Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایلنا، امیر کریمی در خصوص عملکرد ستاد جذب متخصصین بنیاد گفت: در سال گذشته «پروفسور حسین مهدیان» جراح و متخصص مغز و اعصاب و ستون فقرات از کشور آلمان طی ۳ نوبت حضور در کشورمان ۶۱۰ مورد ویزیت، ۴۷ عمل جراحی و ۱۲۴ مورد بلوک عصبی را برای جانبازان عزیز انجام داد. «پروفسور جیام پائولو جینی» فوق تخصص شبکیه چشم از کشور انگلستان با حضور در ایران ۸۳ مورد ویزیت و یک عمل جراحی را انجام داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

«پروفسور مهاجر» جراح و متخصص مغز و اعصاب و درد از کشور آلمان و تیم پزشکی همراه، طی ۳ نوبت حضور به انجام ۲۳۶ مورد ویزیت، ۱۶ مورد جراحی و نصب استیمولاتور داخلی و ۳۲ بلوک عصبی برای جانبازان پرداخت.

کریمی ادامه داد: «پروفسور والتر اشتومر» جراح و متخصص مغز و اعصاب و صرع از آلمان و تیم پزشکی همراه، طی ۲ نوبت ۴۵ مورد ویزیت و ۱۴ عمل جراحی را برای جانبازان انجام داد. «پروفسور اشتانسل» فوق تخصص جراحی ریه از آلمان نیز با حضور در کشورمان ۵۰ مورد ویزیت و ۲۰ برونکوسکوپی را برای جانبازان انجام داد. همچنین «پروفسور کیامنش» جراح کبد از کشور فرانسه به انجام ۱۰ مورد ویزیت و ۳ عمل جراحی پرداخت. ۱۲ مورد ویزیت و ۲ مورد عمل جراحی نیز توسط «پروفسور قوامی» فوق تخصص جراح گوارش از سوییس انجام شد.

مدیرکل درمان و توان‌بخشی بنیاد شهید و امور ایثارگران با اشاره به کلینیک‌های چند تخصصی، گفت: کلینیک‌های چند تخصصی در راستای تکمیل چرخه درمان ایثارگران خصوصاً جانبازان کاندید اعزام به خارج و برای آماده کردن بستر دعوت منظم و مداوم از متخصصان خارجی در سال ۱۳۹۷ با حضور متخصصان معتبر داخلی و همکاری متخصصان خارجی به‌طور منظم تشکیل شده است که یکی از آن‌ها کلینیک چند تخصصی دردهای مزمن با حضور هم‌زمان متخصصان جراح مغز و اعصاب، داخلی، روان‌پزشکی، طب سنتی، توان‌بخشی، ارتوپدی، بیهوشی و روانشناسی است. این کلینیک با کلینیک درد فرایبورگ آلمان تحت‌نظر پروفسور مهاجر در ارتباط است و تاکنون جلسات کلینیک درد برای ۵۲۰ نفر برگزار شده و پرونده ۵۶۵ نفر از جانبازان نیز در آن تحت بررسی قرار گرفته است.

کریمی افزود: کلینیک چند تخصصی سلامت خانواده و نازایی نیز شامل متخصصان زنان و زایمان، اورولوژی، روانشناسی، داخلی غدد و داخلی اعصاب است که جلسات برگزار شده در آن در طول سال گذشته ۶۷ مورد و پرونده‌های بررسی شده جانبازان نیز ۱۵۵ مورد بوده است. کلینیک چند تخصصی تشنج با همکاری متخصصان داخلی اعصاب، جراحی مغز و اعصاب، روان‌پزشک، روانشناس، متخصصان قلب و تغذیه راه‌اندازی شده است و ارتباط تنگاتنگی با مرکز درمان تشنج هانوفر آلمان تحت‌نظر «پروفسور اشتومر» دارد و همکاری مستمر «پروفسور گرجی» نیز باعث پیشرفت چشمگیر درمان و کنترل بیماران با تشنج‌های مقاوم به درمان شده است. در این کلینیک نیز طی سال گذشته ۵۸ جلسه برگزار شده و ۱۳۵ پرونده مربوط به جانبازان مورد بررسی قرار گرفته است. کلینیک تخصصی ستون فقرات نیز در سال گذشته ۱۷ جلسه را برگزار کرده و ۷۳۰ پرونده در آن مورد بررسی قرار گرفته است.

