Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور گفت: با عنایت به اینکه شرایط مختلفی می‌تواند وجود داشته باشد سه حالت متفاوت‌تر از قانون بودجه ۱۳۹۸ پیش بینی و ارزیابی کردیم و گزارش این شرایط را آماده و به دولت عرضه کردیم. ۱۸ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۱۳:۲۸ سیاسی مجلس و دولت ایران نظرات - اخبار سیاسی -

به گزارش حوزه دولت خبرگزاری تسنیم،‌ محمد باقر نوبخت رئیس سازمان برنامه و بودجه ظهر امروز چهارشنبه در حاشیه جلسه هیئت دولت در جمع خبرنگاران، گفت: از فروردین ماه بخشنامه افزایش حقوق ثابت 400 هزار تومان را به همه دستگاه‌ها ابلاغ کردیم و مبلغ آن را هم به خزانه تخصیص دادیم و اجرا شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  سازمان برنامه و بودجه همچنین بخشنامه‌ای برای دستگاه‌هایی که در این زمینه تعللی داشتند برای اجرای آن ابلاغ کرد و تا جایی که خبر دارم این اتفاق افتاد. 

وی افزود:‌  افزایش حقوق کارکنان دولت و بازنشستگان، بیش از 400 هزار تومان برای هر یک از شاغلان و بازنشستگان است، به همین جهت به دستگاه ها ابلاغ شده است که احکام کارگزینی را داشته باشند این ماه کل آن افزایشی را که مرتبط با حقوق بازنشستگان و شاغلان است را به خزانه واریز می کنیم.  پرداخت این افزایش مشروط بر این است که دستگاه ها احکامی را با توجه به ضرایب متفاوت برای گروه های مختلف انجام دهند. 

نوبخت  بیان کرد: اقدام دیگری برای بازنشستگان انجام دادیم، به این صورت که مصوبه ای از مجلس دریافت کردیم تا بتوانیم امسال همسان سازی حقوق بازنشستگان را امسال اجرایی کنیم. با توجه به اینکه ضرایب این همسان سازی را تهیه و پنج هزار میلیارد تومان برای اجرای در نظر گرفتیم از این ماه اجرایی می کنیم. 

معاون رئیس جمهوری درباره تنظیم بازار نیز گفت: با توجه به اینکه همه ارزهای تنظیم بازار بیش از 14 میلیارد دلار است، آنها را با نرخ تسعیر 4200 تومان عمل می کنیم.  از رقم 50 تا 60 هزار میلیارد تومانی که از این مسیر باید به خزانه واریز شود تا سازمان برنامه و بودجه براساس آن عمل کند، عبور کردیم و ارز 4200 تومانی به کالاهای اساسی در نظر گرفتیم. 

نوبخت در خصوص پیش بینی و اقدام دولت برای شرایط سخت و بحرانی، گفت: با عنایت به اینکه شرایط مختلفی می‌تواند وجود داشته باشد سه حالت متفاوت‌تر از قانون بودجه 1398 پیش بینی و ارزیابی کردیم و گزارش این شرایط را آماده و به دولت عرضه کردیم. 

وی تاکید کرد: با اطمینان عرض می کنم هر شرایطی که پیش بیاید، تعهدات دولت نسبت به کشاورزان برای خرید تضمینی گندم، خانواده های تحت پوشش کمیته امداد و بهزیستی، کارکنان دولت و بازنشستگان اجرایی می شود و نسبت به این تعهدات خدشه ای وارد نمی شود. 

نوبخت ادامه داد: البته نیازمند صرفه جویی در بخش های دیگری هستیم که سازمان برنامه و بودجه با قدرت آن صرفه جویی ها را انجام می دهد تا بتوانیم طرح های عمرانی به ویژه طرح هایی که در سال جاری به اتمام می رسد را انجام دهیم. 

وی اظهار داشت: ما ملت بزرگی هستیم، ضمن اینکه همواره رویکرد صلح و صلح دوستی را به جهان ارائه کردیم ولی زیر بار زور نمی رویم.  وظیفه ما در دولت این است که شرایطی فراهم کند تا زندگی برای مردم سخت نشود. البته از همکاران خود در بخش نظارتی مطالبه داریم، در بخش های نظارتی با قوت بیشتری عمل کنند تا نگذاریم فشار اقتصادی به مردم وارد شود. 

