Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه رفاه و تعاون گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، محمودرضا پیروی دبیر کل جمعیت هلال احمر در برنامه تلویزیونی، صبح امروز (چهارشنبه) با اشاره به اقدامات جمعیت هلال احمر در سیل اخیر اظهار کرد: همه مردم به لحاظ روحی در سیل اخیر کشور تحت تاثیر قرار گرفتند و در این حادثه ۷۱ نفر تلفات داشتیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: همچنین در سیل اخیر هزار ساعت پرواز داشتیم که اگر این امداد هوایی نبود به مشکلات زیادی برخورد می‌کردیم.

دبیر کل جمعیت هلال احمر افزود: در جمعیت هلال احمر، حوزه بهداشت و درمان کاروان‌های سلامت هستند که در زمان بروز حوادث بتوانند بیمارستان‌های صحرایی را برپا کنند و خدمات بهداشت و درمانی بدهند. در سیل اخیر این تیم‌های بهداشت و درمان ما شامل پزشک و پیراپزشک و... هستند اعزام می‌شوند تا به مردم خدمات رایگان دهند.

وی با اشاره به مهم‌ترین نیاز افراد سیل زده، گفت: اکنون مهم‌ترین نیاز افراد سیل زده برگشتن به منزل و محل سکونتشان است. بنابرهمین قرار است تا دولت به صورت استیجاری برای این افراد محل سکونت تهیه کند.

بیشتر بخوانید: حضور ۴ تیم درمان اضطراری در استان خوزستان/ ارائه خدمات درمانی رایگان به بیش از ۲۷ هزار نفر

پیروی با بیان جمع آوری کمک‌های مردمی توسط جمعیت هلال احمر، عنوان کرد: کمک‌های مردمی که توسط جمعیت هلال احمر جمع آوری شده نیز در یک کمیته مشترک در وزرات کشور در حال بررسی و تصمیم گیری است تا به دست هموطنان برسد.

وی با اشاره به اینکه برای مقابله با حوادث نیازمند فرهنگ سازی هستیم، بیان کرد: هر ساله در جاده‌های کشور ۱۶ هزار نفر فوت می‌کنند و این آمار، آمار کمی نیست؛ همچنین ده برابر این رقم مجروح و معلول می‌شوند.

دبیر کل جمعیت هلال احمر افزود: میزان هزینه‌ای که به کشور، سیستم بهداشت و درمان، بیمارستان ها، بیمه‌ها در پی این حوادث وارد می‌شود خیلی عظیم است، بنابراین ما احتیاج داریم که فرهنگ سازی کنیم فرهنگ رانندگی و رعایت اصول رانندگی مهم‌تر از ایمنی است.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: هلال احمر امداد و نجات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۷۰۲۹۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۴ کوهنورد گمشده درارتفاعات بام ایران، تلفنی نجات یافتند

ایسنا/مازندران رییس جمعیت هلال‌احمرشهرستان از نجات جان ۴ کوهنورد گمشده در مسیر صعود به قله دماوند توسط نیروهای عملیاتی این جمعیت با راهنمایی‌های تلفنی به یکی از اعضای این گروه خبر داد.

جمشید نیکزاد دراین رابطه به خبرنگار ایسنا گفت: گزارش مفقودی ۴ کوهنورد تهرانی در مسیر بازگشت از صعود به قله دماوند به مرکز کنترل و هماهنگی عملیات هلال‌احمر اعلام شد و بلافاصله عوامل این جمعیت در پایگاه عملیات کوهستان شهر رینه با برقراری ارتباط تلفنی با اعضای گروه، شرایط راهنمایی مسیر بازگشت را برای آنها ایجاد کردند.

وی افزود: به علت شرایط جوی نامناسب، اعضای این گروه در ارتفاع بیش از ۳۶۰۰ متری مسیر بازگشت خود را گم کرده بودند و با راهنمایی که به صورت تلفنی با آنها ایجاد شده بود به پناهگاه سوم قله دماوند رسیدند.

رییس جمعیت هلال‌احمر آمل ادامه داد: پس از استقرار آنها در پناهگاه سوم و درشرایطی که آنها برای بازگشت به سمت پایین در روز بعد اقدام کرده بودند، شرایط ارتباطی با تلفن همراه هر چهارنفر از اعضای گروه قطع شده بود که درنهایت یک تیم سه نفره از پایگاه امداد ونجات کوهستان جمعیت هلال احمر مستقر در شهر رینه و یک گروه کوهنوردی داوطلب مردمی از استان البرز برای جستجو و پیدا کردن این کوهنوردان وارد مسیر صعود آنها در ارتفاعات قله دماوند شدند.

نیکزاده اضافه کرد: پس از چند ساعت جستجو در مسیرهای مختلف و اعلام شده اعضای گروه، در نهایت با اعلام قرارگاه فدراسیون کوهنوردی درشهر رینه، که اعضای گروه به این مکان رسیدند ،در نهایت اعضای گروه در سلامت کامل و بعد از حدود دو روز از صعود و گم شدن در مسیر بازگشت نجات یافتند.

رئیس جمعیت هلال احمر شهرستان آمل درعین حال به کوهنوردان و دیگرعلاقمندان به طبیعت گردی در فصل بهار توصیه کرد: افرادی که قصد صعود به قله دماوند را دارند، حتما با همراهی کوهنوردان خبره که تجربه صعود در شرایط‌های خاص را دارند، بهره ببرند.

وی همچنین اضافه کرد: در صورت نیاز به کمک و قرار گرفتن در شرایط اضطراری عمومی و پیچیده انواع حوادث کوهستان حتّی بدون داشتن سیم کارت در تلفن همراه، با شماره ۱۱۲ هلال احمر تماس بگیرند.

دماوند با ۵۶۰۰ متر بلندترین قله‌ ایران  است و بیشترین صعود به این قله نیز از نیمه اردیبهشت تا اوایل شهریور انجام می‌شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ۴۱۵ حادثه‌دیده در بارش‌های اخیر چهارمحال و بختیاری
  • امدادرسانی‌ هلال‌احمر به بیش از ۵۰۰۰ نفر در سیل و آب‌گرفتگی اخیر
  • همکاری ۲۰۰ داوطلب هلال‌احمر زنجان در نذر سلامت
  • همکاری ۲۰۰داوطلب هلال احمر زنجان در نذر سلامت
  • امدادرسانی به ۲۶ خانوار کرمانشاهی
  • ۴ کوهنورد گمشده درارتفاعات بام ایران، تلفنی نجات یافتند
  • امدادرسانی به ۱۲۶ فرد گرفتار در سیل در کرمانشاه
  • سالانه بین ۲۵۰ تا ۵۰۰ هزار سقط عمد در ایران انجام می‌شود
  • ۷۰۰ زنجانی از نذر سلامت هلال‌احمر خدمات درمانی رایگان دریافت کردند 
  • ۷۰۰ زنجانی از نذر سلامت هلال احمر خدمات درمانی رایگان دریافت کردند