Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری برنا در هرمزگان، طاهره شهرکی با اشاره به اهداف مورد نظر در این طرح بیان کرد: تا کنون چند مرحله بازدید از ظرفیت های صنعت گردشگری سطح جزیره قشم، از جمله موزه ژئوپارک جهانی قشم، پارک نوپک، هتل ها، کمپ پارک های روستاهای هدف گردشگری  و همچنین اکو موزه لافت با هدف استفاده بهینه از ظرفیت های گردشگری در این طرح به انجام رسیده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با تاکید بر حضور و همراهی کارشناسان مدیریت میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری سازمان منطقه آزاد قشم در این بازدیدها گفت: حضور کارشناسان حوزه سه گانه این مدیریت یکی از اهداف مورد نظر در این برنامه است تا مشکلات تخصصی در این سه بخش با نگاه منسجم تری مورد بررسی قرار بگیرد.

مدیر میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری سازمان منطقه آزاد قشم افزود: فعالین صنعت گردشگری جزیره یک ظرفیت بزرگ دانشی برای ما هستند و ارتباط نزدیک بین کارشناسان این مدیریت با این سرمایه گذاران می تواند به احصاء مشکلات و اخذ راهکارهای مناسب در جهت دستیابی به اهداف توسعه ای سازمان منطقه آزاد قشم کمک کند. 

به گفته شهرکی، این بازدید ها از سراسر جزیره صورت گرفته  و شناسایی ظرفیت های انسانی که می توانند نقش موثری در رونق صنعت گردشگری و ایجاد اشتغال داشته باشند، از دیگر اهداف مورد نظر می باشد.

وی اساس پیشرفت هر صنعتی را توجه ویژه به فعالین آن صنعت دانست و عنوان کرد: در پنج سال اخیر به همت مدیرعامل سازمان منطقه آزاد قشم اتفاقات زیادی در زمینه توسعه زیرساخت های صنعت گردشگری جزیره صورت گرفته اما در بخش ارایه خدمات و کیفیت همچنان نیاز به پیگیری و توجه ویژه داریم.

مدیر میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری سازمان منطقه آزاد قشم ادامه داد: با انجام این بازدیدهای میدانی و حضور کارشناسان در محل فعالیت سرمایه گذران، سعی داریم نقایص موجود را شناخته و در جهت رفع آن ها اقدام کنیم تا مراکز گردشگری جزیره به استانداردهای ملی و بین المللی دست پیدا کند.

 شهرکی در توضیح بیشتر اظهار کرد: صنعت گردشگری یک صنعت فراگیر و وابسته به صنایع مختلف بوده که برای جذب و رونق اقتصادی سرمایه گذاران این حوزه، همچنین جلب رضایت گردشگران، نیازمند رعایت نکات و توجه به مولفه های بیشماری است. 

وی بازدید از تاسیسات گردشگری، مراکز گردشگری و سایت هایی که جاذبه طبیعی جزیره محسوب می شوند ولی هنوز به مقصد گردشگری تبدیل نشده اند را در لیست بازدید این طرح میدانی  معرفی کرد و گفت: شناسایی ظرفیت ها، احصاء مشکلات فعالین و رفع نقایص این صنعت، وظیفه ما و کارشناسان این بخش می باشد.

 مدیر میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری سازمان منطقه آزاد قشم تصریح کرد: تمام تلاش کارشناسان این مدیریت جلب رضایت سرمایه گذاران و گردشگران در راستای معرفی بهتر و بیشتر ظرفیت های این جزیره زیبا و رونق اقتصادی آن است.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: سرمایه صنایع دستی صنایع دستی و گردشگری قشم گردشگری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۶۹۶۳۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عرضه صنایع‌دستی سیستان وبلوچستان در کشور تقویت می‌شود

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی سیستان و بلوچستان، مریم جلالی ضمن قدردانی از تلاش‌های انجام شده در نمایشگاه ایران اکسپو افزود: تولیدات صنایع‌دستی زنجیره‌هایی به‌هم پیوسته هستند که نباید صرفاً در حالت فرهنگی و ویترینی بمانند بلکه باید با برنامه‌ریزی های مدون و اقدامات جهادی هماهنگ، به ادبیات توسعه و کسب و کار نزدیک شود و در سطح ملی و بین‌المللی نقش آفرین باشد.

معاون صنایع‌دستی وزارت میراث‌فرهنگی ادامه داد: سیستان و بلوچستان نیز عزم جدی را آغاز کرده و امیدواریم از طریق صنایع‌دستی، گردشگری، شیلات و لنج‌سازی و آبزیان و سایر ظرفیت‌ها و دارایی‌هایی که این استان دارد بتوانیم یک عنصر هویتی ویژه‌ای را به وجود آوریم.

به گفته جلالی، ما نیز در معاونت صنایع‌دستی وزارتخانه در تلاش هستیم تا زنجیره اقتصادی صنایع‌دستی و معیشت عزت آفرین را برای تک تک فعالان حوزه صنایع‌دستی در کشور و فعالان این حوزه در سیستان و بلوچستان را به وجود آوریم.
او تاکید کرد: یکی از اقداماتی که به دنبال انجام آن هستیم ایجاد بازار ثابت عرضه و فروش محصولات صنایع‌دستی سیستان وبلوچستان در تهران و اقصی نقاط کشور است که پیگیر تحقق آن هستیم و در حال حاضر نیز وجود دارد اما نیازمند تقویت و گسترش است.
وی ادامه داد: ضرورت دارد تا محصولاتی که در اقلیم خاص خودش تولید می‌شود زیست بوم آنها نیز کامل و در سایر نقاط عرضه شود.

کد خبر 6096949

دیگر خبرها

  • ۱۳۰۰ هنرمند صنایع دستی مشهد بیمه شدند‌
  • ضرورت برگزاری تورهای گردشگری مذهبی در آذربایجان شرقی
  • «فهرج»، کاندیدای بهترین روستاهای جهانی گردشگری
  • دستگیری ۳ حفار غیرمجاز در قروه
  • برخورد جدی با تورهای گردشگری غیرمجاز در استان مرکزی
  • تخصیص اعتبارات لازم برای حوزه میراث‌فرهنگی شهرستان گرمی
  • حفر گودال ١٥ متری برای کشف اشیاء تاریخی؛ ۳ نفر دستگیر شدند
  • عرضه صنایع‌دستی سیستان وبلوچستان در کشور تقویت می‌شود
  • حفر گودال ۱۵ متری برای کشف اشیای تاریخی موجب دستگیری ۳ نفر شد
  • مرمت خانه‌های تاریخی اردبیل امسال تعیین تکلیف می‌شود