Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- موحد گفت:طی چند ماه گذشته ۱۷ پرونده ویژه با موضوع جرائم سایبری در کارگروه رصد فضای مجازی دادسرای عمومی وانقلاب مرکز استان کرمان تشکیل شده است. به گزارش خبرنگار گروه حقوقی و قضایی خبرگزاری میزان، یدالله موحد در جمع روسا ودادستان‌های سراسر استان کرمان اظهار داشت:هیچ کارگاه و کارخانه‌ای در کشور نباید تعطیل شود و تلاش همه‌ مدیران این باشد که به کارآفرینان و سرمایه گذاران کمک کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



رئیس شورای قضائی استان کرمان به شرایط خاص کشور اشاره کرد و یادآور شد: مسئولان به لحاظ مسائل اقتصادی و هم به لحاظ مباحث انتخاباتی که در پیش رو داریم بایستی هوشیارانه عمل کنند و پیش بینی، پیشگیری و کنترل مسائل مختلف را در دستور کار خود قرار دهند.

وی به حادثه تلخ قتل طلبه همدانی اشاره کرد و افزود: نباید منتظر بمانیم تا اتفاقی رخ دهد و سپس به مسئله ورودکنیم بلکه اقدام بهنگام و به موقع از سوی مسئولان ارزشمند است.
وی با اشاره به اینکه امروز رصد فضای مجازی یک ضرورت جدی است، گفت: کارگروه‌های رصد و پایش فضای سایبری باید به موقع و مسلط ورود کنند وضمن کنترل و مهار مجرمین به رفتار‌های مجرمانه آن‌ها واکنش نشان دهند تا دیگر شاهد چنین حوادث تلخی نباشیم.

موحد بیان کرد: در شرایط کنونی بسیاری از امور و به تبع آن بسیاری از جرائم از فضای فیزیکی به فضای مجازی در حال انتقال است و هرچه ارتباطات در محیط فیزیکی کم شود وبه فضای سایبری منتقل شود قطعا جرائم و آسیب‌های اجتماعی وفرهنگی نیز به این فضا کوچ خواهند کرد.

نماینده عالی دستگاه قضائی در استان کرمان عنوان کرد:مسئولان باید بپذیرند که هم فضای فیزیکی و هم مجازی جزء واقعیت‌های زندگی بشر است و هر دوآن باید مدیریت شود و همانگونه که مواظب هستیم در خیابان نظم وامنیت برقرار شود بایستی این حساسیت را در بستر فضای اینترنت هم داشته باشیم.
رئیس کل دادگستری استان کرمان هشدار داد:مسئولان بخش‌های مختلف از جمله اداره اطلاعات، پلیس فتا، سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، اداره کل ارشاد اسلامی و سایر مجموعه‌های مرتبط با فضای مجازی باید رصد فضای مجازی را جدی بگیرند و نسبت به آن حساس و هوشیار باشند.
این مقام ارشد قضائی در استان کرمان گفت: مسئولان باید رصد فضای انتخاباتی را جدی بگیرند و مراقبت داشته باشند.
موحد تاکید کرد: ضرورت دارد دادستان‌های سراسر استان نسبت به تشکیل کارگروه تخصصی رصد فضای مجازی اقدام  و جرائم را در فضای مجازی تعقیب کنند.
وی افزود: رونق تولید نیاز ضروری کشور است و نباید از آن غافل شد و طبق فرمایشات آیت الله رئیسی، رئیس قوه قضائیه هیچ کارگاه و کارخانه‌ای در کشور نباید با دستور قضائی تعطیل شود.
موحد با اشاره به اینکه همگان باید دغدغه تولید داشته باشند، گفت: قضات نباید با اتخاذ تصمیماتی چرخ تولید را متوقف کنند بلکه بهتر است ملاحظات اجتماعی و اقتصادی را در صدور آراء خود مورد توجه قرار دهند.
رئیس کل دادگستری استان کرمان در ادامه بر سه موضوع کاهش ورودی پرونده‌ها به سیستم قضائی، کاهش موجودی‌ها و اتقان آراء و تصمیمات قضائی تاکید کرد و گفت: یکی از اقدامات مهمی که دستگاه قضائی در دستور کار قرار داده، بحث تکریم ارباب رجوع و مراجعان به سیستم قضائی است.

