Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون اشتغال و کارآفرینی اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی خراسان رضوی گفت:882 هزار کارگر در خراسان رضوی زیر پوشش بیمه تامین اجتماعی قرار دارند که از این تعداد 173 هزار و 65 نفر زن هستند.

به گزارش قدس آنلاین ، محمد امین بابایی در این باره گفت: بانوان شاغل نیازهای خاص خود را دارند و باید تلاش کرد که نه تنها شرایط کاری مناسب با احوال بانوان فراهم شود بلکه این افراد در شرایط یکسان با مردان حقوق کمتری از کارفرما دریافت نکنند یا ساعات کار بیشتری به آنها تحمیل نشود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون اشتغال و کارآفرینی اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی خراسان رضوی گفت: امروزه در ادبیات مدیریت منابع انسانی به مفهوم خودکارآمدی به عنوان بالاترین درجه در کار اشاره می شود و منظور این است که کارگر باید به درجه ای از تخصص و تجربه در انجام کار برسد که حضور مدیر یا نبود او تفاوتی برایش ایجاد نکند به عبارت دیگر در این مفهوم منافع کارگر و واحدهای کارفرمایی در بالاترین شکل ممکن دیده می شود.

بابایی افزود: در سالهای اخیر با توجه به وضعیت سیاسی، اجتماعی و اقتصادی به حداقل شاخص‌هایی برای حفظ منزلت کارگران دست یافته ایم که طبق آنها منافع و منزلت کارگر تامین شود و یکی از مهم‌ترین این شاخص‌ها تامین امنیت شغلی توسط کارفرماست که دولت در این زمینه تلاش‌های چشمگیری داشته است و برقراری بیمه بیکاری و استمرار آن در کنار سیاست های تشویقی برای حفظ حضور کارگر در محیط کار از جمله این تلاش‌ها است.

وی اضافه کرد: تا پایان سال گذشته تعداد مقرری بگیران بیکاری در خراسان رضوی 19 هزار و 154 نفر بود که این میزان نسبت به مدت مشابه سال پیش از آن 18.8 درصد افزایش داشت با این حال در این مدت سه هزار و 403 نفر از مقرری بگیران بیمه بیکاری در استان اشتغال مجدد یافتند که این رقم نسبت به سال 96 حدود 30 درصد افزایش داشت.

معاون اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی خراسان رضوی گفت: یکی دیگر از شاخص‌های حفظ منزلت کارگران، ارتقای سطح معیشت همگام با افزایش تورم است که دولت در سالهای اخیر با ایجاد قوانین مرتبط و اجرای آنها به این مهم رسیده است.

بابایی با بیان این که تعداد زیادی از کارگران به دنبال پیشرفت در شغل خود هستند افزود: داشتن سیستم ارتقای افراد در واحدهای کارفرمایی و صنایع از مهمترین نکاتی است که در حوزه وضع قوانین در حال بررسی است.

منبع : ایلنا

انتهای پیام

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: دستمزدها دستمزدهای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۷۰۲۰۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیش از ۳ میلیون و۷۰۰ هزار کارگر بیمه‌شده زن هستند

امتداد - وزیر تعاون،کار و رفاه اجتماعی با اشاره به نقش موثری بانوان در امر مشارکت، رشد و تولید و تعلیم و تربیت، گفت: از ۱۶ میلیون و ۱۹۱ هزار نفر بیمه شده تامین اجتماعی در بخش کارگری، نزدیک به ۳ میلیون و ۷۹۵ هزار نفر کارگر زن هستند.

به گزارش پایگاه خبری امتداد ، سید صولت مرتضوی در مراسم تجلیل از بانوان عرصه کار و تولید و واحدهای تولیدی دوستدار خانواده اظهار کرد: زن در فرهنگ و تمدن اسلامی و در احکام و آموزه های دینی از جایگاه و منزلت بالایی برخوردار است و بر همین اساس امروز بانوان ما در عرصه های مختلف رشد و تولید و تعلیم و تربیت و اثرگذاری بر جامعه خوش درخشیدند.

