Web Analytics Made Easy - Statcounter

 به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان،محمد شرفا شهردار منطقه ۱۳ شهرداری اصفهان در نشست خبری امروز با اشاره به ویژگی‌های این منطقه اظهار کرد:منطقه ۱۳ واقع در جنوب اصفهان با مساحتی بالغ بر ۳هزار و ۱۰۰هکتار است که براساس نظرسنجی سال ۹۵، ۱۳۰هزار نفر جمعیت دارد و پیش بینی می‌شود تا سال ۱۴۰۰ این تعداد به ۱۵۰ هزار نفر افزایش یابد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی با اشاره به بودجه شهرداری منطقه ۱۳ در سال ۹۷ عنوان کرد:بودجه سال گذشته ۸۰ میلیارد تومان بود که ۸۵ درصد آن محقق شد.
شرفا در خصوص بودجه سال ۹۸ تصریح کرد:برای سال جاری ۱۰۰ میلیارد تومان پروژه عمرانی و جاری پیش بینی شده که ۶۳ درصد عمرانی و ۳۷ درصدبه هزینه‌های جاری و متمرکز تعلق می‌گیرد.

شهردار منطقه ۱۳ شهرداری اصفهان در خصوص نگهداری و فضای سبز این منطقه تصریح کرد: باتوجه به بحران ابی سال گذشته حدود ۸۵ درصد آب مورد نیاز از طریق پساب تامین شد.

وی با بیان اینکه در سال گذشته ۸۰ طرح فعال فضای سبز با هزینه‌ای بالغ بر ۷ و نیم میلیارد تومان انجام شد، اضافه کرد: برای اولین بار در ایران کاشت ۱۸۲۰ اصله درخت به شیوه دیم در این منطقه انجام شد
شرفا افزود: استفاده از آبیاری تحت فشار، کاشت چمن آفریقایی و گیاهان مقاوم بخشی از طرح‌های انجام شده در حوزه فضای سبز است.

وی با اشاره به انجام کار‌های فرهنگی در این منطقه یادآور شد:۱۰ مرکز فرهنگی شامل ۲ فرهنگسرای وحید و دستگرد، خانه فرهنگ قائمیه، کتابخانه تخصصی مادر و کودک و رودکی، ۴ سالن مطالعه و... است که ۷ مرکز به بخش خصوصی واگذار شده است.

شرفا ادامه داد:در سال گذشته ۲۰۲ برنامه فرهنگی با رویکرد استفاده از امکانات محلی و بومی اجرا شد که ۱۱۵ برنامه با موضوع اجتماعی و سلامت و ۸۷ برنامه فرهنگی و ورزشی بود که شاهد بازخورد خوب شهروندان بودیم.

مدیر منطقه ۱۳ شهرداری اصفهان با اشاره به برنامه‌های شاخص اجرا شده، تصریح کرد:آزاد سازی و افتتاح خیابان دستگرد که با اجرای برنامه‌های فرهنگی، جشن و برگزاری نمایشگاه با حضور شهروندان محلی و سازمان‌های مردم نهاد انجام شد.

وی در خصوص برنامه‌های فرهنگی در تایستان ۹۸ عنوان کرد:۶۲ شب با ۶۲ برنامه از اول تیرماه تا پایان مرداد ماه در فضای سبز و پارک‌ها در همه‌ی محلات با رویکرد برنامه‌های اجتماعی، فرهنگی و... انجام می‌شود.

شهردار منطقه ۱۳ با اشاره به اجرای طرح‌های عمرانی تصریح کرد:این طرح‌ها شامل عملیات آسفالت با هزینه‌ای بالغ بر ۲ میلیارد، اصلاح پیاده رو و پله‌های سطح شهر و ساماندهی سرویس‌های بهداشتی و اصلاح ۲ عابر پیاده است.


وی به طرح‌های در حال بهره برداری سال جاری اشاره کرد و گفت: اتمام میدان شفق، سهره وردی و تعویض پل اقارب پرست به ازادگان از جمله این طرح‌ها است.
شرفا با بیان اینکه بسته بودن انتهای خیابان قائمیه از مشکل عمده شهروندان است، تصریح کرد: کار مطالعاتی بازگشایی این خیابان و اتصال آن به خیابان آتشگاه در حال انجام است و باید از لحاظ ترافیکی، زیست محیطی و ... بررسی شود.

شهردار منطقه ۱۳ در خصوص دیگر گره ترافیکی این منطقه عنوان کرد:تعویض پل زندان و ایجاد باند کندرو به سمت اقارب پرست که در زمان پیک ترافیک دچار مشکل می‌شود و شاهد تصادفات در این محدوده هستیم، در دستور کار قرار گرفته و طی تفاهم نامه‌ای که با شهردار منطقه ابریشم و اداره راه گرفته شده، درصدد اصلاح آن هستیم.

وی ادامه داد: در بحث خیابان باغ فردوس که مورد استفاده‌ی شهروندان است، به دنبال ایجاد دو مسیر کمکی هستیم تا بار ترافیکی این خیابان و محدوده ناژوان کاهش یابد.

شهردار منطقه ۱۳ با اشاره به پروژه‌های شاخصی که در سال ۹۸ کلنگ زنی می‌شود، بیان کرد:تملک و اجرای پایانه غرب یا هدف استقرار اتوبوس‌های تندرو و تاکسی ها، تملک و ازاد سازی ادامه خیابان دستگرد از جمله این طرح‌ها است که ممکن است در سال جاری و یا آینده به بهره برداری برسد.

