Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری برنا»
2024-05-07@04:10:30 GMT

صدای فرزاد موتمن درآمد

تاریخ انتشار: ۱۹ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۷۱۰۳۰۸

صدای فرزاد موتمن درآمد

به گزارش گروه فرهنگ و هنر خبرگزاری برنا؛ فرزاد موتمن با انتشار پستی در صفحه شخصی اش نوشت: در یکى از پست هـایم گفته بودم که روزهـاى فیلمبردارى بهـترین اوقات زندگى من هـستند، اما این فقط نیمى از داستان است. نیمه دیگر داستانى مصیبت بار است. به محض اینکه تدوین تمام میشود، حملات به فیلم از هـمه طرف شروع میشود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

گاهـى پیش از هـمه تهـیه کننده است که پیش از إصلاحیه هـاى اداره نظارت و نمایش با حذف این صحنه و آن صحنه، تحت این عنوان که تماشاگر بى حوصله است و تحمل تماشاى بیش از نود دقیقه را ندارد یا این تکه "روشنفکرانه" شده یا حتى فلان صحنه خیلى "شکل" دارد و تماشاچى را پس میزند فیلم را تکه تکه و گاه حتى بى معنا میکند یا باید شکایت کرد یا باید بیخیال شد و در هـر صورت فرقى نمی کند، هـمه چیز از هـمان ابتدا زشت و بى ریخت شده است.

اما این تازه بخش خوش تر ماجراست. «بحران اکران» راهـى براى بورکراسى سینما، باقى نگذاشته مگر نابود کردن برخى از فیلم هـا به نفع فیلم هـاى دیگرى. از این پس مجموعه اى از سازمان سینمایی گرفته تا شوراى صنفى، بورکراسى جشنواره هـاى فجر، دفاتر پخش، سینماداران، و حتى در برخى موارد، سازمان هـا و نهـادهـاى غیر سینمایی به جان فیلمت مى افتند تا حضورش کم رنگ شود.

سینماى ایران اصولاً فاقد «ارزش هـاى تجارى» به معنى کلاسیک کلمه است. فروش فیلم هـا نه به دلیل ارزش هـایشان، بلکه از طریق اعتماد بنفس تهـیه کننده و پخش کننده در دریافت سالن هـاى بیشتر بدست می آید، در این مسابقه فیلم هـایی که از هـمان ابتدا "خاص" شناخته می شوند، باید از سر راه کنار گذاشته شوند.

فیلمى که در جشنواره مورد توجه قرار گرفته و در چند جشنواره بین المللى هـم حضور داشته، جوایزى هـم دریافت کرده در سالن هـاى محدود و با تبلیغات محدود نمایش داده می شود. فیلم دیگرى را در سانس هـاى چرخشى به نحوى نمایش می دهـند که مخاطب نتواند آن را پیدا کند. سانس ساعت یک بامداد را به آن اختصاص می دهـند، در حالیکه گیشه ساعت دوازده و نیم می بندد!

فیلم دیگرى از ابتدا به "هـنر و تجربه" تبعید می شود چون فلان مدیر بخش فرهـنگى فارابى که عضو هـیئت انتخاب جشنواره هـم نبوده دوستش نداشته و تازه قضیه به اینجا ختم نمی شود، نسخه نمایش خانگى آن بدون آنکه کارگردان مطلع شود سانسور می شود. در یک مورد نقطه عطف یکى از فیلم هـایم را حذف کرده اند! فیلم بعدى قربانى ندانم کاری هـاى تهـیه کننده می شود و با چند سال تأخیر در سالن هـاى محدود، در شرایطى اکران می شود که برخى از سالن هـا حتى پوسترش را در اختیار ندارند و ..."قرطاس" بازی هـا، خاطرات خوش را به خاکستر می نشانند، اما عشق به سینما در ما نمی میرد. ادامه می دهـیم...

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: ایران تبلیغات درآمد عشق فرهنگ و هنر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۷۱۰۳۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قطار جشنواره هنر‌های نمایش کانون همدان در ایستگاه پایانی

مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان همدان در این مراسم گفت: یک نوجوان و جوان ایرانی منفعل نیست و به آنچه در پیرامون خود می‌گذرد اشراف و آگاهی و نگاه عمیق دارد.

ابراهیمی‌هژیر گفت: نمایش‌های شما امروز نشان داد که کودک و نوجوان ایرانی انزجاز عمومی مردم جهان از صهیونیست را از طریق رسانه‌های خود درک می‌کند و می‌بیند و می‌شنود.

او گفت: حقانیت جمهوری اسلامی در دفاع از مظلومان، کودکان، پیران و زنان را درک می‌کند.

نماینده مردم همدان و فامنین در مجلس نیز گفت: هنر یعنی انسان خود را در اقیانوس بیکران الهی ببیند و دیگران را نیز همراه خود کند و هنرمند واقعی باید این ویژگی را داشته باشد.

حمیدرضا حاجی بابایی گفت: از میان هنرها، تئاتر هنری است که انسان حرارات، هیجان و پیام بازیگر و متن داستان را به خوبی حس و با آن ارتباط برقرار می‌کند.
در این مراسم بیانیه هیئت داوران از سوی احمد بیگلریان، پیشکسوت تئاتر و داور این دوره از جشنواره قرائت شد و با رای و نظر داوران نمایش‌های برگزیده در بخش تئاتر کانون، قیچی که دنبال کار می‌گشت به مربیگری محمدجواد بختیاری از مرکز ۳ همدان، آه سرزمین من به مربیگری نوشین بیگلریان از مرکز ۳ همدان و نمایش برگزیده بخش آزاد، نمایش قصه پر غصه از کبودرآهنگ معرفی شدند که به مرحله کشوری هنر‌های نمایشی کانون راه پیدا کردند.

۱۰ گروه نمایشی در این جشنواره شرکت کرده بودند که ۶ گروه کانونی و ۴ گروه در بخش آزاد بودند.

باشگاه خبرنگاران جوان همدان همدان

دیگر خبرها

  • صدای هواداران یونایتد درآمد: این بازیکن را بفروشید!
  • ۶۰۰ اثر از هنرمندان ایرانی در نمایشگاه هنر جهانی دبی به نمایش درآمد
  • راهیابی ۴ فیلم ایرانی به جشنواره مستقل کالیفرنیا
  • اعلام آمار فروش سالن‌های دولتی تئاتر
  • «آلاء» برگزیده مونودرام تونس شد
  • راهیابی نمایش خسوف از کاشان به جشنواره تئاتر مردمی بچه‌های مسجد
  • برگزاری جشنواره هنر‌های نمایشی مازندران در ساری 
  • قطار جشنواره هنر‌های نمایش کانون همدان در ایستگاه پایانی
  • قطار جشنواره هنرهای نمایش کانون همدان در ایستگاه آخر
  • برگزیدگان جشنواره نمایش کانون معرفی شدند