Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-05-06@22:10:57 GMT

جنگ تجاری با چین به ضرر مصرف کنندگان آمریکایی تمام می‌شود

تاریخ انتشار: ۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۶۸۷۸۴۲

جنگ تجاری با چین به ضرر مصرف کنندگان آمریکایی تمام می‌شود

افزایش عوارض در حدی که ترامپ تهدید کرده می‌تواند باعث قیمت بیشتر کالاهای وارداتی از چین شده و امریکایی ها را مجبور کند پول بیشتری برای این کالاها مثل کامپیوتر یا لباس بپردازند. ۱۷ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۱۳:۴۹ اقتصادی صنعت و تجارت اقتصاد جهان نظرات - اخبار اقتصادی -

 به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از ان بی سی نیوز، ترامپ با تهدید به تشدید جنگ تجاری با چین طی این هفته گفت عوارضی که تاحالا وضع شده اقتصاد را تقویت کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او در توییتر خود نوشت:« بخشی از این رونق اقتصادی ما مدیون همین پرداخت ها است».

 ولی اقتصاددان ها مخالفند.

دن نورث، اقتصاددان ارشد آمریکایی گفت:« اثبات این ادعا که عوارض اقتصاد را تقویت کرده است، سخت است. گزارش تولید ناخالص داخلی در سه ماهه اول سال، کاهش شدیدی در واردات را نشان می دهد. البته این باعث بیشتر شدن تولید ناخالص داخلی می شود و نتیجه اجرایی شدن عوارض است ولی این شیوه رشد اقتصاد نیست».

 مایکل مور، پروفسور اقتصاد و امور بین‌الملل در دانشگاه جورج واشنگتن گفت:« اقتصاد علیرغم عوارض خوب عمل کرده است».

 وی گفت که اقتصاد داخلی به خاطر اقدامات دیگر دولت مثل حذف مقررات دست و پا گیر ، کاهش بزرگ مالیات شرکت ها به همراه نرخ پایین بهره در حال پیشرفت است.

 «این ادعا که چینیها این عوارض را می پردازند ، مزخرف است. این نحوه کار عوارض نیست، چون عوارض را شرکتهای وارد کننده می پردازند و این شرکت ها اکثراً آمریکایی هستند یعنی این مالیات را مشتریان آمریکایی می پردازند. این ایده که عوارض را چینی ها می پردازند اشتباه است».

 مقدار عوارضی که دولت آمریکا در 2018 جمع کرد ، 7 میلیارد دلار نسبت به سال قبل افزایش داشت. حتی اگر ترامپ تهدید خود را عملی کند و بر تمام واردات چین 25 درصد عوارض وضع کند ، پول زیادی نخواهد بود و فرقی به حال بودجه ملی نمی‌کند.

« در تئوری ،دولت باید 32.5 میلیارد دلار در سال بیشتر از آنچه قبلا درآمد داشت، پول در بیاورد. این اتفاق نیفتاده است. اگر به درآمد عوارض در 2018 نگاه کنید فقط 50 میلیارد دلار بوده است. در حالی که در 2017، 35 میلیارد دلار درآمد داشت. آنقدرها هم که فکر می کنید زیاد نبوده است.

« هر بار که ترامپ توییت می کند که جنگ تجاری رو به افزایش است ، عکس العمل بدی از سوی بازارهای سراسر جهان دیده می شود».

 «این شرایط مطمئنا به سهامداران و اطمینان به بازار آسیب می رساند. امروزه ایجاد یک کسب و کار بدون اتکا به زنجیره عرضه جهانی ممکن نیست و جنگ تجاری دسترسی حساس به بازارهای جهانی را زیر سوال می برد».

 در حالی که عوارض بر اقتصاد بزرگ چین تاثیر گذاشته است ، افزایش عوارض در حدی که ترامپ تهدید کرده می‌تواند باعث قیمت بیشتر کالاهای وارداتی از چین شده و امریکایی ها را مجبور کند پول بیشتری برای  این کالاها مثل کامپیوتر یا لباس بپردازند. همچنین پکن را وادار به جبران می کند که به صادرات حساس آمریکا مثل دانه های سویا و هواپیما آسیب می رساند».

