Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-05-07@22:54:42 GMT

«شیراز شعر شهرهای جهان است» را دوباره می‌سراییم

تاریخ انتشار: ۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۶۹۸۰۳۷

«شیراز شعر شهرهای جهان است» را دوباره می‌سراییم

شهردار شیراز گفت: با ایجاد نگاهی نو به داشته‌های تاریخی، فضاهای شهری متفاوتی را ایجاد و در اختیار شهروندان قرار می‌دهیم.

به گزارش ایمنا، حیدر اسکندرپور با بیان اینکه امروزه جهت ایجاد فضای شهری متفاوت برای شهروندان نیازمند ایجاد نگاهی نو به داشته‌های تاریخی هستیم، اظهار کرد: ضروری است بدون غفلت از سایر برنامه‌های شهری و با برنامه‌ریزی دقیق بتوانیم در شهرهای دارای پیشینه تاریخی چون شیراز این فضاها را ایجاد کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شهردار شیراز اضافه کرد: در این دوره از مدیریت شهری، علاوه بر تبیین برنامه‌های توسعه عمرانی، رویکردی نرم افزاری به منظر شهری نیز خواهیم داشت.

وی با اشاره به اینکه شیراز جنت تراز با وجود باغ‌های تاریخی چون جهان‌نما، ارم و ... شناخته می‌شود، ادامه داد: این رویکرد که ایجاد فضاهای شهری بدون نگاه به داشته‌های تاریخی به توسعه شهرهایی چون شیراز کمک می‌کند، اشتباه بوده است؛ در این روند توسعه، فضاهایی چون باغ‌ها و مسیرهای گردشگری بافت تاریخی نادیده گرفته شده و به بافت به عنوان یک منطقه دارای ناهنجاری‌های اجتماعی نگاه شده بود.

اسکندرپور با بیان اینکه طی سال‌های گذشته در ایام نوروز شورایی جهت جمع‌آوری ناهنجاری‌های اجتماعی در بافت تشکیل ‌شده است، گفت: با در پیش گرفتن رویکرد جدید، اکنون بافت تاریخی به خصوص محله سنگ سیاه به یکی از محورهای مهم اقتصادی و گردشگری شیراز تبدیل شده و همچنین با وجود مشکلات اقتصادی حاکم بر کشور توانستیم چند محور گردشگری را در بافت افتتاح کنیم.

شهردار شیراز خاطرنشان کرد: با توجه به رویکرد درپیش گرفته شده هم اکنون بافت تاریخی ارزشی بیش از گذشته پیدا کرده و این نشان می‌دهد با اتخاذ رویکرد مناسب می‌توان شاهد تغییر وضعیت بافت تاریخی فرهنگی بود، چرا که گردشگران نیز خواستار قدم زدن در بافت تاریخی و بازدید از پیشینه شیراز هستند.

وی خطاب به شورای مرکزی نظام مهندسی کشور، اضافه کرد: به گفته بهشتی، رییس پژوهشگاه میراث فرهنگی سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری «شیراز شعر شهرهای جهان است» و ما نیز در این دوره مدیریت شهری سعی می‌کنیم دوباره در شیراز این شعر را بسراییم.

منبع: ایمنا

کلیدواژه: حيدر اسكندرپور شهردار شيراز شهرداري شيراز شیراز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۶۹۸۰۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری ۵ رزمایش برای نوسازی بافت های فرسوده

به گزارش خبرگزاری مهر، محمد آئینی مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران در نخستین گردهمایی گروه‌های مردمی و جهادی و وزارت راه و شهرسازی متشکل از بازآفرینی شهری، مسکن و راه روستایی که با مشارکت سازمان بسیج مستضعفین برگزار شد، گفت: دوره‌های مختلف بازآفرینی شهری در حوزه اطلاع‌رسانی، ترغیب مردم به بازآفرینی شهری، مشارکت مردم برای نوسازی بافت‌های فرسوده، چگونگی دریافت پروانه نوسازی و چگونگی دریافت حمایت‌های مالی برای گروه‌های جهادی برگزار شد.

وی بیان کرد: مقرر است تا از فردا این دوره‌های آموزشی از سوی گروه‌های جهادی در ۳۱ استان و ۴۵۰ شهرستان تکرار شود و مردم با حقوق خود در بافت‌های فرسوده آشنا شوند و اقدام به نوسازی کنند. با برگزاری این همایش و دوره‌های تخصصی انتظار داریم تا از فردا بسیج سازندگی، گروه‌های معین خود را به ادارات کل راه و شهرسازی استان‌ها معرفی کند تا ۵ رزمایش تا مهرماه امسال در همکاری با گروه‌های جهادی برگزار شود.

معاون وزیر راه و شهرسازی خاطرنشان کرد: تلاش می‌کنیم تا شعار سال محقق و از ظرفیت‌های مردمی برای نوسازی بهره کافی گرفته شود.

کد خبر 6098536 فاطمه صفری دهکردی

دیگر خبرها

  • برگزاری ۵ رزمایش برای نوسازی بافت های فرسوده
  • اجرای ۱۰۷ میلیاردی پروژه دفع آب‌های سطحی در بافت تاریخی یزد
  • روستای تاریخی و کویری اصفهک، در راه جهانی شدن
  • تصویب مطالعات طرح ویژه تفصیلی بافت تاریخی شهر ارومیه
  • ۱۷ درصد وسعت گناباد و شهرهای توابع آن مشمول بازآفرینی شهری قرار گرفت
  • بافت‌های فرسوده شهری، فرصتی برای توسعه گردشگری
  • کشف اثر تاریخی، پیاده راه سازی در بافت مرکزی همدان را متوقف کرد
  • دسترسی به بافت تاریخی و حرم‌های مطهر با پروژه تقاطع غیرهمسطح قائم-رحمت-احمدی
  • اراده کمیته محرومیت‌زدایی شورای اسلامی شیراز برای رفع فقر
  • بازپیرایی و مرمت محله تاریخی حسینیه اعظم سمنان