Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون امداد و نجات جمعیت هلال احمر استان اصفهان گفت: ۹۰ درصد اقلام ارسالی نو بودند که با توجه به نیاز منطقه بین سیل‌زدگان توزیع شد. ۱۸ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۱۴:۴۴ استانها اصفهان نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اصفهان، داریوش کریمی ظهر امروز در جمع خبرنگاران با اشاره به آمار اقلامی که از حوزه امداد و نجات  به مناطق سیل‌زده کشور ارسال شد، اظهار داشت: به استان لرستان 5 هزار و 782 دستگاه چادر، به خوزستان 2 هزار و 618 دستگاه چادر، به فارس یک هزار دستگاه چادر و به استان مرکزی 472 دستگاه چادر ارسال کردیم که در مجموع 9 هزار و 862 دستگاه چادر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: همچنین 5 هزار و 230 تخته موکت، 12 هزار و 270 تخته پتو، سبدهای غذایی یک ماهه برای خانواده 4 نفره حاوی برنج، روغن، چای، کنسرو و غیره، 3 هزار و 50 سبد یک ماهه، یک هزار سبد غذایی 72 ساعته و 40 هزار کنسرو به  استان‌های سیل‌زده ارسال شد.

انتقال اقلام از حوزه امداد و نجات با لجستیک خود آنها انجام شد

معاون امداد و نجات جمعیت هلال احمر استان اصفهان با بیان اینکه انتقال اقلام از حوزه امداد و نجات با لجستیک خود آنها انجام شد و هیچ کمک یا استفاده‌ای از بخش خصوصی در این زمینه گرفته نشد، گفت: استفاده از بخش خصوصی به دو علت امکان‌پذیر نیست، چون هم زمان را از دست می‌دهیم و هم اینکه بخش خصوصی در زمان بحران خیلی وارد نمی‌شود، زمانی که محور فیروزه کوه به مازندران بسته شد، بخش خصوصی تمایلی برای ورود به آن منطقه نداشت.

نیروهای آتش‌نشانی و هلال احمر اصفهان عازم لرستان شدند‌بالگرد جمعیت هلال احمر در استان زنجان مستقر شدکاروان‌ سلامتی هلال احمر به مناطق محروم استان مرکزی اعزام می‌شودچهارمحال و بختیاری| ناجیان هلال احمر؛ معنای از جان خود گذشتن برای بخشیدن زندگینماینده ولی‌فقیه در استان گلستان: هلال احمر تا پایان مشکلات در کنار سیل‌زدگان باشد

وی تصریح کرد: چون استان اصفهان در مرکز کشور قرار دارد معمولا سازمان امداد و نجات، ما را پشتیبان خود می‌داند و برای تمام استان‌ها در زمان بحران به هلال احمر اصفهان دستور می‌دهد که ما اجناس امدادی را منتقل کنیم.

کریمی ادامه داد:  در کنار بحث نوروزی و حوادث استانی، آمادگی این را داریم که به طور همزمان در چند استان فعالیت کنیم و بارها هم این اتفاق افتاده و سربلند بیرون آمدیم.

وی با اشاره به تعامل با تمام بخش‌های استان اصفهان، اظهار داشت: دو روز پیش رانشی در روستای بیده سمیرم گزارش شد و ما ظرف 5 دقیقه توانستیم اطلاعات کامل را به دست آوریم و نیاز به اعزام تیم ارزیاب نبود و زمان را از دست ندادیم ولی در عملیات‌های برون استانی ما اطلاعاتی از منطقه نداریم و باید عملیات انجام بدهیم و در این قضیه دچار مشکل می‌شویم.

کریمی افزود: بحث کار فرهنگی و آموزش مردم بسیار مهم است، هر چه فرهنگ و تاب‌آوری مردم ارتقا پیدا کند و خودشان به بحران واقف باشند، بهتر است و از میزان خسارت کاسته می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: خوشبختانه اقلام ارسالی خوب ساماندهی شد و توانستیم به همه اقلام بدهیم و این طور نشد که خانواده‌ای چند بسته حمایتی دریافت کند و خانواده دیگری از این بسته‌ها محروم شود.

 جمع‌آوری کمک برای مناطق سیل‌زده، 135 هزار و 800 ساعت به طول انجامید

در ادامه معاون داوطلبان جمعیت هلال احمر استان اصفهان با اشاره به اهمیت حضور خبرنگاران در آگاه سازی و اطلاع‌رسانی به موقع به مردم، اظهار داشت: این آگاه‌سازی کمک می‌کند که چه اقداماتی را انجام بدهیم که بحران‌ها موثرتر عمل کنیم.

علی‌محمد هاشمی افزود: فعال‌سازی جمع‌آوری کمک از روزهای اول بحران سیل آغاز شد ولی به طور رسمی از پنجم فروردین به مدت 21 روز در تمام پایگاه‌ها در سطح شهرستان و استان و جاهایی که با ما همکاری داشتند، جمع‌آوری انجام شد.

وی با بیان اینکه موضوع خوبی برای اولین بار رخ داد که این اتفاق هماهنگی‌ ان‌جی‌اوها بود، گفت: طی جلسه‌ای که در استانداری با محوریت مدیرکل امور اجتماعی استانداری انجام شد، ان‌جی‌اوهایی که مایل به دریافت و جمع‌آوری کمک ‌بودند با محوریت هلال احمر این زمینه فعالیت کرده و به شکل سازماندهی شده کارهای مناسب و موثری انجام شد.

