Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایکنا از آذربایجان غربی، رحیم حب‌نقی، رئیس دانشگاه ارومیه‌ صبح امروز، ۱۷ اردیبهشت‌ماه‌ در آیین اختتامیه هشتمین دوره مسابقات ملی مناظره دانشجویان استان، ضمن تقدیر و تشکر از دست‌اندرکاران برگزاری هشتمین دوره مسابقات مناظره دانشجویی در سطح دانشگاه‌های استان به‌ویژه جهاددانشگاهی آذربایجان غربی گفت: جهاددانشگاهی، با درایت و تعهد انقلابی خود به موضوعات مناظرات دانشجویی ورود پیدا کرده که لازم است توجه و حمایت‌های بیشتری از برگزاری این‌گونه مسابقات مناظره در سطح دانشگاه‌های کشور صورت گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 
وی افزود: جهاد دانشگاهی استان با پیشینه درخشان خود در مباحث علمی و فرهنگی با برگزاری چنین مناظراتی زمینه فرهنگ‌سازی و تعامل گروه‌های دانشجویی را فراهم کرده است.
حب‌نقی با اشاره به اینکه برگزاری مناظرات دانشجویی، تمرینی برای ارتقای آستانه تحمل بوده و مسیر گفتمان توسعه کشور را هموار می‌سازد، اظهار کرد: اسلام، دین اختیار است و انسان را صاحب خرد و اندیشه می‌داند و خداوند منان انسان را در آیات متعدد به تامل کردن و اندیشه دعوت کرده تا از این طریق بهترین‌ها را گزینش کند.
رئیس دانشگاه ارومیه با بیان اینکه رویکرد وزارت علوم بر تقویت فضای گفت‌وشنود صحیح و اصولی در قالب چارچوب‌هاست، تصریح کرد: مباحث دانشجویی بجای اینکه در خفا انجام شود، باید آزادانه در فضای صمیمانه با رعایت ضوابط و قوانین انجام شود.
رئیس دانشگاه ارومیه با تأکید بر اینکه پرخاشگری در جلسات مناظره، نتیجه نبود قدرت تحمل نظرات مخالف است، ادامه داد: ضروری است آستانه تحمل را در مباحثه و مناظرات افزایش دهیم.
رئیس دانشگاه ارومیه با اشاره به اینکه طبق نظرسنجی‌های انجام شده دانشگاه‌ها به‌عنوان سرمایه اجتماعی، قابل اعتماد ضریب نفوذ بالایی بین مردم دارند، اظهار کرد: برگزاری جلسات مدون مناظره و مباحثات سبب تعامل گروه‌های مختلف دانشجویی و ارتقای سطح دانش و آستانه تحمل می‌شود.
وی گفت: در فضای تعاملی و تضارب آرا، اندیشه‌های صیقل‌خورده و زمینه پیشرفت کشور در همه حوزه‌ها محقق می‌شود.
فرهنگ نقد و مناظره در جامعه نهادینه شود
امین رستم‌زاده، سرپرست جهاد دانشگاهی آذربایجان غربی نیز در ادامه این مراسم، با اشاره به اینکه سازوکار تولید اندیشه، نیازمند گفتمان علمی، ناصحانه و محتوامدار است، اظهار کرد: تفکری نقادانه و اثرگذار است که خلاقانه شکل بگیرد و جوهری محتوایی داشته باشد.
رستم‌زاده گفت: فرهنگ اخلاق نقد و مناظره باید بین تمامی آحاد جامعه نهادینه شود؛ چراکه خروجی نقد و مناظره در صورتی به تعالی می‌انجامد که به شکل طبیبانه خلق و جاری شود.
سرپرست جهاد دانشگاهی آذربایجان غربی تصریح کرد: هم‌افزایی اندیشه‌ها نیز ممارستی برای گسترش فرهنگ کار تیمی و جمعی است که در مناظرات مورد تجربه دانشجویان قرار می‌گیرد.
وی با اشاره به اهمیت داشتن دانش برنامه‌ریزی و راهبرد در برابر موضوعات چالش‌ها و موفقیت‌ها یادآور شد: در این مناظرات دانشجویان با یک الگوی مدیریتی علمی از طرح مسئله تا نتیجه‌گیری در مدت اختصاصی چندین دقیقه‌ای که در برابر نظر مخالف دارند، باید برنامه‌ریزی داشته باشند.
سرپرست جهاد دانشگاهی آذربایجان غربی با اشاره به مفهوم نقد و مناظره گفت: مناظره یعنی نظر انداختن به اندیشه مقابل و مخالف و این نظر باید در سیرت فهوایی اندیشه رسوخ پیدا کند و تامل در صورت موضوعات یکی از آفت‌های مناظره بوده که آن را به دور تسلسل و عدم نتیجه‌بخشی می‌کشاند.
وی با اشاره به تعداد تیم‌های شرکت‌کننده در این دوره از مناظرات اظهار کرد: ۱۶ تیم ۴ نفره دانشجویی از دانشگاه‌های مختلف استان در این دوره از مناظرات شرکت داشتند.
رستم‌زاده ادامه داد: ۷۵ درصد شرکت‌کنندگان را دانشجویان پسر و ۳۵ درصد را نیز دانشجویان دختر تشکیل می‌دادند که از این تعداد ۴۵ درصد در رشته‌های علوم انسانی، ۲۳ درصد فنی و مهندسی، ۴ درصد پزشکی، ۲۳ درصد علوم پایه بودند و ۱۰ درصد دانشجویان در مقطع کارشناسی ارشد و دکتری و ۸۲ درصد در مقطع کارشناسی و ۸ درصد نیز در مقطه کاردانی مشغول به تحصیل بودند.
انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: خبرگزاری قرآن مناظره دانشجویی دانشجو جهاد دانشگاهی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۶۸۸۰۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تظاهرات دانشجویان مراکشی در حمایت از غزه

