Web Analytics Made Easy - Statcounter

به‌گزارش خبرگزاری بسیج استان مرکزی؛ محمود نعمتی مدیرکل دفتر هماهنگی امور اقتصادی و بین‌الملل استانداری مرکزی در نشست مطبوعاتی با اصحاب رسانه با اشاره به توطئه های دشمنان و اعمال تحریم های ظالمانه گفت: به دلایل متفاوت بودن سال جاری و بحث های روابط خارجی متأسفانه این مسئله توانسته به طور مستقیم در مسائل اقتصادی تأثیر خودش را گذاشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با تأکید بر اینکه تحریم ها بیشتر مردم را درگیر کرده است افزود: آنچیزی که مشکلات زیادتری برای مردم ایجاد کرده بحث ثبات قیمت هاست و با توجه به اینکه بخشی از کالاهای اصلی ما وابستگی ارزی  دارد و مباحث ارزی تأثیر مستقیم بر روی آنها می گذارد دچار نوسانات قیمتی هستیم.

مدیرکل دفتر هماهنگی امور اقتصادی و بین‌الملل استانداری مرکزی ثبات قیمت ها را خواست طبیعی و به حق مردم دانست و بیان داشت: با کلیه ابزارهایی که داریم باید بتوانیم قیمت ها را مدیریت کنیم و متأسفانه تأثیرات ارزی در برخی موارد ممکن است بی ثباتی قیمت ها را رقم بزند.

نعمتی با اشاره به اینکه نهادهای دامی وابستگی ۹۰ درصدی به ارز را دارند عنوان کرد: شکر و قند نیز از تأثیرات ارزی برخوردار هستند و برخی از کالا ها هم به شکل غیر مستقیم تأثیر پذیر می باشند و باید تلاش کنیم در سطح استان ثبات قیمت ها را حفظ کنیم.

وی با بیان اینکه در بحث تولید گندم به خود کفایی کامل رسیده ایم و فعلا نیازی به واردات گندم نداریم اضافه کرد: وظیفه دیگر ما تأمین ارز کشور است و باید مشکلات و موانعی که ممکن است بر صادرات تأثیرگذار باشند را شناسایی و رفع کنیم.

مدیرکل دفتر هماهنگی امور اقتصادی و بین‌الملل استانداری مرکزی در این خصوص ادامه داد: در بحث رونق تولید باید هم در عرضه و هم در صادرات تمام توان و تلاش خود را بگذاریم و از صادرات کالاهایی که ممکن است بر ارزآوری تأثیر گذار باشند مراقبت کنیم.

وی تأمین سرمایه در گردش بنگاه های اقتصادی از دیگر وظایف دانست و افزود:  نباید اجازه دهیم این مسئله در بخش تولید مشکل ایجاد کند.

نعمتی با تأکید بر اینکه عرضه و تقاضا باید با یک برنامه ریزی دقیق پیش رود گفت: لازم است پیگیری های بیشتری در این موضوع داشته باشیم و اگر کالایی در داخل تولید می شود باید نیاز کشور در نظر گرفته شود و اگر از خارج است باید ساماندهی شود.

وی تأمین آرد و نان مردم را از مهمترین و حساس ترین وظایف دیگر دانست و افزود: به دلیل حساسیت ویژه این موضوع نباید اجازه دهیم به بازار آزاد ورود پیدا کند.

مدیرکل دفتر هماهنگی امور اقتصادی و بین‌الملل استانداری مرکزی در پایان خاطر نشان کرد: ۱۱ هزار تن در ماه مصرف گندم در استان مرکزی است که گندم را از کشاورز کیلویی ۱۷۰۰ خریداری می شود و ۶۰۰ تومان عرضه می کنیم و این رقم بسیار بالایی را به خود اختصاص داده است و البته تأمین به موقع و با کیفیت نان مردم از وظایف مهم ما محسوب می شود.

انتهای پیام/

منبع: بسیج نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت basijnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بسیج نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۶۸۹۸۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیش‌بینی قیمت‌ها در بازار خودرو؛ وارداتی‌ها گران‌تر می‌شوند؟!

بازار خودرو طی سه ماه اخیر شرایط آشفته‌ای از نظر قیمت پیدا کرده است. گران شدن پژو پارس و رسیدن ۲۰۷ به یک میلیارد و گران شدن ۲۵ درصدی خودرو‌های چینی، شرایط را برای مصرف‌کنندگان واقعی سخت‌تر کرده است. سیاست‌های دولت در رابطه با خودرو نیز تاکنون فقط موجب افزایش قیمت و سخت شدن شرایط خرید برای خریدار واقعی شده است.