شرفا با بیان اینکه پروژه‌های محرک توسعه در هر منطقه شهرداری باعث تحول اقتصادی دررآن می‌شود، عنوان کرد: احداث پارک کوهستانی قائمیه با چشم اندازی زیبا و پیش بینی ایجاد جاده سلامت یکی از پروژه‌های محرک توسعه در منطقه ۱۳ است که در مرحله انجام مطالعات قرار دارد.

وی با تاکید بر ضرورت مشارکت بخش خصوصی عنوان کرد:ایجاد دفاتر مشارکت به منظور اتصال سرمایه گزار و مالکینی که توانایی مشارکت با آن‌ها را ندارند، از اقدامات مهم شهرداری است.

وی ادامه داد:با ایجاد دفاتر تسهیل گری، به دنبال اتصال مالکین و سرمایه گزار برای احیای ۸۸ هکتار بافت فرسوده در منطقه ۱۳ هستیم.

انتهای پیام/م

 

نشست خبری شهردار منطقه ۱۳شهرداری اصفهان

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: شهرداری بودجه 97

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۶۸۹۸۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توجه به ظرفیت‌های مناطق روستایی گامی بلند در تحقق شعار سال است

ایسنا/زنجان معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار زنجان گفت: توجه به ظرفیت‌های موجود در مناطق روستایی می‌تواند گامی بلند در تحقق شعار سال باشد.

محمد شعاعی امروز (پنج‌شنبه ۶ اردیبهشت ماه) در مراسم گرامیداشت روز شوراها که در دانشگاه زنجان برگزار شد، اظهار کرد: رسیدن به توسعه بدون حضور مردم امکان‌پذیر نیست و باید توجه کرد که با توان مردمی‌ می‌توان به اهداف والا در کشور رسید.

وی شوراهای شهری و روستایی را ظرفیت بی‌بدیل برای کشور دانست و افزود: برای توسعه عدالت اجتماعی نیاز به سرمایه‌گذاری وجود دارد و این نکته را نباید از نظر دور داشت و در این راستا از ظرفیت روستاها و شوراها باید بهره برد.

او ادامه داد: عزم جدی بر این است که در جهت توسعه آبادانی و رفع مشکلات مردم حرکت کنیم. همه ساله نیز اقدامات و شرایط، اقتضائات خود را داشته است و تلاش بر تسریع قعالیت‌ها بوده است.

معاون استاندار زنجان با بیان اینکه در توسعه اقتصادی می‌توان اعداد و ارقام اعلام کرد، افزود: نباید از توسعه اجتماعی فاصله گرفت چرا که اصلی‌ترین شاخص و توانمندی، دارایی نظام‌ مردم هستند.

در ادامه رئیس شورای استان زنجان گفت: شوراهای شهر و روستایی ار ارکان تصمیم‌گیری است که قانون‌گذار به آن توجه داشته است. قانون‌گذار نظارت را بر عهده شورا قرار داده است که باعث می‌شود مردم در تعیین سرنوشت خود حضور دارد.

حسین بابامرادی افزود: ۲۳۰۰ در استان زنجان در شوراهای شهر و روستا فعال هستند و ۲.۲ درصد را تشکیل می‌دهد.

رئیس شورای اسلامی شهر زنجان نیز در ادامه، دوری از سیاست‌زدگی در شوراها را مهم دانست و گفت: اعضای شورا باید به این نکته توجه داشته باشند که شوراها مشاور امین بوده و باید از همکاری مردم بهره بگیرند.

مجید ناصحی‌مقدم تصریح کرد: برای کاستن تنش در شوراها و کاربردی بودن عملکرد این نهاد مردمی باید نظر همه اعضا در تصمیم‌گیری‌ها مورد توجه قرار گیرد، چون در راستای حل مشکلات محلی گام برداشته می‌شود.

وی ادامه داد: شوراهایی می‌توانند موفق باشند که از چند قطبی شدن بپرهیزند. این نکته دور از ذهن اعضا نباشد چون این آفت بزرگی است. شوراها باید بیشتر به سمت هم‌فکری بروند.

این عضو شورای شهر زنجان در یخش دیگری با اشاره به اینکه برای ایجاد زیرساخت در شهرها و روستاها نیاز به اعتبار و پول است، گفت: شهرهای زنجان زیرساخت اولیه توسعه را ندارند و لازم است نگاه ویژه‌ای به آن شود و بدون توجه به آن نمی‌توانیم فاصله نجومی خودمان با سایر شهرها را جبران کنیم.

ناصحی‌مقدم افزود: به موضوع مدیریت یکپارچه شهری نیز باید توجه شود و نیاز است این تفکر ایجاد شده و به‌صورت مستمر هماهنگی بین‌بخشی اعمال شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • توجه به ظرفیت‌های مناطق روستایی گامی بلند در تحقق شعار سال است
  • اجرای عملیات ساماندهی ضلع شمالی اتوبان پاسداران تبریز
  • بازدید وزیر کشور از پروژه بزرگراه شهید بروجردی
  • احداث زیرگذر حصه شمالی در ۱۴۰۳
  • روکش آسفالت و خط‌کشی ترافیکی خیابان سلمان انجام شد + فیلم
  • اعتبار ۳۵۰ میلیارد ریالی برای افزایش ایمنی تردد شهروندان در منطقه ۷ اصفهان
  • اصلاح هندسی و تعریض باند جنوبی خیابان میرزاطاهر شرقی
  • احداث ۴۰ چشمه سرویس بهداشتی در بوستان‌های منطقه ۲۱ در سال ۱۴۰۳/ احداث ۴ هزار متر مکعب مخزن بتنی در منطقه
  • مطالبات اهالی منطقه ۱۲ از شهردار اصفهان چه بود؟
  • جشنواره شهر رمضان برای برنامه‌های دیگر پایتخت الگو است