Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو کمیسیون انرژی مجلس با تاکید بر نظارت دقیق بر جایگاه داران و مراکز پخش سوخت گفت: در این مسیر به دلیل سوء مدیریت‌ها، حیف و میل های زیادی صورت می‌گیرد که نظارت درست بر آنها می تواند در مدیریت مصرف سوخت موثر باشد. ۱۸ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۱۰:۲۹ رسانه ها خواندنی نظرات - اخبار رسانه ها -

به گزارش گروه رسانه های خبرگزاری تسنیم، قاسم ساعدی در گفت و گو با شفقنا، در رابطه با وضعیت سوخت در کشور اظهار کرد: دیروز یکی از طولانی ترین جلسات غیرعلنی مجلس با محوریت سوخت برگزار شد که نمایندگان مردم بر خود واجب دیدند که باید رعایت حال مردم را داشته باشند و خصوصا با توجه به سختی معیشت و عدم امکان خرید برای دهک های پایین جامعه دولت را به صحن احضار کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او در ادامه افزود: آقای نوبخت در این جلسه اعلام کردند که کسری بودجه دارند و قیمت بنزین باید بیشتر شود تا کسری بودجه تامین شود. آقای زنگنه هم گفتند که در بحث بنزین قاچاق زیادی نداریم و اگر قاچاق سوخت مطرح می‌شود بیشتر در بحث گازوئیل است و ادعای آنهایی که بر تپل قاچاق بیش از حد بنزین می زنند با حرف وزیر خنثی شد. وزیر نفت همچنین اشاره کرد که اگر بنزین را سهمیه بندی کنیم فقط مدیریت در تولید و نگهداری کرده‌ایم و این کار هیچ گونه تولید درآمد نمی‌کند. وقتی که تولید درآمد نمی‌کند پس در میزان بودجه هم تاثیری نخواهد داشت و در نهایت با توجه به آشفته بازاری که در جامعه حاکم است مجلس به اعمال کارت سوخت با همان قمیت 1000 تومان رأی داد و اعلام کرد هر ماشین باید یک کارت سوخت داشته باشد تا بتوانند مدیریت کنند که به طور روزانه هر ماشین چند لیتر سوخت استفاده کرده است.

قاچاق گازوئیل در کشور بیشتر از قاچاق بنزین است

نماینده مردم هویزه و دشت آزادگان در رابطه با راهکارهای مدیریت مصرف سوخت گفت: به نظر من در راستای مدیریت مصرف سوخت رسانه ها باید با وزارت نفت ارتباط بگیرند چراکه در ترویج فرهنگ صرفه جویی می توانند موثر واقع شوند و برای مردم تبیین کنند.

ستاد مبارزه با قاچاق کشور که زیر نظر وزارت کشور است باید فعال‌تر شود و مبادی قاچاق را ببندد.

رئیس مجمع نمایندگان استان خوزستان ضمن تاکید بر فعال تر شدن ستاد مبارزه با قاچاق بیان کرد: ستاد مبارزه با قاچاق کشور که زیر نظر وزارت کشور است باید فعال‌تر شود و مبادی قاچاق را ببندد. نیروهای نظامی و انتظامی و همه نهادهای امنیتی که می‌توانند در مقابل با قاچاق عمل کنند باید فعال تر شوند و دولت باید آسیب شناسی کند که چرا باید با وجود این همه ستادهای عظیم و گسترده مبارزه با قاچاق نتوانسته جلوی قاچاق سوخت را بگیرد که این نیاز به تحقیق دارد و دولت باید به جد ورود کند و واقع بین شوند که کجای کارش خلاء دارد و آنها را پر کند. حتی گاهی نیاز است که در امر مبارزه با قاچاق و مصرف سوخت مچ گیری هم صورت بگیرد.

گاهی نیاز است در امر مبارزه با قاچاق مچ گیری هم صورت بگیرد

دولت آسیب شناسی کند که چرا با وجود ستادهای عظیم و گسترده مبارزه با قاچاق نتوانسته جلوی آن را بگیرد

ساعدی اظهار کرد: ما تولید کننده این فرآورده‌ها هستیم و می‌توانیم صادرکننده هم باشیم. بنا به اعلام نظر وزیر نفت که چند ماه قبل گفتند ما در بنزین خودکفا شدیم و نه تنها خودکفا شدیم بلکه می توانیم صادرکننده هم باشیم؛ پس به نظر من نیازی به سهمیه بندی نیست. چون سهمیه بندی و افزایش قیمت ها شامل فرآورده هایی هستند که در تولید داخلی و یا در عرضه آنها مشکل داشته باشیم؛ ما نه در عرضه مشکل داریم و نه در تولید مشکل داریم پس بگذارید مردم نفس راحتی بکشند.

