Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جماران»
2024-04-29@09:19:46 GMT

قم در رتبه های نخست امنیت سرمایه‌گذاری در کشور قرار دارد

تاریخ انتشار: ۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۶۹۳۳۱۹

قم در رتبه های نخست امنیت سرمایه‌گذاری در کشور قرار دارد

به گزارش ایرنا، بهرام سرمست عصر سه‌شنبه در جلسه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید در سالن جلسات استانداری قم ادامه داد: همایش فرصت‌های سرمایه‌گذاری و رونق تولید آبان ماه امسال در این استان برگزار می شود و در آن ظرفیت‌های مختلف سرمایه‌گذاری معرفی خواهد شد.
وی ادامه افزود: منطقه ویژه اقتصادی سلفچگان و شهرک‌های صنعتی از مهم‌ترین ظرفیت‌های استان در معرفی فرصت‌های سرمایه‌گذاری و رونق تولید است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی در ادامه با تاکید بر برنامه استان در احیای واحدهای راکد اقتصادی گفت: عارضه‌یابی واحدهای اقتصادی مشکل‌دار و احیا و بازگرداندن آن‌ها به چرخه تولید ادامه پیدا خواهد کرد.
سرمست تاکید کرد: در کنار تعامل با سرمایه‌گذاران موجود، حفظ اشتغال و احیای واحدهای راکد باید به دنبال جذب سرمایه‌های جدید در استان برای ارتقای ظرفیت تولید و اشتغال بود.
استاندار قم در بخش دیگری از سخنان خود عنوان کرد: آخرین وضعیت واحدهای تملک شده در قم در روزهای آینده تعیین تکلیف می‌شود، واحد اقتصادی بحرانی در استان وجود ندارد.
وی با اشاره به اهمیت بازدیدهای میدانی از مشکلات بخش صنعت افزود: ظهر امروز از 2 واحد تولیدی بازدید انجام شد و نسبت به مشکلات آن‌ها تصمیم های جدیدی گرفته می شود.
سرمست عنوان کرد: رویه استان در رسیدگی به مشکلات صنعتی، ارائه پیشنهاد عملیات اجرایی بوده تا مصوباتی که قابل‌پیگیری در استان نبوده در مرکز بررسی شود.
2 هزار و 300 واحد صنعتی کوچک، متوسط و بزرگ در قم وجود دارد که از این تعداد حدود 90 درصد مربوط به صنایع کوچک و متوسط است؛ همچنین بیش از 53 هزار تن در واحدهای صنعتی استان فعالیت می‌کنند.
قم دارای هفت شهرک صنعتی شکوهیه، الغدیر، چاپ و نشر، سلفچگان، محمودآباد، ثامن‌الائمه (ع) - قنوات - و فناوری اطلاعات و ارتباطات (I.C.T) و چهار ناحیه صنعتی خورآباد، دستجرد، سیرو و طغرود است.
استاندار قم تاکید کرد: باید از فرصت حضور مسئولان ملی در قم نهایت استفاده را برد و از مطرح کردن مشکلات داخل استانی در این قبیل جلسات خودداری شود.
وی با ابراز رضایت از وضعیت عمومی قم در بخش صنعت و اشتغال افزود: فضای همدلی و همراهی در مسیر توسعه استان مطلوب بوده و مصالح همواره بر نظرات بخشی غلبه داشته است.
سرمست بیان کرد: اساس برنامه‌های ستاد تسهیل و رفع موانع تولید استان بر محور راهبردهای عملیاتی بوده و هفت محور مجزا برای اجرای صحیح برنامه‌های اشتغال و تولید نیز برنامه ریزی شده است.
7403 / 1175
انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: 40 سالگی انقلاب بودجه 98 سیل 98 اشتغال سرمایه گذاری صنعت فرصت های سرمایه گذاری فناوری اطلاعات و ارتباطات 40 سالگی انقلاب بودجه 98 سیل 98 امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۶۹۳۳۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شناسایی و مستندسازی ۲۰ نیاز فناورانه واحدهای صنعتی در خوزستان

ایسنا/خوزستان توسط شرکت شهرک‌های صنعتی خوزستان در سال گذشته ۲۰ نیاز فن‌آورانه واحدهای صنعتی استان مورد شناسایی قرار گرفتند و مستندسازی شدند.

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی خوزستان در گفت و گو با ایسنا با اشاره به رسالت فن‌بازار منطقه‌ای که به مثابه بازوی صنایع و واحدهای صنعتی و تولیدی عمل می‌کند، اظهار کرد: فن بازار برای مبادلات و بهم‌رسانی سیستم «عرضه» و «تقاضا» در حوزه فناوری و محصولات پیشرفته نقش کلیدی و اساسی ایفا می‌کند.

علی مهدی پور افزود: شرکت شهرک‌های صنعتی خوزستان با بهره‌مندی از مشاوران توانمند حوزه توسعه فناوری به منظور پایش واحدهای صنعتی، شناسایی و مستندسازی نیازهای فناورانه بنگاه‌های صنعتی را در دستور کار قرار داد.

وی اضافه کرد: در همین راستا با تشکیل سلسله جلسات منظم جهت تدوین دانش فنی برای رفع نیازها، برنامه‌ریزی و پیگیری‌های مربوطه انجام شده است.

مهدی پور ادامه داد: در جلسات برگزار شده روش‌ها و سیستم‌های شبکه‌سازی، شناسایی و مستندسازی نیازهای فناورانه مورد ارزیابی قرار گرفتند و برای رفع آن‌ها اقدامات موثری صورت پذیرفت و نتایج مطلوبی حاصل شد.

مدیر عامل شرکت شهرک‌های صنعتی خوزستان به توان فناوران و شرکت‌های دانش‌بنیان اشاره کرد و گفت: در سال ۱۴۰۲ با تمام توان و همکاری مشاوران ۲۰ نیاز فناورانه شناسایی و مستندسازی شد و رفع پنج نیاز نیز صورت گرفت.

وی اظهار کرد: فرآیند شناسایی و رفع این نیازهای فناورانه در بستر سامانه سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران (درگاه خدمات الکترونیکservice) انجام شده است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • منطقه ویژه اقتصادی «سهلان» رتبه نخست کشور را کسب کرد
  • رفع موانع در مسیر تحقق شعار سال در دستور کار دادگستری اصفهان
  • به نتیجه رسیدن حداقل ۱۰ هزار میلیارد تومان سرمایه‌گذاری صنعتی و معدنی در کرمانشاه
  • سرمایه‌گذاری صنعتی ۱۰ هزار میلیارد تومانی در کرمانشاه با تسهیلات سفر رئیس جمهور
  • بازدید هیئت هرمزگانی از نمایشگاه صنعت پلاستیک چین
  • شناسایی و مستندسازی ۲۰ نیاز فناورانه واحدهای صنعتی در خوزستان
  • ممنوعیت هرگونه خرید و فروش اراضی شهرک‌های صنعتی قبل از اخذ پایان کار و اتمام سالن تولید
  • اعطای تسهیلات خرید به سرمایه گذاران جهت اصلاح خطوط تولیدی
  • قم در ارائه خدمات مکان محور رتبه نخست کشور را در اختیار دارد
  • فارس رتبه نخست کشور در تولید هسته‌های اولیه بذری کشور