وی با اشاره به آمار زنان بیمه شده در حوزه کار گفت: براساس آمارها از ۱۶ میلیون و۱۹۱ هزار نفر بیمه شده تامین اجتماعی در بخش کارگری حدود  ۳ میلیون و ۷۹۵ هزار نفر کارگر زن هستند که در دانشگاه‌ها، آموزش و پرورش، و بهداشت و درمان به عنوان سرآمدترین معلمان و اساتید و پرستاران به شمار می روند.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در بازدید از یکی از شرکتهای قطعه سازی خودرو با بیان اینکه کار و تولید، ثبات و شرف و عزت و اقتدار برای انسان است و بستر بالندگی انسان را فراهم می‌کند، تصریح کرد: به لحاظ حضور گسترده بانوان در این مجموعه کارگاهی خرسندیم. بالغ بر ۵۰۰۰ نفر در این مجموعه تربیت شدند که بیش از نیمی از آنها بانوان هستند. بانوان در این کارخانه در حوزه‌های مختلف تحقیق و پژوهش، نوآوری و شکوفایی، طراحی و مهندسی و تولید خدمت می کنند.

وی گفت: بر اساس اصول ۴۳ و ۴۳ قانون اساسی، اقتصاد ما به سه دسته دولتی خصوصی و تعاونی تقسیم می شود. دایره شمول اقتصاد دولتی آن بخش از اقتصاد است که صرفاً به اقتدار و امنیت ملی ما برمی‌گردد، مابقی اقتصاد باید در دست زنان و مردان سخت کوشی باشد که هنر تولید و ایجاد اشتغال دارند و این دو بخش دیگر، اقتصاد خصوصی و تعاونی تعریف می شود.

به گفته وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، از منظر قانون اساسی و سیاست‌های ابلاغی مقام معظم رهبری باید بیش از ۸۰ درصد اقتصاد کشور در دست توانمند بخش خصوصی باشد و امروز نمونه بارزی از توفیق بخش خصوصی را شاهد بودیم.

مرتضوی با بیان اینکه جهش با رشد متفاوت است اظهار کرد: جهش یعنی حرکت زائد الوصف و اقدام خارق العاده و در سال ۱۴۰۳ باید جهش و پرش کنیم و این جهش نیاز به کوشش و در وهله اول تلاش دولت دارد.

وی ادامه داد: به عنوان کارگزاران نظام باید کوشش کنیم بستر جهش را با مشارکت مردم فراهم کنیم و راه آن مانع زدایی و رفع موانع تولید جلوگیری از مداخلات بی‌منای ادارات در حوزه تولید است.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی درعین حال تصریح کرد: اگر می‌خواهیم فرمان مقام معظم رهبری به نحو شایسته محقق شود، اول باید از دولت شروع کنیم. ما به عنوان کارگزاران دولت این آمادگی را داریم که دستان پرتوان کارگران و کارفرمایان را در این امر بفشاریم. مساله بعدی مشارکت مردم است. قطعاً جهش بدون مشارکت مردم محقق نخواهد شد و اگر ما جهش تولید را به عهده مردم بسپاریم، دامنه اطلاعات کارگزاران به برخی از تخلفات و یا احیاناً مفاسد اقتصادی بیشتر می‌شود.

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

دیگر خبرها

  • رشد ۴۴ درصدی مبلغ تسهیلات پرداختی در سال ۱۴۰۲
  • دو هزار کارگر ساختمانی در میاندوآب بیمه ندارند
  • سهم ۶۰ درصدی کارگران مرکزی از آمار بیمه‌شدگان
  • وجود ۶۰ هزار کارگر بیمه‌شده در شهرستان رفسنجان
  • جزئیات اصلاح قانون کار و بیمه بیکاری
  • افزایش ۵۰ درصدی ساخت کلاس در خراسان رضوی نسبت به سال قبل
  • کاهش ۸ درصدی نرخ بیکاری در استان مرکزی طی سال گذشته
  • افزایش ۲۰ درصدی صادرات غیر نفتی خراسان رضوی
  • بیش از ۳ میلیون و۷۰۰ هزار کارگر بیمه‌شده زن هستند
  • استان مرکزی دارای بیکاری پنهان است