Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جماران»
2024-05-01@11:22:28 GMT

ملخ های صحرایی در جنوب استان کرمان زمین گیر شدند

تاریخ انتشار: ۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۶۹۴۹۲۲

ملخ های صحرایی در جنوب استان کرمان زمین گیر شدند

به گزارش ایرنا، مبارزه با آفت ملخ صحرایی با همکاری و عزم جدی همه دستگاه ها در جنوب استان کرمان در حال انجام است و جای هیچگونه نگرانی نیست .
** مبارزه هوایی با ملخ ها در سطح یکهزار هکتار از مراتع جازموریان
رئیس سازمان جهاد کشاورزی جنوب کرمان از عملیات سم پاشی هوایی علیه ملخ صحرایی در مناطق صعب العبور آلوده به ملخ در این منطقه خبر داد و گفت: از ابتدای مبارزه هوایی تاکنون یکهزار هکتار از زمین های این خطه به صورت هوایی سم پاشی شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


سعید برخوری افزود: طبق پیش بینی کارشناسان جهاد کشاورزی، در منطقه جازموریان قریب به 6 هزار هکتار سمپاشی با هواپیما خواهیم داشت.
وی از اتمام عملیات احداث و تحویل باند فرود اضطراری هواپیماهای سم پاش در حاشیه تالاب جازموریان خبر داد و گفت: این باند طی 10 روز تلاش شبانه روزی برای مبارزه با ملخ های صحرایی راه اندازی شده است.
برخوری تصریح کرد: نخستین ریزش ملخ در بهمن ماه سال گذشته در جنوب کرمان اتفاق افتاد و از همان ریزش نخست، مبارزه با ملخ آغاز و تاکنون ادامه دارد.
** اجازه ورود ملخ ها به مزارع را نداده ایم
رئیس سازمان جهاد کشاورزی جنوب کرمان اظهار داشت: ملخ ها تقریبا تحت کنترل هستند و هنوز اجازه نداده ایم هیچ ملخی وارد مزارع شود.
برخوری افزود: بحث هجوم ملخ ها با وجود همه تلاش ها، همچنان خطرناک است چون دسته‌ های جدیدی وارد منطقه می‌شود و ما هم در حال مبارزه با آنها هستیم.
** افزون بر 30 هزار هکتار از اراضی آلوده به ملخ سم پاشی شد
معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی جنوب کرمان از مبارزه با ملخ صحرایی در سطح 30 هزار و 700 هکتار از مناطق آلوده به این آفت در این منطقه خبر داد و گفت: از این میزان شامل یکهزار هکتار مبارزه هوایی و 29 هزار و 700 هکتار مبارزه زمینی انجام شده است.
محمدرضا ساردویی همچنین از اضافه شدن پنج سم پاش ULV (پشت وانتی) به مجموعه تیم مبارزه با آفت ملخ صحرایی در این منطقه خبر داد و افزود: با افزودن این دستگاه ها 13 سم پاش ULV در منطقه جنوب کرمان فعالیت سم پاشی را انجام می دهند.
وی تصریح کرد: هر سم پاش ULV روزانه 300 تا 400 هکتار سم پاشی انجام می دهد که با اضافه شدن پنج دستگاه جدید، شاهد افزایش میزان مبارزه به صورت ماشینی خواهیم بود.
وی اظهار داشت: طبق برآورد کارشناسان حدود 60 تا 100 هزار هکتار پیش بینی سم پاشی داریم و این بدین معنی نیست که این میزان آلوده به ملخ صحرایی است بلکه ممکن است در یک منطقه چندین بار سم پاشی شود.
ساردویی تصریح کرد: سم پاشی گسترده طی سال جدید انجام و همه دستگاه ها اعم از دولتی و خصوصی در این طرح مشارکت دارند.
** همه دستگاه ها در زمینه مبارزه با ملخ همکاری کردند
مدیر حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی جنوب کرمان نیز ضمن تشکر از همکاری آحاد مردم، سپاه پاسداران، اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای از آمادگی کامل برای زمین گیر کردن ملخ های صحرایی خبر داد.
مجید فرخی افزود: فعالیت تیمی مبارزه با ملخ صحرایی در جنوب کرمان به ویژه منطقه جازموریان، با محوریت سازمان جهاد کشاورزی جنوب به خوبی پیش رفته و نتیجه مطلوب این عملکرد ناشی از فعالیت گروهی در این مبارزه است.
وی اظهار داشت: تمهیدات لازم برای مبارزه با ملخ های صحرایی در هفت شهرستان جنوبی استان کرمان اتخاذ شده و جای نگرانی نیست.
با توجه به اینکه عربستان سعودی سال گذشته مبارزه جدی در کنترل ملخ ها انجام نداده، این حشرات مخرب با ورود به ایران از تنگه هرمز عبور و استان‌های جنوبی کشور از جمله هرمزگان، جنوب کرمان، خوزستان، بوشهر و فارس را آلوده کرده اند.
برخی از کارشناسان، هجوم این ملخ ها را یکی دیگر از شیطنت های شنیع و ناپسند مسئولان عربستان عنوان کرده و تاکید می کنند که باید از این حشرات زرد رنگ به عنوان ملخ های سعودی نام ببریم تا رزالت و فرومایگی مقامات سعودی را هیچ وقت فراموش نکنیم.
گزارش: هادی شفیعی
7450/7429/ 5054
انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: 40 سالگی انقلاب بودجه 98 سیل 98 استان کرمان جهاد کشاورزی حشرات راهداری و حمل و نقل جاده زمین 40 سالگی انقلاب بودجه 98 سیل 98 امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۶۹۴۹۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیش از ۲۱ هزار پرونده در جنوب کرمان با صلح و سازش مختومه شد