انتهای پیام/

R1011158/P/S1,15/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۷۰۰۳۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شبکه ملی تنظیم‌گری ایران رونمایی شد

شبکه ملی تنظیم‌گری با حضور نهادهای ذیربط با محوریت مرکز بررسی‌های استراتژیک ریاست جمهوری رونمایی شد. - اخبار سیاسی -

به گزارش حوزه دولت خبرگزاری تسنیم، شبکه ملی تنظیم‌گری ایران روز گذشته با حضور مصطفی زمانیان رئیس مرکز بررسی‌های استراتژیک ریاست جمهوری رونمایی شد.

طی ماه‌های گذشته، مرکز بررسی‌های استراتژیک ریاست جمهوری میزبان سلسله نشست‌هایی با موضوع نسبت‌یابی نهادهای تنظیم‌گر با دستگاه‌های حاکمیتی از دولت گرفته تا قوه قضاییه و حتی دیگر نهادهای تنظیم‌گر بود.

در این نشست‌ها که با حضور نمایندگان خود نهادهای تنظیم و نمایندگان دستگاه‌های اجرایی و قضایی از وزارتخانه‌های مختلف گرفته تا دیوان عدالت اداری برگزار شد، برخی چالش‌های موجود در تعامل نهادهای تنظیم‌گر با این دستگاه‌ها مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت و مشخص شد که برخی از چالش‌های موجود در فضای تنظیم‌گری کشور از طریق ایجاد فضای گفتگو بین خود نهادهای تنظیم‌گر قابل حل است.

بر همین اساس ایجاد یک شبکه برای کنار هم نشاندن نهادهای تنظیم‌گر با نام «شبکه تنظیم گران ایران» و با محوریت مرکز بررسی‌های استراتژیک ریاست جمهوری در دستورکار دولت سیزدهم قرار گرفت.

به‌طورکلی دولت از محل پرداختن به این موضوع به دنبال بهبود ساختار تنظیم‌گری در کشور و رسیدن به کارآمدی بیشتر است، تا در سایه تعامل نهادهای تنظیم‌گر با یکدیگر، توسعه هم‌افزایی و جلوگیری از تداخلات اجرایی، شاهد تحقق یک دولت تنظیم‌گر واقعی در کشور باشیم.

این شبکه بستر لازم برای تعامل نهادهای تنظیم‌گر با یکدیگر در قالب یک شبکه واحد را فراهم می‌کند تا از یک طرف زمینه لازم برای حل تعارضات بین این نهادها ایجاد شود و از سوی دیگر امکان ایفای نقش دیده‌بانی بر قوانین و فعالیت‌های مرتبط با بحث تنظیم‌گری در کشور نیز فراهم شود.

جمعی از نهادهای ذیربط از جمله معاونت حقوقی ریاست جمهوری، نماینده بانک مرکزی و نمایندگانی از شورای رقابت، سازمان غذا و دارو، سازمان بورس، سازمان خصوصی سازی، سازمان تنظیم مقررات و سازمان حمایت از مصرف کنندگان و تولیدکنندگان در این رونمایی حضور داشتند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • خبر جدید درباره افزایش حقوق بازنشستگان/ تکلیف متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان مشخص شد
  • پیشنهاد انتقال اعتبار ۴۰۰ میلیارد تومانی به جهاد دانشگاهی
  • خبر خوب رئیس سازمان برنامه و بودجه به کادر درمان کشور
  • وضعیت لایحه بودجه حوزه آموزش عالی، تحقیقات و فناوری
  • کاهش معافیت‌های مالیاتی بودجه برمبنای احکام برنامه هفتم بود
  • آخرین وضعیت افزایش حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی
  • آخرین وضعیت افزایش حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی / مطالبه بازنشستگان اجرایی شد؟
  • آخرین وضعیت افزایش حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی | مطالبه بازنشستگان اجرایی شد؟
  • گام اول به سمت دولت تنظیم‌گر برداشته شد
  • شبکه ملی تنظیم‌گری ایران رونمایی شد