Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-05-07@04:26:43 GMT

تعرفه مراکز ترک اعتیاد بهزیستی در سال ۹۸ اعلام شد

تاریخ انتشار: ۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۶۹۷۲۶۳

تعرفه مراکز ترک اعتیاد بهزیستی در سال ۹۸ اعلام شد

کارشناس مسئول معاونت امور پیشگیری و اعتیاد بهزیستی استان اصفهان گفت: تعرفه مراکز ترک اعتیاد بهزیستی در ساال ۹۸ به مبلغ ۱۵۵ هزار تومان به صورت ماهانه اعلام شد.

علی اکبر ابراهیمی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا، اظهار کرد: در حال حاضر ۷۴ کمپ اقامتی اعتیاد در سطح استان اصفهان وجود دارد که هر کدام به طور متوسط بین ۳۰ تا ۶۰ معتاد دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در خصوص یارانه مراکز اقامتی بهبود و بازتوانی بهزیستی گفـت: بهزیستی سال گذشته به ازای هر نفر از معتادانی که در کمپ‌ها حضور دارند مبلغ ۱۰۰ هزارتومان پرداخت مکرده است، اعتبارات سال جدید در این زمینه هنوز اعلام نشده است.

کارشناس مسئول معاونت امور پیشگیری و اعتیاد بهزیستی استان اصفهان با بیان اینکه ۵۹ مرکز ترک اعتیاد بین راهی در استان اصفهان وجود دارد، تصریح کرد: در این مراکز افراد به صورت داوطلب برای ترک اعتیاد مراجعه می‌کنند که پزشک، پرستار، روانشناس و مددکار در آنها حضور دارند و درمان با متادون برای آنها انجام می‌شود.

 وی با بیان اینکه مجوز این مراکز از بهزیستی است، اظهار کرد: داروی متادون این مراکز از علوم پزشکی تامین می‌شود و تعرفه سال جدید برای این مراکز ماهانه ۱۵۵ هزارتومان است و برای معتاد بی‌بضاعت یک یا دو مرتبه یارانه پرداخت می‌کنیم.

ابراهیمی در خصوص کمپ‌های اعتیاد زنان گفت: دو کمپ ترک اعتیاد زنان در اصفهان و یک کمپ در کاشان وجود دارد همچنین یک مرکز دی‌آی سی (مرکز کاهش آسیب گذری) زنان و دو مرکز توانمندسازی زنان و یک مرکز سرپناه برای زنان تحت نظارت بهزیستی در اصفهان فعالیت دارند.

وی در خصوص مدت درمان در این کمپ‌ها گفت: این کمپ‌ها یک دوره ۲۱ تا ۲۸ روزه نگهداری و درمان برای معتادین را اجرا می‌کنند همچنین مرکز گذری کاهش آسیب زنان خدمات مختلفی شامل خدمات پزشکی، معاینه، دارویی را به زنان معتاد ارائه می‌دهد.

کارشناس مسئول معاونت امور پیشگیری و اعتیاد بهزیستی استان اصفهان با اشاره به اینکه برای زنان معتادی که جا و مکان ندارند یک سرپناه زنان در اصفهان فعال است، افزود: این مرکز به صورت شبانه‌روزی با ارائه غذا، خدمات حمایتی، پزشکی، درمانی و آموزشی به معتادان خدمت‌رسانی می‌کند.

وی با بیان اینکه دو مرکز توانمندسازی برای زنان معتاد بهبودیافته در اصفهان فعالیت دارد، اظهار کرد: این زنان سه تا شش ماه در این مرکز مستقر می‌شوند و مهارت‌های شغلی، ارتباطی و آموزشی را دریافت می‌کنند.

ابراهیمی با تاکید بر اینکه مراکز اقامتی بیمه اعتیاد ندارند، تصریح کرد: این سیاست کشوری است که به ما ابلاغ شده است که امیدواریم این امر در سال جدید مورد توجه قرار بگیرد.

وی در خصوص بیشترین ماده مصرفی معتادان گفت: ۶۰ درصد معتادان از موادمخدر سنتی و مابقی از مواد صنعتی استفاده می‌کنند.

 کارشناس مسئول معاونت امور پیشگیری و اعتیاد بهزیستی استان اصفهان در خصوص موضوع پیشگیری از اعتیاد تصریح کرد: بهزیستی استان با همکاری شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر استان اصفهان در ۱۰۰ مهدکودک با روش‌های غیرمستقیم به مربیان، خانواده‌ها و کودکان موضوعات پیشگیری از اعتیاد را آموزش داده شد که برای هر مهدکودک مبلغ ۵۰۰ هزار تومان هزینه شده است.

منبع: ایمنا

کلیدواژه: اعتیاد بهزیستی پیشگیری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۶۹۷۲۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امحای ۲ تن انواع مواد غذایی غیرقابل‌مصرف در میاندوآب

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز مهاباد، دکتر روستا افزود: این مقدار مواد غذایی غیرقابل‌مصرف با تشدید نظارت‌های امسال توسط بازرسان بهداشت محیط مرکز بهداشت میاندوآب از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی شهری و روستایی توقیف و جمع‌آوری‌شده بودند.

او گفت: این مواد غذایی تاریخ‌گذشته، فاسد و غیرقابل‌مصرف پس از کشف و جمع‌آوری و طی مراحل قانونی و اخذ مجوزهای دادستانی و با حضور نمایندگان سازمان‌های ذی‌ربط امحا و معدوم شد.

روستا با اشاره به بازدیدهای مکرر توسط بازرسان بهداشتی از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی، تصریح کرد: کار نظارت بر مراکز عرضه در طول سال همچنان بادقت لازم انجام می‌شود و از مردم نیز درخواست داریم هنگام خرید به شرایط بهداشتی مواد غذایی توجه کنند.

رئیس دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی میاندوآب هم چنین با اشاره به اجرای بازرسی‌های روزانه از مراکز عرضه مواد غذایی، پروتئینی و خوراکی و غیره در سطح شهرستان، گفت: از عموم مردم خواهشمندیم مایحتاج غذایی خود را از مراکز معتبر خریداری کرده و در هنگام خرید مواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی به برچسب اصالت و سلامت کالا و مجوزهای لازم از سازمان غذا و دارو و نیز پروانه ساخت، مواد تشکیل‌دهنده، تاریخ تولید و انقضا و آدرس محل تولید توجه کنند.

 

دیگر خبرها

  • مصالحه ۷۸ درصدی پرونده‌های مرکز مشاوره پلیس ایلام
  • تشدید نظارت بر فعالیت مراکز سرگرمی «اتاق فرار» در استان تهران
  • راه اندازی دو مرکز خرید گندم در کهگیلویه/ مراکز شبانه روزی است
  • راه اندازی دو مرکز خرید در کهگیلویه/مراکز خرید شبانه روزی است
  • بررسی ۴۲۲ فقره پرونده در ۲۲ مرکز مهر خانواده مازندران
  • فعالیت ۲۲ مرکز مهر خانواده در مازندران
  • پرداخت ١٠٠ برابر نرخ انرژی، جریمه استخراج غیرمجاز رمز ارز
  • فعالیت ۲۲ مرکز مهر خانواده 
  • ۲۲ مرکز مهر در مازندران فعالیت می کند
  • امحای ۲ تن انواع مواد غذایی غیرقابل‌مصرف در میاندوآب