداد امام خمینی (ره) ساخته شد، عنوان کرد: از این تعداد ۱۱ هزار مسکن توسط بسیج سازندگی احداث شده است.

زهرایی با بیان اینکه سال گذشته در گسترش کمی ۱۱ هزار گروه جهادی به جمع ما پیوستند، توضیح داد: اکنون در سامانه اطلس بیش از ۶۲ هزار گروه جهادی ثبت شده که ۵۱ هزار گروه فعال هستند.

رئیس سازمان بسیج سازندگی کشور عنوان کرد: سال گذشته جشنواره جهادگران در ۴۴ نقطه از کشور برگزار شد و اختتامیه این جشنواره در هفته بسیج برگزار می‌شود.
 وی با اشاره به گسترش کیفی یادآور شد: برای این مهم اقشار تخصصی را پای کار آوردیم و در هفته بسیج سازندگی از مدرسه‌ای که مدرسه جهاد است و رویکرد آموزشی دارد رونمایی می‌شود. 

 زهرایی به دیگر اقدامات جهادگران اشاره کرد و گفت: سال گذشته ۳۴ هزار جهیزیه تهیه و اهدا شد. علاوه بر این ۴ میلیون بسته معیشتی بین نیازمندان توزیع شد.

 رئیس سازمان بسیج سازندگی کشور با بیان اینکه ما موضوع اشتغال را هم دنبال می‌کنیم، ادامه داد: بیش از ۲۰ هزار پروژه سازندگی در سال گذشته اجرا شد و در این مدت زمینه آزادی ۲۹۰۰ زندانی هم فراهم شد.
 وی با اشاره به قرارگاه اقتصاد مقاومتی بیان کرد: در این قرارگاه طرح‌های اشتغال زایی و اشتغال دنبال می‌شود. ما به دولت در سال گذشته تعهد اشتغال دادیم و حدود ۱۲۳ هزار شغل در سال گذشته ایجاد شد.

زهرایی یادآور شد: ۳۰ هزار فرصت شغلی نیز از طریق صندوق قرض‌الحسنه ایجاد شد و ۲۷ هزار فرصت شغلی در واحد‌های صنعتی فراهم شد.

به گفته وی بیش از هزار مانع زدایی در این بخش اتفاق افتاده است.

رئیس سازمان بسیج سازندگی کشور ادامه داد: حدود ۵ هزار اشتغال نیز در شر‌کت‌های دانش بنیان صورت گرفته است.

دیگر خبرها

  • سال گذشته ۱۱ هزار گروه جهادی به بسیج پیوستند
  • تشریح برنامه‌های هفته بسیج سازندگی استان قم
  • برنامه‌های هفته بسیج سازندگی استان قم تشریح شد
  • رزمایش اهدای ۳۱۳ سری جهیزیه در حرم حضرت معصومه (س) برگزار می شود
  • پروژه بزرگ آبرسانی استان قم به بهره‌برداری می‌رسد
  • سردار زهرایی: سال گذشته ۱۱ هزار گروه جهادی به بسیج پیوستند
  • برنامه‌های هفته سازمان بسیج سازندگی استان قم اعلام شد
  • سال گذشته بیش از ۲۰ هزار پروژه محرومیت‌زدایی اجرا کردیم
  • سردار زهرایی: بیش از ۲۰ هزار پروژه محرومیت‌زدایی اجرا کرده‌ایم
  • شناسایی ۶۰ شهید خدمت | ساخت ۱۱ هزار مسکن