نه در تولید بنزین مشکلی داریم و نه در عرضه آن پس نیازی به سهمیه بندی نیست و بگذارید مردم نفس راحتی بکشند

عضو کمیسیون انرژی مجلس با اشاره به ماشین‌های فرسوده و لزوم تعیین تکلیف آنها گفت: تعیین تکلیف ماشین‌های فرسوده می‌تواند در مدیریت مصرف سوخت تاثیرگذار باشد همچنین نظارت دقیقی باید بر جایگاه داران و مراکز پخش سوخت صورت بگیرد چراکه در این مسیر به دلیل سوء مدیریت‌ها حیف و میل های زیادی صورت می‌گیرد که نظارت درست بر آنها می تواند در مدیریت مصرف سوخت موثر باشد. البته بعضی از این سوء مدیریت ها سهوی است که اگر نظارت دقیق تری صورت بگیرد جلوی مصرف بی رویه گرفته می شود. متاسفانه گاهی نظارت‌ها به فساد کشیده می شود از این بایت که ناظر ما اگر سالم باشد و شفاف سازی کند قطعا اثرات خود را خواهد داشت.

نظارت دقیقی بر جایگاه داران و مراکز پخش سوخت صورت بگیرد/ گاهی نظارت ما به فساد کشیده می‌شود

ساعدی در پایان با انتقاد از نبود برنامه درست براش فروش سوخت کشور به همسایه ها گفت: نه وزارت نفت، نه مجلس و نه دولت هیچ کدام در این وادی نیستند که سوخت را چگونه در مرزها به فروش برسانند. برای اینکه در زمان تحریم ها و با توجه به وضعیت حاکم بر جامعه بتوانیم راهکار درستی را اتخاذ کنیم نیازمند طرح های مطالعاتی و بسترسازی‌های دقیق هستیم. باید با مطالعه دقیق به این سوال پاسخ دهیم که آیا بسترها و زمینه ها در کشورهای همسایه وجود دارد و آیا در نقاط مرزی ما نیز این بسترها آماده است یا نه و بعد از آن اقدام به فروش سوخت کنیم.

انتهای پیام/

بازگشت به صفحه رسانه‌ها

R41383/P/S9,1299/CT12

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۶۹۷۰۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۸ هزار لیتر سوخت قاچاق در سمنان کشف شد

به گزارش خبرنگار مهر، سرهنگ عباس عرب پیش از ظهر چهارشنبه در جمع خبرنگاران در حاشیه بازدید از مرکز مبارزه با قاچاق فرماندهی انتظامی سمنان، از کشف ۱۸ هزار لیتر سوخت قاچاق در این شهرستان با اشراف نیروی انتظامی خبر داد.

وی با بیان اینکه مأموران انتظامی شهرستان در پی گشت زنی‌های هدفمند به یک دستگاه کامیون مشکوک می‌شوند، افزود: این کامیون تانکر دار با دستور مأموران انتظامی متوقف و بازرسی از آن آغاز می‌شود.

فرمانده انتظامی شهرستان سمنان با بیان اینکه مأموران انتظامی با اشرافیت اطلاعاتی که دارند همواره عرصه را برای قاچاق بران تنگ کرده اند، تاکید کرد: در بازرسی از خودرو، ۱۸ هزار لیتر سوخت گازوئیل قاچاق کشف و ضبط شد.

عرب بیان کرد: کارشناسان ارزش این محموله را شش میلیارد و ۳۰۰ میلیون ریال برآورد کرده است.

کد خبر 6094107

دیگر خبرها

  • ۱۸ هزار لیتر سوخت قاچاق در سمنان کشف شد
  • کشف ۱۸ هزار لیتر سوخت قاچاق در سمنان
  • آتش سوزی خودروی پراید در جایگاه سوخت آستارا
  • آتش سوزی خودروی پراید حین سوخت گیری در آستارا/ حریق مهار شد
  • آتش سوزی در جایگاه سوخت سی ان جی آستارا
  • کشف بیش از ۶۰ هزار لیتر سوخت قاچاق درقصرشیرین
  • کشف ۲۵۰ هزار لیتر سوخت قاچاق در جاسک
  • وجدان مراکز علمی و دانشگاهیان در غرب بیدار شده است
  • اولین جایگاه سوخت هیدروژن برای کامیون ها افتتاح شد
  • کشف ۴۲ هزار لیتر سوخت قاچاق در گمرک پرویزخان