Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-30@20:39:48 GMT

مبارزه باملخ صحرایی درجنوب کشور به سه برابر افزایش یافت

تاریخ انتشار: ۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۶۹۱۵۶۳

مبارزه باملخ صحرایی درجنوب کشور به سه برابر افزایش یافت

بندرعباس – ایرنا - مدیر مبارزه با آفات عمومی و همگانی سازمان حفظ نباتات کشور گفت: در دو هفته گذشته عملیات مبارزه با ملخ صحرایی درشش استان جنوبی آلوده به این آفت با سه برابر افزایش به حدود 150 هزار هکتار رسیده است.

سعید معین نمینی عصر سه شنبه درگفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهارکرد: ازهفتم بهمن ماه پارسال تا سوم اردیبهشت امسال تنها 50 هزار هکتار از زمین های آلوده به این آفت مبارزه شیمیایی صورت گرفته بود درحالیکه از چهارم ماه جاری تا کنون این رقم به حدود 150 هزار هکتار افزایش یافته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی از تامین اعتبار درخواست شده برای خریداری تجهیزات مورد نیاز سم پاشی از نوع وانتی، دستی و دنباله بند و همچنین پرداخت دستمزد کارگران و هزینه ای سوخت و تعمیر خودروها به عنوان مهم ترین دلایل افزایش عملکرد گزارش شده نام برد.
این مقام مسوول در سازمان حفظ نباتات کشور خاطرنشان ساخت: هم اکنون نیز مبارزه همه جانبه با این آفت خطرناک درزمینهای آلوده شش استان جنوبی (خوزستان، بوشهر، فارس، هرمزگان، سیستان و بلوچستان و جنوب استان کرمان) ادامه دارد.
وی سطح آلودگی ناشی از هجوم ملخ های صحرایی را (ازهفتم بهمن ماه تا کنون) بیش از252هزارهکتار اعلام و با اشاره به ریزش های انجام شده و تخم ریزی ملخ ها پیش بینی کرد این رقم به 400 هزار هکتار نیز برسد.
مدیر مبارزه با آفات عمومی و همگانی سازمان حفظ نباتات کشورابراز داشت: از بهمن ماه سال گذشته تاکنون 138ریزش دسته های ملخ صحرایی داشته ایم که در نتیجه آن تعداد استانهای آلوده نیز به هشت استان افزایش یافته است.
دراطلاعات منتشره سازمان حفظ نباتات کشوراز هرمزگان، سیستان و بلوچستان و جنوب کرمان به عنوان مناطقی نام برده شده که بیشترین سطح زمینهای آلوده را داشته اند.
دراین اطلاعات از ملخ صحرایی بالدار به عنوان خطرناک ترین آفت شناخته شده در دنیا نام برده شده که در صورت مبارزه نکردن به موقع ممکن است امنیت غذایی را حتی در سطح ملی تهدید کند.
سازمان حفظ نباتات کشور اعلام کرده است: با تلاش‌ همه جانبه دست اندرکاران، همکاری مردم و حمایت استانداران از وارد آمدن هر گونه خسارت به زمین های زراعی وباغی استانهای آلوده به این آفت خطرناک جلوگیری شده است.
افزون بر نیمی از مبارزه صورت گرفته علیه ملخ های بالدار صحرایی در بین هشت استان آلوده به این آفت به جنوب کرمان، هرمزگان و سیستان و بلوچستان اختصاص دارد
6149 /6048

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اقتصاد هرمزگان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۶۹۱۵۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پویشی برای مبارزه با گرانی افسار گسیخته

به گزارش تابناک اقتصادی به نقل از فارس؛ با ناکامی دولت مصر در پایان دادن به گرانی و بالا رفتن بی رویه قیمت‌ها مردم در این کشور به پویش‌های بزرگ تحریم ملحق شدند.

قیمت دلار در بانک‌‎های مصر و بازار سیاه موازی پس از دو ماه ثبات در این کشور از هفته گذشته بار دیگر روند صعودی گرفته است.. این موضوع نگرانی‌هایی را برای مردم این کشور در زمینه تشدید درد و رنج اقتصادی آن ها به دنبال داشت.

کارشناسان بدهی بالای مصر، تنش‌های ژئوپلتیکی در خاورمیانه، کاهش درآمدهای قاهره از کانال سوئز، افزایش تورم و گرانی و افت سرمایه‌گذاری‌های خارجی از دلایل تشدید بحران اقتصادی مصر خواندند.هفته گذشته پویش تحریم خرید ماهی در سراسر مصر با استقبال خوب شهروندان این کشور روبه رو شده بود و این هفته موج تحریم به گوشت، تخم مرغ و دیگر کالاهای اساسی رسیده است.

