Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری دانشجو»
2024-05-03@03:55:40 GMT

شاهد بیماری واگیردار در مناطق سیل زده نیستیم

تاریخ انتشار: ۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۶۸۸۳۲۲

شاهد بیماری واگیردار در مناطق سیل زده نیستیم

کولیوند گفت: عملکرد اورژانس در سوانح ترافیکی و حوادث طبیعی و چهارشنبه آخر سال بسیار خوب بوده و حالا شاهد کاهش آمار تلفات و مصدومان هستیم. به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، پیرحسین کولیوند در نشست خبری با اصحاب رسانه در خصوص عملکرد اورژانس کشور در حوادث سیل اخیر اظهار داشت: از چهارشنبه آخرسال کار ما آغاز شد و در حال حاضر حجم کار ما در مناطق سیل زده کم‌تر شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی گفت: تیم عملیات ویژه‌ای در اورژانس داریم که عملکرد خوبی در مناطق سیل زده داشتند.

کولیوند گفت:در خصوص چهارشنبه اخر سال از مهرماه درهمه مدارس و ۳۰ درصد مسجد‌ها آموزش‌ها را آغاز کردیم و شاهد بودیم که ۶۵ درصد کاهش تلفات و مصدومان در چهارشنبه اخرسال ۹۷ داشتیم.

رئیس اورژانس کشورگفت:درحوادث ترافیکی نیز اورژانس عملکرد خوبی داشته است. درسال‌های گذشته سازمان بهداشت جهانی اعلام کرده بود در ایران به ازای هر صد هزار نفر بیش از سی کشته در حوادث ترافیکی دارد و مقام هشتم را دارد، اما الان به ازای هر صد هزار نفر بیست کشته در حوادث ترافیکی داریم.

کولیوند درباره حوادث جوی گفت: استان مازندران، گلستان، لرستان و خوزستان تحت تاثیر بودند که ما در استان‌های شمالی بسیار خوب عملکرد کردیم. در این مناطق از هلی کوپتر و خودرو‌های شاسی بلند استفاده کردیم. در اق قلا و گمیشان تا جایی که توانستیم سعی کردیم منابع خود را از دست ندهیم و هیچ آسیبی به بیمارستان و خانه‌های بهداشت و پایگاه‌های اورژانس خدمت رسانی کردند.

وی در ادامه اضافه کرد: آن چیری مهم است مراقبت‌های لازم است. تا حالا شاهد بیماری واگیردار در مناطق سیل زده نیستیم آن هم با توجه به تعداد بالای لاشه‌های حیواناتی که جان باخته بودند.

وی با بیان اینکه ماه مبارک رمضان اغاز شده است گفت:سازمان اورژانس با تمام توان به روزه داران کمک خواهند کرد. اورژانس در هر محلی که قرار است مراسمی برگزار شود آمبولانس و اتوبوس آمبولانس مستقر خواهیم کرد تا به شهروندان خدمت کنیم.

رئیس سازمان اورژانس کشور همچنین گفت: زمانی که سیل به خرم آباد و معمولان و پلدختر رسید، اعلام شد در دو روستا افراد روی بام هستند، اورژانس کشور از ایلام بالگرد فرستاد و بالگرد‌ها خطر را پذیرفتند و از فاصله دو متری همه این افراد را نجات دادند.

وی ادامه داد: اگر از بالگرد‌های دیگر استفاده میشد به علت ایجاد باد ممکن بود خسارات دیگری ایجاد شود.

وی با اشاره به قطعی ارتباطات در پلدختر و ناامیدی در شبکه‌های اجتماعی گفت: نیروی عملیات ویژه اورژانس به لرستان اعزام شد و ساعت ۴ و ٣٠ دقیقه بامداد همان روز اعلام شد که تلفاتی نداشتیم.

