Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-09@02:25:39 GMT

کمبود تجهیزات الکترونیکی پلیس راهور در خراسان جنوبی

تاریخ انتشار: ۱۹ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۷۱۰۱۳۲

کمبود تجهیزات الکترونیکی پلیس راهور در خراسان جنوبی

بیرجند - ایرنا - رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی (راهور) خراسان جنوبی گفت: تجهیزات الکترونیکی برای ثبت تخلفات و کنترل عبور و مرور در شهرهای استان کافی نیست.

به گزارش روز پنجشنبه پایگاه خبری پلیس سرهنگ علیرضا عباسی افزود: براساس ماده 3 قانون رسیدگی به تخلفات راهنمایی و رانندگی، تهیه، نصب و نگهداری تجهیزات الکترونیکی همچون عکس برداری، فیلمبرداری و سامانه های ماهواره ای برای ثبت تخلفات و کنترل عبور و مرور در شهرها به عهده شهرداری ها و در خارج از شهرها بر عهده وزارت راه و شهرسازی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی اظهار داشت: در خراسان جنوبی توسط شهرداری ها تاکنون 23 دوربین ترافیکی نصب شده و در اختیار راهنمایی و رانندگی قرار گرفته است که از این تعداد 11 دوربین در بیرجند، 6 دوربین در قاین، 5 دوربین در سرایان و یک دوربین هم در بشرویه تخلفات را ثبت می کند و کافی نیست.
رئیس پلیس راهور خراسان جنوبی ادامه داد: نیروی انتظامی هم تعدادی دوربین در شهرهای مختلف خراسان جنوبی برای ثبت تخلفات نصب کرده و هم اکنون 11 دوربین در تقاطع های مختلف شهرستان بیرجند، سرعت وسایل نقلیه را ثبت می کند.
وی گفت: شهر بیرجند بیشترین نیاز را به دوربین ترافیکی دارد و قرار است شهرداری بیرجند 10 دوربین ترافیکی دیگر را تا پایان سال در شهر نصب و راه اندازی کند.
سرهنگ عباسی افزود: نصب دوربین های ثبت تخلف، نقش بسزایی در کاهش تخلفات رانندگی دارد که از ابتدای امسال تاکنون در بیرجند 4 مورد تصادف منجر به فوت رخ داد و این تعداد در مقایسه با مدت مشابه سال قبل 23 درصد افزایش دارد.
7559*3028

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اجتماعي انتظامي پليس راهور دوربين سرعت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۷۱۰۱۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲۸۹ هزار نفر از اهالی خراسان جنوبی واجد شرایط رأی دادن هستند

دبیر ستاد انتخابات استان خراسان جنوبی گفت: آمار واجدین شرایط حوزه انتخابیه بیرجند، درمیان و خوسف در دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی بالغ بر ۲۸۹ هزار نفر است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بیرجند، موسی سلیمی صبح امروز در جمع خبرنگاران اظهار داشت: متولدین 21 اردیبهشت 1385 و قبل از آن می‌توانند در دور دوم انتخابات مجلس شرکت کنند.

وی افزود: براساس قانون تنها واجدان شرایطی که مرحله اول، در حوزه انتخابیه بیرجند، درمیان و خوسف رأی داده‌اند می‌توانند دور دوم در همین حوزه شرکت کنند و همچنین افرادی که در مرحله اول در هیچ حوزه‌‌ای رأی نداده‌اند می‌توانند، در هر حوزه‌ای که به دور دوم کشیده شده، رای بدهند.

دبیر ستاد انتخابات استان خراسان جنوبی، تعداد شعب أخذ رأی در حوزه انتخابیه بیرجند، درمیان و خوسف را 287 شعبه اعلام کرد و گفت: از این تعداد در بیرجند 188 شعبه، درمیان 56 شعبه و خوسف 43 شعبه فعالیت خواهند کرد. 