بر اساس داده‌های آژانس مرکزی آمار مصر در ماه مارس، تورم سالانه قیمت مصرف کننده در شهرهای مصر به 35.7 درصد رسید، پس از آن که ژانویه گذشته 29.8 درصد بود.پس از اینکه موج گسترده تحریم انواع ماهی های خودراکی در مصر طی روزهای گذشته بالا گرفت حالا مردم مصر در اماکن عمومی و سایت های رسانه‌های اجتماعی مشغول مبارزه با قیمت‌های بالای گوشت هستند که قیمت آن به بیش از 400 پوند مصر (یک دلار = حدود 48 پوند) رسیده است.

کساد بازار در بازار معروف ماهی فروشی شهر اسکندریه مصر فروشنده‌ها انواع ماهی‌ها را به شکل‌های جذاب در یخچال‌های شیشه‌ای چیده‌اند اما مردم به آن نگاه هم نمی‌اندازند محمد یکی از فروشندگان می گوید که استقبال مردم از پویش «بگذار بگندد تا قیمتش کم شود» غافلگیر کننده بوده است.این کمپین‌ها به سرعت محبوبیت و استقبال زیادی را در بین شهروندان مصری پیدا کرده و شرکت‌کنندگان در آن از رسانه‌های اجتماعی برای هماهنگی و تبادل نظر و برنامه ریزی استفاده می‌کنند که باعث افزایش قدرت جنبش و گسترش دامنه نفوذ آن شده است.   در همین حال، کمپین‌های مشابهی در قاهره، سوئز، کفر الشیخ، اسماعیلیه و دیگر شهرهای بزرگ مصر برای تحریم بیشتر کالاهای اساسی که قیمت شاهد تورم گسترده بوده، آغاز شده است. کاربران شبکه‌های اجتماعی همچنین کمپین جدیدی را با همین نام «بگذارید بگندد» برای تحریم خرید مرغ، تخم مرغ و گوشت قرمز راه اندازی کردند تا تجار را مجبور به کاهش قیمت کنند.اگرچه برخی از مردم مصر نسبت به تاثیرگذاری این پویش‌های تحریم تردید داشتند، اما فعالان و تعداد زیادی از شهروندان پس از اینکه توانست عده‌ای را برای شرکت در آن جذب کند از کاهش نسبی قیمت‌ها و زیان‌های قابل توجه به برخی از بازرگانان، اشتیاق زیادی نشان دادند.   فؤاد عبدالفتاح، هماهنگ‌کننده کمپین «بگذارید بگندد» در استان اسکندریه، گفت: مصر شاهد وضعیت افزایش قیمت‌ها برای اکثر کالاهای اساسی است و از جمله محصولاتی که اخیراً شاهد افزایش قیمت محسوس بوده است، ماهی است که به قیمت بی سابقه‌ای رسیده است که برای افراد کم درآمد مناسب نیست. عبدالفتاح در مصاحبه خود با العربی الجدید افزود: تحریم ماهی پیام روشن ما به بازرگانان و صاحبان مغازه‌ها است، زیرا می‌خواهیم این پیام قوی را ارسال کنیم که این بی عدالتی اقتصادی را در سکوت نخواهیم پذیرفت.   یک شهروند دیگر می‌گوید: ما خواستار قیمت‌های مقرون به صرفه و منصفانه برای ماهی هستیم تا در دسترس اکثر مردم باشد و همه بتوانند در شرایط سخت با هم کنار بیایند. ما در یک شهر ساحلی زندگی می‌کنیم و ماهی‌ها جزء ضروری فرهنگ و میراث دریایی ما به حساب می‌آیند، اما به دلیل سوء استفاده برخی، تصمیم گرفته ایم که در برابر گرانی سرسام آور سکوت نکنیم.علا حامد، کارشناس اقتصادی گفت که کمپین تحریم انواع گوشت‌ها در مصر نشان دهنده به ستوه آمدن شهروندان از مشکل گرانی و تمایل آنها برای یافتن راه حل هایی برای شرایط دشوار اقتصادی است آنها خواستار بررسی مسائل فوری اقتصادی و اتخاذ تدابیر موثر برای بهبود زندگی شهروندان توسط دولت السیسی هستند.  

دیگر خبرها

  • هشدار به ایرانی‌ها؛ بد‌افزار خطرناک PlugX در حال نفوذ به کامپیوتر‌ها است
  • هشدار به ایرانی‌ها؛ یک بد‌افزار خطرناک در کمین کامپیوترها
  • پویشی برای مبارزه با گرانی افسار گسیخته
  • صحرایی: معلم معمار آینده هر کشور است
  • صحرایی: معلم معمار آینده هر کشور است/ زنگ سپاس معلم به دست وزیر آموزش‌وپرورش به صدا درآمد
  • صحرایی: غول کنکور در دولت سیزدهم جادو شد
  • سکوت رژیم‌های خودکامه عربی در برابر کنشگری پیرامون آرمان فلسطین
  • وزیر آموزش و پرورش: جذب ۲۰ درصد معلمان کشور در دولت سیزدهم
  • صحرایی: روزانه ۸ مدرسه در کشور ساخته می‌شود
  • فعالیت های حفظ و احیای منابع طبیعی درجنوب کرمان مردمی سازی می شود