کولیوند با بیان اینکه بیمارستان‌ها فعال بودند و فعالیت میکردند گفت: با این حال با کمک نیرو‌های سپاه و ارتش توانستیم استقرار‌های خوب و خدمات گسترده تری داشته باشیم بنابراین بیمارستان‌های سیاری را در گلستان و لرستان راه اندازی کردیم. این بیمارستان‌ها اتاق عمل، سی تی اسکن و .. داشتند. اتوبوس آمبولانس‌های ما نیز مستقر میشدند که خود حکم درمانگاه دارند چرا که تعداد زیادی تخت دارند و پزشک و پرستار در آن مستقر است.

وی ادامه داد: در وسعت این سیل ما مصدوم بسیاری نداشتیم و که این تعداد به ١٢٠٠ نفر نمیرسد و این موضوع نشان میدهد که پیشگیری‌ها مناسب بوده است.

کولیوند با اشاره به حضور نماینده سازمان بهداشت جهانی در لرستان گفت: نماینده سازمان بهداشت جهانی گفت: من ایران را بسیار قدرتمند دیدم که توانسته است به این حوادث پاسخ دهد.

رئیس سازمان اورژانس کشور افزود: نیرو‌های جهادی نیز نقش بسیار موثری در این سیل داشتند و در کمال گمنامی خدمت رسانی و کار کردند.

کولیوند با بیان اینکه امسال سعی کردیم علاوه بر خدمات فوریت‌های پزشکی و سلامت فعالیت‌های دیگری انجام دهیم گفت: برای مثال زمانی که به سمت لرستان و خوزستان و.. می‌رفتیم اقلامی که توسط سازمان‌ها یا مردم جمع آوری شده بود را توزیع میکردیم و از آن طرف نیز به کار‌های مربوط به درمان پرداخته میشد.

وی افزود: ما شهر یا روستایی نداشتیم که از نبود دارو گلایه کنند چرا که با وجود دپو کردن دارو هر چند وقت یکبار باز هم دارو ارسال میکردیم.

کولیوند با بیان اینکه ما استان‌های معین را نیز مشخص کرده بودیم گفت: همچنان برخی از همکاران در حال فعالیت هستند و در کنار مردم ماندیم تا شرایط آن‌ها به حالت عادی بازگردد.

کولیوند با بیان اینکه در حال حاضر و تا به امروز مراقبت‌ها بسیار مناسب بوده و ما یک مورد بیماری واگیردار نیز نداشتیم گفت: هر جای دیگر دنیا با این تلفات لاشه‌های احشام موجب طغیان بیماری‌های واگیر دار میشد، اما خوشبختانه مراقبت بسیار خوبی انجام شد؛ و در حال حاضر کار ما همین مراقبت‌های پس از سیل است.

وی گفت:۴۰۰ دستگاه آمبولانس دو دیفرانسیل خریداری شده که در گمرک بندرعباس مانده بود، اما با کمک مسئولان وزارت بهداشت ۱۲۰ دستگاه ترخیص و مابقی نیز در این ماه ترخیص می‌شوند.

وی با بیان اینکه تحریم‌های ظالمانه در تامین تجهیزات اورژانس برخی از مشکلات را به وجود می‌آورد، اما باید به این نکته توجه داشت که تا سال ۹۵ ما فقط ۲۴۰۰ آمبولانس داشتیم، اما حالا بیش از ۵ هزار آمبولانس داریم. خوشبختانه الان شرکت‌های داخلی در حال تلاش هستندو جای نگرانی نیست.

وی با بیان اینکه مرجع فوتی‌ها پزشکی قانونی نیست و مصدومان پزشکی قانونی است گفت:در تلاش هستیم تا با ایجاد طرح درهر خانه یک سلامت گام تا در مدیریت دارو‌ها و انجام کمک‌های اولیه تا رسیدن اورژانس اقدامات خوبی انجام گیرد.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: کولیوند اورژانس بیماری واگیردار مسجد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۶۸۸۳۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

علی مطهری: در خانواده آیت‌الله مطهری با شکاف بین‌نسلی مواجه نیستیم، اما...

