Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-04-29@11:50:14 GMT

عشق به روایت سریال‌های ماه مبارک رمضان

تاریخ انتشار: ۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۷۰۳۳۱۷

عشق به روایت سریال‌های ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان، سریال‌های مناسبتی این ماه از شب گذشته روی آنتن شبکه‌های مختلف سیما رفتند. هرچند امسال نیز به مانند سال‌های گذشته تلویزیون تنها سه سریال اصلی جدید به روی آنتن فرستاده است، اما نکته قابل توجه این است که تم اصلی هر سه سریال عشق و دوست داشتن است.

به گزارش ایمنا، "برادرجان" سریال شبکه سه سیماست که محمدرضا آهنج کارگردانی آن را برعهده دارد، سریالی است که با عشق آراز با بازی سجاد افشاریان به لیلا دخترخاله‌اش شروع می‌شود؛ اما برای رسیدن به عشق باید از برادر خود (حسام منظور) بگذرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

برادری که می‌گویند بعد از فوت پدر سهم شوهرخاله‌اش کریم (علی نصیریان) را خورده و حق الناسی برگردن دارد. علی نصیریان، حسن پورشیرازی و حسام منظور، آفرین عبیسی، سعید چنگیزیان، کامران تفتی، سجاد افشاریان، نسیم ادبی، مارال فرجاد، شیوا ابراهیمی، محبوبه صادقی و جلیل فرجاد دیگر بازیگرانی هستند که در این سریال بازی کرده‌اند.

در سوی دیگر سریال" دل دار" به کارگردانی برادران محمودی است که آن نیز موضوعی عاشقانه دارد؛ اما این بار موضوع عشق بین چند جوان بیان می‌شود که هرکدام قصه جداگانه‌ای دارند که در نهایت بهم متصل است. محمدرضا غفاری در این سریال نقش جوانی را بازی می‌کند که سخت به دنبال یافتن یک کار مناسب مرتبط با رشته تحصیلی‌اش است و مادرش نیز در سوی دیگر با بازی مریم بوبانی به دنبال یافتن همسری مناسب برای اوست؛ اما جوان در پی جستجوی یافتن کار به دختری برخورد می‌کند که سال‌های دانشگاه او را دوست داشته است. حالا عشق از یاد رفته بار دیگر شعله ور می‌شود. محمدرضا غفاری، الناز حبیبی، مریم بوبانی، حسام محمودی، سوگل خلیق، بهزاد فراهانی، مهران نائل، پریوش نظریه، همایون ارشادی، کمند امیرسلیمانی، نیما رئیسی و پیمان جعفری بازیگران این سریال هستند.

و در نهایت سریال شبکه یک سیما " از یادها رفته" است که بهرام بهرامیان آن را کارگردانی کرده و به لحاظ زمانی نسبت به دو سریال دیگر متفاوت است ودر زمره آثار تاریخی قرار می‌گیرد، سریالی که مناسبتی نیست و اینکه چرا مدیران سیما آن را برای این ایام انتخاب کرده‌اند جای سوال دارد؛ اما این سریال نیز قصه عشق مهراد با بازی رضا یزدانی از خانواده شناخته شده‌ای در تهران قدیم است که به مهربانو ندیمه خواهرش دارد. مهربانو همراه با دختر خانواده به فرنگ رفته و آنجا تحصیل می‌کند و حالا با سری پرسودا به کشور بازگشته و به عنوان عکاس نشریه حوادث و اتفاقاتی را پیش می‌آورد که زندگی مهراد را نیز تحت الشعاع خود قرار می‌دهد. کلیپ‌هایی که به واسطه رضا یزدانی در این فیلم دیده می‌شود جای تنفسی برای مخاطب گذاشته است و ممکن است نقطه قوت این سریال نیز محسوب شود. در این سریال میترا حجار، حسین یاری، سعیدراد، مائده طهماسبی، رسول نجفیان، الهام حمیدی، بیتا فرهی، لیلا بلوکات، کامران تفتی، حبیب دهقان‌نسب، سیما تیرانداز، علیرام نورایی، هلیا امامی، رضا یزدانی، حسین پاکدل، یوسف مرادیان، سیدمهرداد ضیایی، جهانبخش سلطانی، علی اوجی، سیامک اطلسی، مهدی سلوکی، ارسلان قاسمی، انوش معظمی، نیلوفر پارسا، امین ایمانی، حسین ملکی، هادی ساعی، روزبه معینی، صحرا اسدالهی، آهو فرشچی، فرید نوروزی، ابوالفضل عرب، فرزانه طهماسبی به ایفای نقش می‌پردازند.

هر سه سریال ماه مبارک رمضان با قصه عشق آغاز شدند و حالا باید دید سرنوشت هر کدام به چه شکل پیش خواهد رفت و اصولا این عشق پیرنگ اصلی قصه‌ها و داستان‌های سریال است یا در نهایت تبدیل به خرده پیرنگ‌هایی می‌شوند که روایت گر قصه اصلی هستند. در سال‌های گذشته تلاش بر این بود تا آثاری که در این ایام به نمایش در می‌آیند مرتبط با حال و هوای این ماه باشند، اما اینکه این سریال‌ها تا چه اندازه در این زمینه موفق عمل کرده‌اند و مرتبط با حال و هوای ماه مبارک رمضان هستند سوالی است که رفته رفته باید پاسخش را دریافت کرد.