وی افزود: با توجه به سیاست‌های کلی معاونت بهداشت و درمان در جهت جذب متخصصان خارجی و انتقال تکنولوژی در سال ۱۳۹۷ تعداد زیادی از ایثارگران معزز در ایران توسط متخصصان خارجی و تیم پزشکی ایرانی تحت درمان قرار گرفتند و این کار حدود ۸۵ درصد صرفه‌جویی ارزی و ریالی را به همراه داشت.

مدیرکل درمان و توان‌بخشی بنیاد شهید و امور ایثارگران با بیان اینکه در سال گذشته ۳۵ جلسه شورای عالی اعزام به خارج بنیاد شهید و امور ایثارگران تشکیل شده است، گفت: در این جلسات ۱۵۶ پرونده مربوط به جانبازان عزیزی که بر اساس نظر پزشک یا پزشکان معالج کاندید اعزام به خارج بودند مورد بررسی قرار گرفت و نهایتاً با اعزام ۱۰ نفر از این عزیزان و ۹ نفر به‌عنوان همراه موافقت و کار اعزام آن‌ها انجام شد.

وی ادامه داد: پرونده‌های کاندید اعزام به خارج در شوراهای تخصصی مختلفی از جمله شورای ریه، شورای اورولوژی، شورای داخلی و جراحی مغز و اعصاب، شورای ارتوپدی، شورای چشم، شورای داخلی، جراحی و گوارش، شورای گوش، حلق و بینی، شورای ترمیمی و شورای خون مطرح و مورد بررسی قرار گرفتند.

منبع: ایلنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۶۹۰۵۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رابطه دردسرساز سحر دولتشاهی و پیمان معادی خارج از اتاق درمان | این خانم روان درمانگر سریال است یا...؟ | پاشنه آشیل «افعی تهران» | ببینید

به گزارش همشهری آنلاین، محمدرضا مقدسیان منتقد و کارشناس سینما شب گذشته نهم اردیبهشت با حضور در برنامه «سینمازاویه» رادیو گفت‌وگو درباره سریال «افعی تهران» و نسبت آن با سینمای جنایی گفت: در سینمای جنایی حرکت در عمق خیلی بیشتر است. مهم‌تر از اینکه جنایت را چه کسی انجام داده این مهم است که جنایت چرا انجام شده و آن کسی که این جنایت را مرتکب شده دچار چه پیچیده گی های شخصیتی بوده است. در اینجا برای تحلیل سرسخت و عمق پیدا کردن ماجرا این ضرورت که فهم دقیقی از تحلیل موقعیت و روانکاوی داشته باشیم، اهمیت پیدا می‌کند.

وی ادامه داد: پیمان معادی یک ضرورتی را در سینمای ایران حس کرده و آن هم تنوع داستان ها و موقعیت هاست چراکه در سینمای ایران داستان های جنایی که استخوان دار باشند و تنه به کمدی نزنند زیاد نداشته ایم.

مقدسیان درباره نحوه نمایش درونیات شخصیت در «افعی تهران» گفت: اما معادی یک رندی کرده و همان تلاشی که باید انجام می‌داده تا در موقعیت های مختلف، در جهان شخصیت ورود کند و او را به مخاطب معرفی کند به اتاق درمان آورده است. طبیعی است هر کسی که در اتاق درمان قرار می‌گیرد، درمانگر تلاش کند درونیات او را شناسایی کند. اما اگر قرار بود در اتاق درمان این اتفاق نیفتد باید موقعیت های پیچ در پیچی می‌ساخت که اطلاعات درباره شخصیت کم کم به مخاطب منتقل بشود.

این کارشناس، سینما را به عنوان یک تلنگر برای اهمیت بیشتر به سلامت روان مهم دانست و افزود: واقعیت این است که در همه جای دنیا کمپین هایی تشکیل می شود که آدم ها بیش از پیش به سلامت روان خود اهمیت بدهند. اگر سینما بتواند تلنگری بزند یا روان درمانی به امری تبدیل شود که آدم ها به آن اعتماد کنند و به آن روی بیاورند، اتفاق خیلی مثبتی روی داده است.

مقدسیان درباره انتخاب روان‌درمانگر و شیوه مواجه سریال با این مساله گفت: دغدغه پیمان معادی در این سریال جدای از اینکه به او کمک کرده درونیات شخصیت را با حضور در اتاق درمانگر به مخاطب منتقل کند، کمک کرده تا او یک نوع فرهنگ سازی هم انجام بدهد. اما همان طور که روان درمانی و سراغ گرفتن از درمان گر مساله ای است که باید روی آن فرهنگ سازی بشود، مسلح شدن به انتخاب روان درمان گر درست هم باید اتفاق بیفتد.