فعالیت بیش از  6 هزار نفر در امر برگزاری انتخابات در استان

سیدمحمدرضا طالبی نیز گفت: با برنامه‌ ریزی و برگزاری جلسات مختلف و تدابیر اندیشیده شده، ستاد انتخابات استان آمادگی لازم برای برگزاری انتخابات باشکوه، سالم، امن و رقابتی را در 21 اردیبهشت دارد. در زمینه تأمین و اجرای زیرساخت‌های ارتباطی در سطح استان به ویژه در حوزه انتخابیه بیرجند، درمیان و خوسف، مشکلی نداریم. در فصل بهار جمعیت زیادی در پایان هفته به مناطق روستایی می‌روند که باید پیش‌‌بینی لازم برای تأمین پایدار آب در این مناطق انجام شود.

وی با اشاره به بارش‌های سیل‌آسا در هفته‌های اخیر و وقوع سیل در مناطق مختلف استان عنوان کرد: باید همه ظرفیت‌ها برای بازگشایی جاده‌های مسدود به کار گرفته شود تا در زمینه اخذ رأی مردم دچار مشکل نشویم. پذیرفتنی نیست که به دلیل مسدود بودن یا تخریب جاده‌ها، نتوانیم رأی مردم را أخذ کنیم.

رئیس ستاد انتخابات استان خراسان جنوبی با بیان اینکه پایداری شبکه برق استان در روز انتخابات بسیار مهم است، گفت: گروه‌های رفع اتفاقات شرکت توزیع نیروی برق آمادگی کامل را داشته باشند تا در صورت بروز حوادث احتمالی بتوانند سریع رفع مشکل کنند.

به گفته وی، شرکت پخش فرآورده‌‌های نفتی استان نیز در صورت نیاز به تأمین سوخت، آمادگی لازم را برای سوخت‌ رسانی و تأمین آن داشته باشد. باید تلاش همه ما این باشد که بر محور و مدار قانون حرکت کنیم، یعنی قانون فصل الخطاب مجریان در برگزاری انتخابات باشد. عوامل اجرایی بر محور و مدار قانون حرکت کنند. اصل بیطرفی توسط عوامل اجرایی به عنوان یکی از اصول انتخابات است که همه ما باید خودمان را ملزم به رعایت این اصل بدانیم.

رئیس ستاد انتخابات استان خراسان جنوبی با اشاره به اینکه فرآیند رأی‌گیری رأس ساعت 8 صبح در شعب اخذ رأی آغاز می‌شود بیان کرد: عوامل شعب در شهرستان‌‌های بیرجند، درمیان و خوسف 2 ساعت قبل در محل شعبه حاضر شوند و لوازم و پیش نیازها برای شروع رأی گیری را فراهم کنند.

طالبی با بیان اینکه بطور میانگین 20 نفر در هر صندوق جزو عوامل اجرایی، نظارتی، امنیتی خواهند بود، افزود: با احتساب تعداد شعب اخذ رای و عوامل ستاد انتخابات شهرستان‌ها و هیئت‌های نظارت و بازرسی بالغ بر 6 هزار نفر در امر برگزاری انتخابات  در این مرحله در استان فعالیت می‌کنند. 

انتهای پیام/ 252

دیگر خبرها

  • بوئینگ ۷۳۷ شرکت هواپیمایی پارس ایر به پروازهای خراسان جنوبی پیوست
  • توسعه روابط خارجی خراسان جنوبی در دستور کار است
  • تاکنون تخلفات انتخاباتی خاصی در خراسان جنوبی نداشته‌ایم
  • مردم خراسان جنوبی همیشه در صحنه
  • قوانین جدید صدور گواهینامه رانندگی برای سال ۱۴۰۳
  • گواهینامه رانندگی با چند نمره منفی ضبط و باطل می‌شود؟
  • ۲۸۹ هزار نفر از اهالی خراسان جنوبی واجد شرایط رأی دادن هستند
  • تکمیل ۲ بیمارستان در خراسان جنوبی
  • توزیع بیش از ۶۰۰ مورد تجهیزات بیمارستان در خراسان جنوبی
  • ۸۲ مصدوم در سوانح رانندگی یک روز مشهد