Web Analytics Made Easy - Statcounter

۱۴ صیاد ایرانی، چهارسال پیش همین روزها با از کار افتادن موتور لنج و به‌گل نشستن در سومالی اسیر گروهک تروریستی الشباب(شاخه القاعده در آفریقا) شدند؛ اسارتی که هم‌چنان ادامه دارد و خواب و خوراک ‌را از خانوده‌ها و مالک لنج گرفته است. ۱۸ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۱۴:۱۰ استانها سیستان و بلوچستان نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از چابهار، بشیر احمد بنگال‌زهی، زبیر نیازی، طاهر بنگال‌زهی، نصیر بنگال‌زهی، کاظم کلکی، سهیل بلوچی، احمد عنبری، زهر محمد روزافزا، افشین داوودی، مسلم و عارف دهانی و خالد، حمید و جاوید؛ 14 صیاد ایرانی که 4 سال است اسیر گروهک تروریستی الشباب در سومالی هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

لنج "سدیس" به‌ همراه این 14 صیاد اواخر اسفندماه 93 از چابهار عازم آب‌های آزاد شد به امید آنکه دو ماه بعد، اردیبهشت‌ماه، پایان دریاروی، با دستی پر به ساحل برگردد اما تاکنون برنگشته است؛ این لنج به‌دلیل از کار افتادن موتور و اهمال در کمک‌رسانی، 23 اردیبهشت‌ماه 94، به جای آنکه در چابهار باشد در الدهیر سومالی بود و گروهک تروریستی الشباب به استقبالش آمده بود.

روند آزادی صیادان ایرانی در بندِ دزدان دریایی سومالی طولانی شده/ تلاش دولت برای آزادی صیادان از طریق واسطه‌هازاهدان| روایتی از اسارت 3 ساله ماهی‌گیران لنج "سدیس" توسط گروهک "الشباب""اخاذی دزدان" چالشی تمام‌نشدنی برای صیادان ایران؛ سرنوشت نامعلوم 14 صیاد دربندِ الشباب

الشباب در بیانه‌ای که همان روزها (اواخر اردیبهشت‌ماه) منتشر کرد مسولیت گروگان‌گیری صیادان ایرانی را پذیرفت اما خواسته مشخصی تاکنون حداقل علنی مطرح نکرده کرده است.

مالک لنج سدیس آخرین خبر و تنها تماس ناخدای لنج(بشیر احمد بنگال‌زهی) را این گونه روایت می‌کند: آخرین تماس من با ناخدای لنج، ناخدا بشیر احمد بنگال زهی، به شهریورماه 94 برمی‌گردد(4 ماه بعد از اسارت)، الشبابی‌ها با من تماس گرفتند و تلفن را به ناخدا بشیر دادند؛ از ناخدا بشیر و ملوانان جویای احوال شدم؛ ناخدا گفت حال همه خوب است؛ گفتم کجا هستید؛ گفت: مهمانیم؛ گفتم چرا نمی‌آیید؛ گفت: چون ایرانی هستیم ما را نگه ‌داشته‌اند. از آن موقع به بعد که 4 سال می‌گذرد ارتباطم قطع شده و هیچ اطلاعی از سرنوشت ملوانان و صیادان لنج ندارم.

هرچند دزی و غارت دریایی سومالیایی‌ها این‌روزها در صیادی فراساحل ایران عادی شده و دزدان بارها با واسطه‌ها و پرداخت‌هایی صیادان ایرانی در بند خود را آزاد کردند ما موضوع صیادان اسیر الشباب متفاوت و پیچیده است چرا که به گواه مدیران شیلات و مالک لنج این گروه تاکنون خواسته مشخصی مانند همه دزدان مبنی بر پول و باج مطرح نکرده است.

خبرگزاری تسینم بارها موضوع صیادان در بند الشباب‌ را از مقامات مختلف تا شخص رئیس جمهور پیگیری کرده و حالا در آستانه چهار سالگی اسارت، دوربین تسنیم سراغ خانواده ناخدای لنج و مالک آن رفته تا از درد و دل‌ها آن‌ها بشنود و احیاناً جزئیات بیشتری دستگیرش شود.

گزارش از سیدامیرحسین عظیمی

انتهای پیام/ ت

R7843/P/S6,65/CT2

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۷۰۱۲۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خرید گندم کشاورزان سیستان و بلوچستان از مرز ۲۱ هزار تن فراتر رفت

ایسنا/سیستان و بلوچستان رئیس سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان گفت: از دهه دوم فروردین امسال تاکنون بیش‌ از ۲۱ هزار ۳۲۰ تن گندم از کشاورزان استان به ارزش افزون بر ۳۶۰ میلیارد تومان خریداری شده است.

سید محمدرضا سید حسینی در گفت وگو با ایسنا، با بیان اینکه در سال زراعی جاری ۳۵ هزار هکتار از اراضی کشاورزی استان به زیر کشت گندم رفته است، افزود: کار برداشت حدود ۳۰ درصد از گندمزارهای سیستان وبلوچستان به اتمام رسیده است.

وی تصریح کرد: بیش از ۱۵۰ دستگاه کمباین بومی و مهاجر و ۶۰۰دستگاه دروگر جهت برداشت محصول گندم و  ۱۶ مرکز خرید جهت تحویل گندم کشاورزان در سطح استان پیش بینی و به بهره‌برداران در برداشت و خرید گندم کمک می کنند.

سیدحسینی اظهار کرد: در سال زراعی گذشته ۳۲ هزار هکتار در سیستان وبلوچستان گندم کشت و کشاورزان ۷۰ هزار تن گندم آردی و بذری به مراکز خرید تحویل دادند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • خرید گندم کشاورزان سیستان و بلوچستان از مرز ۲۱ هزار تن فراتر رفت
  • خرید بیش از ۲۱ هزار تن گندم از کشاورزان سیستان و بلوچستان
  • سیستان و بلوچستان بعد از سیل (عکس)
  • آزادی ۵ نفر از صیادان ایرانی در سیشل
  • آزادی ۵ نفر از صیادان ایرانی در کشور سیشل
  • تویوتای ۱۲۰ میلیاردی در توقیف پلیس سیستان و بلوچستان
  • فیلم| اعترافات عضو گروهک تروریستی انصارالفرقان در سیستان و بلوچستان
  • (تصاویر) آبتنی کودکان در سیل سیستان و بلوچستان
  • نمایشگاه اکسپو فرصتی برای ارائه ظرفیت‌های سرمایه گذاری سیستان و بلوچستان
  • ظرفیت‌های صادراتی سیستان و بلوچستان کانون توجه سرمایه گذاران