وی افزود: ما به اندازه روان درمانگران کاربلد، روان درمانگرانی داریم که کم عمق و کم دانش هستند و احساس مسئولیت ‌نمی‌کنند و این آسیب زاست. برای همین است که نظام روان درمان گری در دنیا استانداردهای سفت و سختی دارد که باید مانند یک میثاق پزشکی رعایت بشود.

مقدسیان پاشنه آشیل سریال را در انتخاب روان‌گر درست دانست و گفت: سریال در این نقطه اشتباه می‌کند. مناسبات اتاق درمان به درستی منتقل نمی‌شود و ارتباط بین مراجع و روان درمانگر خارج از اتاق درمان مردود است.

وی با بیان اینکه رفتن به سراغ اتاق درمان برای جذاب تر شدن درام، استانداردهایی هم دارد افزود: ماجرا این طور نیست که یا ما نباید سراغ اتاق درمان برویم یا اگر رفتیم هر طور شد آن را جذاب کنیم. یک سری خط قرمزها در اتاق درمان وجود دارد.

مقدسیان ادامه داد: اطلاعات شخصی روان درمان گر با مراجع نباید در میان گذاشته شود و آشنایی به غیر از آشنایی اتاق درمان با روان درمان گر نباید اتفاق بیفتد. او فقط باید شنونده باشد همدلی کند اما در نقش روان درمان گر. ممکن است جایی که مراجع درک می شود، احساس وابستگی به درمانگر پیدا کند. اینجا درمانگر یا باید از تکنیک‌ها استفاده کند و برای مراجع واضح بشود که این رابطه عاطفی در نقش درمانگر است و لاغیر. اگر این اتفاق نیفتد باید مراجع به درمانگر دیگری معرفی کند.

این کارشناس سینما استانداردهای اتاق درمان را مهم دانست و افزود: این مهم است که استانداردها را رعایت کنیم چراکه ممکن است کسی بعد از کشمکش های زیادی با خودش بپذیرد که درمان بشود ولی با این اتفاق، نتیجه درخوری نگیرد و اعتماد شخص به روان درمانگر از بین برود و هیچ وقت در زندگی به روان درمانگر مراجعه نکند.

مقدسیان در پایان درباره نقاط مثبت و ضعف اثر گفت: «افعی تهران» در بخش توجه به روان درمان گری موفق است اما در تصویر کردن اتاق درمان و شیوه رفتار سحر دولتشاهی به عنوان درمان گر و ارتباط عاطفی که بین او و مراجعش (پیمان معادی) تصویر می‌کند، از اساس بر ضد روان درمان است. اینجا دانش و توانایی فیلمنامه نویس کم بوده، او عشق آن را داشته که به این موضوع بپردازد اما علم آن را نداشته است. برای جذاب کردن درام هم مولفه های دیگری بود که بدون زیر پا گذاشتن استانداردها و خط قرمزها می شد از آنها بهره برد.

زشت و زیبای سریال افعی تهران | سحر دولتشاهی تراپیست است یا ...؟ |‌ ویدئویی از شروع رابطه عاشقانه سحر دولتشاهی و پیمان معادی در سریال مطرح

کد خبر 848265 منبع: مهر برچسب‌ها خبر مهم بازیگران سینما و تلویزیون ایران سینمای ایران

دیگر خبرها

  • ویدیو/ درمان رایگان زیر ۷ ساله‌ها روی پیشخوان بیمارستان‌ها
  • ۱۷۰ دانشجوی نخبه امروز به عمره مفرده اعزام می‌شوند
  • راه اندازی مرکز متمرکز جراحی شکاف کام و لب در بیمارستان الزهرا (س) زاهدان
  • رابطه دردسرساز سحر دولتشاهی و پیمان معادی خارج از اتاق درمان
  • برنامه‌های دهه کرامت در اصفهان تشریح شد
  • رابطه دردسرساز سحر دولتشاهی و پیمان معادی خارج از اتاق درمان | این خانم روان درمانگر سریال است یا...؟ | پاشنه آشیل «افعی تهران» | ببینید
  • اعزام ۶۰ گروه جهادی به مناطق محروم استان بوشهر
  • عیادت مدیرعامل باشگاه استقلال از مهدی مهدی پور
  • آزمایش خون ممکن است ام‌اس زودرس را تشخیص دهد
  • آزادی ۷ زندانی جرائم غیر عمد استان سمنان در سال جدید