غفلت از آثار آیت الله مطهری و آشنایی ناکافی نسل جدید با آثار و دیدگاه‌های شهید آیت الله مطهری، از جمله نکاتی است که علی مطهری، فرزند آیت الله و نماینده ادوار مجلس بر آن تاکید دارد.

به گزارش خبرآنلاین، از او درباره شکاف بین نسلی در خانواده آیت الله مطهری که می‌پرسیم، پاسخ می‌دهد؛ «در خانواده استاد مطهری با احتساب نوه‌ها و نتیجه‌ها و نبیره‌ها ما با چنین پدیده‌ای مواجه نیستیم. البته ممکن است بین آن‌ها اختلاف نظر‌های سیاسی جزئی و تفاوت در قضاوت‌ها درباره برخی مسائل روز وجود داشته باشد.»

این چهره شاخص سیاسی، مسائل رخ داده در ارتباط با کاظم صدیقی و پناهیان را باعث خدشه به بدنه روحانیت می‌داند اما...

مشروح گفت‌وگو با علی مطهری را بخوانید؛

آیت الله مطهری از تئوریسین‌های اصلی نظام جمهوری اسلامی بوده‌اند و امام نیز نگاه و تفکرات ایشان را شاخص و محوری می‌دانستند، اما طی سال‌های اخیر تلاشی هدفمند و برنامه‌ریزی شده برای به انزوا بردن تفکرات و ایده‌های آیت الله شهید یا مغفول ماندن آن تفکرات صورت می‌گیرد. خود شما با تسلطی که بر تفکرات و نگاه پدرتان دارید، چقدر جای خالی این تفکرات را محسوس می‌بینید و در چه حوزه هایی؟

البته این طور نیست که اندیشه ایشان مطرح نباشد، ولی می‌توان گفت باید بیش از این مورد توجه باشد. همچنین این امر را نمی‌توان به برنامه‌ریزی و تعمد نسبت داد، بلکه ناشی از غفلت است، غفلت از اهمیت آثار استاد مطهری و میزان تأثیرگذاری آن‌ها در حل بسیاری از معضلات فکری و اجتماعی. مثلاً در موضوعاتی مثل حجاب و آزادی بیان و نحوه برخورد با منتقدان و مخالفان یا سیاست خارجی و یا مسائل مربوط به روحانیت آثار ایشان می‌تواند راهگشا باشد.

فاصله نسل جدید را با دیدگاه‌ها و تفکرات آیت الله مطهری چقدر پررنگ می‌دانید؟ آیا دیدگاه‌های ایشان قدرت سازگاری با نسل جدید را دارد؟

باید بپذیریم که نسل جدید با دیدگاه‌ها و اندیشه استاد مطهری به اندازه کافی آشنا نیست و لازم است به سوی آثار ایشان بیشتر سوق داده شوند. تجربه نشان داده است که وقتی یکی از آثار آن شهید را مطالعه می‌کنند به سوی سایر آثار جذب می‌شوند و ادامه می‌دهند. می‌توان با کار‌هایی مثل برگزاری مسابقه از کتاب‌های استاد مطهری آن‌ها را متوجه و علاقه‌مند به این آثار کرد. البته جوانان زیادی را سراغ دارم که با آثار ایشان مأنوس‌اند.

آقای مطهری! شکاف بین نسلی چقدر در خانواده آیت الله مطهری مشهود است؟

در خانواده استاد مطهری با احتساب نوه‌ها و نتیجه‌ها و نبیره‌ها ما با چنین پدیده‌ای مواجه نیستیم. همه از مرد و زن و دختر و پسر یک گونه فکر می‌کنند و بین آن‌ها حسن تفاهم برقرار است. البته ممکن است بین آن‌ها اختلاف نظر‌های سیاسی جزئی و تفاوت در قضاوت‌ها درباره برخی مسائل روز وجود داشته باشد. به هرحال در بین نوه‌ها و نتیجه‌ها و نبیره‌ها افرادی پیدا نمی‌کنید که دچار بن‌بست فکری یا پوچی در زندگی و از این قبیل مسائل شده باشند و نیاز به کمک فکری و توجیه ما داشته باشند. شاید علت اصلی آن انس با آثار پدر بزرگشان باشد.

