Web Analytics Made Easy - Statcounter

حجت الاسلام کاظم شکری، مسئول دبیرخانه ستاد نظارت بر کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد البرز در گفت وگو با ایکنا از البرز با اشاره به اینکه برنامه‌های ویژه ماه مبارک رمضان در 350 کانون مسجد این استان برگزار می‌شود، اظهار کرد: قرائت هر روزه یک جزء قرآن، قرائت فرازی از دعای صحیفه سجادیه، تشکیل کلاس‌های احکام و جلسات تفسیر قرآن و برگزاری حلقه‌های معرفت از مهم‌ترین برنامه‌های ماه مبارک رمضان در کانون‌های مساجد البرز است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: همچنین همزمان با دهم رمضان وفات حضرت خدیجه(س) نیز برنامه‌ای تحت عنوان نقش زنان امروزی در ترویج فرهنگ نبوی با الگوگیری از حضرت خدیجه(س) برگزار خواهد شد.
این مسئول در ادامه به میلاد با سعادت امام حسن مجتبی(ع) اشاره و خاطرنشان کرد: همزمان با پانزدهم رمضان و میلاد امام حسن مجتبی(ع) برگزاری برنامه‌هایی با موضوع کرامت در سبک زندگی اسلامی و برپایی سفره‌های افطاری در کانون‌ها در دستور کار قرار دارد.
مسئول دبیرخانه ستاد نظارت بر کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد البرز تصریح کرد: همزمان با ۲۱ رمضان و شهادت حضرت علی(ع) نیز مراسمی تحت عنوان ویژگی‌های جامعه علوی، شاخصه‌های خانواده علوی و تبیین صفات شیعیان واقعی برگزار خواهد شد.
شکری با اشاره به برنامه‌های کانون‌های مساجد استان همزمان با ۱۴ خرداد ماه به‌مناسبت رحلت و بزرگداشت امام خمینی(ره) یادآور شد: برگزاری مراسم‌هایی با عنوان دستاوردهای انقلاب اسلامی، تبیین نقش ولایت فقیه در نظام اسلامی و تبیین شاخص‌های مهم گام دوم انقلاب در بیانات مقام معظم رهبری در دستور کار قرار گرفته است.
مسئول دبیرخانه ستاد نظارت بر کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد البرز با اشاره به موضوعات پیشنهادی برای مربیان و امام جماعت کانون بعد از اقامه نماز گفت: تاثیر روزه بر خودداری و استقامت در مقابل گناهان و سلامت خانواده، تبیین عوامل نفوذ و شاخص‌های تهاجم فرهنگی دشمن، آسیب‌های شبکه‌های ماهواره‌ای و مجازی، اهداف دشمن از تحریم اقتصادی، نقش زنان در مقابله با تهاجمات فرهنگی غرب و ضرورت و راهکارهای تحقق شاخصه‌های اقتصاد مقاومتی از جمله این موضوعات است.
انتهای پیام

 

منبع: ایکنا

کلیدواژه: خبرگزاری قرآن فرهنگی شکری کانون مساجد ماه رمضان حلقه معرفت جزخوانی قرآن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۶۹۵۲۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مساجد بدون کانون‌ها و پایگاه‌های بسیج رونقی ندارد

ایسنا/لرستان نماینده ولی‌فقیه در لرستان گفت: مساجد بدون جوانان و نوجوانان و بدون هیئت امنا و کانون‌ها و پایگاه‌های بسیج رونقی ندارد.

حجت‌الاسلام والمسلمین سید احمدرضا شاهرخی هشتم اردیبهشت ماه، در جلسه قرارگاه استانی مساجد استان لرستان، که با حضور اعضای ستاد برگزار شد، اظهار کرد: ما هر آنچه که داریم از وجود پر خیر و برکت مساجد است، ما باید بتوانیم خدمات مسجد را خوب جلوه دهیم و به مردم خدمت‌رسانی کنیم.

وی ادامه داد: بعد از انقلاب اسلامی یک سری تشکیلات مانند پایگاه‌های بسیج، کانون‌های فرهنگی، هنری مساجد، در کنار احداث و توسعه مساجد تشکیل شد که بسیار ضروری است و باعث شده به غیر از شرکت در نماز جماعت، جوانان و نوجوانان به واسطه برنامه‌های متنوع به مسجد سوق پیدا کنند.

شاهرخی بیان کرد: مساجد بدون جوانان و نوجوانان و بدون هیئت امنا و کانون‌ها و پایگاه‌های بسیج رونقی ندارد، در سال‌های اخیر با توجه به نیاز مردم و حضور مستمر روحانیان و بسیجیان در محلات، تشکلاتی همچون ستاد تسهیلگری تشکیل شد که توفیقات خوبی در این راستا نصیب شده است.

نماینده ولی‌فقیه در لرستان افزود: مجموعه امور مساجد استان نیز با صبر و حوصله اقدامات خوبی انجام داده، برنامه‌ها و مصوبات ارزشمندی را در راستای توانمندسازی ارکان مسجد عملیاتی کرده که تشکیل این ستاد و کارگروه دنباله همین موضوع است.

وی تأکید کرد: قرارگاه‌های مساجد باید باعث شود که روز به روز شاهد تغییر و تحول در سطح محلات و جامعه باشیم و انتظار است که با برگزاری چنین جلساتی، ظرفیت‌های استان در جهت رونق امور مساجد ارزیابی و آن‌ها را به کار بگیریم.

شاهرخی افزود: ما جوانان و نوجوانانی داریم که از بابت انقلابی‌گری و عقیدتی و کار جهادی از نسل گذشته اگر جلوتر نباشند عقب‌تر نیستند، در اختیار قرار دادن خدمات آموزشی، پژوهشی، تفریحی و سرگرمی از سوی سازمان‌ها، نهادها و ادارات مختلف به جد باید پیگیری شود، از آنجایی که این قشر از جامعه منبعی برای درآمد ندارند و مشتاقانه برای اوقات فراغت و کارهای فرهنگی مساجد مراجعه می‌کنند، باید این خدمات در اختیار آنان قرار بگیرد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • مراسم دهه کرامت در لرستان با محوریت مردم برگزار می‌شود
  • برنامه‌های فرهنگی، هنری و تربیتی اوقات فراغت در محلات با محوریت مساجد گسترش می‌یابد
  • برگزاری ویژه برنامه‌های دهه کرامت در مساجد و حسینیه‌ها
  • ‌پیگیری بیش از ۱۰۰ برنامه کانون‌های مساجد فارس برای ایام تابستان
  • « از خزر تا خلیج فارس»، ویژه برنامه کانون پرورش فکری بندرگز
  • برگزاری ویژه‌ برنامه‌های دهه کرامت در مساجد و حسینیه‌ها
  • ویژه برنامه تحویل سال رادیو ایران بالاترین امتیاز را کسب کرد
  • برنامه سازان صدا و سیمای خوزستان در ماه رمضان تجلیل شدند
  • شهرستان‌های لرستان میزبان برنامه‌های شاخص شب میلاد امام رضا (ع)
  • مساجد بدون کانون‌ها و پایگاه‌های بسیج رونقی ندارد