Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جماران»
2024-05-07@04:19:59 GMT

فرماندار بیرجند: پارچه بافی نیازمند برندسازی است

تاریخ انتشار: ۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۶۹۳۴۰۴

فرماندار بیرجند: پارچه بافی نیازمند برندسازی است

به گزارش ایرنا علی ناصری روز سه شنبه در اولین جلسه کارگروه استانی ایجاد، هماهنگی، پشتیبانی و نظارت بر برنامه های بسیج سازندگی استان در سال 1398 که به ریاست استاندار خراسان جنوبی برگزار شد گفت: باید برای صنعت پارچه بافی در استان برندسازی و از برندهای موجود نیز محافظت شود.
وی افزود: برند حوله بافی خراشاد ثبت جهانی شده لذا سایر کارگاه های فعال در استان می توانند با ایجاد یک خوشه و با برند خاص حوله جهانی خراشاد از استان خارج شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


فرماندار بیرجند بیان کرد: در صورت برندسازی انحصار این محصول در دست استان باقی می ماند.
مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) خراسان جنوبی نیز خواستار مشارکت بسیج سازندگی در ساخت پنج هزار واحد مسکونی برای مددجویان تحت حمایت این نهاد شد.
رضا سلم آبادی گفت: ساخت این واحدهای مسکونی در سال 98 یک تعهد بوده که سهم سازمان برنامه و بودجه و کمیته امداد مشخص شده اما اگر نیروهای جهادی نیز یاری برسانند می توانیم سهم آورده مردم را صفر کرده و منازل را به صورت رایگان در اختیار نیازمندان قرار دهیم.
وی ضمن تقدیر از فعالیت های گروه های جهادی در خدمات رسانی به محرومان تصریح کرد: سال گذشته 422 میلیون تومان خدمات در حوزه درمانی دندانپزشکی و چشم پزشکی به گروه های هدف ارایه شده که سهم کمیته امداد از این میزان 195 میلیون تومان و سهم بسیج و گروه های جهادی 227 میلیون تومان بوده است.
مدیرکل دامپزشکی خراسان جنوبی نیز با تاکید بر اینکه مشکلی برای واردات دام زنده از مرزهای استان وجود ندارد گفت: برای واردات شتر و دام داشتی نژاد بلوچی و افغانی که مشابه نژاد موجود در استان است اولویت دارد.
محمد اصغرزاده با اشاره به اقدامات دامپزشکی در قرنطینه دام های وارداتی و نظارت ادامه داد: از همین امروز آمادگی ارایه این خدمات وجود دارد و مسئولیت واردات پذیرفته می شود.
وی توصیه کرد: در صورت واردات دام این کار بهتر است از استان هرات و مرز یزدان خراسان جنوبی انجام شود.
مدیرکل دامپزشکی خراسان جنوبی گفت: با توجه به اینکه ارگان های مختلفی از جمله بسیج و بنیاد برکت در اشتغال مناطق روستایی ورود پیدا کرده اند لازم است که این اقدامات تحت فرماندهی متمرکز در استان انجام شود.
وی بیان کرد: باید با راه اندازی صنایع تکمیلی از خام فروشی تولیدات دامی جلوگیری کنیم که در این زمینه آمادگی صدور مجوز بسته بندی و صادرات را داریم.
9893*3028
انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: 40 سالگی انقلاب بودجه 98 سیل 98 خدمات رسانی سازمان برنامه و بودجه صنعت کمیته امداد مدیرکل کمیته امداد امام خمینی ره 40 سالگی انقلاب بودجه 98 سیل 98 امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۶۹۳۴۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توزیع بیش از ۶۰۰ مورد تجهیزات بیمارستان در خراسان جنوبی


به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای خراسان جنوبی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی بیرجند گفت: در این مدت ۷۰ تخت ویژه آی سی یو با تجهیزات کامل، ۲۲ دستگاه آزمایشگاهی پیشرفته، ۳۱ دستگاه شاخص تشخیصی از جمله سه دستگاه ام ار آی برای قاین، فردوس و طبس، ۵۶۴ تخت بیمارستانی، دستگاه سی تی اسکن آنژیو (برای مرکز فوق تخصص قلب بیرجند) و یک دستگاه سی تی اسکن دیگر برای بیماران سرطانی و قلب و عروق با کمک دولت تأمین شده است.

موسوی میرزایی افزود: در دولت سیزدهم همچنین ۲ بیمارستان در خراسان جنوبی تکمیل شده و علاوه بر طرح‌های توسعه بیمارستان‌های بشرویه، درمیان و سرایان، برای قاین، نهبندان، زیرکوه و طبس هم پروژه فعال است.

وی با بیان اینکه هم اکنون ۱۲۱ نفر دستیار تخصصی پزشک در هشت رشته دانشگاه علوم پزشکی بیرجند مشغول به تحصیلند گفت: هم اکنون ۶۵ کد رشته در دانشگاه علوم پزشکی بیرجند فعال است و علاوه بر آن ۲۱۱ دانشجوی تحصیلات تکمیلی هم در رشته‌های مختلف از جمله مغز و اعصاب، جراحی اعصاب، بیماری‌های داخلی، قلب، رادیولوژی، جراحی عمومی و ... در حال تحصیلند تا به جمع جامعه‌ی پزشکی بپیوندند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی بیرجند افزود: ۴۳ مرکز سلامت شهری، ۶۱ مرکز سلامت روستایی، ۷۱ پایگاه بهداشتی، ۳۲۶ خانه بهداشت، ۸۵ پایگاه اورژانس جاده‌ای و ۲ پایگاه امداد هوایی در خراسان جنوبی خدمات بهداشتی ارائه می‌کنند.

وی گفت: افزایش کیفیت خدمات بهداشتی و درمانی در بخش خصوصی و دولتی مهمترین هدفگذاری در دانشگاه علوم پزشکی بیرجند است که هم اکنون حدود ۹ هزار پرسنل دانشگاه، برای تحقق این هدف تلاش می‌کنند.

دیگر خبرها

  • تکمیل ۲ بیمارستان در خراسان جنوبی
  • توزیع بیش از ۶۰۰ مورد تجهیزات بیمارستان در خراسان جنوبی
  • تعزیر قاچاقچی سوخت در بیرجند
  • راه‌اندازی دستگاه لیزیک برای اولین بار در خراسان جنوبی
  • راه‌اندازی دستگاه لیزیک برای اولین بار در خراسان جنوبی 
  • همایش زائران حج تمتع خراسان جنوبی به روایت تصویر
  • گزارش آخرین وضعیت سیل در خراسان‌جنوبی 
  • مختاران سربیشه در صدر جدول بارندگی‌های خراسان جنوبی
  • سیل برخی از راه‌های روستایی و فرعی خراسان جنوبی را مسدود کرد
  • سیل برخی از راه‌های روستایی و فرعی را مسدود کرد