Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- مسئول کارگروه فناوری اطلاعات و آمار قرارگاه بازسازی و نوسازی مناطق سیل زده گفت: سامانه جامع امداد و بازسازی «سجاد» امکان، برآورد دقیق خسارات سیل اخیر را فراهم می‌کند. امیر شجاعان در گفت‌وگو با خبرنگار گروه سیاسی خبرگزاری میزان، با اشاره به راه‌اندازی سامانه «سجاد» از سوی وزارت کشور بیان کرد: سامانه جامع امداد و بازسازی (سجاد) راه‌اندازی شده و در مرحله دریافت اطلاعات هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با بان اینکه سامانه سجاد در چند بخش اصلی فعالیت می‌کند، افزود: یک بخش در رابطه با امداد و نجات است.   شجاعان گفت: اطلاعات‌ مربوط به اقداماتی که در حوزه امداد و نجات، صورت گرفته از بسته‎های امدادی اهدا شده تا مرحله اسکان موقت، در این بخش وارد می‌شود. البته دستگاه‌های ذیربط اطلاعات را استخراج می‌کنند و ما به صورت سیستمی با آنها در ارتباط هستیم و برای کنترل، در سامانه سجاد وارد می‌شود.

مسئول کارگروه فناوری اطلاعات و آمار قرارگاه بازسازی و نوسازی مناطق سیل زده تصریح کرد: یک بخش دیگر در رابطه با برآورد خسارات است که دستگاه‌های مختلفی از جمله جهاد کشاورزی متولی آن هستند. دستورالعمل‌های آن تهیه و ابلاغ شده است تا مروجین جهاد کشاورزی اطلاعات مباحث مربوط به زراعت، باغداری، امدادی، آبزیان و زنبور عسل  را استخراج کرده و در سامانه سجاد وارد کنند.

سجاعان خاطرنشان کرد: سایر دستگاه‌ها مثل وزارت نیرو، راه و شهرسازی و بنیاد مسکن هم اطلاعات مربوط به حیطه فعالیت خود را وارد سامانه سجاد می‌کنند. سامانه مستقیما برای دسترسی افراد مختلف باز نیست بلکه از طریق دستگاه‌های مرتبط اطلاعات را دریافت شده و برای کنترل و پرداخت خسارات وارد سامانه می‌شود.
مسئول کارگروه فناوری اطلاعات و آمار قرارگاه بازسازی و نوسازی مناطق سیل زده گفت: سامانه جامع امداد و بازسازی «سجاد» امکان، برآورد دقیق خسارات سیل اخیر را فراهم می‌کند.   وی یادآورشد: در سامانه سجاد بخشی از پرداخت خسارات در قالب آن چارچوب‌هایی است که در رابطه با موضوعات مربوط به کشاورزی، دامداری و غیره اعلام شده است. اما برخی اطلاعات تبدیل به پروژه‌هایی می‌شود که دستگاه‌های مختلف متولی آن هستند؛ مثل زیر ساخت‌ها که وزارت راه انجام آن را برعهده دارد که طبیعتا بنا به پیشرفت آن پروژه، مبالغ به آن دستگاه اختصاص می‌یابد.   به گزارش میزان؛ سامانه جامع امداد و بازسازی (سجاد) به آدرس sajad.moi.ir در شبکه اختصاصی وزارت کشور راه اندازی شد. راه اندازی آن، پیرو جلسه کارگروه فناوری اطلاعات قرار گاه بازسازی و نوسازی مناطق سیل زده مورخ سوم اردیبهشت ماه سال جاری و عطف به دستورالعمل اجرایی نحوه و چگونگی پرداخت کمک بلاعوض و تسهیلات ارزان قیمت به کشاورزان خسارت دیده از سیل فروردین ۱۳۹۸ موضوع بند ۴ مصوبه هیات محترم وزیران، صورت پذیرفته است.
انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: سامانه سجاد جهادکشاورزی وزارت راه و شهرسازی وزارت کشور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۶۹۴۸۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

VAR چینی هنوز وارد ایران نشده/ برگزاری دیدار ها با VAR بعید است

به گزارش خبرنگار مهر، مهدی تاج رئیس فدراسیون فوتبال روز دوم فرودین ۱۴۰۳ خبر از خریداری ۵ دستگاه کمک داور ویدئویی (VAR) داده بود و اعلام کرد که به زودی این دستگاه‌ها وارد ایران خواهند شد تا دیدارهای مهم در لیگ برتر با حضور VAR برگزار شود.

در همین حال خداداد افشاریان رئیس کمیته داوران فدراسیون فوتبال اظهار داشت: قرار بود کلاس‌هایی را برای داوران با حضور مدرسانی از کشورهای اروپایی از جمله پرتغال برگزار کنیم که بنا به دلایلی برگزاری این کلاس لغو و به تاریخ ۲۹ اردیبهشت موکول شده است.

او در خصوص ورود دستگاه‌های کمک داور ویدئویی از چین به ایران گفت: ما در حال حاضر دو دستگاه VAR در ایران داریم و هنوز دستگاه‌های چینی وارد کشور نشده است. من از جزئیات خرید این دستگاه‌ها اطلاعی ندارم و فقط مسئولیت برگزاری کلاس‌های آموزشی برای داوران را دارم.

افشاریان در پاسخ به این سوال که آیا امکان برگزاری دیدارهای باقی در لیگ برتر و فینال جام حذفی با حضور دستگاه VAR امکان دارد یا خیر، گفت: با توجه به اینکه فیفا پیش از این از ما لیست برگزاری بازی‌ها با حضور VAR خواسته بود بعید است دیدارهای باقی مانده را با VAR برگزار کنیم باز با این حال همه اینها با مذاکرات تاج امکان پذیر است و من اطلاع دقیقی ندارم.

کد خبر 6095997

دیگر خبرها

  • وارد آمدن خسارت بیش از ۲۵۳ میلیارد تومانی به بخش کشاورزی
  • بارندگی شدید خسارت جدی به کشاورزی خوزستان وارد کرده است
  • خسارت بارندگی به عشایر ۳۰ میلیارد ریال برآورد شد
  • امکان نظارت آنلاین معلمان بر صندوق ذخیره فرهنگیان فراهم شد
  • اطلاعات نامطمئن جیمزوب از حیات فرازمینی
  • آبگرفتگی چادر‌های عشایر کوهرنگ در پی بارش های اخیر
  • آبگرفتگی چادر‌های عشایر کوهرنگ در پی بارش اخیر
  • VAR چینی هنوز وارد ایران نشده/ برگزاری دیدار ها با VAR بعید است
  • سازمان ملل هزینه بازسازی غزه را حدود ۵۰ میلیارد دلار برآورد کرد
  • خرید بلیط اتوبوس از این به بعد با کدملی امکان پذیر است!