Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-04@06:34:38 GMT

باطری دکل های مخابراتی به فهرست سارقان مازندرانی اضافه شد

تاریخ انتشار: ۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۶۸۷۶۶۹

باطری دکل های مخابراتی به فهرست سارقان مازندرانی اضافه شد

ساری - ایرنا - مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات مازندران گفت که سارقان با سرقت باطری دکل های مخابراتی این استان تاکنون چندین بار باعث اختلال در شبکه ارتباطی مناطق مختلف شدند.

یدالله طهماسبی روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا آمار دقیقی در این زمینه اعلام نکرد ولی گفت که از پاییز سال گذشته تاکنون حدود 90 مورد سرقت باطری دکل های مخابراتی گزارش شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی علت گرایش سارقان به سرقت باطری دکل های مخابراتی را عمدتا به خاطر ارزشمند بودن سرب داخل آن دانست و افزود : البته قیمت هر باطری بین 20 تا 30 میلیون ریال است و ممکن است حتی به صورت کامل هم بتوانند به مالخرها بفروشند.
طهماسبی با اعلام این که اداره کل فناوری اطلاعات متولی تامین زیر ساخت های لازم ارتباط پایدار و مناسب از طریق نصب دکل های مخابراتی در هر منطقه است ، گفت : در حال حاضر بیشتر از سه هزار و 500 دکل مخابراتی در استان تامین کننده خطوط ارتباطی مناسب از جمله پوشش تلفن های همراه و اینترنت است.
وی افزود : هر یک از این دکل ها دارای باطری ذخیره کننده برق هستند که به هنگام قطعی برق این باطری ها خودکار روشن می شوند و تا چندین ساعت برقراری ارتباط از این طریق امکان پذیر است .
مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات مازندران با طرح این احتمال که سارقان این باطر ها حرفه ای باشند ، توضیح داد : نه تنها بیرون کشیدن این باطر ها از دکل نیازمند اطلاعات حرفه ای است ، بلکه با وجود موانع حفاظتی مختلف باز هم مشاهده می شود که سارقان با در پیش گرفتن روش های خارق العاده اقدام به سرقت می کنند.
وی افزود : به عنوان مثال ؛ ما دکل های مخابراتی را با فنس کشی اطراف آن مورد حفاظت قرار داده ایم ، ولی مشاهده شده که سارقان با کندن تونل از خارج فنس ها به داخل آن راه پیدا کردند و یا حتی در برخی مناطق دوردست با بستن طناب های ضخیم به فنس و کشیدن و بگسل کردن به طور کلی فنس را از جا کندند و باطری را سرقت کردند.
طهماسبی با اظهار این که تلاش ها و تدابیر اندیشیده شده تاکنون برای کاهش سرقت ها موفقیت زیادی نداشته ، گفت : در حال حاضر روزانه گزارش های مختلفی در زمینه سرقت باطری دکل های مخابراتی دریافت می کنیم در حالی که برای جلوگیری از این مشکل حتی اپراتورهای تلفن همراه هم پا به کار شدند و گشت های شبانه روزی به راه انداختند تا سارقان را شناسایی و دستگیر کنند.
وی افزود : بتازگی نیز نشستی با رئیس کل دادگستری مازندران در این زمینه برگزار و درخواست کردیم تا در روند بررسی و صدور احکام پرونده سارقان باطری دکل های مخابراتی که دستگیر می شوند همکاری کنند شاید از این طریق مشکل تا حدودی کم شود.
مازندران با حدود سه میلیون و 300 هزار نفر جمعیت ، سالانه میزبان بیش از 50 میلیون نفر شب گردشگر و مسافر است که ارتباط تلفنی بویژه تلفن همراه و اینترنت برای آنها از مهم ترین نیازمندی ها محسوب می شود.
بر اساس آمارهای رسمی ، در حال حاضر بیش از چهار میلیون شماره سیم کارت تلفن همراه در مازندران فعال است و بیش از یک میلیون و 600 هزار خط تلفن ثابت نیز نیاز ارتباطی شهروندان استان و گردشگران و مسافران را تامین می کند.
2096/1654

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اقتصاد ارتباطات مازندران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۶۸۷۶۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مشکلات شالیکاران مازندرانی در خصوص تامین کود شیمیایی مرتفع می‌شود

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مازندران، بابک مومنی در دیدار مردمی با کشاورزان و شالیکاران بخش دابودشت آمل در مصلی نماز جمعه گفت: عمده‌ترین نگرانی و دغدغه‌های کشاورزان مربوط به تولید محصول برنج و نحوه تامین نهاد‌های کشاورزی بویژه کود و سم بود.

رئیس سازمان جهادکشاورزی مازندران با اشاره به اینکه برغم مشکلاتی که در ابتدای فصل کشت امسال در خصوص تامین نهاد‌های زراعی وجود داشت افزود: با پیگیری‌های صورت گرفته و با حمایت‌های وزیر جهادکشاورزی و پیگیری‌های استانداری و سازمان جهادکشاورزی مازندران، از طریق شرکت خدمات حمایتی، در حال تامین کود شیمیایی مورد نیاز کشاورزان هستیم و این مشکل بزودی مرتفع خواهد شد.

وی گفت: معاون زراعت وزیر جهادکشاورزی نیز دستورات لازم را در این خصوص صادر کرده اند و در آینده نزدیک کمبودی‌ها و عقب ماندگی‌های تامین کود شیمیایی کشاورزان بزودی جبران خواهد شد.

رئیس سازمان جهادکشاورزی مازندران، پایین بودن قیمت برنج در فصل برداشت را نیز یکی دیگر از مشکلات و نگرانی‌های کشاورزان دانست و افزود: با پیگیری‌های صورت گرفته از طریق اتحادیه‌های تامین کنندگان و تعاون روستایی، امسال شاهد رکود بازار و پائین بودن قیمت برنج  تولیدی داخل نخواهیم بود و شاهد بازار خوبی برای همه از جمله سود منطقی تولیدکنندگان و مدنظرداشتن توان اقتصادی مصرف کنندگان باشیم.

مومنی با بیان اینکه دشت هراز یکی از مهمترین دشت‌های شالیزاری و تولید برنج کشور محسوب می‌شود تاکید کرد: کشاورزان و شالیکاران نقش حیاتی و کلیدی در بحث امنیت غذایی کشور بشمار می‌روند.

دیگر خبرها

  • سه بانک دیگر به فهرست ارائه دهندگان خدمت چک الکترونیکی اضافه خواهند شد
  • سارقان کابل برق در مشهد دستگیر شدند
  • مرتفع شدن مشکلات شالیکاران مازندرانی در خصوص تامین کود
  • مشکلات شالیکاران مازندرانی در خصوص تامین کود شیمیایی مرتفع می‌شود
  • راه‌یابی دو بانوی تیرانداز مازندرانی به فینال مسابقات کشور
  • روزهای خنک و بارانی در انتظار مازندرانی‌ها
  • بازداشت بیش از ۱۵۰ سارق مغازه و مالخر حرفه‌ای طی ۳ روز در کشور
  • بازداشت ۱۵۰ سارق مغازه و مالخر حرفه‌ای طی ۳ روز در کشور
  • اعتراف سارق به ۲۷ فقره سرقت سیم و کابل در شاهرود
  • انهدام ۳ باند سرقت احشام در لرستان