منبع: ایمنا

کلیدواژه: تلویزیون سریال تلویزیونی ماه رمضان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۷۰۳۳۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دلایل حذف یک سریال از پلتفرم‌های ایرانی

آفتاب‌‌نیوز :

مهدی سیفی مدیرکل نظارت و تطبیق ساترا گفت: سریال «حشاشین» محصول کشور مصر است و روایت آن از تاریخ اسلام متضمن تحریف‌های فراوانی است که به نظر می‌رسد با رویکرد سیاسی مغرضانه تولید شده است. بر همین اساس طبق نظر شورای صدور مجوز ساترا انتشار سریال «حشاشین» (The Assassins)، در رسانه‌های صوت و تصویر فراگیر ایران مورد تایید نیست.

همچنین در این زمینه امید علی مسعودی؛ عضو شورای سواد فضای مجازی ساترا درباره این سریال و لزوم حذفش از پلتفرم‌ها می‌گوید: «پخش سریال حشاشین محصول شبکه تلویزیونی مصر از ماه مبارک رمضان از این شبکه و پلتفرم‌های نمایش خانگی در ایران و کشور‌های عرب زبان آغاز شد و همچنان این سریال در حال کسب مخاطب بیشتر از طریق سکو‌های نمایش خانگی است. سریال حشاشین با بودجه‌ای ۱۲ میلیون دلاری ساخته شده و یکی از پرخرج‌ترین سریال‌های تاریخ کشور‌های عرب زبان به شمار می‌رود. این سریال دست روی کاراکتری گذاشته که تاریخ درباره آن روایات متعددی را مطرح کرده و تاکنون دستمایه ساخت بازی‌های ویدیویی مشهوری با نام «اساسینز کرید» (فرقه آدمکشی) و تولید فیلم و سریالی به همین نام بر اساس این بازی و حتی نوشته شدن یک سری رمان و کمیک بوک (داستان مصور) از روی آن بوده است.» وی در ادامه یادآور می‌شود: «نوجوانان جهان با دنیای دروغینی که کمپانی فرانسوی بازیسازی یوبیسافت از جهان حشاشین ساخته آشنایی دارند و متاسفانه فریب قصه‌های دروغ این بازی و مشتقات آن (کتاب‌ها و سریال و…) را خورده‌اند. پیش از این بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای اقدام شایسته‌ای در برابر دروغ‌هایی که در این فرنچایز بازی ویدیویی مطرح شده انجام نداده بود و حالا با تولید و انتشار سریال مذکور از شبکه نمایش خانگی ساترا نیز در معرض آزمونی تازه قرار گرفته است.

برجسته کردن فرقه‌ها از پروژه‌های مهم صهیونیسم جهانی به شمار می‌رود و تصور می‌شود که تولید و پخش چنین سریال پر هزینه‌ای نیز با همین سیاست‌ها همسو باشد. این سریال با پخش در ایام ماه مبارک رمضان که ماه همدلی مسلمانان است، سعی کرد تا اختلافات مذهبی مسلمانان را به تبلور بکشد. یکی از اهداف سریال حشاشین این بود که ترور و سرآغاز ترور را به اسلام و به خصوص به شیعه‌ها ربط دهد. شاهد این نظریه آن است که در این سریال تاکید میشود که تروریست از جهان عرب متولد نشده است بلکه شهر‌های ری، قم و اصفهان را منشاء تروریست معرفی میکند.»

همچنین مسعودی در بخش دیگر صحبت هایش تصریح می‌کند: «تولید و انتشار این سریال که از نظر تاریخی محلی از اعراب ندارد و اشکالات ریز و درشتی به فیلنامه آن وارد است در پلتفرم‌های نمایش خانگی ایرانی همراه با انتشار در پلتفرم‌های عرب زبان، این ضرورت را بیشتر از گذشته مطرح کرد که لازم است انتشار تمام سریال‌های خارجی نیز همچون سریال‌های داخلی ناچار به اخذ مجوز از سازمان تنظیم مقررات رسانه‌های صوت و تصویر فراگیر در فضای مجازی (ساترا) شود.

حالا که شورای عالی انقلاب فرهنگی در حال تدوین آیین نامه محتوایی شبکه نمایش خانگی است پیشنهاد میکنم در این آیین نامه انتشار سریال‌های خارجی نیز مشمول ممیزی پیشینی شود، چون زمانی که سریالی خارجی از شبکه نمایش خانگی پخش میشود، قطعا حتی اگر بعدا از شبکه نمایش خانگی حذف شود، دیگر این حذف کارایی لازم را نخواهد داشت، ضمنا توجه به این نکته ضروری است که پیشگیری بهتر از درمان است و چنانچه سریال‌های خارجی قبل از پخش ممیزی شوند، این امر آسیب کمتری برای خانواده‌های ایرانی خواهد داشت.»

منبع: همشهری آنلاین

دیگر خبرها

  • برنامه سازان صدا و سیمای خوزستان در ماه رمضان تجلیل شدند
  • دلایل حذف یک سریال از پلتفرم‌های ایرانی
  • قرآن آموزان و روزه اولی‌های استان بوشهر تجلیل شدند
  • سریال حشاشین در تلویزیون‌های اینترنتی ایران ممنوع شد؟
  • برای کار التماس نمی‌‌کنم
  • ثبت نام ۵۸۰۰ گیلانی در طرح اکرام ایتام و محسنین ماه رمضان
  • اختتامیه مسابقات فوتسال جام رمضان در هیرمند
  • مورایس: با افتخار یک مسلمان هستم
  • مورایس: با افتخار یک مسلمان هستم + فیلم
  • مسابقات جام رمضان تنیس روی میز بانوان در سمنان پایان یافت