Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار  گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از رشت، قاسم مصفا مسئول روابط عمومی اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان گیلان گفت: فیلم‌های بازگشت و نور، سایه، زندگی ساخته شهریار پورسیدیان به بیست و نهمین جشنواره بین‌المللی فیلم Zolotoy Vityaz روسیه راه پیدا کردند.

وی با بیان اینکه، بیست و نهمین دوره جشنواره بین‌المللی فیلم Zolotoy Vityaz از ۱ تا ۱۰ خردادماه (۲۲ تا ۳۱ می ٢٠١٩) در شهر سواستوپول روسیه برگزار می‌شود، افزود: فیلم کوتاه داستانی بازگشت آخرین ساخته شهریار پورسیدیان وفیلم مستند نور، سایه، زندگی پیش از این در جشنواره‌های مختلف بین المللی موفقیت‌هایی را کسب کرده بودند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مسئول روابط عمومی اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان گیلان گفت: این جشنواره سینمایی از سال ١٩٩٢ میلادی از سوی هنرمند معروف روسیه نیکولای بورلیف بازیگر اصلی فیلم‌های کودکی ایوان و آندری روبلف به کارگردانی آندری تارکوفسکی فیلمساز شهیر روسی با شعار آرمان‌های اخلاقی برای ترفیع و ارتقای روح انسانی تأسیس شد و هم‌اکنون با مشارکت رئیس بنیاد فرهنگ روسیه و اتحادیه فیلمسازان فدراسیون روسیه برگزار می‌شود.

قاسم مصفا با بیان اینکه، در فیلم بازگشت علی اصغر کهن‌قنبریان، مجید پتکی، مهرناز نوروزی و پرنا اصغری نقش آفرینی می‌کنند، افزود: فیلم کوتاه بازگشت داستان زندگی رحیم است که بعد از تحمل ٢٣ سال زندان به زادگاهش باز می‌گردد تا برادرش را ملاقات کند.

وی با بیان اینکه این فیلم محصول انجمن سینمای جوانان ایران است، گفت:از دیگر عوامل این فیلم مدیر فیلمبرداری: حمید مهرافروز، تدوین: شهریار پورسیدیان، تصحیح رنگ و نور: نیما دبیرزاده، صدابردار: جاوید حسینی، طراحی و ترکیب صدا: حسین قورچیان، منشی صحنه و برنامه ریز: فریبا خرسند، مجری طرح: مهرداد محب علیزاده، موسیقی: سهند نیک نژاد، مدیر تولید: مهرزاد فکری، طراح صحنه: رسول دژاگاه، گریم: آرمین حسن زاده، تهیه کننده، نویسنده و کارگردان: شهریار پورسیدیان هستند.

مسئول روابط عمومی اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان گیلان گفت: فیلم مستند نور، سایه، زندگی درباره رابطه یک نقاش رودسری (داریوش صادقی) با فرزند کم توان ذهنی‌اش است که پس از نپذیرفتن فرزندش از سوی آموزش و پرورش استثنایی، با روش‌هایی خلاقه تصمیم به آموزش وی می‌گیرد.

قاسم مصفا با بیان اینکه تهیه کننده این مستند اداره‌کل بهزیستی گیلان است افزود: سایر عوامل این فیلم مستند نور و تصویر: عارف نامور، صدابردار: جاوید حسینی، صداگذار: زهرا اسدی، دستیار کارگردان: سعید زارع، طراحی صحنه: داریوش صادقی و موسیقی: آراکا نورانی هستند.

وی در ادامه تصریح کرد: شهریار پورسیدیان فیلمساز موفق گیلانی متولد ١٣٥٨و دبیر هنر و مدرس انجمن سینمای جوانان ایران، فارغ التحصیل نقاشی و فیلمساز و برنده بیش از هفتاد جایزه ملی و بین‌المللی است.

 

انتهای پیام / ق 

 

۲ اثر فیلمساز گیلانی به جشنواره بین‌المللی روسیه راه یافت 

 

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اکران فیلم وزرات ارشاد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۷۰۸۱۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کوهستان «پرآو» پتانسیل برگزاری جشنواره‌های بین‌المللی غارنوردی را دارد

ایسنا/کرمانشاه یک پیشکسوت غار نوردی به وجود غارهای شگفت انگیز و عجیب در کوهستان «پرآو» کرمانشاه اشاره کرد و گفت: هنوز غارهای ناشناخته زیاد دیگری در این کوهستان وجود دارد.

یوسف سورنی نیا در گفت و گو با ایسنا، با بیان اینکه کرمانشاه ظرفیت های فوق العاده ای برای غارنوردی دارد، اظهار کرد: پتانسیل های بالای غار نوردی در این استان می تواند در قالب توریسم ورزشی آن را به یکی از مقاصد اصلی غارنوردان دنیا تبدیل کند. 

