Web Analytics Made Easy - Statcounter

پس از ناکامی توطئه اخیر برای برکناری نیکولاس مادورو، اپوزیسیون ونزوئلا و حامیان خارجی آن روی رویکرد جدیدی بحث می‌کنند: پیشنهاد به مقام‌های دولتی ارشد و نظامیان برای پیوستن به دولت انتقالی پسا مادورو و همچنین تاکید بر تهدید مداخله تحت امر آمریکا.

به گزارش ایسنا، روزنامه واشنگتن پست نوشت، با تعمیق بحران سیاسی در ونزوئلا فعالیت دیپلماتیک با شتاب بیشتری خصوصا در میان کشورهای نگران از تاکید آمریکا بر گزینه‌های نظامی به جریان افتاده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

   

اتحادیه اروپا از واتیکان و سازمان ملل متحد برای پیوستن به مذاکرات کاهش تنش درخواست کرده است. کانادا و سایر کشورها هم به دنبال جلب حمایت کوبا، به عنوان یکی از نزدیکترین متحدان مادورو، برای یافتن راهکاری مسالمت‌آمیز هستند.

ایالات متحده در تلاش برای ترغیب مقام‌ها برای رویگردانی از مادورو، سه‌شنبه تحریم‌های ضد رئیس سرویس جاسوسی وقت مادورو را که اخیرا از رهبر سوسیالیست این کشور جدا شده و از این کشور گریخته است، اعلام کرد. در کاراکاس هم، دولت مادورو واکنش‌هایی را در پیش گرفته است. دیوان عالی تحت حمایت دولت شش تن از قانونگذاران مخالف را به "خیانت، توطئه، یاغی‌گری" متهم کرده است و مصونیت قانونی آنها برای پیگرد لغو شده است. چنین اقدامی هنوز علیه خوان گوآیدو، رهبر اپوزیسیون ونزوئلا انجام نشده است و گفته‌ می‌شود مادورو فعلا چنین تمایلی ندارد.

همسایگان آمریکای لاتین ونزوئلا بارها با مداخله نظامی آمریکا در این کشور مخالفت کرده‌اند و دیپلمات‌ها معتقدند که این گزینه می‌تواند به تضعیف ائتلافی منطقه‌ای منجر شود که برای برکناری مادورو تلاش می‌کند. معاون رئیس‌جمهوری کلمبیا گفت: معتقدیم جامعه بین‌المللی باید برای خروج مادورو در سریعترین زمان ممکن اعمال فشار کند. زمان به نفع آنهاست و اگر مادورو برای چند ماه دیگر هم دوام بیاورد، احتمالا همیشگی می‌شود. با این حال از نظر کلمبیا سناریوی نظامی اصلا مطرح نیست و سناریو حساب نمی‌شود.

با این حال گوآیدو شنبه به واشنگتن پست گفت اگر ایالات متحده پیشنهاد مداخله را مطرح کند آن را برای رای‌گیری به مجلس ملی ونزوئلا می‌برد. مجلس تحت کنترل اپوزیسیون همچنین سه‌شنبه گفت‌وگوها درباره پیوستن مجدد به پیمان متعلق به دوران جنگ سرد موسوم به پیمان ۱۹۴۷ ریو را آغاز کرده است. از نظر دولت ترامپ، این مبنای حقوقی برای مداخله نظامی است.

فرانچسکو سوکر، رئیس کمیته روابط خارجی این مجلس می‌گوید: "پیوستن دوباره این پیمان به ما ابزار مازاد و مهمی برای افزایش فشار می‌دهد." یک دیپلمات ارشد آمریکای لاتین اما معتقد است پیمان ریو طیفی از اقدامات جمعی را تشریح می‌کند و "لزوما به معنای مداخله نظامی نیست." این دیپلمات می‌گوید: گوایدو با بیان اینکه اقدام نظامی را در مجلس ملی به بحث می‌گذارد، احتمالا قصد دارد تا مانع از قطع حمایت آمریکا شود.

