Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جماران»
2024-05-07@13:51:50 GMT

سامانه هوشمند پرورش ماهی در کشور بومی شد

تاریخ انتشار: ۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۶۹۶۵۶۸

سامانه هوشمند پرورش ماهی در کشور بومی شد

مدیرعامل این واحد فناور روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: این سیستم هوشمند، یک شرایط مطلوب زیستی برای ماهی ها فراهم می کند و شرایط مختلفی چون دما، PH آب و کاهش یا افزایش میزان آب را به صورت مداوم بررسی و بهترین شرایط را برای زندگی ماهی ها ایجاد می کند.
مهران بیگلری خوشمرام افزود: این سامانه ریسک تلفات در استخرها را به حداقل می رساند، سرریز شدن آب استخر (بر اثر گرفتگی مجرای خروج آب) را اعلام می کند و تغییرات (کاهش یا افزایش) دمای آب استخر را از طریق اپلیکیشن به تلفن همراه اطلاع می دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: در مراکز پرورش ماهی اندازه گیری لحظه ای، پارامترهایی ازقبیل DO (اکسیژن)، PH و آمونیاک اهمیت زیادی دارند که با اندازه گیری آن این مقادیر را کنترل کرد.
این فعال فناور بیان کرد: از آنجا که انواع ماهی ها در سنین متفاوت از رشد به میزان مشخصی از اکسیژن نیاز دارند، برای صرفه جویی انرژی مصرفی می توان پمپ های هوادهی را با توجه به نیاز ماهیان به صورت توالی روشن و یا از مدار خارج کرد.
وی ادامه داد: دستگاهی که طراحی کردیم علاوه بر نشان دادن لحظه ای پارامترهای حیاتی، مجهز به تغذیه موازی از طریق باتری است و می تواند در صورت بروز مشکل، هشدار مربوط به رخداد را فعال و پیام های مناسب را برای اطلاع اپراتور ارسال کرد.
بیگلری با اشاره به دیگر تولیدات این واحد فناور گفت: یکی دیگر از سامانه های تولیدی شرکت، تولید سامانه هوشمند برای آکواریوم است که این سامانه نیز فروش خوبی در سراسر کشور داشته است.
وی درخصوص میزان فروش محصولات شرکت، اظهار داشت: این شرکت دانش بنیان فعالیت خود را از تیرماه 97 آغاز کرده و در این مدت حدود 600 میلیون ریال فروش داشته است و اکنون نیز دستگاه های خود را با سه نفر کارمند تولید می کند.
مدیرعامل این واحد فناور افزود: دستگاه هوشمند سازی گلخانه ها و کشاورزی نیز در برنامه آتی شرکت گنجانده شده است و در مرحله تحقیق و توسعه به سر می برد.
وی با انتقاد از نحوه پرداخت تسهیلات برای توسعه این طرح ها، عنوان کرد: 480 میلیون ریال تسهیلات برای توسعه شرکت در نظر گرفته شده است که پس از چندین ماه دوندگی تاکنون 160 میلیون ریال از آن تخصیص یافته است.
بیگلری ادامه داد: 320 میلیون ریال باقی مانده قرار است در 2 مرحله پرداخت شود که همین طولانی شدن پرداخت ها موجب وقفه در تولید محصولات شده است و سخت گیری در خصوص ضمانت بانکی دریافت تسهیلات را مشکل کرده است.
به گزارش ایرنا؛ استان همدان 54 شرکت دانش بنیان، 2 مرکز رشد و 118 شرکت فناور دارد.
9904/2087
انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: 40 سالگی انقلاب بودجه 98 سیل 98 استان همدان انرژی پرورش ماهی تغذیه صرفه جویی 40 سالگی انقلاب بودجه 98 سیل 98 امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۶۹۶۵۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولید یک شرکت دانش بنیان برای خودکفایی در تأمین ماده اولیه بنزین

متخصصان یک شرکت دانش‌بنیان موفق شدند یکی از نانوکاتالیست‌های مورد استفاده در تولید بنزین را تولید و تجاری‌سازی کنند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از معاونت علمی، یک شرکت دانش بنیان با بومی سازی محصولات فناورانه و کاتالیست‌های مورد نیاز صنایع، گام مؤثری در خودکفایی این کاتالیست ضروری در صنعت پتروشیمی و تولید بنزین بردارد.

حمزه کازرونی، مدیرعامل این شرکت در خصوص فعالیت‌های این شرکت گفت: این شرکت در تولید کاتالیست‌ها و مواد نانوساختار فعالیت دارد و توانستیم کاتالیست رفرمینگ نفتا را تولید و تجاری سازی کنیم.

وی خاطرنشان کرد: عمده محصولات تولیدی و فناوری‌های توسعه یافته در این شرکت دانش بنیان منحصر به تعداد معدودی از شرکت‌های دنیا است و با بومی‌سازی این محصولات توانستیم در مسیر رفع نیاز کشور به واردات آن‌ها گام برداریم. به عنوان نمونه در حوزه کاتالیست‌ها، این شرکت بر روی کاتالیست‌های ریفرمینگ نفتا فعالیت دارد که در زمینه تولید بنزین استفاده می‌شود و جزو محصولات تحریمی است.

این فعال فناور با اشاره به این‌که تولید بنزین که جزو فرآورده‌های حیاتی محسوب می‌شود وابسته به حضور کاتالیست ریفرمینگ نفتا نانوساختار است، عنوان کرد: برای تولید بنزین و مواد آروماتیک در پالایشگاه‌ها از این کاتالیست استفاده می‌شود که نمونه ایران‌ساخت آن با کیفیتی مشابه نمونه خارجی عرضه می‌شود.

مدیرعامل این شرکت دانش‌بنیان با اشاره به تولید سایر فرآورده‌های پتروشیمی نانوساختار در این مجموعه فناور گفت: از دیگر محصولات جدید این شرکت می‌توان به نانوافزودنی سوخت دیزل اشاره کرد که جزو آخرین فناوری‌های افزودنی سوخت به شمار می‌رود و در اختیار یک شرکت آمریکایی بوده است که در داخل بومی سازی شده است.

کد خبر 750796

دیگر خبرها

  • فعالیت ۱۹ واحد و هسته فناور در حوزه دام و طیور
  • استقرار ۴۵ هسته فناور و شرکت دانش‌بنیان در مرکز رشد واحد زاهدان/ جذب دانشجویان در قالب طرح پویش
  • تولید فنرهای مورد نیاز صنایع ریلی و خودروسازی
  • مشاوره تحصیلی هوشمند در کمترین زمان و بدون اتلاف وقت
  • تولید سلنیوم آلی و رقیق‌کننده اسپرم با مصرف دامی در کشور
  • ۱۰ مدرسه تنکابن هوشمند سازی شده است
  • اولویت بومی گزینی در استخدام نیروهای آموزش و پرورش بهارستان
  • خودکفایی در تامین نانوکاتالیست‌ ضروری در تولید بنزین
  • تولید یک شرکت دانش بنیان برای خودکفایی در تأمین ماده اولیه بنزین
  • نصب بیش از ۷ هزارو ۷۴۰ کنتور در کرمان