این مقام ارشد قضائی در استان کرمان اعلام کرد:یک ششم جمعیت استان کرمان از خدمات پزشکی قانونی محرومند و یا به سختی دسترسی دارند و ضرورت دارد مسئولان مربوطه در این رابطه بدنبال حل مشکل باشند.
وی بیان کرد:۴۵۶ برنامه در سال گذشته توسط معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان کرمان اجرایی شده که کار خیلی بزرگی است و قطعا بدون همکاری روسا و دادستان‌های سراسر استان کرمان این برنامه‌ها قابل اجرا نبود.
این مقام ارشد قضائی در استان کرمان افزود:معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم با فعالیت‌های موثر و فراگیرش موجب ارتقاء جایگاه دادگستری کرمان در سطح کشور و استان شده است.
وی با اشاره به فعالیت‌های انجام شده در معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان کرمان، گفت: در سنوات قبل مخصوصا سال گذشته، حقیقتا اقدامات قابل قبول و تحسین برانگیزی از سوی این معاونت انجام پذیرفته است و می‌تواند به عنوان یک الگو برای تلاش و مجاهدت بیشتر در سال جاری مورد توجه قرار گیرد.
موحد افزود:طیف وسیعی از برنامه‌ها با رویکرد‌های موثر و کارآمد که از جمله ضرورت‌های امروز جامعه را برای کنترل و کاهش آسیب‌های اجتماعی است در معاونت اجتماعی عملیاتی شده اند.
رئیس شورای قضائی استان کرمان گفت:در حوزه‌ی آموزش و مهارت‌های رفتاری و سبک زندگی اسلامی برای اقشار مختلف جامعه و والدین، مربیان و جوانان در شرف ازدواج و متقاضیان طلاق و افراد بهبود یافته کار‌های موثری صورت پذیرفته است.
وی تلاش در جهت ارتقاء آگاهی‌های عمومی، برگزاری همایش‌های علمی و کاربردی در زمینه‌های مختلف، اجرای طرح مصلحین قرآنی، طرح مهاجر، طرح هجرت، سجام، پیشگیری رشد مدارو ایجاد مراکز مشاوره خانواده را از جمله برنامه‌های موفق این معاونت برشمرد.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: رئیس کل دادگستری کرمان جرائم سایبری فضای مجازی دادسرای کرمان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۶۹۰۷۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تشکیل کارگروه رصد: برای هفته‌های آخر لیگ

به گزارش ورزش ۳۶۰، مهدی محمد نبی در پاسخ به اینکه فدراسیون فوتبال برای مدیریت حساسیت هفته‌های پایانی لیگ برتر چه تدبیری اندیشیده است، اظهار کرد: ۲۴ هفته از رقابت‌های لیگ امسال را پشت سرگذاشتیم و به هفته‌های پایانی نزدیک می‌شویم. در بالای جدول رقابت سختی بین استقلال و پرسپولیس وجود دارد. به دلیل همین حساسیت‌ها، جلساتی را در فدراسیون برگزار کردیم که طی آن کارگروهی تعیین شد تا همه مسابقات هفته‌های پایانی را با دقت نظارت و بررسی کند و مشکلی ایجاد نشود.

وی ادامه داد: این کارگروه از همه جهات مسابقات هفته‌های پایانی را نظارت خواهد کرد و تمامی بازی‌ها به دقت مورد ارزیابی قرار خواهد گرفت. تیم‌ها در این خصوص نگرانی نداشته باشند.

نایب رییس فدراسیون فوتبال درباره واگذاری تیم‌های بزرگ پایتخت اضافه کرد: بخش خصوصی با مطالعه و تجزیه و تحلیل خاص خود وارد عرصه ورزش می‌شود و همه موارد و شرایط را پیش از ورود، ارزیابی کرده است چراکه باید به اهدافش برسد. یکی از این موارد نرخ بازگشت سرمایه است که باید روی آن حساب کرد. از سوی دیگر بحث درآمد پایدار هم مطرح است که این موارد می‌تواند به توسعه فوتبال کمک کند و نتایج آن را در استقلال و پرسپولیس خواهیم دید.

آیین واگذاری مالکیت استقلال و پرسپولیس به بخش خصوصی دیروز با حضور کیومرث هاشمی، وزیر ورزش و جوانان، سیداحسان خاندوزی، وزیر امور اقتصاد و دارایی، سیدمحمدشروین اسبقیان، معاون توسعه ورزش قهرمانی، مدیران عامل، اعضای هیات مدیره دو باشگاه استقلال و پرسپولیس و نمایندگان مالکان جدید سرخابی‌ها برگزار شد.

بر این اساس در این جلسه مشخص شد که ۸۵ درصد از سهام باشگاه استقلال از سوی شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس، شرکت‌های تابعه آن شامل پتروشیمی بندر امام، پتروشیمی بوعلی سینا، پتروشیمی شهید تندگویان، پتروشیمی پارس و شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس واگذار شد و همین مقدار از سهام باشگاه پرسپولیس نیز به بانک‌های شهر (۳۰ درصد)، ملت (۲۰ درصد)، تجارت (۲۰ درصد)، صادرات (۵ درصد)، رفاه (۵ درصد) و اقتصاد نوین (۵ درصد) انتقال پیدا کرد.

استقلال تهران هم‌اکنون با ۵۳ امتیاز در رده نخست قرار دارد و پرسپولیس با یک اختلاف امتیاز در جایگاه دوم لیگ برتر جای گرفته است.

دیگر خبرها

  • نگاهی به آسیب‌های نوپدید فضای مجازی
  • تشکیل ۵۰۶ فقره پرونده با موضوع سلاح و مهمات در دادگستری استان کرمان
  • تشکیل کارگروه رصد: برای هفته‌های آخر لیگ
  • مسدود شدن پنج صفحه مجازی با محتوای غیراخلاقی در زرند
  • افزایش کیفیت خدمات به مردم با رویه‌ای واحد در دادسرا‌های گلستان 
  • فضای مجازی باید باعث افزایش انسجام جامعه شود
  • برگزاری کنفرانس بین المللی وب پژوهی در دانشگاه علم و فرهنگ
  • علی ربیعی: تعطیلی روز شنبه توطئه نیست /بستن فضای مجازی چه خاصیتی دارد؟ وقتی خودتان هم در شبکه های مجازی هستید و تیک آبی و خاکستری می گیرید
  • موج واگذاری حیوانات خانگی در شبکه‌های اجتماعی/پت‌های خانگی در فضای مجازی دست به دست می‌شوند
  • چرا نباید نگران نسل Z بود؟