آن تجربیاتی که شخص شما در ارتباط با پدرتان داشته اید چقدر قابل تعمیم به نوع مناسبات و روابط شما با فرزندانتان است؟

به نظر من فرقی حاصل نشده، همان تجربیات و رفتار‌ها قابل تعمیم به رفتار ما با فرزندان و نوه‌هاست. فقط وسایل و ابزار‌ها تغییر کرده و الاّ ماهیت و محتوای حوادث تغییر نکرده است. همان اصول اخلاقی که آن روز باید رعایت می‌شد امروز هم باید رعایت شود.

نگاه آیت الله مطهری مشخصا در مقوله حجاب رویکردی اجباری است یا اقناعی؟

در زمان ایشان بحث اجبار و اختیار حجاب مطرح نبود، بحث فلسفه حجاب و حدود شرعی آن مطرح بوده است. روشن است که در درجه اول مسئله ایمان و اعتقاد به پوشش اسلامی همراه با دانستن علل این حکم و تعبد نسبت به آن مهم است، ولی وقتی حکومت اسلامی تشکیل می‌شود حتماً وظیفه‌ای نسبت به نظارت بر اجرای آن دارد، چون پوشش اسلامی چه درباره مرد و چه درباره زن یک مسئله فردی مثل نماز و روزه نیست بلکه آثار اجتماعی دارد. اینجاست که حکومت باید درباره نحوه نظارت خود تصمیم بگیرد.

آقای مطهری، اتفاقاتی که در بدنه روحانیت رخ می‌دهد، مانند آنچه در ماجرای آقای پناهیان یا کاظم صدیقی رخ داد، چقدر آسیب و خسران برای روحانیت است؟

البته مسئله آقای پناهیان خیلی مهم نبود، یک سوء تعبیر بود و باید دقت می‌کردند. ولی مسئله آقای صدیقی مهم بود و البته برخورد ایشان هم خوب بود و باید منتظر گزارش قوه قضائیه باشیم. طبعاً این گونه حوادث به اعتبار روحانیت آسیب می‌زند و باید توسط خود روحانیت جبران شود.

فاصله بین نسل جدید و قدیم روحانیت چقدر مرتبط با رویکرد‌ها و مشی روحانیت در سال‌های اخیر بوده است؟

اول باید ثابت شود که بین نسل جدید و قدیم روحانیت فاصله است. من چنین فاصله‌ای را درک نمی‌کنم. ولی به طور کلی ورود روحانیت به کار‌های اجرایی دولتی که به شدت مورد نهی آیت الله مطهری بود به این نهاد آسیب زده است.

روحانیت به جای این که دولتی شود باید همچنان در کنار مردم و ناظر بر دولت‌ها و هادی آن‌ها باشد، همان نقشی که روحانیت شیعه در طول تاریخ داشته و استقلال خود از دولت‌ها را حفظ کرده است.

دیگر خبرها

  • محبوس شدن ۳ نفر در معدن فلاورجان به دلیل ریزش تونل / آخرین وضعیت بارش‌ها در اصفهان + فیلم
  • طرح ملی مهارت‌افزایی دانشجویان شاهد و ایثارگر برگزار می‌شود
  • علی مطهری: در خانواده آیت‌الله مطهری با شکاف بین‌نسلی مواجه نیستیم، اما...
  • گولسیانی: سپاهان بهترین تیم نیست ولی حریف سختی است/ از قهرمانی نا امید نیستیم+فیلم
  • سیلزدگان بلوچستان در معرض خطر بیماری مالاریا هستند
  • سازمان «سیا» با دندان‌های کشیده شاهد حادثه ۱۱ سپتامبر بود
  • اورژانس قزوین ‌۱۲۰ نیرو کم دارد
  • سیل‌زدگان بلوچستان در معرض خطر بیماری مالاریا
  • پرخطرترین شغل ها برای کارگران
  • بیماری‌های مُخِل سلامت کارگران