Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-04-29@14:06:43 GMT

کالا‌های اساسی نباید در گمرکات انبار شود

تاریخ انتشار: ۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۶۹۳۵۴۲

کالا‌های اساسی نباید در گمرکات انبار شود

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان ، بابک دین‌پرست عصر سه‌شنبه در جلسه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید در سالن جلسات استانداری قم با اشاره به اهمیت ثبات در بازار و قیمت کالا‌های اساسی افزود: در شرایط سخت تحریمی مبحث تنظیم بازار مساله بسیار مهمی بوده و باید اهتمام ویژه‌ای در ثبات قیمت‌ها و تامین کالا‌های اساسی صورت بگیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در ادامه اظهار کرد: ۲ گروه واحد‌های تولیدی و اقتصادی مشکل‌دار و بحرانی در کشور تقسیم‌بندی شده که در استان قم واحد اقتصادی و تولیدی بحرانی مشاهده نمی‌شود.

وی اضافه کرد: در این استان ۲۰ واحد مشکل‌دار اقتصادی وجود داشته که باید به مشکلات آن‌ها رسیدگی شود، ۱۴۳ طرح مشکل‌دار در کشور احصا شده که ۱۰۴ واحد نیمه‌تمام نیز در بین آن‌ها دیده می‌شود.

دین پرست عنوان کرد: ۳۰ هزار میلیارد تومان سال گذشته در مبحث بازسازی واحد‌های فرسوده صنعتی ابلاغ شده بود که از این میزان ۳۷ هزار واحد تولیدی اعتباری بالغ‌بر ۲۵ هزار میلیارد تومان را جذب کردند.

وی ادامه داد: علاوه بر این اعتبارات پرداخت‌شده در مبحث بازسازی و نوسازی واحد‌های تولیدی بیش از ۳۲ هزار پرونده متقاضی نیز خارج از مدار رونق تولید توسط شبکه بانکی تسهیلات دریافت کرده‌اند.

۲ هزار و ۳۰۰ واحد صنعتی کوچک، متوسط و بزرگ در قم وجود دارد که از این تعداد حدود ۹۰ درصد مربوط به صنایع کوچک و متوسط است؛ همچنین بیش از ۵۳ هزار تن در واحد‌های صنعتی استان فعالیت می‌کنند.

قم دارای هفت شهرک صنعتی شکوهیه، الغدیر، چاپ و نشر، سلفچگان، محمودآباد، ثامن‌الائمه (ع) - قنوات - و فناوری اطلاعات و ارتباطات (I.C.T) و چهار ناحیه صنعتی خورآباد، دستجرد، سیرو و طغرود است.

معاون وزیر کشور در ادامه با اشاره به شاخص بیکاری در جامعه گفت: نرخ بیکاری کشور در سال ۹۸ به ۱۲ درصد رسیده است، نرخ بیکاری قم نسبت به سال ۹۶ تقریبا ثابت مانده و تفاوت چندانی نداشته است، برای کاهش نرخ بیکاری در قم باید مشارکت اقتصادی در این استان افزایش پیدا کند.

دین‌پرست در بخش دیگری از سخنان خود تاکید کرد: برای ایجاد اشتغال، ۳ هزار میلیارد تومان سال گذشته از محل صندوق توسعه ملی ابلاغ شده که سهم قم از این اعتبارات ۱۴۱ میلیارد تومان است.

وی ادامه داد: از این میزان تاکنون ۱۰۶ میلیارد تومان تسهیلات در قم به مرحله پرداخت رسیده است و ایجاد یک هزار و ۶۸۶ شغل جدید از این تسهیلات پیش بینی می‌شود.

وی در ادامه تصریح کرد: سال گذشته برای سه طرح، سرمایه‌گذاری ۱۷ میلیون یورویی در قم پیش‌بینی‌شده بود که با ادامه تحریم‌ها به سرانجام نهایی نرسید.

معاون هماهنگی امور اقتصادی وزارت کشور در بخش دیگری از سخنان خود بیان کرد: ۲ هزار و ۲۰ واحد تولیدی توسط شبکه بانکی کشور تملک شده که ۳۶ واحد از آن‌ها در قم می‌باشد.

وی ادامه داد: سازمان تامین اجتماعی، امور مالیاتی و دستگاه‌های خدمات رسان با همکاری و تعامل خود باید مانع از رکود واحد‌های صنعتی و تولیدی شوند.

وی اهمیت حفظ اشتغال را مورداشاره قرارداد و گفت: حفظ اشتغال موجود مهم‌ترین وظیفه‌ای بوده که بر عهده مسئولان است، وجود قوانین متضاد و مخالف از موانع رسیدگی به مشکلات واحد‌های صنعتی است.

