Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه دانشگاه ایسکانیوز از روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد میاندوآب، امام جمعه میاندوآب با تبریک حلول ماه مبارک رمضان و تبیین جایگاه روزه در سلامت روحی و روانی انسان گفت: ماه رمضان، ماه سلامت و تندرستی است و از لحاظ بهداشت روانی روزه گرفتن در سلامت عملکرد فردی، اجتماعی و آسیب‌های روانی از اهمیت بیشتری برخوردار است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حجت الاسلام حمید حسن زاده در ادامه افزود: ماه رمضان ماه برکت و ماه نزول قرآن است و رحمت و مغفرت الهی در این ماه نسبت به ماه های دیگر گسترده تر است. و مهربان بودن با یکدیگر در این ماه از مهمترین ارکان رسیدن انسان به کمالات است.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد میاندوآب در آیین غبار روبی نمازخانه واحد میاندوآب با تبریک حلول ماه پر خیر و برکت رمضان گفت: ماه رمضان، ماه پرتوافشانی انوار الهی برای تزکیه انفاس و قلوب انسانها در رسیدن به کمالات است و تلاوت آیات کلام الله مجید در این ایام حلاوت تشنگی و گرسنگی را در بیابان خودسازی ها بیش از پیش نمایان تر می سازد.

دکتر رامین رستمی در ادامه افزود: ماه رمضان، فرصتی برای دعا و نیایش و شب زنده‌ داری برای دوری گزیدن از ناپاکی ها و پلیدی هاست و در این ماه تقرب به درگاه حضرت احدیت، تمسک به عشق ملکوتی و اُنس با محبوب یکتا را در وجود انسانها نهادینه می کند.

وی اظهار کرد: شهد مناجات و نیایش سحرگاهان و شامگاهان در ماه خدا، حلاوتی جانها و بصیرت دلها را در وجود مومنان به ارمغان می آورد و در پرتو ستارگان درخشان شب های ماه رمضان، عادت های شوم و بزنکاه را از وجود انسان ها زدوده و انسانی مطابق با شأن و منزلت انبیا و ائمه اطهار در جامعه می سازد.

رئیس واحد در ادامه برای بهره مندی هرچه بیشتر دانشجویان و کارکنان از فیوضات این ماه، به برگزاری هرچه با شکوه تر نماز جماعت ظهر و عصر و نیز برگزاری کلاس های قرائت و تفسیر قرآن در واحد تأکید و بهره گیری از تجربیات برتر دینی معلمان دینی و قرآن و همچنین اساتید حوزه و دانشگاه را از مهمترین برنامه های فرهنگی واحد در ماه مبارک رمضان یاد کرد.

انتهای پیام /

167 / 167

منبع: ایسکانیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۶۹۰۵۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایجاد دانشکده‌های ویژه مادران در همه واحدهای دانشگاه‌ آزاد

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، علی سروری‌مجد، قائم‌مقام رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در بازدید از دانشکده ویژه مادران دانشگاه آزاد اسلامی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام خمینی (ره) شهرری، خواستار الگوگیری همه واحدهای دانشگاهی از این واحد دانشگاهی در ایجاد دانشکده‌های مختص بانوان شد و اظهار کرد:‌ با توجه به تأکید رئیس دانشگاه آزاد اسلامی دکتر طهرانچی و ظرفیت‌های موجود در واحد یادگار امام (ره) به‌زودی شاهد ایجاد رشته‌هایی که مورد اقبال و استقبال دانشجویان مادر در دانشکده بانوان است، خواهیم بود.

وی با خطاب قرار دادن مسئولان دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام خمینی (ره) با تأکید بر راه‌اندازی مدرسه عالی مهارتی روان‌شناختی و مدرسه عالی مهارتی مادر و کودک در پردیس مادران افزود: آنچه از این واحد دانشگاهی انتظار می‌رود این است که به‌عنوان واحد نمونه در تأسیس دانشکده مختص بانوان، الگویی موفق برای سایر واحد‌ها در سطح کشور باشد.

قائم‌مقام رئیس دانشگاه آزاد اسلامی عنوان کرد: راه‌اندازی پردیس مادران و فعالیت‌هایی که در این حوزه صورت می‌گیرد نشان از توجه ویژه دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام(ره) نسبت به دانشجویان مادر است که این خود بسیار ارزشمند و جای قدردانی دارد.

سروری‌مجد گفت: دانشجو بودن معمولا شرایط خاصی دارد و فرد برای اینکه بدون دغدغه به تحصیل بپردازد، باید همه تمرکز خود را صرف درس خواندن کند؛ اما اشتغال، ازدواج و فرزندآوری شرایطی را برای دانشجو ایجاد می‌کند که گاهی ادامه مسیر برای دانشجویان با سختی و مشقت طاقت‌فرسایی همراه بوده به همین منظور ضرورت ایجاد امکانات و بستری مناسب برای ادامه تحصیل مادران اجتناب‌ناپذیر است. امیدوارم آنچه امروز به جمع‌بندی رسیدیم در یک برنامه زمانی مدون در دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام (ره) و در سازمان مرکزی تحقق یابد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • معاون توسعه و مدیریت منابع دانشگاه آزاد کاشان معرفی شد
  • اجلاسیه گروه کشوری علوم اجتماعی به کار خود پایان داد
  • راه دستیابی به قله به دانشجویان آموزش داده شود
  • حجاب و عفاف یک مقوله فرهنگی و سیاسی است
  • ایجاد دانشکده‌ ویژه مادران در واحدهای دانشگاه‌ آزاد
  • ایجاد دانشکده‌های ویژه مادران در همه واحدهای دانشگاه‌ آزاد
  • افزایش رشته‌های کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد شهرکرد
  • اولین اجلاسیه گروه کشوری علوم اجتماعی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد چالوس - 2
  • اولین اجلاسیه گروه کشوری علوم اجتماعی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد چالوس - 1
  • بابل قهرمان مسابقات بدمینتون منطقه ۳ دانشگاه آزاد شد