وی افزود: چهار غار عمیق شامل غار جوجار با عمق ۱۳۰۰ متر، غار قیژه لان با عمق ۷۶۵ متر، غار پرآو با عمق ۷۵۲ متر و غار قلا با عمق ۵۶۲ متر که از عمیق ترین غارهای ایران هستند که در کوهستان پرآو کرمانشاه واقع شده‌اند. 

این غارشناس با تاکید بر اینکه هنوز انتهای برخی از این غارها کشف نشده، گفت: غار جوجار یکی از عمیق ترین غارهای ایران است که در سالهای گذشته تیم هایی برای اکتشاف آن اقدام کردند و آخرین تیم هم توانست به عمق ۱۳۰۰ متری این غار برسد، اما در این مرحله به حوضچه ای پر از آب برخورد کردند که برداشت آنها این بود که این حوضچه سطح آبهای زیرزمینی و نقطه پایانی غار است، اما این احتمال وجود دارد که هنوز طول آن ادامه داشته باشد که این امر مستلزم انجام اکتشافات جدید است. 

وی اضافه کرد: از طرفی غار قلاء در این کوهستان اولین چاه عمیق ایران و دومین چاه عمیق یک تکه دنیاست که در ارتفاع ۲۸۰۰ متری از کوه پرآو واقع شده و تاکنون غارنوردان زیادی از کشورهای مختلف دنیا در این غار پیمایش داشته اند. 

سورنی نیا با تاکید براینکه عجیب ترین و شگفت انگیزترین غارهای ایران و حتی جهان را می توان در کوهستان پرآو دید، عنوان کرد: غار قیژه لان یکی از سرسخت ترین غارهای جهان است که پیمایش آن کار بسیار دشواری است و باید از موانع بسیار سختی عبور کرد. 

وی با بیان اینکه هنوز غارهای ناشناخته زیاد دیگری در کوه پرآو وجود دارد، افزود: در فلات پرآو و در ارتفاع ۲۵۰۰ تا ۳۰۰۰ متری منطقه ای چندصد هکتاری و وسیع است که احتمال می رود غارهای ناشناخته زیادی در آن وجود داشته باشد که باید کشف شوند.

این غارشناس اضافه کرد: باوجود اینکه در سالهای اخیر میزان تردد به کوهستان پرآو بسیار افزایش پیدا کرده، اما هنوز در این کوهستان مناطقی وجود دارد که به واسطه خطرناکی مسیر و صعب العبور بودن، کوهنوردان کمی به آنجا وارد شده‌اند و احتمالاً غارهای ناشناخته زیادی در این مناطق وجود داشته باشد که هرکدام می توانند یک شگفتانه بزرگ برای غارنوردان دنیا باشند. 

وی اضافه کرد: یکی از موانع اصلی پیش روی غار نوردان در ایران برای انجام اکتشافات وسیع در کوهستان پرآو نداشتن تجهیزات و امکانات مناسب، کمبود تعداد نفرات متخصص، زمانبر بودن و هزینه های بالا است که باعث شده نتوانند هنوز به عمق برخی از غارهای عمیق این منطقه دست پیدا کنند. 

سورنی نیا در ادامه با بیان اینکه کوهستان پرآو می تواند در زمینه توریسم ورزشی به یکی از مقاصد اصلی در کشور تبدیل شود، گفت: هرچند در سالهای گذشته پتانسیل های بالای کوه بیستون در کوهستان پرآو در زمینه سنگنوردی شناخته شده و چندین جشنواره بین المللی سنگنوردی در آن برگزار شده است، اما ظرفیت های این کوهستان در زمینه غارنوردی هنوز معرفی نشده و برای برگزاری جشنواره های بین المللی غارنوردی هم جای کار زیادی دارد. 

این غار نورد کرمانشاهی تصریح کرد: کرمانشاه می تواند به مقصدی برای غارنوردان مطرح دنیا تبدیل شود، اما متاسفانه در سالهای اخیر تلاش زیادی از سوی رسانه های خارجی صورت گرفته که آنها را از سفر به ایران و کرمانشاه برحذر داشته که در این زمینه باید اقداماتی انجام دهیم. 

انتهای پیام 

دیگر خبرها

  • یک جایزه و یک نامزدی برای «لوتریا» در آمریکا و بلژیک
  • یک جایزه و یک نامزدی برای «لوتریا» در آمریکا و بلژیک
  • «آوای ابرها» راهی ایتالیا می‌شود 
  • ثبت نام در جشنواره‌های بین المللی و فناوری خوارزمی آغاز شد
  • میزبانی سلماس از جشنواره بین المللی شعر رضوی ترکی
  • کوهستان «پرآو» پتانسیل برگزاری جشنواره‌های بین‌المللی غارنوردی را دارد
  • آغاز به کار نمایشگاه و جشنواره اقوام ایرانی در زنجان
  • نمایشگاه و جشنواره اقوام ایرانی در زنجان آغاز به کار کرد
  • راهیابی ۴ فیلم ایرانی به جشنواره مستقل کالیفرنیا
  • «آلاء» برگزیده مونودرام تونس شد