به گزارش خبرنگارمهر، حجت الاسلام و المسلمین ابراهیم حمیدی، ظهر سه شنبه در شورای معاونین دادگستری کل استان کرمان گفت: شوراهای حل اختلاف جنوب استان کرمان در سال گذشته مجموعاً به ۶۰ هزار و ۸۹۳ فقره پرونده رسیدگی نموده اند و درصد پرونده های سازش شده به پرونده های مختومه در شوراهای حل اختلاف جنوب استان در سال گذشته ۳۵ درصد می باشد.

وی افزود: درسال گذشته ۶۱ هزارو ۱۷۹ فقره پرونده به شعب شوراهای حل اختلاف در ۹ حوزه قضایی جنوب استان کرمان واردو ۶۰ هزار و ۸۹۳ فقره پرونده با سازش مختومه گردیده است.

عالی ترین مقام قضائی استان کرمان به فعالیت شعب شوراهای حل اختلاف ویژه زندان در شهرستان های جیرفت، کهنوج و منوجان اشاره و افزود: در سال گذشته ۳۷۷ پرونده به این شوراهای حل اختلاف وارد و ۳۸۰پ رونده مختومه شدند که از این تعداد ۳۴۶ پرونده به صلح و سازش ختم شده است.

حجت الاسلام حمیدی تصریح کرد: طی سال گذشته تعداد ۳۸ زندانی با کمک شوراهای حل اختلاف ویژه زندان، از زندان های جنوب استان کرمان آزاد شده و ۱۱ فقره پرونده قتل به سازش منجر شد.

کد خبر 6093305

دیگر خبرها

  • توصیه دادستان کرمان به مقامات قضائی استان‌ برای مبارزه جدی با فساد 
  • عملیات مبارزه با آفات در ۷۰ هکتار از جنگل‌های کامیاران
  • بیش از ۲۱ هزار پرونده در جنوب کرمان با صلح و سازش مختومه شد
  • پهپاد کشاورزی ایرانی مورد توجه بازدیدکنندگان خارجی ایران اکسپو
  • آغاز عملیات مبارزه با آفات در ۲۰۰ هکتار از جنگل‌های مریوان
  • پیش بینی برداشت بیش از سه هزار تن انگور امسال از تاکستانهای مهاباد
  • مهمترین اخبار دهم اردیبهشت/علت بارش‌های سنگین جنوب کشور
  • فرونشست دومتری منطقه جنوب غرب کشور طی ۹ سال
  • اجرای مدیریت تلفیقی در ۳۰۰۰ هکتار زمین کشاورزی مازندران
  • پیش بینی مبارزه با ملخ در سطح ۵ هزار هکتار از مزارع کشاورزی قزوین