Web Analytics Made Easy - Statcounter

عبدالرضا باقری (قائم مقام وزیر علوم، تحقیقات و فناوری) در گفت‌وگو با خبرنگار ایلنا، با اشاره به حذف رشته‌هایی که بازار کار ندارند، گفت: باید در آموزش عالی متناسب با شرایط جدید جامعه حرکت کنیم، لذا این از اختیارات دانشگاه‌هاست که بر حسب قانون می‌توانند به رشته‌های موجود و ایجاد رشته‌های جدید بازنگری داشته باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه شورای دانشگاه‌ها در حال ورود به مساله حذف رشته‌های بدون بازار کار است، گفت: رشته‌هایی که نیازشان در جامعه نیست، اشباع شدند یا دیگر در جامعه امروز مطرح نیستند؛ حذف می‌شوند. طبیعتا این اقدام، کار مستمری است که همواره بوده و امیدواریم بیشتر مورد توجه قرار بگیرد.

او ادامه داد: دانشجویانی که در رشته‌هایی تحصیل کردند که اکنون آن رشته حذف شده کاربرد مدارکشان به قوت خودش باقی است، اما حالا ممکن است آن رشته دیگر امروز نیاز جامعه نباشد.

باقری در پاسخ به این سوال که چرا پیش‌تر به وضعیت بیکاری این دانشجویان و عدم وجود بازار کار رشته‌های آنها فکر نشده بود، گفت: یک مقطعی متقاضیان ورود به دانشگاه‌ها زیاد بودند و آموزش عالی باید شرایط را برای ورود این متقاضیان فراهم  می‌کرد. اینکه فارغ‌التحصیلان رشته‌ها حذف شده، امروز بیکار هستند یا نه، نقص آموزش عالی نیست، بلکه بخشی از آن به عملکرد دستگاه‌های دیگر و امکانات و توسعه‌هایی که باید در جامعه پیش می‌آمده، بر می‌گردد.

وی با تاکید بر همکاری همه دستگاه‌ها برای اشتغال فارغ‌التحصیلان دانشگاهی گفت: همه دستگاه‌ها باید کمک کنند تا برای فارغ‌التحصیلان دانشگاهی فرصت شغلی به وجود بیاید. ما نیز باید به آموزش عالی ورود کرده و رشته‌ها را متناسب با نیاز روز جامعه مد نظر داشته باشیم.

قائم مقام وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در پایان اظهار داشت: به آن دسته از فارغ‌التحصیلانی که اکنون رشته‌هایشان به دلیل عدم بازار کار حذف شده، آسیبی وارد نمی‌شود.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: بازار کار بیکاری علوم تحقیقات و فناوری گفتگو با ایلنا عبدالرضا باقری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۶۹۵۵۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز فرایند تأیید سوابق تحصیلی داوطلبان کنکور

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، محسن زارعی، رئیس مرکز ارزشیابی و تضمین کیفیت نظام آموزش‌وپرورش در مصاحبه عنوان کرد: فرایند مشاهده و تأیید سوابق تحصیلی داوطلبان ورود به دانشگاه‌ها از امروز آغاز و تا یک هفته ادامه خواهد داشت.

وی افزود: در اجرای برنامه برگزاری آزمون‌های نهایی، تولید نمره کل سابقه تحصیلی، ایجاد سابقه و ترمیم نمره برای متقاضیان ورود به آموزش عالی، از امروز فرایند مشاهده و تأیید سوابق تحصیلی آغاز شد.

رئیس مرکز ارزشیابی و تضمین کیفیت وزارت آموزش و پرورش گفت: داوطلبان می‌توانند با ورود به سامانه، سوابق تحصیلی خود را مشاهده، تأیید و در صورت وجود مغایرت، درخواست خود را برای بررسی هریک از بخش‌های سوابق تحصیلی ثبت نمایند.

وی ادامه داد: مراجعه به سامانه و تأیید سوابق برای تمامی داوطلبان نوبت‌های اول و دوم آزمون سراسری سال جاری الزامی است.

زارعی گفت: متقاضیان ثبت‌نام در آزمون‌های نهایی برای ایجاد سابقه تحصیلی و یا ترمیم نمره باید ابتدا این فرایند را طی نمایند؛ در ضمن، ثبت‌نام دروس نهایی برای ایجاد سابقه تحصیلی و ترمیم نمره پس از تأیید سوابق تحصیلی و در چند روز آتی در همین سامانه فعال خواهد شد.

زارعی افزود: داوطلبانی که در آزمون سراسری ثبت‌نام نموده‌اند می‌بایست از طریق سامانه جامع آزمون سراسری در وبگاه سازمان سنجش آموزش کشور به نشانی my.sanjesh.orgوارد فرایند مشاهده سوابق تحصیلی شوند. همچنین، سایر افراد نیز می‌توانند از طریق پنجره واحد خدمات الکترونیک وزارت آموزش‌وپرورش به نشانی my.medu.ir سوابق تحصیلی خود را مشاهده و تأیید نمایند.

گفتنی است سوابق تحصیلی در فرایند پذیرش دانشگاه‌ها در سال جاری دارای تأثیر قطعی پنجاه‌درصدی است. این سوابق بر اساس نتایج آزمون‌های نهایی در سنوات و دوره‌های قبل و نوبت خرداد سال۱۴۰۲ و سال جاری تولید می‌شود. آزمون‌های نهایی امسال برای پایه‌های دهم، یازدهم و دوازدهم در بازه زمانی ۳۰ اردیبهشت تا ۲۹ خردادماه برگزار خواهد شد.
انتهای پیام/

کد خبر: 1228780 برچسب‌ها دانشگاه آزاد اسلامی

دیگر خبرها

  • تأیید سوابق تحصیلی برای تمام داوطلبان ضروری است
  • آغاز فرایند تأیید سوابق تحصیلی داوطلبان کنکور
  • ارائه مشاوره دقیق برای جذب دانش آموزان به رشته ریاضی
  • مبنای بسیاری از علوم، ریاضی و فیزیک است
  • سنجش سلامت بیش از ۱۸ هزار نوآموز استان همدان
  • روز ماما در سال ۱۴۰۳ چه روزیه + تاریخ، معرفی رشته مامایی و بازار کار
  • سؤالات امتحانات نهایی سخت بوده است؟
  • طرح تغییر زمان آغاز و پایان سال تحصیلی به کجا رسید؟
  • جزئیات ثبت سفارش کتاب‌های درسی اعلام شد
  • نمایشگاهی از معرفی هفته مشاغل در آران وبیدگل