طرح اخیر اپوزیسیون برای شورش علیه مادورو راه به جایی نبرد و مقام‌های مطلع از این توطئه می‌گویند، اپوزیسیون به مقام‌های ارشد، مدنی و نظامی گفته است که اگر آنها مادورو را برکنار کنند سمتشان را در دولت انتقالی حفظ خواهند کرد. حال اپوزیسیون و دولت‌های خارجی این مساله را بررسی می‌کنند که آیا این تضمین‌ها را آشکار و رسمی بکنند یا خیر.  

منبع: تابناک

کلیدواژه: ونزوئلا گوایدو مادورو تیم بی ترامپ خروج از ان پی تی مصادره الواح هخامنشی برجام ماده 26 برجام ماده 36 برجام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۶۹۹۸۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سید الحوثی: اسرائیل از تاکتیک های جدیدی برای کشتار ملت فلسطین استفاده می کند

رهبر جنبش انصارالله یمن گفت آمریکا در تمام جنایات هولناک رژیم صهیونیستی علیه ملت فلسطین از محاصره و گرسنگی گرفته تا کشتار، ویرانی و نسل کشی شریک است.

به گزارش ایرنا به نقل از شبکه الجزیره، سید عبدالملک الحوثی رهبر جنبش انصار الله یمن امروز پنجشنبه در سخنانی تصریح کرد: دشمن به انواع جنایات خود علیه نوار غزه ادامه می دهد و نسل کشی و ویرانگری و ربودن فلسطینی ها را همچنان مرتکب می شود.

وی افزود: دشمن صهیونیست از تکنیک های جدیدی برای کشتار ملت فلسطین مرتکب می شود که از جمله آنها، پخش صدای فریاد ناله و درخواست کمک از طریق بلندگوهای نصب شده بر روی پهپادهای خود است تا مردم پس از شنیدن صدا برای کمک به سمت منبع صدا حرکت کنند و پس از جمع شدن مردم در محل، آنها را هدف قرار دهد.

سید عبدالملک الحوثی تصریح کرد: نبش قبر و سرقت اعضای بدن بیماران و قتل پرسنل پزشکی از جمله دیگر جنایت های ارتش رژیم صهیونیستی در طول جنگ علیه غزه بوده است.

وی افزود: رژیم صهیونیستی بیمارستان ها در غزه را به گورهای جمعی تبدیل کرده است.

سید عبدالمالک بدرالدین الحوثی افزود: هر کاری که دشمن صهیونیستی انجام می دهد تحت حمایت همه جانبه از جکله مالی و تسلیحاتی آمریکایی‌هاست. نقش آمریکا در تجاوز به فلسطین به گونه ای است که گویی جنگ غزه، نبرد این کشور بوده است.

وی خاطرنشان کرد: آمریکایی ها کشور قطر به عنوان یک کشور میانجی را برای اتخاذ دیدگاه همسو با آمریکا و اسرائیل علیه جنبش حماس تحت فشار قرار می‌دهند. آمریکا به قوانین و حقوق بشر و یا هر عنایونی که مطرح می کند و درباره آن لاف می زند مانند دموکراسی و آزادی عقیده و بیان، احترام نمی‌گذارد.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • آرنه اسلوت یا روبن آموریم؛ آن‌ها به چه فوتبالی علاقه‌ دارند و چگونه فکر می‌کنند؟ / ایستگاه تاکتیک
  • احتمال محرومیت نمایندگان لالیگا از حضور در رقابت‌های اروپایی
  • مورایس و مرور تاکتیک‌های بازی با استقلال (عکس)
  • لاپید: نتانیاهو باید استعفا دهد
  • سید الحوثی: اسرائیل از تاکتیک های جدیدی برای کشتار ملت فلسطین استفاده می کند
  • مادورو: کشورهای ائتلاف بولیواری خواهان جهان چندقطبی هستند
  • آیت‌الله خامنه‌ای تحلیل دقیق و عمیقی از تحولات دنیا دارند
  • رئیس جمهور ونزوئلا : دوستی ما با ایران واقعی و راهبردی است و نه سیاسی و موقت/ آیت‌الله خامنه‌ای تحلیل دقیق و عمیقی از تحولات دنیا دارند
  • کنعانی: آمریکا در سیاست‌های مداخله جویانه بازنگری کند
  • اعتراف اپوزیسیون به توانمندی و پیشرفت نظامی ایران + فیلم