دین‌پرست احیای راکد‌های واحد را از وظایف دستگاه‌های اقتصادی دانست و عنوان کرد: حفظ اشتغال و احیای واحد‌های راکد مهم‌ترین اولویت مسئولان ملی در ارزیابی مدیران استانی خواهد بود.

وی در ادامه با تاکید بر برخی از مشکلات واحد‌های خودروسازی قم تصریح کرد: مشکلات واحد‌های تامین و تولید قطعات خودرو در منطقه ویژه اقتصادی سلفچگان بررسی خواهد شد.

دین‌پرست ادامه داد: رسیدگی به مشکلات پتروشیمی‌ها یکی از پیچیده‌ترین مسائل امروز کشور است، مشکلات واحد‌های تولید کفش و دمپایی استان برای رسیدگی در مرکز باید به‌صورت مستندسازی شده ارائه شود.

انتهای پیام/ز

معاون وزیر کشور در قم

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اشتغال وزارت کشور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۶۹۳۵۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تامین ارز واردات کالا‌های اساسی از ۴.۲ میلیارد دلار گذشت

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، علی طرزعلی در گفتگو با خبر ۱۴ گفت: برای کالا‌های اساسی به نرخ ۲۸۵۰۰ تومان یک میلیارد و ۲۶ میلیون دلار، برای نیاز صنعت و تجهیزات تولید به نرخ ۴۱ هزار تومان مبلغ ۲ میلیارد و ۳۸۳ میلیون دلار و برای خدمات ۱۱۷ میلیون و برای واردات در مقابل صادرات به نرخ توافقی ۶۸۹ میلیون دلار تامین ارز صورت گرفت.

طرزعلی بیان داشت: برای واردات کالای اساسی کشاورزی شامل گندم، دانه‌های روغنی و نهاده‌های دامی ۹۳۰ میلیون دلار، برای دارو، مواد اولیه دارویی و تجهیزات پزشکی ۹۶ میلیون دلار و در مجموع یک میلیارد و ۲۶ میلیون دلار برای کالای اساسی و دارو ارز پرداخت شد.

معاون مرکز مبادله ارز و طلای ایران افزود: تامین ارز نیمایی برای «صنایع حمل و نقل و خودرو» معادل ۴۶۲ میلیون دلار، «صنایع تجهیزات برق و الکترونیک» معادل ۲۲۳ میلیون دلار، «صنایع معدنی» معادل ۱۶۷ میلیون دلار، «ماشین آلات و تجهیزات تولید» معادل ۱۳۸ میلیون دلار و «منسوجات و پوشاک» معادل ۱۹۴ میلیون دلار صورت گرفته است. این گروه‌های صنایع همچنین به ترتیب ۱۹۷، ۲۹، ۱۷۴، ۱۰۳ و یک میلیون دلار ارز توافقی یا واردات در مقابل صادرات تا پایان روز هفتم اردیبهشت ماه سال جاری دریافت کرده اند. علاوه بر این گروه ها، یک میلیارد و ۱۹۹ میلیون دلار ارز نیمایی و ۱۸۳ میلیون دلار ارز واردات در مقابل صادرات به سایر صنایع اختصاص داده شده است.

طرزعلی در پایان افزود: تاکنون بیست مرحله حراج شمش طلا در مرکز مبادله ارز و طلای ایران انجام شده است و در مجموع ۲۷۱۶ کیلوگرم طلا عرضه و فروخته شده است.

دیگر خبرها

  • تعیین تکلیف ۱۸ هزار و ۸۳۵ ردیف کالا در حوزه گمرکات و اموال تملیکی
  • صادرات ۱۴۷ هزار تن انواع کالا از گمرکات مازندران
  • صادرات ۷۰ قلم کالا از مازندران
  • تامین ارز واردات کالا‌های اساسی از ۴.۲ میلیارد دلار گذشت
  • تامین ۴ میلیارد و ۲۱۶ میلیون دلار برای کالا‌های اساسی در مرکز مبادله
  • کالا‌های اساسی با وجود پرداخت ارز ترجیحی با قیمت ۲ تا ۳ برابری به دست مردم می‌رسد
  • قیمت دو برابری کالا‌های اساسی با جود تخصیص ارز ترجیحی
  • افزایش ۴۱ درصدی ارزش صادرات کالا از خراسان جنوبی
  • مانور نظارت بر مراکز تامین، تولید و توزیع کالا‌های اساسی در شهرستان یزد
  • افزایش ۴۶ درصدی ارزش دلاری صادارت غیرنفتی از گمرکات استان گلستان