معاون داوطلبان جمعیت هلال احمر استان اصفهان تصریح کرد: از همان ابتدا که نیاز به طبخ غذا بود، خیرین سازماندهی شدند و در معمولان روزانه 5 هزار پرس غذای گرم بین سیل‌زدگان توزیع شد.

وی ادامه داد: اتفاق خوب دیگری که رقم خورد، اهدا لوازم نو به سیل زدگان بود، 90 درصد لوازم نو و بر اساس اعلام نیاز منطقه بودند و این به خاطر فرهنگ‌سازی ایجاد شده توسط خبرنگاران به مردم بود و من درخواست می‌کنم برای حوادث بعدی همین فرهنگ‌سازی و آمادگی وجود داشته باشد.

هاشمی با اشاره به جمع‌آوری کمک‌ها با همکاری 700 نفر داوطلب به میزان 135 هزار و 800 ساعت کار داوطلبانه، گفت: ارزش کمک‌های غیر نقدی تا کنون حدود 110 میلیارد ریال و کمک‌های نقدی در صندوق‌ها که توسط صندوق و دستگاه پز جمع‌آوری شده 14 میلیارد ریال بوده و عددی که به حساب جمعیت هلال احمر استان اصفهان ریخته شده، قطعا عدد بالایی است که هنوز میزان آن گزارش نشده و به محض دریافت، آن را اطلاع‌رسانی می‌کنیم.

وی افزود: 56 درصد کمک‌ها به خوزستان، 43.5 درصد کمک‌ها به استان لرستان و بقیه به استان گلستان و فریدون‌شهر استان اصفهان اختصاص یافت.

معاون داوطلبان جمعیت هلال احمر استان اصفهان خاطرنشان کرد: به دستور مدیریت جمعیت هلال احمر اصفهان، واحد CSR، یا مسئولیت‌پذیری اجتماعی را در واحد داوطلبان ایجاد کردیم، در این بحران‌های اخیر بنگاه‌های اقتصادی اقدامات خوبی انجام دادند و از 2 میلیون تومان تا بالای یکصد میلیون تومان این بنگاه‌ها کمک کردند.

انتهای پیام/ش

R41346/P1377/S6,51/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۷۰۱۸۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری مانور تیم سحر هلال احمر در قزوین

ناصر صبوری غیاثوند سرپرست جمعیت هلال احمر استان قزوین گفت: تیم سفیران حمایت‌های روانی (سحر) با حضور در دبستان ابتدایی دخترانه آزادگان شهرستان قزوین و برپایی فضای دوستدار کودک به دانش آموزان مقطع ابتدایی در قالب، آموزش‌های امدادی، مسابقه، قصه گویی، کاردستی، بازی و سرگرمی و دیگر برنامه‌های فرهنگی و حمایتی ارائه خدمات کردند.

وی افزود: این مانور تمرینی در راستای توانمندسازی اعضای جوانان، افزایش تاب آوری جامعه، پیشگیری و کاهش عوارض روانی اجتماعی ناشی از حوادث و توانمندسازی و کمک به آسیب دیدگان برای بازگشت به زندگی عادی توسط تیم سحر (سفیران حمایت‌های روانی) جمعیت هلال احمر صورت گرفت.

صبوری غیاثوند ادامه داد: افراد مشارکت کننده در این مانور، فراگیران شرکت کننده در دومین دوره آموزشی کوتاه مدت با عنوان «فضای دوستدار کودک پس از بحران»، تدوین شده توسط مرکز آموزش علمی‌کاربردی هلال احمر استان بودند که این مانور در واقع کار عملی پایانی این افراد، بود.

سرپرست جمعیت هلال احمر استان قزوین گفت: امیدوارم با همکاری معاونت جوانان هلال احمر استان و همچنین مرکز آموزش علمی‌کاربردی هلال احمر، میزان آمادگی اعضای تیم سحر را در کاهش و کنترل استرس و آسیب‌های روانی بعد از حوادث و بحران‌ها و برخی تهدید‌های بعد از وقوع حوادث با اجرای دوره‌های آموزشی و بازآموزی و همچنین مانور‌های عملیاتی، افزایش دهیم.

باشگاه خبرنگاران جوان قزوین قزوین

دیگر خبرها

  • آماده‌باش جمعیت هلال‌احمر به دنبال هشدار سیلاب
  • بارش شدید باران در راه است / لزوم توجه شهروندان به هشدارها
  • ادامه جستجو برای یافتن «یسنا»
  • آمادگی هلال احمر برای کمک به مردم سیل‌زده کنیا
  • آماده باش نیروهای هلال احمر بوشهر
  • «مردم‌محور بودن» اساس و پایه فعالیت در جمعیت هلال‌احمر است
  • تکریم و معارفه روئسای قدیم و جدید هلال احمر شهرستان سلماس 
  • برگزاری مانور تیم سحر هلال احمر در قزوین
  • برخورد ال ۹۰ با گاردریل در آزادراه کاشان - قم با یک کشته و سه مصدوم
  • برخورد ال ۹۰ با گاردریل در آزادراه کاشان - قم با ۴ فوتی و مصدوم + عکس