Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-05-03@03:58:45 GMT

کارخانه‌های بدهکار استان سمنان حمایت می‌شوند

تاریخ انتشار: ۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۶۸۸۷۲۰

کارخانه‌های بدهکار استان سمنان حمایت می‌شوند

استاندار سمنان با بیان اینکه نرخ تورم و نوسانات ارزی مشکلاتی برای صنعتگران ایجاد کرده است گفت: کارخانه‌های بدهکار استان سمنان حمایت می‌شوند. ۱۷ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۱۴:۳۷ استانها سمنان نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سمنان، علیرضا آشناگر ظهر امروز در حاشیه بازدید شرکت نساجی کویر در شهرستان سمنان با بیان اینکه کارخانه‌های بدهکار و مشکل‌دار مورد حمایت قرار می‌گیرند اظهار داشت: تخفیفات مالیاتی و استمهال مطالبات بیمه ازجمله سیاست‌های تشویقی هستند که باید مدنظر قرار گیرند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با تأکید بر اینکه نباید به تولیدکنندگان سختگیری شود اظهار داشت: استان سمنان افقی روشن در جهت توسعه دارد.

استاندار سمنان با بیان اینکه تقویت کارخانه‌ها در اولویت امور قرار می‌گیرد افزود: ایجاد نظم در نظام مدیریتی باید برقرار شود تا امور به‌درستی و بر اساس قانون انجام شوند.

آشناگر با بیان اینکه استان سمنان دارای ظرفیت‌های است که می‌تواند زمینه‌ساز حضور سرمایه‌گذاران باشد گفت: این مهم  سبب تحرک، پویایی، رونق و توسعه هر چه بیشتر را فراهم کند.

اصفهان| رئیس کمیسیون ویژه حمایت از تولید ملی: تقویت خصوصی‌سازی نظارت را کم نمی‌کندتشکیل جلسات ستاد حمایت از تولید با حضور نمایندگان تشکل های کارگرییاسوج| حمایت از تولید داخلی سبب دلگرمی فعالان اقتصادی و کارگران می‌شود

وی با بیان اینکه استان سمنان محکوم‌به توسعه صنعتی است گفت: با توجه به اینکه نرخ تورم و نوسانات ارزی مشکلاتی برای صنعتگران ایجاد کرده است؛ باید تلاش‌ها برای رفع مشکلات تولید افزایش یابد.

عالی‌ترین مقام اجرایی دولت در استان سمنان درباره کارخانه نساجی کویر گفت: لازم است ستاد تسهیلات در بانک‌ها به کارخانه‌هایی نظیر نساجی کویر کمک کنند تا با حمایت از این کارخانه‌ها استراتژی نظام که همان رونق تولید است، عملیاتی شود.

به گزارش تسنیم، شرکت نساجی کویر با سرمایه‌گذاری حدود 575 میلیارد ریال در شهرک صنعتی سمنان واقع است که درزمینهٔ تولید انواع نخ فعالیت می‌کند.

شرکت نساجی کویر ظرفیت تولید سالانه 10 هزار و 500 تن نخ صد در صد پنبه، نخ پنبه پلی‌استر، نخ اکریلیک پنبه و نخ پلی‌استر ویسکوزا را دارد که توانسته است زمینه اشتغال حدود 700 نفر را فراهم کند.

انتهای پیام/ ع

R41366/P1494/S6,64/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۶۸۸۷۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خط سوم تولید کمپوست در تبریز راه‌اندازی می‌شود

مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهری تبریز از برنامه‌ریزی برای راه‌اندازی خط سوم تولید کمپوست با ظرفیت ۳۰۰ تن در روز خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از آذربایجان‌شرقی، حبیبه هراتی ظهر امروز _سه‌شنبه یازدهم اردیبهشت_ در جمع خبرنگاران اظهار کرد: روزانه به صورت متوسط یک هزار تن زباله در شیفت‌های مختلف از سطح شهر جمع‌آوری می‌شود که این امر با همراهی و مشارکت شهروندان انجام می‌گیرد.

وی با اشاره به سرانه ۶۳۰ کیلوگرمی تولید زباله در تبریز افزود: در طرح جدید سازمان مدیریت پسماند، به صورت پایلوت در دو منطقه زعفرانیه و رشدیه، پسماند خانگی شبانه و از ساعت ۲۱ جمع‌آوری شده و در ادامه به سایر مناطق شهر تسری می‌یابد.

مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهری تبریز با اشاره به خلع ید پیمانکار کارخانه تولید کمپوست در سال گذشته خاطرنشان کرد: پس از خلع ید پیمانکار کارخانه تولید کمپوست، تفکیک پسماند و تولیدات این کارخانه افزایش یافته است.

هراتی با اشاره به فعالیت دو خط ۲۵۰ تنی تولید کمپوست در این کارخانه، عنوان کرد: خط سوم تولید کمپوست با ظرفیت ۳۰۰ تن در روز در سال جاری راه‌اندازی می‌شود که در مجموع ظرفیت تولید کمپوست در سازمان مدیریت پسماند به ۸۰۰ تن در روز می‌رسد.

وی با اشاره به برنامه این سازمان در تولید RDF در سال جاری گفت: یکی دیگر از برنامه‌های سازمان در سال جاری تولید ۴۰۰ تن RDF یا همان سوخت حاصل از زباله است که می‌توان به جای مازوت و گاز در صنایعی مانند سیمان صوفیان استفاده شود.

کد خبر 749382

دیگر خبرها

  • تجارت جدید اسطوره؛ لیونل مسی با شکل و شمایلی متفاوت در حال بازدید از کارخانه تولید آب آشامیدنی / فیلم
  • حمایت از تولید؛ اولویت سازمان غذا و دارو
  • (عکس) شغل جدید لیونل مسی چیست؟
  • رئیس شورای اسلامی شهر سمنان : اداره کل زندان‌ها از حساب شهرداری ۹۰۰ میلیون برداشت با آنکه به شهرداری بدهکار است
  • حمایت قوه قضائیه از اقدامات دولت
  • تاکید بر حمایت از کارگران سمنان تا سهم ۴۰ درصدی دانش‌آموختگان از اشتغالزایی
  • طرح‌های اقتصادی در استان بوشهر حمایت می‌شوند
  • مکان دقیق مثلث برمودای ایران
  • اعزام ۴۰۰ هوادار نساجی به اصفهان برای حمایت در بازی با ذوب آهن
  • خط سوم تولید کمپوست در تبریز راه‌اندازی می‌شود