جنگ تجاری چین و آمریکا بالا گرفتصندوق بین المللی پول: جنگ تجاری به اقتصاد جهان ضربه می زند

 

 انتهای پیام/25

R7586/P1012122/S7,78,85/CT10 واژه های کاربردی مرتبط آمریکا

منبع: تسنیم

کلیدواژه: آمریکا آمریکا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۶۸۷۸۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکنش وزیر بهداشت به ماجرای مسمومیت پزشکان

به گزارش «تابناک» به نقل از ایلنا، بهرام عین‌الهی درباره مسمومیت الکلی اخیر برای جمعی از پزشکان در شیراز گفت: کلا در علم پزشکی مصرف دو چیز را همه عالمان پزشکی انکار می‌کنند و من هم جدا از مسائل شرعی صحبت می‌کنم. امروزه می‌گویند بسیاری از بیماری‌ها ناشی از مصرف سیگار است و می‌گویند تقریبا تمام اعضای بدن می‌تواند از مصرف سیگار دچار عارضه شود و متاسفانه می‌بینیم بعضی‌ها سیگار می‌کشند و بعضی‌ها خودشان ممکن است جزو پزشکان باشند، الکل هم همین طور است.

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی خاطرنشان کرد: الکل هم جدا از مسائل شرعی از نظر پزشکی یکی از عواملی است که بسیاری از بیماری ها را ایجاد می‌کند، به خصوص می‌تواند در کبد عوارض بسیار زیادی داشته باشد. در رشته خود ما که چشم پزشکی هستیم؛ الکل‌هایی که استاندارد نیستند و ناخالص هستند باعث کوری می‌شوند که به آن الکل متانول می‌‌گویند در واقع الکل چوب این کار را انجام می دهد.

وی با بیان این که ما انتظارمان این است وقتی دانشمندان و عالمانی داریم که خودشان عوارض را می‌بینند خودشان به آن عوامل استناد کنند، عنوان کرد: وقتی می‌گویند عالم بدون عمل همین است. بنابراین نه تنها در مورد جامعه پزشکی بلکه درباره مردم هم استفاده از الکل می‌تواند عوارض بسیار زیادی ایجاد کند، عمر افراد را کوتاه می‌کند و می‌تواند بیماری‌هایی را در درازمدت داشته باشد، به خصوص بیماری کبدی را  می‌تواند به وجود بیاورد که آینده بدی را رقم بزند.

عین‌الهی با اشاره به این‌‌که وزارت بهداشت وظیفه‌اش این است که اطلاع‌رسانی کند، گفت: وزارت بهداشت می‌تواند بگوید این عوارض وجود دارد، ولی حالا اگر کسی سیگار می‌کشد ما عوارضش را می‌گوییم، انتخاب خودش است، الکل هم همین است و ما حتما می‌گوییم مردم عزیزمان استفاده نکنند برای این‌که عوارض درازمدتی دارد.

دیگر خبرها

  • تزریق این دارو فقط در بیمارستان انجام شود
  • دفاع عجیب خبرگزاری دولت از قلیان پرعارضه اکسیژن
  • وارفارین چیست و چه کاربردی دارد؟ + عوارض، استفاده در دوران بارداری و منع مصرف
  • اقتصاد این کشور غافلگیر شد
  • تحریم ترکیه طی چند روز بر مصرف‌کنندگان اسرائیلی تأثیر خواهد گذاشت؟
  • واکنش وزیر بهداشت به ماجرای مسمومیت پزشکان
  • واکنش وزیر بهداشت به مسمومیت الکلی پزشکان
  • مصرف بیش از حد ویتامین D این عوارض را دارد
  • عوارض مصرف بیش از حد ویتامین D
  • اقتصاد کانادا غافلگیر شد