به گزارش انتخاب، احسان گائینی، کارشناس خودرو، درباره افزایش قیمت خودرو‌های خارجی طی چند ماه اخیر به خبرنگاران گفت: اگر ما از نیمه‌ی بهمن تا پایان فروردین را به عنوان دو ماه اخیر در نظر بگیریم، در ماشین‌های وارداتی چینی، میانگین ۱۵ درصد افزایش قیمت داشتیم که در برخی از مدل‌ها تا ۲۵ درصد افزایش را هم مشاهده کردیم. مثلاً فونیکس اف. ایکس از ۱ میلیارد و ۹۵۰ میلیون به ۲ میلیارد و ۳۵۰ میلیون افزایش قیمت را تجربه کرده بود. به هر حال بازار در نوساناتی که با افزایش نرخ ارز داشت، دچار چالش بود و بازار شب عید در اسفند هم مؤثر بود. در فروردین نوسانات ارزی خیلی مؤثر بود. بازار در یک هفته اخیر خیلی داغ نبوده و تعداد خرید و فروش‌ها پایین است. بازار به سمت رکود است و همچنان قیمت‌ها نسبت به آنچه در دی و بهمن داشتیم، بیشتر است؛ و افزود: عرضه‌ی بیشتر و در دسترس بودن خودرو‌های جدید برای خریداری می‌تواند نرخ‌ها را کاهشی کند؛ متأسفانه طی ماه‌های گذشته این عرضه نیز زیاد نبوده و بهتر است اگر می‌خواهیم قیمت‌ها کاهشی باشد، میزان تزریق خودرو به بازار تسهیل شود.

وی درباره سیاست‌های دولت در حوزه ماشین‌های خارجی بیان کرد: با توجه به محقق نشدن وعده‌ای که بابت واردات گسترده با برند‌های متفاوت داده شده بود و همچنان هم ادامه دارد و بوی خوشی از سمت واردات نمی‌آید، مسلماً در ماشین‌های وارداتی و خودرو‌هایی که در گذشته وجود داشت، افزایش قیمت را همچنان خواهیم داشت. بازار در سگمنت خودرو‌های وارداتی بسیار خالیست و به نظر نمی‌رسد امیدی بابت متعادل شدن خودرو‌های وارداتی وجود داشته باشد. خودرو‌های وارداتی عمدتاً بیش از ۵ سال کار کرده‌اند و همچنان قیمت‌های در حال افزایش دارند.

این کارشناس خودرو درباره قیمت غیرواقعی خودرو‌های خارجی در ایران اظهار داشت: قیمت خودرو‌های خارجی در کشور ما گاه ۴ تا ۵ برابر مدل روز خودرو با مدل‌های ۵ سال کارکرده معامله می‌شود. دلیل اصلی عدم وجود خودروی وارداتی صفر با مدل‌های متنوع است. با توجه به واردات محدودی که انجام شد، خودرو‌های وارداتی قیمت‌هایی دارند که نزدیک به سه برابر قیمت واقعی‌شان است. اگر سیاست‌ها به سمت واردات بیشتر برود، تنها راه کاهش قیمت است، در غیراین صورت قیمت‌ها به شدت افزایشی است و واسطه‌ها از آن استفاده می‌کنند.

ائینی در رابطه با تأثیر واردات خودرو بر کاهش قیمت خودرو داخلی گفت: با توجه به شرایط بازار خودرو در کشور، با برنامه‌ریزی کارشناسی شده و استفاده از اهل فن در حوزه‌ی خودرو، با همکاری دولت، برنامه‌ریزی درست و تصویب قوانینی که واردات را تسهیل کند، در سگمنت خودرو‌های وارداتی بازار بهتری را ایجاد کنیم. در خودرو‌های داخلی نیز زمانیکه خودرو وارداتی زیاد شود، قیمت آن‌ها نیز کاهش می‌یابد. قیمت خودرو‌های داخلی بسیار بالاست؛ اینکه ۱ میلیارد تومان برای ۲۰۷ هزینه کنیم.

دیگر خبرها

  • پیش‌بینی قیمت‌ها در بازار خودرو؛ وارداتی‌ها گران‌تر می‌شوند؟!
  • خواسته به حق مردم ایفای مسئولیت‌های اجتماعی صنایع است
  • قالیباف؛ شمشیر را برای رئیسی از رو بست / پایان دیرهنگام سکوتِ مجلس مقابل دولت!
  • کاهش واردات و توسعه صادرات؛ راهبرد مهم فعالیت مناطق آزاد
  • تامین همه نیازهای ارزی توسط بانک مرکزی
  • تدوام ثبات قیمت دلار مبادله‌ای/ یورو کاهشی شد
  • تدوام ثبات قیمت دلار مبادله‌ای؛ یورو کاهشی شد
  • تحقق ثبات اقتصادی با کم شدن هزینه‌های دولت
  • قیمت ماکارونی سر به فلک کشید!
  • ورود دلار آزاد به کانال ۶۳ هزارتومانی/ خریدار نیست