به گزارش قدس آنلاین، صدها تن از دانشجویان دانشگاه شهر «الدار البیضاء» مراکش در راستای همبستگی با دانشجویان دانشگاه‌های غربی برای حمایت از نوار غزه تظاهراتی برپا کردند.

براساس گزارش خبرگزاری آناتولی، شرکت‌کنندگان در این تظاهرات با سردادن شعارهایی مخالفت قاطعانه خود را نسبت به هرگونه عادی‌سازی روابط با رژیم صهیونیستی اعلام و نسل‌کشی ملت فلسطین را محکوم کردند.

آنها همچنین همبستگی خود را با دانشجویان تمام کشورهای جهان حامی فلسطین و در رأس آن دانشجویان آمریکایی اعلام کردند.

در کنار مراکش کشورهای دیگر از جمله ترکیه و یمن نیز شاهد برگزاری تجمعات و تظاهرات در همبستگی با دانشجویان دانشگاه‌های غربی در حمایت از غزه بوده است.

شهرهای مختلف مراکش از جمله رباط پایتخت آن تقریبا هر روز شاهد تجمع‌های گسترده مراکشی‌ها برای اعلام همبستگی با ملت فلسطین و درخواست برای توقف حملات هوایی رژیم صهیونیستی به غزه، لغو محاصره و کمک‌رسانی هستند.

از سوی دیگر، همزمان با تظاهرات دانشجویی دانشگاه‌های آمریکایی و اروپایی، دانشجویان اردنی نیز در حال آماده شدن برای برگزاری تجمعات اعتراض‌آمیز برای اعلام همبستگی با ساکنان غزه در روز سه‌شنبه هستند.

در همین رابطه، «انجمن دانشجویی حمایت از مقاومت» با صدور بیانیه‌ای خواستار برگزاری تجمع دانشجویی در روز سه‌شنبه برای حمایت از غزه، ساکنان آن و مقاومت فلسطینی شد.

در این بیانیه همچنین آمده است این تجمع تحت عنوان «دانشجویان اردن از غزه حمایت می‌کنند» با هماهنگی تمامی گروه‌ها و فراکسیون‌های دانشجویی برگزار خواهد شد.

از هفتم اکتبر ۲۰۲۳ که رژیم صهیونیستی حملات ویرانگر خود علیه نوار غزه را با حمایت آمریکا آغاز کرد، ده‌ها هزار فلسطینی که بیشترشان زن و کودک بودند، در این حملات شهید و زخمی شدند و زیرساخت‌های نوار غزه به شکل گسترده‌ای ویران شده و فاجعه انسانی بی‌سابقه‌ای در این منطقه رقم خورده است.

در نتیجه این حملات و محدودیت‌هایی که این رژیم اعمال کرده و در پی کمبود شدید غذا، آب، دارو و سوخت، ساکنان نوار غزه به‌ویژه در شمال نوار غزه در آستانه خطر قحطی قرار داشته و جان کودکان و سالخوردگان در این منطقه به خطر افتاده است.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • حمایت ها از جنبش دانشجویی ضد صهیونیستی ادامه دارد
  • ثبت بیش از ۴۹ میلیون تردد در ورودی و خروجی‌ های آذربایجان ‌غربی
  • ۵۰۰ برنامه فرهنگی در هفته معلم در آذربایجان غربی برگزار می شود
  • ۵۰۰ برنامه فرهنگی در هفته گرامیداشت مقام معلم در آذربایجان غربی برگزار می‌شود
  • چرا صدای جنبش‌های دانشجویی عربی در حمایت از فلسطین بلند نمی‌شود؟
  • مسابقه مناظره دانش‌آموزی توسط جهاد دانشگاهی مازندران در ساری برگزار شد
  • مناظره در باره نقش مردم در حکومت در دیدگاه های آیت الله مصباح یزدی و آیت الله مرتضی مطهری
  • تظاهرات دانشجویان مراکشی در حمایت از غزه
  • غریب‌آبادی: سرکوب جنبش‌‌های دانشجویی آمریکا را محکوم کنید
  • اعتراضات دانشجویی در آمریکا می‌تواند به «مردم عادی» هم منتقل شود